- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Öncelikle kuaföre gitmek, kıyafet almak sizi masrafçı ve kötü biri yapmaz. Neden kuaföre gitmeyesinizki ? Yatağı ayırmak fikrine bende karşıyım. Eşiniz bu konuda haklı olabilir. Eşinizle konuşmayı deneyin. Sakin ve tahammüllü olarak
Siz birbirinizi seviyormusunuz?
Hangi konularda size öfkeli, onu hangi durumlar öfkeli kılıyor bunları konuşmaya çalışın ve o durumları ortadan kaldırmayı deneyinTabiki yapmaz, ama şuan maddi sıkıntı yaşıyoruz, ben çalışmıyorum şuan, ve hani halden anlamaz bir şekilde davranıp ona masraf olmak gibi bir durumum yok, onu zora sokmuyorum anlamında demiştim..
Gayet sakin bir şekilde konuşmaya çalıştım, ama aşırı bir öfke var içinde bana karşı ..
Kuafore gitmemek alisveris yapmamak sizi mukemmel yapmaz.
Belki herseyi sorun yapip adami bunaltiyorsunuzdur.
Tam nedeni anlayamadim ama sanki siz biraz sorunlusunuz gibi geldi
Masrafınızı sorun etmemiş eşiniz zaten. Hem biraz masrafınız olsa ne olacak? Sığıntı değilsiniz ya o evde. Biraz bakın kendinize, moraliniz de düzelir. Tüm konularınızı göz önünde bulundurarak söylüyorum, tavırlarınız hep negatif gibi görünüyor. Fevri davranıyorsunuz. Hep bir şeyleri dert ediyorsunuz. Görev gibi sürdürüyorsunuz sanki evliliği. Eşiniz de artık bunalmış olabilir.
Geçmişte yaptıklarınız için içinizden gelerek özür dilediniz mi? Belki de o yüzden size zaman zaman ters davranıyordur.
Ne ilgisi var kadının sorunlu olduğunu nerden çıkardınız bu konuda.Cidden buraya akıl aramak için gelmiyor insanlar böyle iç bunaltıcı mesajlar yüzünden.
Bana uyumlu bir cift degilsiniz gibi geldi. Cocugunuz var mı? Yoksa cocuk yapma isini biraz erteleyin
Kuafore gitmemek alisveris yapmamak sizi mukemmel yapmaz.
Belki herseyi sorun yapip adami bunaltiyorsunuzdur.
Tam nedeni anlayamadim ama sanki siz biraz sorunlusunuz gibi geldi
Başkası olsa kendini aşağı atarmış, adam nasıl bir kafa yaşıyorsa artık...
Geçmişin intikamını alıyor sanırım , burnunu sürttüğünüz günlerin. Şimdi evlendik elimin altında ne de olsa kafasında olabilir.
Ilk mesajimda zaten detay vermediginizi belirtmistim.Bir insana 40 defa deli dersen deli olur derler..
Ben devamlı eleştiriliyorum, o işten geldiğinde gülmemişsem, Canım sıkkındır, birşeye moralim bozulmuştur, bu konuda eleştiriliyorum..
Kılık kıyafetim konusunda eleştiriliyorum..
Sorunlu gibi gelmişsem size olabilir.. kendimi bu aralar ben de hiç iyi görmüyorum..
Ustunuze basiniza birseyler alin. Temel ihtiyaclarinizi kismayin. Asiri fedakar olan taraf da hep kaybeder. Kimse de size madalya takmaz bunun icin, degeriniz de bilinmez. Kendinize onem verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?