Yine eşim lütfen bana bir akıl verin

Ben bakıcam herseyiyle ben ilgileneceğim bunu biliyorum anlamında.zaten eşim herseyi bana bırakacağı için
Cocuk bakmaktan ibaret mi sanıyorsun yapma nolur ya kendine gel lütfen bir aileye ihtiyacı var onun sevgiye babasina da sadece senin bakmanla o huzursuz ortamda iyi olacagini mi saniyorsun kocan sana çocuğuda vermem der ilerde bosanmaya kalkarsan soyleyeyim kendine gel ve hemen vazgec

Zaten olmuyor yapsakta yıllardır

Dayanılmayacak noktaya geldi kızlar en ufak şeyde bu şekilde kendisi bana ne hakaretler etti neler neler benim yerimde başka biri olsa yüzüne bakmazdı ama ben evliliği kurtarmaya çalıştım hala da öyleyim
Neden evliliği kurtarmaya çalışıyorsun bide neden yemek yerken cagirmadin ki yemek yapınca çağırılır sofraya beraber oturulur

Çok ciddi bir şey soracağım, siz bu çocuğa hamile kalır kalmaz adamdan boşanacak, çocuğu hiç görmemesi gibi anlaşma yapacak mısınız? Yani amacınız sperm bankasından hamile kalmak gibi mi, tek başınıza mı yetiştireceksiniz çocuğu? Ben bu duruma karşıyım, öyleyse evlat edinin derdim ama boşanan bir çok kadın da çocuklarını babasız, gül gibi yetiştiriyor. O noktada anlayabilirim sizi.

Yoksa çocuğu yapacak, sonra da sizi sevmediği çok açık, başka bir insanı aşağılamayı normal bulan, sorunlu bir adama bu çocuğu ve sizi sevmesi için baskı mı yapacaksınız? Boşanmayacak, aynı evin içinde "o senin baban, ama sen benimsin, ben bakıyorum sana" mı diyeceksiniz çocuğa?

Gerçekten anlamadığım için soruyorum, üzülmeniz gibi de bir amacım yok.

E soğuduğun adamdan çocuk yapmak istemek mantıklı mı sence? Baksana seni nasıl aşağılıyor! Bu soğukluk nereye kadar gidecek? Nerede “artık yeter” diyeceksin? Adamı damızlık olarak mı kullanıyorsun bu durumda? Kocan yüzünden sinirlerin iyice bozulmuş. Çocuk olayını da iyice kafaya takmışsın o senin üstüne geldikçe. Bu şekilde olması zaten zor. Benim tavsiyem sana bir arkadaş olarak çocuk için uğraşmadan önce aranızdaki ilişkiyi düzeltmek için uğraşın yoksa 1 sene sonra şöyle dersin: “kızlar, kocam çocuğu benim üstüme saldı, ev işleri çocuk derken şiddet de başladı. Boşanmalı mıyım?”

kendine yazık etme...

Eşim benden başka herkese karşı çok iyi dışarda da bana karşı çok iyi
Eee yani??? Bunu yazmakla ne demek istediniz anlamadım..Önemli olan hem insanların yanında hem de baŞ başayken size gereken saygıyı göstermesi.Adam sadece elalemin yanında iyiyse gösteriş yapıyor ve elaleme karşı iyi kocayı oynuyor demek ki..Siz de onu baba yapmak için uğraşın. Pırıl pırıl bir kafa maşallah

Neden evliliği kurtarmaya çalışıyorsun bide neden yemek yerken cagirmadin ki yemek yapınca çağırılır sofraya beraber oturulur
Çünkü benle konuşmuyordu bir kere çağırdım iki kere çağırdım yine konuşmuyor maden konuşmuyor çağırmadım bende

B.k çocuk yaparsın diye sizi alenen aşağılayan bir adamdan çocuk sahibi olmaya çalışmayin lütfen bunu çocuğa yapmayın bari kimbilir yarın öbür gün çocuğun önünde ne türlü aşağılayacak sizi,ben daha ne diim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…