- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Sevgiliyle kavga etmek bana hiç mantıklı gelmiyor. Kendine ait hayatın olmalı sevgilin merkezin olamaz
Hayırlısı be gülüm
Sevgilinizi triplerinizle bunaltmis olabilir misiniz
Evliliğin fragmanı gibiydi,fazla şey beklemeyiniz bu yaratıklardan çünkü fazlası yok....
İstemsizce güldüm:)yok onunla alakası olduğunu sanmam,acaba siz bu ara fazlaca üzerine düşmüş,onun tavırlarına yoğunlaşmış olabilir misiniz,çünkü anladığım kadarıyla zor bir dönemden geçiyorsunuz.Valla değişiyormuş insanlar ya ben nazar değdirdiğim bu çocuğa iki senedr değişmiyor diye anlatıp durdum artık batıl inançlarım oluşmaya başladı, geçenlerde yüzüğümü denettim komşuya ondan mı acaba valla dengem şaştı.
Bu kadar asosyal olmaniz normal degil. Arkadasiniz cevreniz yok, nefes alamiyorsunuz diye hayatinizdaki insaninda girtlagini sikmak zorunda misiniz? Nereye kadar bu yapisikliga devam edecegini saniyordunuz?
Simdi olmasa evlenince bikardi. Hangi insan evladi katlanir buna sonsuza dek ? Gecistirsenizde Illa biyerde patlar bu soyliyeyim.
Kirk yilda bi arkadasimla bulustum diye telefon basinda aglayacak kadar kendine yetersiz bir insani asla hayatima sokmazdim. Umarim ikinizde kendiniz icin dogru kararlari verirsiniz.
Önceden senin yanında olmak yalnızlığını dindirmene yardımcı olmaktan keyif alıyormuş sanırım.
Fakat artık bu görevinden sıkılmış gibi geldi bana.
Belki sende sosyalleşme adına beklediği bir gelişme görmediğinden
Belki monotonluktan..
Biraz zaman hem ona hem sana iyi gelir.
İstemsizce güldüm:)yok onunla alakası olduğunu sanmam,acaba siz bu ara fazlaca üzerine düşmüş,onun tavırlarına yoğunlaşmış olabilir misiniz,çünkü anladığım kadarıyla zor bir dönemden geçiyorsunuz.
Biz kadınlar biraz fatura kesmeyi severiz,acep muhasebe işine el atmış olabilir misiniz?
Ben bittiğini düşünmüyorum; sadece biraz düşünmen için, kendini yoklaman için zaman tanımış gibi...Evet böyle bir dönemden geçiyordum. Ve bu onu sıktı, ayrılmak zorunda kaldım. O da bana dur gitme demedi gerçekten sıkılmış ve itiraf edememiş. Hem gururum incindi hem sevdiğim birini kaybettim.
Ben bittiğini düşünmüyorum; sadece biraz düşünmen için, kendini yoklaman için zaman tanımış gibi...
Aslında eski sizi özlemiş,siz kendinizi özlemediniz mi?
Her ne ise sorun her şey yoluna girer,tabi bu gününüzde yanınızda olması da takdir edilirdi ama ilişkinizin daha fazla yıpranmasından ve saygının bitmesinden korkmuş da olabilir.Bunları farazi söylüyorum onu en iyi siz tanırsınız...
Ama dediğim gibi bittiğini düşünmüyorum.
Ben arkadaslarimlayken ne eski esim ne simdi ki erkek arkadasim fazla aramaz bilirler ki kendime ayirdigim zamanin icindeyim muhabbetin iste dedikodunun falan ortasindayim.yakin zamanda erkek arkadasim aradi ki bira midye festivalindeydim akli kalmistir dedim biraz uzun konustum ama tekrar aradi ve tekrar ve tekrar ...ya telefonumu kirayim cikip eve mi gideyim madem yanimda arkadaslarim varken elimde telefon oturuyorum dedim.
Anladi.
Keza bende o arkadaslari ile iken onemliyse gelirken sunu al diyeceksem bile mesaj atar birakirim.elbet gorecek okuyacak.
Siz fazla darlamissiniz gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?