yine hastayım yine yalnızım evlilik bu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Venev

🦋V🦋
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
2.320
1.719
333
Hanımlar abartıyor muyum? Bilmiyorum akıl verin ne olur!
Abartıyorsun diyin, doğru düşünüyorsun diyin ne bileyim söyleyin fikirlerinizi...
Yine rahatsızlandım soğuk algınlığı ama nasıl diyeyim okadar kötüyüm ki gece acile bile gidemedim titreme nöbetleri,boğaz baş ağrısı kemiklerimi kırıyorlar sanki okadar beterim adım atamıyorum ve tüm bunların yanında regl sancısı...
neyse acile zar zor gittim gece geldik yattım sabah kalktım acıdan inliyorum ya adam bi kalk kötüysen dr a gidelim ya da sen niye bu kadar sık rahatsizlaniyosun neyin var falan tık yok uyandı nasılsın dedi hastayım dedim gitti yattı...
zoruma gidiyo...
kalksa bi çay koysa kahvaltı hazirlasa ölür mü? Saat 10 olmuş erken de değil ve ben adım atamiyorum okadar kötüyüm hala...
Gitti 2 saat daha yattı ve ben evde olduğum günler kahvaltı yaptırmadan göndermem
ölür müsün bi kahvaltı hazirlasan bu mu senin Vicdanın dedim - beni bu hale getirmissin dedi-...
bu insanlık dedim vicdan meselesi ama sen de ne gezer yaziklar olsun dedim...
gitti kahvaltı hazırladı ama geçti bi kere...
büyük bi hastalık gecirsem bakmazsin sen bana diyorum... çok zoruma gidiyo. ..
ev okadar berbattı ki temizledim...
Günlerdir yaptığı tek şey yemek yendikten sonra lavabonun içine atmak...
Bugün 5 günlük bulasigi topladım...
eşleriniz boyle mi bayanlar ben catlayacam ya nereden tutmak istesem orası elimde kaliyor...

Cnm Allah yardımcın olsun ..ama eşinden bişiy isterken bunu dile dök,yani uygun bir dille ,ben kahvaltı hazırlayacak durumda değilim sen hazırlasan olurmu Kocam de ,Yada türevleri ,tatlı dille isteolurmu ...sen böylesin ,yok vicdanın vs ,anca kavga edersiniz ,
Birde şuan regl durumundanda duygusalsın .. Bunlar çözülmücek bişiy değil ..en iyi sen tanırsın eşini ,

kaç yıllık evlisiniz? bu durum hep böyle miydi? erkekler bu konularda bazı şeyleri zamanla öğreniyorlar belkide..siz sağlıklı olduğunuz bir zaman bunu onunla konuşun...

kaç yıllık evlisiniz? bu durum hep böyle miydi? erkekler bu konularda bazı şeyleri zamanla öğreniyorlar belkide..siz sağlıklı olduğunuz bir zaman bunu onunla konuşun...

Haziranda 2 yıl olacak bu sene biraz sık rahatsızlandım ve ağır gecti hep okula gidemedim rapor aldım konularimdan birisi eger okursanız gene ben rahatsizken yaptıklarıyla ilgili...
Ev çok kirlendi dedim oda sagolsun temizlikci alalim dedi ama o kadar kötüyüm ki ben yorgan dosek yatarken temizlikciyle ilgilnememki haftaya gelsin dedim zaten bi süpürge yapılsa yeter bir de bulaşık var okadar... diyorum yapar mısın diye tık yok genelde ilgi alaka sıfır zaten

Söyledikleriniz çok doğru ama her hasta oluşumda böyle yapıyor akşam yemek yapamam halim yok diyorum ben gelemem zaten yemeğe diyor hani o an bile kendi nefsini düşünüyor...

ben demesem benimde eşim yapmaz.öyle yemek falan beceremez zaten hazırda varsa ısıtır yada dışardan söyleyelim der.
bende yapacaklarımı yapıyorum ondan beklemiyorum düşünmesini ben istiyorum oda kabul ediyor zaten yapmıycağından değilde düşünmediğinden.erkeklerin çoğu böyle sanırım isteyerek düşünerek yapan çok az.

