Yine bugün savaş var

Siz ne diyorsunuz sastim? Adamin karisi nereden bilsin? Pislik adamlar isle ilgili sorunlar var vs diyerek evdeki kadinin yuzune bakmiyot. Surekli afra tafra. Konu sahibi kardesin kudurmus umarim birinizin basini yemez. Annene cok uzuldum.
Bunların ilişkisi bayadır var belli. Adam da kız da saklamak istemiyor. Adam nafaka vermemek icin belki de boşanmıyor eşi de düzenini bozmak istemiyor belki de

Türkiye’de bize düşmez diyen bir umur seviyesi sizce var mı?
Galiba yok. Olsaydi insanların kafası rahat ederdi hayat görüşüne bu kadar karşılarsa hayatlarından çıkarsınlar. Çıkartmıyorlarsa da saygı duymalılar. Ama biz de hem ayranim dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin durumu var

Bir yaşıma daha girdim, bu KK yı anlayamadan öleceğim yahu
Buraya evli biriyle ilişki yaşayan kadın konu açtığında beddualar, küfürler, hakaretler havada uçuşuyor (onlarca örneği var bdv de ) aile kadına tepki gösterince yok yapamazsınız, hakkınız yok. Yahu burada tanımadığınız bilmediğiniz insanlara dünyanın hakaretini ediyorsunuz ailesi yapınca yok olmaz çocukluğuna inin falan valla güldüm yorumlara

Konu sahibesi ; kardeşinize ciddi bir yaptırım lazım, tek başına bırakın, evden yol verin gitsin yaşasın görsün hanyayı konyayı, tıpış tıpış geri gelir

Buraya evli biriyle ilişki yaşayan kadın konu açtığında beddualar, küfürler, hakaretler havada uçuşuyor (onlarca örneği var bdv de ) aile kadına tepki gösterince yok yapamazsınız, hakkınız yok. Yahu burada tanımadığınız bilmediğiniz insanlara dünyanın hakaretini ediyorsunuz ailesi yapınca yok olmaz çocukluğuna inin falan valla güldüm yorumlara

Konu sahibesi ; kardeşinize ciddi bir yaptırım lazım, tek başına bırakın, evden yol verin gitsin yaşasın görsün hanyayı konyayı, tıpış tıpış geri gelir
Kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok. Sadece aldatılan eş ikisine de istediğini diyebilir. Onun haricindeki herkes üzüntüsünü paylasabilir,beddua edebilir. Kimse kızın yaptığının doğruluğunu savunmuyor ama ailesi kızla iki türlü de konuşmuş olmamış. Ya ultimatom verecekler dediğiniz gibi ya da böyle kabul edecekler. Şiddet haklı değildir. Daha da uzaklaşmaya yol açar

cocukluguna inin diye ben söyledim bunun nedeni ise babasi yoksa belki o yüzden eksikligi böyle dolduruyordur.
yaptigini onaylamadim eger hepsini okuduysaniz.
ayrica birakin bedelini ödesin sonuclarina katlansin dedim.

Ooh millette mide konya ovası! Annesi nasıl vururmışta nasıl hakaret edermiş
Hangi normal anne kızının evli bir erkekle birlikte olmasını ister?!
Adamın karısı biliyormuşmuşta ses çıkarmıyormuş. Burada karısını uyutup ilişki yaşayan ne adamlar okuduk.
Bile bile evli bir erkekle birlikte olanda kesin ve net orospudur.
Mune Mune

Kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok. Sadece aldatılan eş ikisine de istediğini diyebilir. Onun haricindeki herkes üzüntüsünü paylasabilir,beddua edebilir. Kimse kızın yaptığının doğruluğunu savunmuyor ama ailesi kızla iki türlü de konuşmuş olmamış. Ya ultimatom verecekler dediğiniz gibi ya da böyle kabul edecekler. Şiddet haklı değildir. Daha da uzaklaşmaya yol açar

Bu tür olaylar hiç bir zaman güzel sözlerle karşılanmaz bunu hepimiz biliyoruz, kaldı ki aile yeterince iyilikle anlatmış
Şiddet tabiki sevilen bir şey değil, doğru değil ama bazen sabır taşar, kimse evliya değil ve bazen gereklidir de bunu kanıtlayan şeyler yaşadım. Forumda anlamadığım yazdığım olaylar burada herkes hiç tanımadığı bir kadına sayfalarca saydırıyor ama kardeşi annesi söyleyince yapmayın oluyor, bu da bana samimi gelmiyor şahsi fikrim bu

