Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sukur bnmki isten eve evden ise biyere bile gitmez garibim firsat bulup askeri personel bide yorgun oluyo bnm koca gece gidecek ve bnde Malatyayi ayaga kaldirmayacam peh alnini karislarimBenim kocam yapmazcılardan asla değilim. Ama eminim çorba içmeye gittiğine.
Aynen vallaYeni yeni bu tipler türedi bir de.
Evdeki kadın bostan korkuluğu değil mi, bekar evi gibi canı sıkılınca gidebiliyor?
Kır kafasını!
Özgürlük bu değil, bu başıboşluk.
Burda insanların 10da 9u seni dolduracaktır. Keşke böyle konu açmasan, kafan iyice karışır. Eşinin evlenmeden önceki sosyal yaşamı böyle olabilir, birden bırakmasını bekleyemezsin. Hepsi çalışan insanlardır gece vakit geçirirler, sana uymuyorsa evlenmeden bunları konuşmalıydın. Bak sayısını da baya düşürmüş, demekki seni düşünüyo. Belki on kere çağrırlarsa birine gidiyo. Hiç gitme demek haksızlık değil mi?Selam kızlar. Daha önce de aslında benzer konular açmıştım. Çözüldü zannediyordum ama çözülmemiş. Konu eşimin eve geç gelmeleri, dışarı çıkma aşkı. 1.5 yıllık evliyim. Gece 3e 4e kadar dışarılarda arkadaşlarıyla takılan, gecenin sonunu bi türlü getiremeyen bir eşim var. Konuşarak, kavgayla vs çok uğraştım. O 3 4 1e indi. Ama asla benim eşim rahatsız oluyor deyip bitmedi. Hergün değil haftada 1 2 ama gerçekten çok mutsuzum bu konuda. Son olayda da ben uyuduktan sonra çorba içmeye gitmiş. Bi uyandım yok. 1 saatin sonunda aradım neredesin diye. Çorba içiyorum dedi. Yarım saat sonra geldi. Gelince tabiki kavga kıyamet. Bi de kendi arabasını ihtiyacı olmadığı halde kıyamayıp ablasına verip benim arabamla çıkmıştı. Bıktığımı, bundan sonra ne isterse yapabileceğini, sormayacağımı söyledim ama benim arabamla çıkma insanlar ertesi gün bana arabanız şurdaydı burdaydı demesin dedim. Bu arada gece 2. İlk defa bana bu kadar bağırdı. Apartmana rezil olduk yani. İşte benim arabama bi daha elini sürmezmiş filan. Arabasında benim yedek anahtarım vardı gitti gece gece onu getirdi verdi bana. Ben de sinirlendim giyindim çıktım. Bi de otoparkta bağırdı nereye gidiyorsun filan diye. Neyse ben de biraz dolandım arabayla. Bi sefer arayacağım aç diye mesaj attı açmadım. İşte sana aç dedim gereğini yapacağından şüphem yok yap o zaman yazdı. Ben de peki yazdım. Ertesi gün de seninle yüzyüze gelmek istemiyorum anlayış gösterirsen sevinirim yazdım. Şimdi konuşmuyoruz 2 gündür. Akşam geç gelip salonda yatıyor. Ben de yatmış oluyorum o geldiğinde.Eşimin serseri gibi dışarılarda dolaşmasından çok rahatsızım. Benimle vakit geçirmiyor ilgilenmiyor diyemem ama çok kırgınım. Bana o kadar bağırmasına, gereksiz bir gurur yapıp küsmesine, ayrı yatmasına... Tavrım ne olmalı? Ne yapmalıyım? Boşanmak da dahil olmak üzere tüm önerilere açığım.
Beraber de takılıyoruz zaten. Ama ona yetmiyor. Benimle bensiz dışarıda olmayı seviyor. Artık soğuduğumu da hissediyorum.Burda insanların 10da 9u seni dolduracaktır. Keşke böyle konu açmasan, kafan iyice karışır. Eşinin evlenmeden önceki sosyal yaşamı böyle olabilir, birden bırakmasını bekleyemezsin. Hepsi çalışan insanlardır gece vakit geçirirler, sana uymuyorsa evlenmeden bunları konuşmalıydın. Bak sayısını da baya düşürmüş, demekki seni düşünüyo. Belki on kere çağrırlarsa birine gidiyo. Hiç gitme demek haksızlık değil mi?
Belki biraz da eşlerle beraber sosyalleşmeyi teklif edebilirsin. Öyle diyince ne diyor?
