kaç yıllık evlisiniz? bu durum hep böyle miydi? erkekler bu konularda bazı şeyleri zamanla öğreniyorlar belkide..siz sağlıklı olduğunuz bir zaman bunu onunla konuşun...
Cnm Allah yardımcın olsun ..ama eşinden bişiy isterken bunu dile dök,yani uygun bir dille ,ben kahvaltı hazırlayacak durumda değilim sen hazırlasan olurmu Kocam de ,Yada türevleri ,tatlı dille isteolurmu ...sen böylesin ,yok vicdanın vs ,anca kavga edersiniz ,
Birde şuan regl durumundanda duygusalsın .. Bunlar çözülmücek bişiy değil ..en iyi sen tanırsın eşini ,
Ailelerin özellikle erkek çocuklara sorumluluk vermemesinden dolayı çoğu Türk erkeği en basitinden kendi suyunu getirmek, sofradaki bir tabağı kaldırmak, kirlisini sepete atmaktan aciz durumda...Tüm yük kadında. Sorumluluk, anlayış ve vicdan meselesi bence...
bazı erkekler ev işlerine yatkın olur eşlerine yardım eder kimilerinin uzaktan yakından ilgisi yoktur. ama bi arkadaşın dediği gibi tatlı dil her zaman işe yaramıştır kavgasız gürültüsüz ondan rica edersiniz belki daha farklı tepki verebilir. ama bu 2 yıldan beri böyleyse demekki eşinizin karakteri böyleymiş
Nişanlanmadan önce ben söylemeden bulaşık yıkayan bir insandı sağolsun
ben demesem benimde eşim yapmaz.öyle yemek falan beceremez zaten hazırda varsa ısıtır yada dışardan söyleyelim der.
bende yapacaklarımı yapıyorum ondan beklemiyorum düşünmesini ben istiyorum oda kabul ediyor zaten yapmıycağından değilde düşünmediğinden.erkeklerin çoğu böyle sanırım isteyerek düşünerek yapan çok az.
sizin evinizdeki bulaşıkları mı yıkıyordu. dediğim gibi vicdan meselesi biraz da, evlenene kadar kendisini başka türlü gösteren çok erkek var.
5 yıl bekar hayatı yaşadı kendisi bu kadar olmamalı diye düşünüyorum.. zaten o halimi kim görse tatlı dil beklemeden koşar mutfağa
sanırım bu sene fazla hasta olduğunuz için eşiniz naz yaptığınızı ve abarttığınızı düşünüyo olabilir erkekler işte bazen çok anlayışsız olabiliyolar ne yazıkki
Sen hastayken elbette anlayışlı ve ilgili alakalı durmasını istemen normal ama bunu kendisine güzel dille söyleyebilirsin..
Ben çok da önemsenecek bir durum olarak bulmadım.
Çok da hassas olmamak lazım. Erkekler pek ince düşünmezler..
Eğer öyle düşünüyorsa hakikaten vicdanini yitirmiş demektir ki ben hastayken bile kalkıp yemek yaparım ona ama bu sefer çok rahatsızlandım... e ben nazımı kime yapayım? Ki Nazlı olduğumu düşünmem ama ona sormak lazım
ben sizin diğer konularınızı da okudum sanırım bişeyler bitmiş gitmiş kötü günler geçiriyosunuz belki de herşeyi bir bütün olarak düşününce ölmüş bişeylerin canlanmasını istiyorsunuz yani eşiniz gerçekten çok düşüncesizmiş hiç kolay bi durum değil Allah sabır versin size
Konularına bakınca hatırladım seni.Tek başına bu konu tabiki abartilacak durumda değil konularıma bir göz atarsaniz daha fazla şey öğrenebilirsiniz en basitinden şunu söyleyeyim babam kalp krizi geçirdi ki 2 kere ex olup geri döndü yogun bakimdayken benim eşim ertesi gün beni o halde bırakıp yurt dışına tatile gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?