- 16 Haziran 2011
- 16.075
- 70.152
- 798
eşime fazlasıyla para veriyorum ay sonu geliyor ve hala paran var mı diye soruyor bıktım
bunun nesi garip birsen bizde ev alma arefesindeyiz krediyi birimiz çekecek birimiz diğer masrafları yüklenecek ne yapacaksın adam sıkıntı çekerken maaşını saklamak hoş olmaz ama daha öncede dediğim gibi sorun maaş verme kredi çekme değil sen daha biz olma kavramını oturtamadın o yüzden ..evliliğe adapte olmaya çalışsan biraz artık bir ailesini siz
krediyi öderken arkadaşlarınla sürtme işlerine biraz ara vermesi gerektiğini söyleyeceksin
ya da ay başında krediyi öder ödemez ondan harçlık isteyeceksin.. kalmadığını yetmediğini belirteceksin
baktın hiç olmuyo mu yoruldum işten çıkıcam gibi şeyler söyle
o derse nasıl geçinicez yine arkadaş bahanesini öne sürebilirsin
bu konunda seni haksız bulmadım birsenh erkek adam evine yetemiyorken
arkadaşlarıyla sürtmeye hem vakit hem nakit harcayamaz...
birde üstelik ben kıyafet bişey aldığımda bi araba laf eder.sigarasını paket paket içer parası olmayan adam paket paket sigaraya nasıl yeiştirir nasıl gezmesini yapar ben bişey deyince karışma sigarama diyor sigaraya karışan yokki harcadığın parayı diyorum ben
sende takmayacaksın.. kıyafetini alacaksın
k.bakmasın..
sigara muhabbetinde o haklı ama çok büyütmüştün
ondan kızıyordur karışma diye
sigara örneği verme de "arkadaşlarınla gezerek mutlu oluyorsun
bende alışveriş yaparak hayatım
bence takma bu kadar takılma" gibi konuşabilirsin
diğer hiçbir konunda sana hak vermedim doğru
ama şu adamların kadın parasına düşkünlüğüne sinir oluyorum
vermem ya borcumuz varsa öderim beraber ama maaşımı gidipte eline teslim etmem
kredi kartını evlendiğimiz ilk zaman bi kere istemiştim vermemişti bidahada tenezzül etmedim
krediyi veriyorum eline maaşımın tamamını değil ama zaten bana çok az bir şey kalıyor
kendi maaşıyla ne yapıyor peki canım sen krediyi karşılıyorsan
mecburen kredi ödüyoruz işte vermek zorunda oluyorum onuda ben ödüyorum
bu eşim beni hiçbir zaman anlamadı anlamayacak bıktım artık nefes alamıyorum. evlendiğimiz günden beri para sıkıntısı maaşımı veriyorum yetmiyor sürekli sıkıntı. daha üstelik ben suçlu oluyorum. para sıkıntısı olan insan sürekli arkadaşlarıyla bir yere gider mi para harcar mı onlarla
Eşinin maaşı nereye gidiyor takip ettin mi? Hem krediyi ödeyip hem ev masraflarını sen mi karşılıyorsun? O zaman durum vahim arkadaşım.
Eşin ekonomiden anlamadığı gibi sana yakınarak masraflarının üstünü örtüyor.
Daha ne yapmasını bekliyorsun birsen?kira mutfak masrafı benzin faturaları ödüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?