Malesef çocuk olduğu zaman da erkek hayatına aynen devam ediyor kadın eve kapaniyor. Çocuk büyüyene kadar.Can sıkıcı bir durum laftan anlamiyor belki kisasa kisas yaparsaniz kendine ceki duzen verir yani sizde o saatlere kadar disarida olun bakalim ne yapiyor. Yarin cocugunuz oldugunda da bu sekilde devam edemez sonucta simdiden duzeliyormu duzelmiyormu diye bakmak lazim
Hep olmuyor ama oluyor işte. Ben biliyorum onun dışarıyı ne kadar sevdiğini.Arkadaşlarıyla ayda 1 2 kere dışarıda gece yarısına kadar durmuş olabilir ama insan yatarken gece vakti sıcak yataktan kalkıp giyinip arabaya binip niye çorba içmeye gider ki? Bu devamlı mı oluyor. Ben olsam bir gece takip ederim
Seni de götürsün normal vakitte birlikte çıkınHep olmuyor ama oluyor işte. Ben biliyorum onun dışarıyı ne kadar sevdiğini.
kuzum o adam bise var sana soyleyeyim cok merakliysa seni de alsin ciksin kesin demiyorum ama baska isler icindedirSelam kızlar. Daha önce de aslında benzer konular açmıştım. Çözüldü zannediyordum ama çözülmemiş. Konu eşimin eve geç gelmeleri, dışarı çıkma aşkı. 1.5 yıllık evliyim. Gece 3e 4e kadar dışarılarda arkadaşlarıyla takılan, gecenin sonunu bi türlü getiremeyen bir eşim var. Konuşarak, kavgayla vs çok uğraştım. O 3 4 1e indi. Ama asla benim eşim rahatsız oluyor deyip bitmedi. Hergün değil haftada 1 2 ama gerçekten çok mutsuzum bu konuda. Son olayda da ben uyuduktan sonra çorba içmeye gitmiş. Bi uyandım yok. 1 saatin sonunda aradım neredesin diye. Çorba içiyorum dedi. Yarım saat sonra geldi. Gelince tabiki kavga kıyamet. Bi de kendi arabasını ihtiyacı olmadığı halde kıyamayıp ablasına verip benim arabamla çıkmıştı. Bıktığımı, bundan sonra ne isterse yapabileceğini, sormayacağımı söyledim ama benim arabamla çıkma insanlar ertesi gün bana arabanız şurdaydı burdaydı demesin dedim. Bu arada gece 2. İlk defa bana bu kadar bağırdı. Apartmana rezil olduk yani. İşte benim arabama bi daha elini sürmezmiş filan. Arabasında benim yedek anahtarım vardı gitti gece gece onu getirdi verdi bana. Ben de sinirlendim giyindim çıktım. Bi de otoparkta bağırdı nereye gidiyorsun filan diye. Neyse ben de biraz dolandım arabayla. Bi sefer arayacağım aç diye mesaj attı açmadım. İşte sana aç dedim gereğini yapacağından şüphem yok yap o zaman yazdı. Ben de peki yazdım. Ertesi gün de seninle yüzyüze gelmek istemiyorum anlayış gösterirsen sevinirim yazdım. Şimdi konuşmuyoruz 2 gündür. Akşam geç gelip salonda yatıyor. Ben de yatmış oluyorum o geldiğinde.Eşimin serseri gibi dışarılarda dolaşmasından çok rahatsızım. Benimle vakit geçirmiyor ilgilenmiyor diyemem ama çok kırgınım. Bana o kadar bağırmasına, gereksiz bir gurur yapıp küsmesine, ayrı yatmasına... Tavrım ne olmalı? Ne yapmalıyım? Boşanmak da dahil olmak üzere tüm önerilere açığım.
İşte çıkıyoruz zaten. Ama ona yetmiyor. İstiyor ki sürekli dışarıda olalım. Benim de erken kalkmak zorunda olduğum bir işim var. O gündüz benimle çıkıyor. Akşam arkadaşlarıyla çıkıyor. Gece de çorba içmeye çıkıyor.Seni de götürsün normal vakitte birlikte çıkın
Çıksam benimle çıkmak istiyor zaten. Benim çıkamadığım zamanlarda da kendi çıkıyor.kuzum o adam bise var sana soyleyeyim cok merakliysa seni de alsin ciksin kesin demiyorum ama baska isler icindedir
Sizin yorumlarınızı biliyorum. Uzun zamandır üyeyim buraya. Gerçekten vicdan azabı çekmeden önermeli miyim boşanmayı?Ben böyle bir evli adamla evli kalmazdım.
Çoooook önceden kapıyı gösterirdim.
Peki erkek neden evleniyo madem bekar hayatı yaşayacak o zaman evlenmeyecek madem evlendi evliliğin gerekliliklerini yerine getirecek. Burda evliliğin şartlarına uymayan erkek. Eşi uyurken kalkıp ne çorbası o iciyo yaniHayat tarzlarınız farklıysa niye evlisiniz ki? Herkes istediği gibi yaşamakta özgür. Ama istediğimiz yaşantı eşimizin yaşantısından bambaşkaysa, o insan eşimiz olmamalı zaten.
Gidip Bi kafede bekleyin 1 e kadar, Bi kere yapmanız yeter zaten. Gitme yapma etme demek ters teper daha çok yapası gelir. Bu konunun tek çözümü kısasa kısas. Başka çareniz yok gibiİşte bu şehirde gece o saatlere kadar dışarıda olabileceğim kimse yok. O da bunu biliyor. Yoksa ben de gece 1lerde dışarıda olmayı çom istiyorum. Yaşattğını yaşasın diye.
Ben vicdan azabı çekmezdim,sizi bilemem.Sizin yorumlarınızı biliyorum. Uzun zamandır üyeyim buraya. Gerçekten vicdan azabı çekmeden önermeli miyim boşanmayı?