Ailelerin özellikle erkek çocuklara sorumluluk vermemesinden dolayı çoğu Türk erkeği en basitinden kendi suyunu getirmek, sofradaki bir tabağı kaldırmak, kirlisini sepete atmaktan aciz durumda...Tüm yük kadında. Sorumluluk, anlayış ve vicdan meselesi bence...

bazı erkekler ev işlerine yatkın olur eşlerine yardım eder kimilerinin uzaktan yakından ilgisi yoktur. ama bi arkadaşın dediği gibi tatlı dil her zaman işe yaramıştır kavgasız gürültüsüz ondan rica edersiniz belki daha farklı tepki verebilir. ama bu 2 yıldan beri böyleyse demekki eşinizin karakteri böyleymiş

Nişanlanmadan önce ben söylemeden bulaşık yıkayan bir insandı sağolsun

5 yıl bekar hayatı yaşadı kendisi bu kadar olmamalı diye düşünüyorum.. zaten o halimi kim görse tatlı dil beklemeden koşar mutfağa

Nişanlanmadan önce ben söylemeden bulaşık yıkayan bir insandı sağolsun

sizin evinizdeki bulaşıkları mı yıkıyordu. dediğim gibi vicdan meselesi biraz da, evlenene kadar kendisini başka türlü gösteren çok erkek var.

Ama ailesinden biri hasta olunca akan sular duruyor beni de böyle umursamayinca hepten zoruma gidiyor

sizin evinizdeki bulaşıkları mı yıkıyordu. dediğim gibi vicdan meselesi biraz da, evlenene kadar kendisini başka türlü gösteren çok erkek var.

Evet beraber yemek yedikten sonra benimle beraber bulaşık yıkıyordu benim eşim çok farklı geldi canım bana ilk etapta sonra dunya nasıl alt üst edilirmis onu gosterdi

5 yıl bekar hayatı yaşadı kendisi bu kadar olmamalı diye düşünüyorum.. zaten o halimi kim görse tatlı dil beklemeden koşar mutfağa

sanırım bu sene fazla hasta olduğunuz için eşiniz naz yaptığınızı ve abarttığınızı düşünüyo olabilir erkekler işte bazen çok anlayışsız olabiliyolar ne yazıkki

sanırım bu sene fazla hasta olduğunuz için eşiniz naz yaptığınızı ve abarttığınızı düşünüyo olabilir erkekler işte bazen çok anlayışsız olabiliyolar ne yazıkki

Eğer öyle düşünüyorsa hakikaten vicdanini yitirmiş demektir ki ben hastayken bile kalkıp yemek yaparım ona ama bu sefer çok rahatsızlandım... e ben nazımı kime yapayım? Ki Nazlı olduğumu düşünmem ama ona sormak lazım

Sen hastayken elbette anlayışlı ve ilgili alakalı durmasını istemen normal ama bunu kendisine güzel dille söyleyebilirsin..

Ben çok da önemsenecek bir durum olarak bulmadım.
Çok da hassas olmamak lazım. Erkekler pek ince düşünmezler..

Tek başına bu konu tabiki abartilacak durumda değil konularıma bir göz atarsaniz daha fazla şey öğrenebilirsiniz en basitinden şunu söyleyeyim babam kalp krizi geçirdi ki 2 kere ex olup geri döndü yogun bakimdayken benim eşim ertesi gün beni o halde bırakıp yurt dışına tatile gitti

ben sizin diğer konularınızı da okudum sanırım bişeyler bitmiş gitmiş kötü günler geçiriyosunuz belki de herşeyi bir bütün olarak düşününce ölmüş bişeylerin canlanmasını istiyorsunuz yani eşiniz gerçekten çok düşüncesizmiş hiç kolay bi durum değil Allah sabır versin size

Amin bazen abartmayayim diyorum ama hep bir sey çıkıyor yeniden kötü oluyor her sey

Konularına bakınca hatırladım seni.
Sen eşinin her şeyinden şikayetcisin..
Zorla evlendirilmiş gibisin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…