Yine düştük bu batağa 🤦🏻‍♀️

dolar milyoneri

Rabbim, bana indireceğin her türlü hayra muhtacım
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
6.783
20.131
268
Evet yine düştük buralara 🙇🏻‍♀️

Baya bi kilo aldım Ramazan ayındaki iştahım maşallah artarak devam etti 65 küsürdeyim şu an🤰 içinde bebek olmayan bir göbeğim var 🤣

sabah tartılıp diyete başlamayı düşünüyorum. Şekeri ve unu keserek Karatay tarzı beslenmeyi düşünüyorum. Spor olarak da Leslie 3 mil yaparım herhalde.

Eşlik etmek isteyen olursa sevinirim 🌸
Yansın yağlar 🔥

İlk üç gün kabak detoksu yapmaya karar verdim
Çünkü neden olmasın 🤣
Bu yolda süreci hızlandıracak her şey mübah 🤣🤣

saat iki gibi yediğim ultra mega çiğköfte bi de saat 17.00 gibi bi tabak kiraz ile duruyorum çok acıktım ama yemeyeceğim bu saatte 🥺

Günaydıınnn
Az önce kahvaltımı yaptım ailemle olunca geciktiremiyorum kahvaltı işini aslında biraz geç yapsam daha iyi olacak

Tartıldım 64.6
Hedefim 54 kolaylıkla sağlıkla inşallah

Az önce kahvaltımı yaptım
1 haşlanmış yumurta
biraz süzme peynir
3 tane zeytin
Domates salatalık

gün içinde bi ara Leslie yapacağım inşallah

Bi de stresten reglim üç gün gecikti iştahım çok açık kendimi dizginlemeye çalışıyorum

Bi de stresten reglim üç gün gecikti iştahım çok açık kendimi dizginlemeye çalışıyorum
Canın tatlı istediği zamanlarında 1 sade Türk kahvesi yanında 6 tane Çiğ badem ve 2 hurma tüketebilirsin. Günde 2 fincan Türk kahvesi önerilir 😂 Ben 6 ay önce 3 ayda 10 kilo verdim de diyetisyenimin kontrolünde. Bu tüyoları ordan yazıyorum 🤗 takipteyim seni 😂😂

Canın tatlı istediği zamanlarında 1 sade Türk kahvesi yanında 6 tane Çiğ badem ve 2 hurma tüketebilirsin. Günde 2 fincan Türk kahvesi önerilir 😂 Ben 6 ay önce 3 ayda 10 kilo verdim de diyetisyenimin kontrolünde. Bu tüyoları ordan yazıyorum 🤗 takipteyim seni 😂😂
Şimdi kabak detoksundayım canım biraz hızlı başlayayım dedim severim hızlı şeyleri🤣
Hurma da iyi fikir aslında hem fe besin değeri çok yüksek. Türk kahvesi zaten vazgeçilmezim bi ara tarçınlı kakaolu içiyordum o da iyi iştah kesip yağ yaktırıyor 🤣
Maşallah sen de iyi vermişsin korumada mısın şu an 🧿

Şimdi kabak detoksundayım canım biraz hızlı başlayayım dedim severim hızlı şeyleri🤣
Hurma da iyi fikir aslında hem fe besin değeri çok yüksek. Türk kahvesi zaten vazgeçilmezim bi ara tarçınlı kakaolu içiyordum o da iyi iştah kesip yağ yaktırıyor 🤣
Maşallah sen de iyi vermişsin korumada mısın şu an 🧿
Hamileyim 🙈🙈🙈 mecbur bıraktım

Yaaaa çok güzel haber Allah sağlıkla hayırla kolaylıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin canım 😍🌸💕
Amin, dua gruplarından biliyorum seni. Muhtemelen birbirimize dua ettiğimiz için tanıdık birini görmüşüm gibi geldi yazmak istedim topiğine 🤗 🩵

Amin, dua gruplarından biliyorum seni. Muhtemelen birbirimize dua ettiğimiz için tanıdık birini görmüşüm gibi geldi yazmak istedim topiğine 🤗 🩵
Evet canım ben de seni biliyorum insan başka topiklerde karşılaşınca bi gülümsüyor sanki yabancı memlekette hemşerini görmüş gibi oluyor 🥰
İyi yaptın hep yaz canım💕🥰😘

Mesajını şimdi gördüm canım teşekkür ederim bilgilendirme için 🌸
Dün su içtim acıktıkça öyle uyudum valla 🤣
Sade maden suyu benim açlığımi bastırıyor bende pazartesi akşamı karpuz yiyerek başladım 65 kg ile ..bu sabah 62.1 geldim senide takip edeceğim 🥰
Günaydıınnn
Az önce kahvaltımı yaptım ailemle olunca geciktiremiyorum kahvaltı işini aslında biraz geç yapsam daha iyi olacak

Tartıldım 64.6
Hedefim 54 kolaylıkla sağlıkla inşallah

Az önce kahvaltımı yaptım
1 haşlanmış yumurta
biraz süzme peynir
3 tane zeytin
Domates salatalık

gün içinde bi ara Leslie yapacağım inşallah
Ben yağmurluk almıştım senidnee varsa veya yoksa çöp posetine dahi sarinabilirsin bence :) spor yaparken felaket terletiyor birde tavsiyem kilo verene kadar tuzu sıfırla ki ödem olmasın baharat ve maden suyu limonla idare ediyorum ben

Sade maden suyu benim açlığımi bastırıyor bende pazartesi akşamı karpuz yiyerek başladım 65 kg ile ..bu sabah 62.1 geldim senide takip edeceğim 🥰❤️
Harikasın maşallah 🧿 birazdan markete gideyim maden suyunu da severim belki dukan içeceği de yapabilirim ödem attırıyor o da 🤣
Eşlik edersen sevinirim birbirimizi motive edelim 💕🌸

Sade maden suyu benim açlığımi bastırıyor bende pazartesi akşamı karpuz yiyerek başladım 65 kg ile ..bu sabah 62.1 geldim senide takip edeceğim 🥰

Ben yağmurluk almıştım senidnee varsa veya yoksa çöp posetine dahi sarinabilirsin bence :) spor yaparken felaket terletiyor birde tavsiyem kilo verene kadar tuzu sıfırla ki ödem olmasın baharat ve maden suyu limonla idare ediyorum ben
Ahahah kendimi çöp poşetinde hayal ettim de ahahaha🤣🤣🤣
Zaten sıcak ya onu bünyem kaldıramaz şu an fenalık falan geçirmeyeyim durduk yerde 🤣
ödem için dukan içeceği düşündüm

17.00
bir tabak kabak yemeği (annem normal yemek olarak yapmış)

bir kase ev yoğurdu
İki tane de ceviz yedim

Şu an limonlu Yeşilçay içiyorum

Markete gittim 4 bin adım atmışım
Regl oldum Leslie bugün yapmayacağım

2 litre suyu bitirdim daha içerim yatana kadar

Üç günde bir tartı sonucu yazacağım

Benim bugün yediklerim ve yiceklerim sade maden suyu ve vişne sapı çayı bugün detoks günüm sporda yaptım 30 dk eliptik 10 dk karışık spor 🥰
Harikasın tebrik ederim 🌸
Bana bildirim niye gelmiyor ya 😒

Tartı günün var mı nasıl ilerliyorsun canım
Bi de diyetin nasıl anlatsana biraz 😍

Back
X