Yine bir kriz yine ben

filizcanan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
23
18
3
37
Arkadaşlar,
En son bir ay önce eşimle büyük bir kavga ettik, kalkıp babamı aramıştı. Hatta evdeb gitmişti. Sonra geri geldi, aile terapisine başlamaya karar verdik. Başladık da. Bayramda ilk gün benim ailemin yanına gidelim diye konuştuk. Bizim bir çiftliğimiz var ve tüm aile orda toplanır, yine toplandık eşim de geldi. Bir süre sonra elinde telefon somurtmaya başladı, kimseyle konusmadı falan. Bende ortam yumuşasın falan diye güldüm eşime de laf attım falan muhabbete grsin diye. Ama oralı olmadı. Sonra babam eve geldi. Bundan adam olmaz boşa bunu bu iş yürümez dedi. Sen onun peşinden koşuyosun adamın umrunda bile degıl demeye başladı. Belki de haklı bilmiyorum. Biraz sıcakkanlı olup konussaydı, farklı olabilirdi. Beni bu şekilde sürekli zor durumda bırakıyor yine aşırı derecede moralimi bozdu bayram günü. Napıcam bilmiyorum ya. Boşa mı kürek çekiyorum

Arkadaşlar,
En son bir ay önce eşimle büyük bir kavga ettik, kalkıp babamı aramıştı. Hatta evdeb gitmişti. Sonra geri geldi, aile terapisine başlamaya karar verdik. Başladık da. Bayramda ilk gün benim ailemin yanına gidelim diye konuştuk. Bizim bir çiftliğimiz var ve tüm aile orda toplanır, yine toplandık eşim de geldi. Bir süre sonra elinde telefon somurtmaya başladı, kimseyle konusmadı falan. Bende ortam yumuşasın falan diye güldüm eşime de laf attım falan muhabbete grsin diye. Ama oralı olmadı. Sonra babam eve geldi. Bundan adam olmaz boşa bunu bu iş yürümez dedi. Sen onun peşinden koşuyosun adamın umrunda bile degıl demeye başladı. Belki de haklı bilmiyorum. Biraz sıcakkanlı olup konussaydı, farklı olabilirdi. Beni bu şekilde sürekli zor durumda bırakıyor yine aşırı derecede moralimi bozdu bayram günü. Napıcam bilmiyorum ya. Boşa mı kürek çekiyorum
Aile ortamında sizin konuşmaya dahil etmeye çalışmanıza rağmen sırf kabalık olmasın diye iki kelime etmesi zor değildi babanızın analizi çok doğru

Arkadaşlar,
Babanız fitne sokmasın
Madem cabalıyorsunuz kimseyi (babanızı mesela) karıstıröayın
Ailenizin yanında sıkılabilir. Tabi telefon elinde somurtması yanlış ama
Boşa bunu adam olmaz vs cok mu doğru bir yaklasım

Babanın ellerinden öperim

Misafirliğe gidiyorsun, ev sahibi somurtuo oturma diye şirinlik yapıyor eşşek orda bağlı olsa muhabbet edeyim kabalık olmasın der. Eşinizde o kadar nezaket de yok yontulmaz yani bir halt olmaz baban haklı. İlişki terapisti ilişkiyi düzeltiyor, kazmalık baki kalıyor

Siz onun ailesinin yanında nasıl davranıyorsunuz ? Şen şakrak neşeli konuşkan mısınız muhabbetlere girmeye çalışır mısınız
Ben genelde muhabbet ederim yani bulunduğum ortamdan keyif almaya bakarım. Ama buna inat olsun diye aynısını yapasım var biliyorum yanlış ama

Ben genelde muhabbet ederim yani bulunduğum ortamdan keyif almaya bakarım. Ama buna inat olsun diye aynısını yapasım var biliyorum yanlış ama
Siz eşiniz gibi yapmıyorsanız tabi bi tık saygısızlık olmuş ama herkes herkese eğlenemez muhabbet edemez ne kadar aile içine girilse de bence eş ailesinin evi yabancılıyor insan kendi anne babasının evinde gibi olmuyor belki saygısızlık amacı ile yapmamıştır

Neden o şekilde davrandığını sordunuz mu? Bir de bize gidelim diye konuştuk derken size gitmek ortak kararınız mıydı yoksa gönülsüz mü geldi? Bir şeyleri düzeltemeye niyetiniz varsa neden o şekilde davrandığını öğrenip saçma sapan bir nedenden dolayı mı değil mi diye karar verip ona göre tepki koymakta fayda var. İkinizden başkasını ilişkinize karıştırmayın. Gerçi babanızı arayarak bu yanlışı o başlatmış ama yine de çevrenin müdahalesine daha kapalı olmakta fayda var.

Belki o an ortamda kendini yalnız hissetti. Somurtması hoş değil ama nedeni bu olabilir. Babanız dahil kimseyi ilişkinize dahil etmeyin. İleride boşanır ve pişman olursanız suçlu ararsınız.

Hanımlar sizde az iki yüzlü değilsiniz.. bayramda kaynanamın yanına gittik canım sıkıldı muhabbete dahil olmadım diye kaynanam, kocama boşa o kadını dedi..üye bu mesajı atmış olsaydı şu an övgüler yağdırırdınız o babaya ne söverdiniz ,ama kızın babasını alkışlıyorsunuz..pess🥴🥴🥴

Hanımlar sizde az iki yüzlü değilsiniz.. bayramda kaynanamın yanına gittik canım sıkıldı muhabbete dahil olmadım diye kaynanam, kocama boşa o kadını dedi..üye bu mesajı atmış olsaydı şu an övgüler yağdırırdınız o babaya ne söverdiniz ,ama kızın babasını alkışlıyorsunuz..pess🥴🥴🥴
Bence babasının karışması çok anormal onlar evli sonuçta. Babasının dediği laf da hoş olmamış yani

Babasi adamin yaninda dese ona da kizardim, bu bir.
Adam zaten berbat bi adam, daha onceden kizin babasini arayip kizi sikayet etmis bi ergen. Bu durumda da babasi kizini kenara cekip cekme bu adami diyor. Bence gayet makul davranmis 😌

Back
X