Bu tür olaylar hiç bir zaman güzel sözlerle karşılanmaz bunu hepimiz biliyoruz, kaldı ki aile yeterince iyilikle anlatmış
Şiddet tabiki sevilen bir şey değil, doğru değil ama bazen sabır taşar, kimse evliya değil ve bazen gereklidir de bunu kanıtlayan şeyler yaşadım. Forumda anlamadığım yazdığım olaylar burada herkes hiç tanımadığı bir kadına sayfalarca saydırıyor ama kardeşi annesi söyleyince yapmayın oluyor, bu da bana samimi gelmiyor şahsi fikrim bu
Şiddet hicbir şeyi côzmez maalesef. Üyeler de iyi niyetli düşünüyor aslında. İnsanin ailesi yanında olmayınca hata yapmaya daha müsait olur. Onaylasınlar demiyoruz ama onaylamadıklarını da fiziksel/sözlü şiddetle göstermesinler diyoruz. Sessizlik en büyük psikolojik şiddettir.

cocukluguna inin diye ben söyledim bunun nedeni ise babasi yoksa belki o yüzden eksikligi böyle dolduruyordur.
yaptigini onaylamadim eger hepsini okuduysaniz.
ayrica birakin bedelini ödesin sonuclarina katlansin dedim.

Babası olmayan kız çocuklarının yaşça büyük erkeklere ilgi duyduğu doğrudur bunu ben yaşadım ama bu durum en fazla 20 yaşına kadar oluyor, sonra dünyanın farkına varıp o kadar yaşlı biriyle yapamayacağınızı öğreniyorsunuz. Ayrıca kadın evli bir adamla beraber bunun psikolojik açıdan yaklaşılacak bir durumu yok, ne yaptığının gayet farkında tabi ki doğru olan olgunlukla yaklaşmaktır ama her zaman öyle olmuyor, insanın siniri bir yere kadar dayanıyor ki konu sahibesi ve annesi bunun için bir mücadele vermişler zaten. Benim anlamadığım forumda verilen tepkiydi diğer arkadaşa da yazdım burada öyle konular okudukki elli yüz sayfa bu tür kadınlara sövüldü ve beddualar yağdırıldı, olmadık hakaretler edildi şimdi bu konuda o özgür bir kadın olgunluğu beni şaşırttı sadece bunu ifade ettim

Babası olmayan kız çocuklarının yaşça büyük erkeklere ilgi duyduğu doğrudur bunu ben yaşadım ama bu durum en fazla 20 yaşına kadar oluyor, sonra dünyanın farkına varıp o kadar yaşlı biriyle yapamayacağınızı öğreniyorsunuz. Ayrıca kadın evli bir adamla beraber bunun psikolojik açıdan yaklaşılacak bir durumu yok, ne yaptığının gayet farkında tabi ki doğru olan olgunlukla yaklaşmaktır ama her zaman öyle olmuyor, insanın siniri bir yere kadar dayanıyor ki konu sahibesi ve annesi bunun için bir mücadele vermişler zaten. Benim anlamadığım forumda verilen tepkiydi diğer arkadaşa da yazdım burada öyle konular okudukki elli yüz sayfa bu tür kadınlara sövüldü ve beddualar yağdırıldı, olmadık hakaretler edildi şimdi bu konuda o özgür bir kadın olgunluğu beni şaşırttı sadece bunu ifade ettim
Attraente senin yorumlarini genelde begenirim.
ben burada birakin napiyorsa yapsin, birakamiyorsanizda oturun düzgünce anlatin demeye getirdim.
söyle ki ben yazilanlardan Düzgün konustuklarini cikaramadim.
olabilir konusmuslardir.
sabir da bir yere Kadar ama siddete gercekten karsiyim.
haklisin bile bile hala devam da ediyor olabilir, zor bir durum, daha ne yapilir bilmiyorum ama en iyisi bu durumda ne halin varsa gör demek.
kendi düsen aglamaz Dogru oldugunu düsünüyorsada, ilerde pismanligini kendi Yasar.

