Adlandıramıyorum. Kıskançlık mı nedirNişanlını ablasından mı kıskanıyorsun?
Çok mantıklı
teşekkürler.rengi düzenler misin, göz yoruyor.
VarSizin kardesleriniz var mi?
Daha önce kısa süreli bir ilişkim olmuştu ensest ilişkilere meğilli olduğunu öğrenmiştim. Bunun kuruntusunda olabilir miyim acabateşekkürler.
bence kıskanıyorsunuz, ama haksız bir kıskançlık. ablasına gelen mesaja bakayım diye kafasını uzatmasında felan ne varki.. kardeş yani.
aralarında farklı bir ilişki olabileceğine ihtimal veriyorsan yüzüğü at.
Son derece aklı başında ve olgun bir ablası var. Rahatlığı seviyor ve nişanlımda rahatlığı sevmeyen aykırı bir tip. Gözlemlerime göre bundan dolayı oluyorAblasi neden abla gibi degil hep uyarilacak davranislar mi sergiliyor?
Kendi oturusuna kalkisina dikkat etmeli kardesinden bu konuda uyarilmak onur kirici degil mi? Iliskilerinde de saflik yapacak diye endiseleniyordur belki ablasi icin koruma icgudusuyle boyle davraniyordur.Sorunlu bir abla olabilir biraz yani.Kiskanmayi bir kenara koyup bu acilardan bak anlarsin eminim
Rahatlık dediğiniz tam olarak nedir?Son derece aklı başında ve olgun bir ablası var. Rahatlığı seviyor ve nişanlımda rahatlığı sevmeyen aykırı bir tip. Gözlemlerime göre bundan dolayı oluyor
Oturuş kalkış meselesindeRahatlık dediğiniz tam olarak nedir?
Of galiba evetBenim kardesimde böyledir kılık kıyafet konusu hariç.Onda da bi frikik verme durumun olsa uyarır eminim görünüyor diye bence son düzenlemeyle yazdığınız şeyden dolayı bunu sıkıntı yapmanız.Anormal bi durum yok ben sevgilinin yerinde olsam biri ablam için kocalık taslama ona diyecek olsa çok fena tepki verirdim mesela.Kendinizi toparlayın bi an önce bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?