yine cinayet, yine yine yine!!!

Evet bu şekilde bakıyorsak ikimizde benzer şekilde düşünüyoruz. Keşke bir arada yaşamak kolay olsa ve insanlar şuan yaptığımız gibi kavga etmeden düşüncelerini paylassa. Belki herkes ortak noktada bir şekilde bulusacakta iştee.

hiç olur mu
adamlar tehdit ederken 6 ay yatar çıkarım
namus derim
kıskançlık derim
diye mesajlar atıyorlar tehdit ederken
bu bi kere devlete hakime savcıya hakarettir nasıl serbest kalıyorlar anlamıyorum
ben hakim olsam bi kere bu sözlerden sonra onu o delikten çıkarmam

Burada ben de katılıyorum. Çoğu insan Pınar Gültekin'in ölümünü paylaştı. Tabi ki sindirelecek bir durum değildi ama servis edilme şekli beni üzdü açıkçası. "Erkek şiddeti,erkekler mutlu musunuz?,oğlunu eğit" vs şeklinde giden cümleler eklenmişti. Bu da bence ayrımcı ve nefret söylemi içeren bir dil

Kız evli adamla birlikte oldu ve sonucu bu ise aynı sonu o adama da uygulamak lazım
Madem namus maden hak adam da katledilmeli iliklerine kadar bu şiddeti hak etmeli

belki düşünceniz öyle değil, ama kız evli adamla ilişki kurdu diye ölümü haketti olarak yansıyor yazdıklarınız. yapmayın, etmeyin. hassas bir konu bu, yazılarımıza daha fazla dikkat etmeliyiz.

Ben toplumumuzun düzeleceğine inanmıyorum. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir, ırk ve din farketmeksizin dünyanın heryerinde canavarca hisler ile hareket eden ben merkezci insanlar vardır. Bazı yerlerde ahlak duygusu dinden bağımsızdır, birlikte yaşamak için uyulması gereken kurallar şeklinde öğretilir. Bazı yerlerde de din adı altında din için doğru güzel olan öğretilir. Şimdi bizim toplumumuz şekilci, namus bekçisi. Unutmayın ki en büyük günahların dinimizde tövbesi vardır ancak bizim toplum kadının yaptığı ahlaksızlığı asla unutmaz, Allah affetse gene yüzüne vurur. Dini inancı olmayan kesimimiz desen o kesim de genelde çok şekilcidir, işine geldiği gibi ahlaksızlığı savunur işine gelmedi aynı şekilde kadının namusuna saldırır. Namus kavramı kadın olgusundan çıkmadığı sürece bu durum düzelmeyecek, bu da çok zor. Çünkü en hümanist gözüken dahi işine gelince eşinin gözünde ben senin eski sevgilin gibi değilim diyerek yükselmeye çalışıyor.

Şu anda toplumumuzda her tür sosyal ekomomik çevrede aldatma yaygın bir şekilde yaşanıyor. Toplumumuz maalesef çok bozuldu ve bu hala öldürülmek için haklı sebep olarak sunuluyor. Ahlaksızlığın karşısında yine durun ama o da evli adamla gezmeseymiş, eve gitmeseymiş diyip durmayın lütfen her sözünüzle bir insanı daha öldürüyorsunuz. Adam cani bir katil, bitti. Adamın karısı, kızı, sevgilisi bizi ilgilendirmiyor adamın hüküm giymesi için.

Ah be arkadaşım biz öğretiyoruz, sorun öğretmeyenlerde yada öğrenemeyenlerde. Zaten hayır kelimesini bilen zarar vermiyor ki. Psikopat olan yapıyor bu işi.

Oglumu ilk yıl anaokuluna gönderdigimde 4 yaş grubu. Öğretmenimiz ilk günden kızlarla erkekleri ayirdi . ayri masalarda oturmalari ayri oynamalari sacma geldi. Bir sabah bir aile kapıya gelmisti kadın ögretmene bağırıyordu o ERKEK çocuk kızımın memelerini ellemiş diye.meğer benim oğlummuş oğlum çok korktu resmen nefesi icine kactı. Halbuki öğretmenimizin sınıfta olmadigi bir zamanda kız oğlumu gıdıklamis oğlumda onu gıdıklamiş. O zaman anladim öğretmen neden kızlarla erkekleri ayiriyor. .bir süre sonra oğlum kız olan kuzenleriyle bile oynamamaya başladı. Evet korumaliyız ama dozaj iyi ayarlanmalı.

Bu arada sabahtan beri ;ellerinizi cekin kızlarimizin üzerinden oğullarinizi eğitin diye msjlar videolar bildirimler alıyorum. Bunu bu olay icin söylemiyorum ama kimse kızlarımızı okutalım kızlarimiz kendi ayaklari üstünde dursun aileler kızlarınin arkasında dursun yazan yok. Ekonomik özgürlügü olmadiği için dayak yiyerek susan ,sessizce ağlayan,sırf artik evlendin gittin diye kızlarinın arkasinda durmayan ebeveynler yüzünden ezilen kadınları vebali kime. Kocandır döver aman yuvani dagitma diyen aileler var. Hala toplumumuzda boşanan kadina oro..pu gözüyle bakan ,eğer dulsa kocani elinden alır zihniyeti devam ederken daha katedecegimiz çok yol var. evet oğullarımızı eğitelim ama kızlarimizada kendi ayaklari üzerinde durmayi haklarini savunmayi ses çıkartmayida biz aileler ögretmeyecekmiyiz. Herkes elini taşın altına koyacak.