Kaç yaşında insan, bırakın yaşasın görsün demeyle olmuyor bu işler malesef. Söz konusu kişi kardeşse, anne babayla yaşıyor ve onlarda bu durumdan fazlasıyla etkileniyorsa sakin kalmanız mümkün olmuyor. Şiddet çözüm değil evet ama işte bazen gözünüz birşeyi görmez noktaya geliyorsunuz. Gözünüzün içine baka baka yanlış yapıyor kendine ve size zarar veriyorsa yanlışından döndürmek için olmayacak yollarda deniyorsunuz.

Taciz için psikojik yardım almasını sağlayın. Aklı başına gelir umarım biran evvel.

Hangi aile bunu kabullenebilir ?
O kadar uyarı,konuşmalar ve akabinde piskologa götürmeler neticesinde hala kendisini ve ailesini yakmak için attıgı adımlardan pişman olmayan bir kadın için ne yapsınlar ?
Cinnet geçirtmiş annesine var mı ötesi ?
Konu sahibesine de yazık yahu.
Salın ipini gitsin bedelini ödesin demekle olmuyor.
Evlat kendi evlatları.
Sonucuna sadece 28 yasındaki bir kadın katlanmayacak.
Kucagında çocukla gelse, çalacagı kapı yine ailesi olacak.
Ben hiç vurulma noktasına takılmadım.
Kemikleri kırılsa yeridir.

Son düzenleme:
Kızacaklar biliyorum ama herkesin kendi hayatı. Bazı insanlar nasihat ile öğrenmez hayatı. Düşe kalkarak canı acıyarak öğrenir. Bende de var böyle bir model :) kızım için tek dileğim Allah şaşırtmasın olurdu. Ama velevki şaşırttı (Allah korusun) yapacak birsey yok diyip evden gönderirdim. Zaten 28 yaşına gelmiş, kendine ait bir evi olsun. Kocaman kadının hala anne evinde oturması da sağlıklı değil bence.

o 28 yaşında aklı başında yetişkin bir kadın. ne hakla vurursunuz ya???
evet yaptığı yanlış evli ise adam eğer, yaş farkına karışmıyorum o bir suç değil ki. isteyen istediği yaşta insanla yaşar.
bir iki uyarırsınız, ama dinlemezse eğer kendi haline bırakırsınız. her koyun kendi bacağından asılır. ittire kaktıra olur mu.

Ay bazı yorumlar şaşırtıcı gerçekten. ! Yok karısı biliyormustabilmem ne 2 sene ayakta uyutuldum o kadın nerden bilecek aldatan adamlar öyle sinsi öyle. Alttan alttan yapıyor ayakta uyutuyorlar !! Şuan bir kadin aldatiliyor farkibdamisiniz bile bile o konu sahibinin kiz kardeşi bunu bile bile bir kadının canını yakıyor bir yuvayı yıkıyor ! Koca zaten allaha havale allah cezasını vericektir !ama bile bile. Zaten kadın kadının en büyük düşmanı bunu biliyoruz ! Benim bu konuda canım yandı hemde hiç tahmin edemezsiniz benim kız kardeşim böyle yapsa o saçlarını yolar eline verir gebertirdim dayaktan! Bu ne yaa orada bi kadının canı yanıyo salak yerine konuyo farkindamisiniz ! Psikolojisi bozuk felan da değil zaten götür müşler psikologa Allah ıslah etsin o kadını da hele o .. Kocayıda allahım sabirrrrrrr

Evet kardeşinizin yaptığı çirkin bir şey, ama sizin yaptığınızda çok çirkin, belli ki kardeşinizin psikolojisi bozuk, bir yandan siz dövüyor, bir yandan anneniz laflarıyla dövüyor.
Sizlerin bu davranışlarından sonra, kardeşinizin o adamdan ayrılacağına gerçekten inanıyor musunuz?
Siz bile bile göz göre göre adama itiyorsunuz, sanırım farkında değilsiniz.
Bütün psikolojik-fiziksel şiddetleriniz sadece kardeşinize mi oldu, adama bir yaptırım uyguladınız mı?

Son düzenleme:
Back
X