- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Edebilir.sizde yapabilirsiniz.komik yada eglenceli bir muhabbetin icindedirler.bu sizi sevmediği anlamina gelmez ki.siz kendinizi arkadaslari ile kiyaslamamalisiniz.ozel olduğunuzu siz bilirseniz once hayatınız daha guzel ve huzurlu olur.Fazla darlamış olabilirim ama durum şuydu arkadaşlarıylaydı tamam dedim ve eve dönmesini bekledim hiç aramadım arkadaşları ile dışarıdayken. Döndüğünde konuşuruz diye onu bekledim ama o arkadaşlarıyla telefonda konuşmaya devam etti.
Edebilir.sizde yapabilirsiniz.komik yada eglenceli bir muhabbetin icindedirler.bu sizi sevmediği anlamina gelmez ki.siz kendinizi arkadaslari ile kiyaslamamalisiniz.ozel olduğunuzu siz bilirseniz once hayatınız daha guzel ve huzurlu olur.
Hani o gecede konusulmasa ne olur.canin ben yatayim sabah konusuruz demek zor degil.
Hem sizin hem onun sosyal hayati olmazsa konusacak paylaşacak konunuzda olmaz anlayışınızda olmaz
Hatali baktigini dusunuyorum birazda bencilce.ne olursa olsun beni kirmamaliydi diyorsun mesela sende ne olursa olsun bunaltmamaliydin karsi taraf icin.Benim bir sosyal hayatım yok, sorun da burada zaten aslında problem bende. Ama sosyal hayat oluşturabileceğim bir çevrede değilim. Hayatımın her detayını biliyor. Ne olursa olsun beni kırmamalıydı. Bıkmış yani benden bu derece, böyle bir şey yüzünden ayrıldım hiç umursayıp aramadı bile. Mutlu demek ki böyle. Hemen unutulmak insanın canını sıkıyor. Hiçbir erkeğe tam anlamıyla içimi açmamalıydım, bazı sorunlarım bana özel kalmalıydı. Bıktı ve sıkıldı. Bıktığını fark ettiğim için ayrıldım zaten ama şimdi kendimi nasıl avuturum bilmiyorum.
Hatali baktigini dusunuyorum birazda bencilce.ne olursa olsun beni kirmamaliydi diyorsun mesela sende ne olursa olsun bunaltmamaliydin karsi taraf icin.
Ben bikti herseyimi anlattim diye istemiyor sıkıldı artik diye kendine cok arabesk ve kaos yaratn bir dunya yaratiyorsun.
Cevren nedeen yok bilmiyorum ama olabilir.olmali.
Butun hayatin sadece karsinda ki ile geçemez iki tarafta bunalir bir sure sonra.
Umarim hersey gönlünce olur.
O zaman bekleyip göreceğiz.Bu sırada siz de yaşamınıza renk katmaya çalışın,teslim olmayın bu mutsuzluğa,sizde mutlu olun.Beklentiye girmek, kırılmak istemiyorum. Benimle konuşmadan nasıl durabiliyor, acaba arkadaşları onu dolduruyor mu baskı görüyorsun git hayatını yaşa diye hiç bilmiyorum. Ama ya olmazsa, ya geri dönmezse. Bence dönmeyecek. Bensiz mutlu gibi görünüyor. Sosyal medya da kullanmıyor hiçbir şekilde ne yaşadığından haberdar olamıyorum. Ona yazıp küçülmemek için kendi kendime yazıyorum uzun uzun deli deli hareketler yapıyorum.
Yüzükler takılmadan olması iyi olmuşÖncelikle nasılsınız? 2 senedir hayatımda olan ve beni çok sevdiğini bildiğim, emin olduğum söz tarihimizin kesinleştiği kişiden birkaç gün önce ayrıldım. Çünkü son bir iki aydır ilgisizdi yani bariz bir sorun yoktu, aşırı sadıktı vs. Ama her zaman aşırı ilgiliydi ve bu tavrından bir şeyler eksilmişti. Üstelik ben de yalnız biriyim hiç arkadaşım yok nefes alamıyorum zaten. Bunu ona açık yüreklilikle söyledim dikkat et dedim çok kırılıyorum ben hep ortada bir şey yok deyip geçiştirdi.
Geçenlerde arkadaşlarıyla dışarı çıktı eve dönmesini bekliyordum aramız da gayet iyiydi uzun zamandan sonra ama nedense arkadaşlarıyla görüşünce bir haller oluyor kendisine. Eve dönmesini geç saate kadar bekledim konuşmak için pek konuşamamıştık. Ve o bana kısa kısa saçma cevaplar vererek arkadaşlarıyla konuşmaya devam etti bana asla gecenin bir yarısı bu kadar vakit ayırmazdı. Kırıldığımı söyledim beni aradı ve bağırdı telefonu kırarım dedi kapattım ben de. Ve o kadar üzüldüm ki beni kırmasına ben seni böyle tanımadım beni sevmiyorsun ayrılmak istiyorum ben dedim. O da tamam ya yazdı düşünün bu kadar umrunda olmadım. Ve online olarak saatlerce ben tek başıma üzülürken keyifle arkadaşlarıyla konuştu. Sabah da dün gece yok yere kavga çıkardın yine dedi ben de kavga çıkarmadım kırıldım ilgilenmiyordun bana göstermediğin ilgiyi benden başka herkese göstermen üzdü dedim o da bana yine takıntılısın, bıktım bunlardan gibi cümleler kurdu ve yine sinirli tavırlar gösterdi. Daha bir hafta önce sana çok daha özenli ve hassas davranacağım işten dolayı diye söz vermişti ama yine aynı kişiydi. Bunun sonu gelmez sandım. Yeter seni istemiyorum dedim. O da tamam dedi. Çok ilgisizdi, tanıdığım kişiyle alakası kalmamıştı. Mecburen ayrıldım ve hiç umursamadı. Bunaldım buraya içimi döktüm.
O seni sevse olgun bir adam olsa yalniz zamaninda sana kol kanat gererdiEn büyük problemim buydu benim. Bir anda yaşadığım şehir değişti, işimi kaybettim ve tek bir arkadaşım bile kalmadı. Hatam sanırım yalnızlığımı ona açık yüreklilikle açmak oldu.
Gecen de bitmisti geri gelmisti dimi brenda.E onun da alacagi olsun zor zamaninda yalniz bitakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?