Yine görümce meselem

5 ay sonra
Evet görmezden gelmeye çalışacağım.
En pis huyum içimde hiçbirşey tutamıyor oluşum. Kırıldığım ufacık bir hareketini bile es geçemiyorum. Kavgaya dönüştürmüyorum ama, bak şu hareketin kırdı demedende geçemiyorum. Bazı şeyleri içimde tutmayı öğrenmem gerekiyor sanırım. Hiç böyle değildim oysa

Bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasınız çünkü evlilik hayatında biraz yutup biraz kusma vardır. Çoğunu yutarsınız... 5 ay sonra hayatınız tamamen değişecek, öncelikleriniz, yemek yeme saatleriniz uyuma saatleriniz hepsi değişecek o zaman kendinize zaman ayırmak için çırpınan iki eş olacaksınız... Hepsi gelir geçer takmayın bunları... Ciddi ciddi problem ediyorsunuz ama çok gereksiz gerçekten...

Teşekkür ederim yorumlarınız için
En azından hatanın bende olduğunu öğrendim. Bundan sonrasında kendimle savaşacağım

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya farkindamisin o onun ablası yani kardeşler aynı kandanlar sen kocası kelimesinde bile kendinle aynı kefeye koyarak kiskaniosun yani sanki kuma gibi kendine gel rica ediyorum aynen alttada yazdığın gibi ensest ilişkiden psikolojin bozulmuş ama herkes karektarsiz deil sen kendi kendini bunu sole surekli o onun ablası aynı kandanlar ve masumane olarak bı erkek olarak kendince hâkimiyet kurmaya calisio doğru yada yanlış onlar aile meselesi yanlız senin bakış acında büyük sıkıntı var

Farkındayım. Yaşadığım kötü tecrübe hayatımda büyük iz bırakmış bunu farkettim..

Evvelden ablasi istemedikleri onaylamadiklari birileriyle gorusmustur. Simdi gozum ustunde imaji vermeye calisiyordur nisanlin. Ben de 1 ablamin telefonunu firsat buldugumda karistiririm. Karistirirsam da sebebi "var"...
Ben bu tarz bir durum vardir diye dusunuyorum.

Bildiğim kadarıyla istemedikleri biri değil, biriyle bile hiç görüşmüşlüğü yok.
Evlilik, ilişki konularına çok kapalı bir ablası var yani o ihtimal sıfır

Bildiğim kadarıyla istemedikleri biri değil, biriyle bile hiç görüşmüşlüğü yok.
Evlilik, ilişki konularına çok kapalı bir ablası var yani o ihtimal sıfır
ablasinin gecmiste yaptigi hos olmayan yazisma turu seyler varsa tutup sana duyuracak degiller. Obur ablasinin degil sadece bir ablasinin tel.na bakiyorsa sebebi vardir. Sen akilli mantikli dusunemiyorsan o zaman gereksiz rekabete girmissin ablasiyla. Baska da sebebi olamaz yani, baska ihtimal bana gore sifir. Sen adamin hayatinda kac yildir varsin, ablasi kac yildir var... O muhakkak gecmiste yakalamis hoslanmadigi bir durumu simdi kontrol etmeye calisiyor

Adamın hayatında 8 yıldır varım. Bu huyları yeni yeni başladı. Yani böyle bi durum olsa haberim olurdu ben yokken yaşanan şeyin acısını şimdi mi çıkartacak. Ki şu an ablasının sevgili olaylarına ayıracak vakti zerre yok yani bu ihtimal gerçekten sıfır.

Hepsini geçtim, ablası hoş olmayan yazışmalar yapacak bir insan değil.
Ben akıllı mantıklı düşünemiyorum okey kabul ama siz de pek temiz niyetli biri değilsiniz.

yeni basladiysa, ablasini is yerinden rahatsiz eden mesaj atan biri olabilir vs. Vs.

Yani adamin ensest olmasina ihtimal verip de ablasinin biriyle gorusup gorusmedigini kontrol ediyor olmasina zinhar ihtimal vermemek cok asiri bir tepki degil mi?

Hepsini geçtim, ablası hoş olmayan yazışmalar yapacak bir insan değil.
Ben akıllı mantıklı düşünemiyorum okey kabul ama siz de pek temiz niyetli biri değilsiniz.
8 yillik sevgilisinin ensest olmasina ihtimal veren ablasindan hoslanmasindan suphelenen, ablasinin frikik vermesini kontrol etmesine takilan biri de cok temiz niyetlidir zaten.

8 yillik sevgilisinin ensest olmasina ihtimal veren ablasindan hoslanmasindan suphelenen, ablasinin frikik vermesini kontrol etmesine takilan biri de cok temiz niyetlidir zaten.
Ensest olmasına ihtimal veriyorum diye bir cümle kurmadım. Yaşadığım olayı belirttim acaba bunun etkisinde kalmış olabilir miyim olayları bundan mı büyütüyorum diye yorumlanabilmesi için.
Bütün yorumlardaki olumsuz düşüncelere hak verdim, düşüncelerimin yanlışlığını kabul ettim. Sizinkine ihtimal versem onuda söylerdim. İnanın o kadar ayrıntıya takılan bir insanım ki böyle bir ihtimal olsa çoktan düşünmüş olurdum.

Bu saydiklarinizi ortak bir arkadasiniza yapsaydi net bir cevabim olurdu "ayril ondan" .. Ama ablasina yapiyormus :) niye bu kadar taktiniz anlamadim biraz kiskanmissiniz sonrada takinti haline gelmis olmali.. Bundan sonra umursamamaya calisin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…