5 ay sonraGörmezden gelin? Yani tamam karışması vs hoş bişey değil insanı daraltır ama bu sizi ilgilendiren bişey değil... Bu yüzden kavga etmeyin. Evlenip aynı çatı altına girince hayat kavgasından herşeyi unutuverir. Düğün ne zaman ?
Bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasınız çünkü evlilik hayatında biraz yutup biraz kusma vardır. Çoğunu yutarsınız... 5 ay sonra hayatınız tamamen değişecek, öncelikleriniz, yemek yeme saatleriniz uyuma saatleriniz hepsi değişecek o zaman kendinize zaman ayırmak için çırpınan iki eş olacaksınız... Hepsi gelir geçer takmayın bunları... Ciddi ciddi problem ediyorsunuz ama çok gereksiz gerçekten...5 ay sonra
Evet görmezden gelmeye çalışacağım.
En pis huyum içimde hiçbirşey tutamıyor oluşum. Kırıldığım ufacık bir hareketini bile es geçemiyorum. Kavgaya dönüştürmüyorum ama, bak şu hareketin kırdı demedende geçemiyorum. Bazı şeyleri içimde tutmayı öğrenmem gerekiyor sanırım. Hiç böyle değildim oysa
Teşekkür ederim yorumlarınız içinBazı şeyleri görmezden gelmek zorundasınız çünkü evlilik hayatında biraz yutup biraz kusma vardır. Çoğunu yutarsınız... 5 ay sonra hayatınız tamamen değişecek, öncelikleriniz, yemek yeme saatleriniz uyuma saatleriniz hepsi değişecek o zaman kendinize zaman ayırmak için çırpınan iki eş olacaksınız... Hepsi gelir geçer takmayın bunları... Ciddi ciddi problem ediyorsunuz ama çok gereksiz gerçekten...
Savaşmayn kendiniz ile barışın ... Mutluluklar...Teşekkür ederim yorumlarınız için
En azından hatanın bende olduğunu öğrendim. Bundan sonrasında kendimle savaşacağım
Ya farkindamisin o onun ablası yani kardeşler aynı kandanlar sen kocası kelimesinde bile kendinle aynı kefeye koyarak kiskaniosun yani sanki kuma gibi kendine gel rica ediyorum aynen alttada yazdığın gibi ensest ilişkiden psikolojin bozulmuş ama herkes karektarsiz deil sen kendi kendini bunu sole surekli o onun ablası aynı kandanlar ve masumane olarak bı erkek olarak kendince hâkimiyet kurmaya calisio doğru yada yanlış onlar aile meselesi yanlız senin bakış acında büyük sıkıntı varÇok doluyum yazacaklarım uzun olabilir, büyüklerimden, deneyimli ve gerçekten yardımcı olabilecek kişilerden yorumlar bekliyorum..
Öncelikle daha önce de konu açmıştım isteyen okuyabilir.
Aslında derdim görümcem değil, sorun nişanlım yahut bende. Buna yorumlarınızdan sonra karar vereceğim.
Nişanlımı da ailesini de gerçekten inanılmaz çok seviyorum fakat bizim en son nişanlımla bir tartışmamış oldu. Ablalarının kıyafetlerine karışma meselesine çok sinirlenmiştim. Daha doğrusu eğilip kalkmaları konusunda hep uyarıyordu fakat umursanmadığı için "artık bu durumu dillendirme çünkü onlar böyle rahatlar sen uyarsanda devam ediyorlar karışmaya hakkın yok, sen uyarmakla sadece oranı buranı gördüm demiş oluyorsun ve bu beni rahatsız ediyor" demiştim. Hatta sinirlendim haddimi aştım ve kimseye kocalık taslamaya kalkışma dedim. Neyse sonra bu meseleyi çözdük dediğini yapacağım karışmayacağım dedi.
Fakat duyduğum ve gözlemlediğim kadarıyla nişanlım hala bazı meselelerde haddini aşıyor. Ablasına mesaj gelse kim o ? Veya elinde telefonla görsün hemen kafa uzatıp bakmalar. İşin kötüsü tüm bunlar olurken ve hatta ben yokken yaşanan benim sinirimi bozacak olayları görümcemin ballandırarak anlatması. Bu beni herşeyden çok üzüyor. (Mesela halinden gayet hoşnut şekilde " ay x sana karışıyor tamamda bana niye karışıyor anlamadım ki ehehe" gibi söylemler )
Bu durumu çok yadırgıyorum çünkü birincisi bana göre abla kardeşlik ilişkisi böyle bir şey değil. İkincisi diğer ablasına değil sadece birine yapıyor bu sahiplenici tavırları.
Kıskanıyor muyum diye kendimi sorgulamaya başladım. Ablasını çok seviyorum, ama bu durumları gördükçe sinirimden kuduruyorum hislerimin tarifi yok. ( Kafamda birçok şeyi birleştirdim daha birsürü bu tarz ufak ufak şeyler var düşündükçe oha dediğim)
Diyeceğim şu ki işin içinden çıkamıyorum. Sorun bendeyse de nasıl aşacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Yok eğer ben olsam ben de rahatsız olurdum diyorsanız bunu nişanlımla nasıl konuşup çözebilirim bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var
DÜZENLEME: Daha önce çok kısa süreli ilişkim olmuştu ve ensest ilişkiye ilgisi olduğunu öğrenmiştim ve sonlandırmıştım. Acaba yoksa bunun kuruntusunda mıyım
Çoğu kişi kıskançlık demiş fakat ben kıskandığım insanlardan nefret eden bir yapıya sahibim. Görümceme karşı sevgimde asla bir değişiklik yok.
