kira mutfak masrafı benzin faturaları ödüyor
Oyle bi yazmissin ki sanki esin maasini zevki icin harciyor sen de evi gecindiriyosun, senin maasindan kredi odenirken o da diger giderleri karsiliyor. Bu adamin herseyi bu kadar batmasin sana lutfen yaa kabul et artik o senin kocan.. Tabiki masraflari da paylasacaksiniz.
Tamam da ben bunda bir sorun göremedim. Daha ne yapmasını bekliyorsun? Eksik nedir? Sadece dert yanması ise onu ben de eşim de zaman zaman yaparız. Yetiremedigimiz de olur biriktirdiğimiz de.
Yapmayın böyle sadece eksileri değil artıları da düşünün. Eğer sorun çok gezmesiyle şikayetçi olduğunuzu açık açık söyleyin.
kira mutfak masrafı benzin faturaları ödüyor
krediyi ödüyorum diğer mutfak masrafınıda istedi benden bu ay zaten bana ne kalıyorki onuda versem ben ne yapacam
Pardon da daha ne yapmalı? Eş mi arıyorsunuz yoksa finansal sponsor mu anlayamadım kusura bakmayın... Kırıcı olmak istemem ama eşinize gerçekten üzüldüm. Siz krediyi ödüyorsunuz, eşiniz de kirayı mutfak masrafını benzini ve faturaları ödüyormuş. Eeee adam ne yapsın? Hayır herşeyi o ödesin istemeniz ne kadar tuhaf, ben olsam kendime yediremezdim eşimin bana bakmasını istemeyi ayaklarımın üstünde duran bir bayan olarak. Bence siz evlilik ne demek bilmiyorsunuz, bunu bekar olmama rağmen söylüyorum. Diğer konularınıza baktım da odadan çıktığınızda eşinizin gaz çıkarma sesini duymayı falan olay haline getirmişsiniz. Adam size yaranmak için ne yapsa bilemedim. Sizi çok seviyor bence, bu kadar şeye katlanmasının başka açıklaması olamaz. Mutlu olun derim, sevmiyorsanız da adama yazık ayrılın yani.
krediyi ödüyorum diğer mutfak masrafınıda istedi benden bu ay zaten bana ne kalıyorki onuda versem ben ne yapacam
şikayetçi olduğumu söyledim bu sefer de karışma diyor sinirlenip
Krediyi o odesin diğer masraflarda sizden çıksın o zmn
Kusura bakma ama, Suclu sensin ..
Sorun belli yapacagin sey belli neden kendini sinir ediyosun ki...
Verme parayi sende ona .. mecbut felanda.deme parayi veriyosan arkadaslariyla cikip yiyorsa .. sonrada yetistiremiyorum diyorsa...
Ozaman bir ayda verme kredimi oder odemezmi birakta o dusunsun bunlari..
Yerinde olsam , yapardim !
Ve vermezdim birdaha kesinlikle , evlilikte para konusu ve hesaplar bir olmali eger gercekten ortada guven varsa ve bosa harcamadigindan eminsen...
Ama eger bosa harciyosa ,ozaman el koyacaksin ...
kredi kartını evlendiğimiz ilk zaman bi kere istemiştim vermemişti bidahada tenezzül etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?