Yine eşim...

Kedicik videoları komik.
Ben de izliyorum ne var bunda.
Hem öyle kadınları arzulayan erkeklerin aklından şüphe duyarım.

Bu kadar küçük detaylara takilmak ancak size zarar verir.

Şimdi klasik 37485858283 kez boşan yorumu gelecek gelmese şaşarım .
Adam aldatmadı ama boşan bu ne.
Sende kalkıp kocana ikl rahatsızlığını dile getiremiyor musun imza atarken sadece iyi günde canım cicimde diye mi atıosunuz
Bi iletişim dene yahu !

normal bi video deildi ki dans ediyolardı sdamın karşısında. Sizin için problem olmayabilir ama bana göre uygun deil eşimin izlemesi. Bi bayanın izlemesiyle erkeğin izlemesi de aynı deil diye düşünüyorum

En son bu tarz durumlarini ustelik daha agirlarini aglayarak anlatan arkadasimi hatirlatttiniz. Sonuc mu suan 2. Ye hamile ve ayni adamla inislerle cikislarla devam ediyor. Yani yorumsuz

sürekli mutsuz olmak çok kötü bişey. işteyken neye bakıyo ne yapıyo hiç bilmiyorum güvenim de kalmadı artık. Ayrılmk istiyorum bırakmıyo. Güvenin olmadığı bi evlilik de ne kadar sürer zaman gösterecek artık. Çocuğumuz olmasa çoktan bitmişti zaten

Haa cocuk. Varsa klasik sorundur. Ilk ve tek cocukannneyi kadinliktan cikarir ve bu höduklerde ne beklentisindeyse alakasjz hatunlara bakar olurlar
Kendine zaman para ve mutluluk biriktir.yani kendine bak. Disardan bekleme mutlulugu cunku oyle bir dunya yok maalesef. Sevgi ah sevgi niye boyle azaliyor .cocukla taclanacagina destek goremeyen es birde boyle vurucu darbelere sahit olunca huznu artiyor
.

çok güzel ifade etmişsniz insanın gönlü yorulunca konuşmak da içinden gelmiyo. üstü kapanan sorunlar büyüyp dağ gibi oluyor. Hiç biride aklımdan çıkmıyo

Ben arkadaşlara katılmıyorum. Herkes eşinizden taraf olmuş. Çok anlamsız geliyor bu bana.
Olayı kediciklere bakmak olarak almayın. Burada konu sahibinin eşi ilgisizlikten bahsediyor. Kadınlığını unutmuş! Bu kedicik ayrıntısından çok daha büyük bir olay. Ama neden bilmem kimse buraya takılmıyor, "Aaa bende izledim yoksa ben lez miyim?" "Ne varmış izlediyse?" Buralara takılıyor. Tamam 30 beğeni yüklensin size siz doğrusunuz.

Eğer eşim ben var mıyım, yok muyum beni unutsa, bana dokunmasa, asla değerli hissettirmese ve beni bu kötü duygularla düşündürüp dursa, bende kedicikleri izlediğinde rahatsız olurum. Hadi kedicikleri izlemesin, gitsin atıyorum güzel bir mankenin videosunu seyretsin ben bundan da rahatsız olurum. Kadın bikinili olmak zorunda değil. Onun benden fazla ilgilendiği bütün kadınlardan rahatsız olurum.

Tavsiye, alın karşınıza sorun nedir konuşun. Sizi temiz bulmuyor mu, bir şey oldu itici mi geliyor artık, size duyguları mı azaldı. Sorun neyse anlayışla dinleyeceğinizi söyleyin. Açık açık konuşsun rahat olsun.

çok güzel ifade etmişsniz insanın gönlü yorulunca konuşmak da içinden gelmiyo. üstü kapanan sorunlar büyüyp dağ gibi oluyor. Hiç biride aklımdan çıkmıyo
Cok iyianliyorum. Benimde 3 yasi biten ve cesitli saglik sorunlari olan bizi yoran bir evladimiz var.ve esim ailesi ve en son yok o site yok bu site.yokbenim. o uktan dolayi gitmeti iki uc gun aksattigim kuafor durumum (biyiklarim) herseyim batar oldu.ki cidden cocuk beni benden aldi cunku sifirdestek ama kostegi cok.senmisin dedim cektim ciktim ayriyiz huzurluuyum ama cocuk buyutmek cok zor

Resimlere bakmak ile aldatmak çok farklı. Nişanlılık döneminde nasıldı? İlk günden beri mi isteksiz ve ilgisiz?

Kesinlikle toplum helede hemcinslerimiz olayi normalllestiriyor. Bencede anormal. Siz huzursuzlugu iletisimle belirtin nitekim olmayacak anlamayacaktir o kesin garanti gozuyle bakktigi icin sizede ayrilikdusunmemesi normal.ya akli seljm bir aile ferdi yada ne bilim gunumuz modern dunyasi yani evlilik terapistlerine bir danisin. Hos ben terapistede gitttim ama nafile kalici bkr etkiolmadj este.

Allah yardımcınjzz olsun evladınızı bağışlasn. Ne hayallerle evleniyoruz ne çıkıyo karşımıza. Allah herşeyn hayırlısını versin

Yanj ilk etapta resme bakarlar sonra videolar olur. Sonra ne bilim cesitli arkadas siteleriyle tanisma gecmislerj yakalanir.tabiki hepsi bu sekilde olucak diye bir durum bir genellleme olmasin ancak. Toplumda zamanda kotu be bacim.
Resimlere bakmak ile aldatmak çok farklı. Nişanlılık döneminde nasıldı? İlk günden beri mi isteksiz ve ilgisiz?

Bu izlediği şeylere takılmaktan ziyade diğer probleminize yönelseniz onu düzeltseniz herşey daha güzel olur bence.Çünkü izlemeyen erkek yok yani eğri oturalım dogru konuşalım.Kimimiz saf,kimimiz de uyanık eşlere sahibiz çünkü.En azından seninki de biraz saf ki silmemiş geçmişi.Çok uyandırmadan diğer probleminiz Hakkı'nda konuşun ve ortak noktaya varın.Çünkü önemli bir konu evlilikte cinsellik.O yoluna girdi mi de herşey rayına oturur.

Allah yardımcınjzz olsun evladınızı bağışlasn. Ne hayallerle evleniyoruz ne çıkıyo karşımıza. Allah herşeyn hayırlısını versin
Amin cumlemizin. En iyi dostane tavsiyem aklinizda yuzde 1. Bile bununla devam im olmayacak diyorsaniz kendinize birikim yapin cunku sonra erkekler inanilmaz cirkeflesiyorlar. Parayida birlikte aldiginjz evi arabayida baskalariyla (illla kadin demiyorum anasi bacisi vs) yemeleri cok koyuyor.hos hakiki iman gucu duygusu olsa hem es olarak vazifelerini hemde baba olarak sorumluluklari bilirler ama gunumuz sorunu bu.. Bilemeyiz nasip

bakarken ne hissetiğini bilemem ki bana göre yanlış olan bi durum. Nişanlılık döneminde hiç tahmin etmezdim isteksiz olacağını evlennce görüyo insan.

Daha önce evlendim ayrıldım ne denli değişim gösterebileceklerine tanık oldum sormak istediğim size karşı cinsel anlamda bir yakınlık sıcaklık nişanlılık döneminden beri mi yok, yoksa sonradan olan bir durum mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…