Merhaba hanımlar
Eski konularımı okuyanlar bilir bir erkek arkadaşım var nisanın sonuna doğru nişan yapılacak aileler tanıştı bir iki sorun vardı onlar aşıldı. Benim maddi durumum yerlerde şu an asgari ücretle ev geçindiriyorum. Erkek arkadaşım ise iyi bir maaş alıyor. Ailesinin durumu da şu şekilde; babası memur, 3 tane evleri var, fıstık arsaları var eminim daha bilmediğim şeyler vardır. Allah daha çok versin tabiki. Bu güne kadar erkek arkadaşıma parasını nasıl harcadığını hiç sormadım beni ilgilendirmezdi çünkü. Nişan olayları ortaya çıkınca nişanda yapmasını istediğim birşeyi ona söylemiştim o da tabiki yaparım demişti. (absürt birşey değil her genç kıza yapılabilen birşey, heleki bizim gibi doğuda yaşayanlar için standart birşey) Neyse geçenlerde konusu açıldı bana yapamayacağını söyledi neden diye sorduğumda kız kardeşi özel üniv'de okuyor ayda en az 3 bini ona yolladığını söyledi. Bu arada aldıkları evin taksidini erkek arkadaşım ödüyor, babasının arabasını yeniledi, eve yüklük yaptırıyormuş. Yani anlayacağınız sadece sigara parası kalıyor cebinde. Evlenince de evlerden birini bize asla vermeyecekler kirada oturacağız bu arada. En azından bir iki yıl toparlanana kadar kira ödemememiz için bu fedakarlığı yapabilirlerdi diyorum. Vermek zorunda tabiki değiller. Kız kardeşi de 3 yıl sınava girmiş 250 puanı geçememiş, şu an istanbulun en lüks semtlerinden birinde tek başına evde kalıyor özel ünivde okuyor. Kendime hiç yakıştıramıyorum ama keşke o şartlar bende olsaydı, kpssye bile hazırlanamadan aileme bakmak durumunda buldum kendimi... Şimdi size sorum biz evlendikten sonra da böyle mi devam eder yoksa evlenince artik kendi ailesinin olduğunun farkına varır mı?