Yuhh yani kadin anlamadan dinlemeden ne saçmalamis. Çok geçmiş olsun oğlunuza. Artık insanalar nereye saracağını şaşırdı.

Yuhh yani kadin anlamadan dinlemeden ne saçmalamis. Çok geçmiş olsun oğlunuza. Artık insanalar nereye saracağını şaşırdı.

Aslinda onlarida anliyorum tv lerde neler görüyoruz ama nereye kadar koruyacagız. Allaha şükürler olsun beni kadın değil birey olarak gören bir eşim var oğlumuzuda önce birey olarak yetiştiriyoruzki eşinede aynı davransin.

İyide canım dört yaşında çocuk bunlar. Ne anlayacaklar cinsellikten, memeden, popodan. Yapılacak şey çocuklara kırmızı çizgiler olduğu, buralara dokunulmayacagini anlatmak. Bunu yapan büyük olsa anlarım. Yaaaa dört yaşında dört.

Koruma konusunda yapacak birseu Yok. Okula gidene kadar koruyabiliriz. Sonrası Allah emanet.
Rabbim kötü insan çıkartmasın karşılarına.

Oyu hal indirimi nasıl alacak başka

Avm de en son beraber çıkmışlar demişti haberde..

Ben zaten ogluma mahremiyet eğitimi evde veriyorum. Herkes bunu yapmalı. Hepsi Allaha emanet.bu işin kızı erkeği kalmadı. Rabbim evlatlarimizi iyilerle karsilastirsin.

Şiddet gördüğü halde halen sevgilisiyle beraberliğe devam eden kadınların sonu ölmek , biz onlara terk edin diye burada yazmış olsak ise halen arkadaşlık sevgili olmaya devam ediyorlar birde gelip bizden ne yapmalıyum diye fikir istiyorlar kızım terk edeceksin ister kocan ister sevgilin ister nişanlın olsun teredüt etmeden , burdaki vakada belliki bekarlık konusunda yalan söylemiş kız da bunu öğrenince yerk etmiş ama adam kızın peşini bırakmamış şiddet öldürmeye kadar gitmiş , çok üzgünüm bu tür ölüm /şiddet olayları medyada okuyunca
Eğer bir kadın sevgilim bana şiddet uyguluyor ama seviyorum diye gelenlere kk okkalı bir cevap yazacağım , ona göre!!!

Covid yuzunden insanoğlu evlere kapandı . Evlere haps olmak işlerine gelmedi , dayanamadılar . Biz evlerdeyken doğa kendini yeniledi - meydan sahiplerine kaldı "hayvanlar" ne oldu kıymet bildik mi hayır . Haps olmak bitince yine denizlerimiz , doğamız , hayvanlarımız her şeyi kirlettik. Çünkü en tehlikeli virus insanoğlu.

Dünden beri saçma sapan yazılar okuyorum yok evli bi adamla birlikteymış yok kızda suçluymuş fln. o kadar hayretler içinde kalıyorum ki. hee bir de tahrik etti cümleleri var bu zihniyetleri anlamıyorum cidden. Cani her turlu Cani . çarşaf giyersin gizemli bulur acaba altında ne var diye dusunur istediğin gibi giyinirsin aranıyor derler. Red edersin naz yapıyor derler. Arkadaş HAYIR Hayır demektir .

belki düşünceniz öyle değil, ama kız evli adamla ilişki kurdu diye ölümü haketti olarak yansıyor yazdıklarınız. yapmayın, etmeyin. hassas bir konu bu, yazılarımıza daha fazla dikkat etmeliyiz.
Yanlış anlaşılmış
Soayal medya da kadına yapılan kötü ahlaksız yorumlara karşı
Ozaman erkekde hak ediyor evli olan o eşini aldatan o
Bu insanlar yorumlarıyla cinayeti güzel gösteriyor
Kendi kötü zihniyetleri yazılara dökülüyor sonra hopp gücü yeten eşini sevgilisi annesinin katili oluyor
Ben bir insanım kimsenin canı degersiz degil

En son Ankara Haymana’da annesini emen sıpayı köpeklerine parçalatan caninin tekrar serbest bırakılmasında takılı kalmıştım. Bu olayı yeni duydum ve detaylarına bakmadım. Bakarsam bunda da takılı kalacağım çünkü. Adalet sistemimizde sorun var, yalnızca devletin yasalarında değil toplum adaletinde de sorun var. Bu caninin veya o sıpayı canlı canlı parçalatan müsveddenin ne olduğu önceden hiç mi belli olmadı. Hiç mi öfke patlaması veya bir şiddet eğilimi göstermedi toplum içinde , daha o anda toplumdan dışlanmaya başlasalar ve toplum tarafından cezalandırılsalar, devlet önleyici hukuk sistemi getirse bu tipleri daha o an büyük bir olay olmadan gelen küçük patlamalarda alıp ıslah etse, belki o zaman bu olayların önüne geçebilirşz. Hukuk kadar toplumda suçlu, şimdiden bu adam için hesap açılmış onu suçlu görmeyen bir zihniyet var. O masum sıpayı öldüren pislik bunu sosyal medyaya koyduğunda da izleyip beğeni butonuna basanlar vardı. İşte bunların hepsi topluca şimdiden ıslah edilmeli çünkü bunlar da potansiyel katil.

Kendine hayrı olmayan asalak evlat yetiştirmenin nefsiyle övünüyor tiksinç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…