Farkındayım. Yaşadığım kötü tecrübe hayatımda büyük iz bırakmış bunu farkettim..Ya farkindamisin o onun ablası yani kardeşler aynı kandanlar sen kocası kelimesinde bile kendinle aynı kefeye koyarak kiskaniosun yani sanki kuma gibi kendine gel rica ediyorum aynen alttada yazdığın gibi ensest ilişkiden psikolojin bozulmuş ama herkes karektarsiz deil sen kendi kendini bunu sole surekli o onun ablası aynı kandanlar ve masumane olarak bı erkek olarak kendince hâkimiyet kurmaya calisio doğru yada yanlış onlar aile meselesi yanlız senin bakış acında büyük sıkıntı var
Derken ?Başka derdiniz varsa yardımcı olalım .
Bildiğim kadarıyla istemedikleri biri değil, biriyle bile hiç görüşmüşlüğü yok.Evvelden ablasi istemedikleri onaylamadiklari birileriyle gorusmustur. Simdi gozum ustunde imaji vermeye calisiyordur nisanlin. Ben de 1 ablamin telefonunu firsat buldugumda karistiririm. Karistirirsam da sebebi "var"...
Ben bu tarz bir durum vardir diye dusunuyorum.
ablasinin gecmiste yaptigi hos olmayan yazisma turu seyler varsa tutup sana duyuracak degiller. Obur ablasinin degil sadece bir ablasinin tel.na bakiyorsa sebebi vardir. Sen akilli mantikli dusunemiyorsan o zaman gereksiz rekabete girmissin ablasiyla. Baska da sebebi olamaz yani, baska ihtimal bana gore sifir. Sen adamin hayatinda kac yildir varsin, ablasi kac yildir var... O muhakkak gecmiste yakalamis hoslanmadigi bir durumu simdi kontrol etmeye calisiyorBildiğim kadarıyla istemedikleri biri değil, biriyle bile hiç görüşmüşlüğü yok.
Evlilik, ilişki konularına çok kapalı bir ablası var yani o ihtimal sıfır
Adamın hayatında 8 yıldır varım. Bu huyları yeni yeni başladı. Yani böyle bi durum olsa haberim olurdu ben yokken yaşanan şeyin acısını şimdi mi çıkartacak. Ki şu an ablasının sevgili olaylarına ayıracak vakti zerre yok yani bu ihtimal gerçekten sıfır.ablasinin gecmiste yaptigi hos olmayan yazisma turu seyler varsa tutup sana duyuracak degiller. Obur ablasinin degil sadece bir ablasinin tel.na bakiyorsa sebebi vardir. Sen akilli mantikli dusunemiyorsan o zaman gereksiz rekabete girmissin ablasiyla. Baska da sebebi olamaz yani, baska ihtimal bana gore sifir. Sen adamin hayatinda kac yildir varsin, ablasi kac yildir var... O muhakkak gecmiste yakalamis hoslanmadigi bir durumu simdi kontrol etmeye calisiyor
Hepsini geçtim, ablası hoş olmayan yazışmalar yapacak bir insan değil.ablasinin gecmiste yaptigi hos olmayan yazisma turu seyler varsa tutup sana duyuracak degiller. Obur ablasinin degil sadece bir ablasinin tel.na bakiyorsa sebebi vardir. Sen akilli mantikli dusunemiyorsan o zaman gereksiz rekabete girmissin ablasiyla. Baska da sebebi olamaz yani, baska ihtimal bana gore sifir. Sen adamin hayatinda kac yildir varsin, ablasi kac yildir var... O muhakkak gecmiste yakalamis hoslanmadigi bir durumu simdi kontrol etmeye calisiyor
yeni basladiysa, ablasini is yerinden rahatsiz eden mesaj atan biri olabilir vs. Vs.Adamın hayatında 8 yıldır varım. Bu huyları yeni yeni başladı. Yani böyle bi durum olsa haberim olurdu ben yokken yaşanan şeyin acısını şimdi mi çıkartacak. Ki şu an ablasının sevgili olaylarına ayıracak vakti zerre yok yani bu ihtimal gerçekten sıfır.
8 yillik sevgilisinin ensest olmasina ihtimal veren ablasindan hoslanmasindan suphelenen, ablasinin frikik vermesini kontrol etmesine takilan biri de cok temiz niyetlidir zaten.Hepsini geçtim, ablası hoş olmayan yazışmalar yapacak bir insan değil.
Ben akıllı mantıklı düşünemiyorum okey kabul ama siz de pek temiz niyetli biri değilsiniz.
Ensest olmasına ihtimal veriyorum diye bir cümle kurmadım. Yaşadığım olayı belirttim acaba bunun etkisinde kalmış olabilir miyim olayları bundan mı büyütüyorum diye yorumlanabilmesi için.8 yillik sevgilisinin ensest olmasina ihtimal veren ablasindan hoslanmasindan suphelenen, ablasinin frikik vermesini kontrol etmesine takilan biri de cok temiz niyetlidir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?