- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 53
- 28
Ben bakıcam herseyiyle ben ilgileneceğim bunu biliyorum anlamında.zaten eşim herseyi bana bırakacağı içinÇocuğu kendim için istiyorum nedir ya?
Cocuk bakmaktan ibaret mi sanıyorsun yapma nolur ya kendine gel lütfen bir aileye ihtiyacı var onun sevgiye babasina da sadece senin bakmanla o huzursuz ortamda iyi olacagini mi saniyorsun kocan sana çocuğuda vermem der ilerde bosanmaya kalkarsan soyleyeyim kendine gel ve hemen vazgecBen bakıcam herseyiyle ben ilgileneceğim bunu biliyorum anlamında.zaten eşim herseyi bana bırakacağı için
Zaten olmuyor yapsakta yıllardırCocuk bakmaktan ibaret mi sanıyorsun yapma nolur ya kendine gel lütfen bir aileye ihtiyacı var onun sevgiye babasina da sadece senin bakmanla o huzursuz ortamda iyi olacagini mi saniyorsun kocan sana çocuğuda vermem der ilerde bosanmaya kalkarsan soyleyeyim kendine gel ve hemen vazgec
Allah'ın bir bildiği var demekkiZaten olmuyor yapsakta yıllardır
Neden evliliği kurtarmaya çalışıyorsun bide neden yemek yerken cagirmadin ki yemek yapınca çağırılır sofraya beraber oturulurDayanılmayacak noktaya geldi kızlar en ufak şeyde bu şekilde kendisi bana ne hakaretler etti neler neler benim yerimde başka biri olsa yüzüne bakmazdı ama ben evliliği kurtarmaya çalıştım hala da öyleyim
E soğuduğun adamdan çocuk yapmak istemek mantıklı mı sence? Baksana seni nasıl aşağılıyor! Bu soğukluk nereye kadar gidecek? Nerede “artık yeter” diyeceksin? Adamı damızlık olarak mı kullanıyorsun bu durumda? Kocan yüzünden sinirlerin iyice bozulmuş. Çocuk olayını da iyice kafaya takmışsın o senin üstüne geldikçe. Bu şekilde olması zaten zor. Benim tavsiyem sana bir arkadaş olarak çocuk için uğraşmadan önce aranızdaki ilişkiyi düzeltmek için uğraşın yoksa 1 sene sonra şöyle dersin: “kızlar, kocam çocuğu benim üstüme saldı, ev işleri çocuk derken şiddet de başladı. Boşanmalı mıyım?”Kurtarmaya çalışıyorum evliliği evet gerçekten çok fedakarlık yaptım boşanmak istemiyorum ama en ufak şeyde benle bu şekilde küsmesi beni kendinden soğutuyor evet çok fazla şey yaşadık çok yazdım buraya bende stresli olabilirim çünkü çocuk olayı çok. Moralimi bozuyor.zaten olmasada sorun bende sen b..K çocuk yaparsın diyor daha önce vajinismusken sürekli söylerdi
Eee yani??? Bunu yazmakla ne demek istediniz anlamadım..Önemli olan hem insanların yanında hem de baŞ başayken size gereken saygıyı göstermesi.Adam sadece elalemin yanında iyiyse gösteriş yapıyor ve elaleme karşı iyi kocayı oynuyor demek ki..Siz de onu baba yapmak için uğraşın. Pırıl pırıl bir kafa maşallahEşim benden başka herkese karşı çok iyi dışarda da bana karşı çok iyi
Bencilce düşünüyorsunuz.Çok istiyorum bir
Çocuğum olsun konuşmama sebebi de basit birsey. Yanina gittim sarıldım öptüm özür dile yoksa asla konuşmam diyor kalbim çok kırık
Çünkü benle konuşmuyordu bir kere çağırdım iki kere çağırdım yine konuşmuyor maden konuşmuyor çağırmadım bendeNeden evliliği kurtarmaya çalışıyorsun bide neden yemek yerken cagirmadin ki yemek yapınca çağırılır sofraya beraber oturulur
Siz çocuk seviyoruzsuz diye çocugun da sizi sevme zorunlulugu olmadığını hatırlatirimHayır ben seviyorum çocukları
B.k çocuk yaparsın diye sizi alenen aşağılayan bir adamdan çocuk sahibi olmaya çalışmayin lütfen bunu çocuğa yapmayın bari kimbilir yarın öbür gün çocuğun önünde ne türlü aşağılayacak sizi,ben daha ne diimKurtarmaya çalışıyorum evliliği evet gerçekten çok fedakarlık yaptım boşanmak istemiyorum ama en ufak şeyde benle bu şekilde küsmesi beni kendinden soğutuyor evet çok fazla şey yaşadık çok yazdım buraya bende stresli olabilirim çünkü çocuk olayı çok. Moralimi bozuyor.zaten olmasada sorun bende sen b..K çocuk yaparsın diyor daha önce vajinismusken sürekli söylerdi
O zaman esinizde sıkıntı ben anlamadim hem çağırıyorsunuz hem gelmiyor hem size kızıyor acim diyeÇünkü benle konuşmuyordu bir kere çağırdım iki kere çağırdım yine konuşmuyor maden konuşmuyor çağırmadım bende
O benle konuşmayacak ama ben yemeğini yapıp çağıracağım bunu istiyorO zaman esinizde sıkıntı ben anlamadim hem çağırıyorsunuz hem gelmiyor hem size kızıyor acim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?