- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Hanımlar abartıyor muyum? Bilmiyorum akıl verin ne olur!
Abartıyorsun diyin, doğru düşünüyorsun diyin ne bileyim söyleyin fikirlerinizi...
Yine rahatsızlandım soğuk algınlığı ama nasıl diyeyim okadar kötüyüm ki gece acile bile gidemedim titreme nöbetleri,boğaz baş ağrısı kemiklerimi kırıyorlar sanki okadar beterim adım atamıyorum ve tüm bunların yanında regl sancısı...
neyse acile zar zor gittim gece geldik yattım sabah kalktım acıdan inliyorum ya adam bi kalk kötüysen dr a gidelim ya da sen niye bu kadar sık rahatsizlaniyosun neyin var falan tık yok uyandı nasılsın dedi hastayım dedim gitti yattı...
zoruma gidiyo...
kalksa bi çay koysa kahvaltı hazirlasa ölür mü? Saat 10 olmuş erken de değil ve ben adım atamiyorum okadar kötüyüm hala...
Gitti 2 saat daha yattı ve ben evde olduğum günler kahvaltı yaptırmadan göndermem
ölür müsün bi kahvaltı hazirlasan bu mu senin Vicdanın dedim - beni bu hale getirmissin dedi-...
bu insanlık dedim vicdan meselesi ama sen de ne gezer yaziklar olsun dedim...
gitti kahvaltı hazırladı ama geçti bi kere...
büyük bi hastalık gecirsem bakmazsin sen bana diyorum... çok zoruma gidiyo. ..
ev okadar berbattı ki temizledim...
Günlerdir yaptığı tek şey yemek yendikten sonra lavabonun içine atmak...
Bugün 5 günlük bulasigi topladım...
eşleriniz boyle mi bayanlar ben catlayacam ya nereden tutmak istesem orası elimde kaliyor...
Bence çok abartıyorsun.
Acile bile gidemedim demişsin, gitme zaten acile gitmek seni iyileştirmez ki, grip olup acile gidenlere gıcık oluyorum, boş yere yer kaplıyorlar acilde, gripken size yapılan iğneler,serumlar da bir işe yaramıyor söyleyim.
İşte çok nadir olan bakteriyel tonsilitler için geçerli olabilir bir tek.
Sonra da üslubun çok yanlış, güzelce rica et kocandan.
Hem o ev işlerini yapmak zorunda değil ki.
Çok nazlısın gibi geldi bana, hem neden seni doktora götürsün ki, adamın işi gücü var, yat iki gün dinlen az toparlayınca kendin git.
Ama acile gitme kbb doktoruna git.
Biz de grip oluyoruz herhalde, iki gün yatınca geçiyor. Zatürre olmustum da bir kere 36 saat nöbet tutmustum. Kimseden de bir şey istememistim.
Naz yaptığını düşünüyorsa bence hastaneye götürmek zorunda değil.
Bu grip soğuk algınlığı olaylarını abartmayin, azcık yatın dinlenin. Kendi cayinizi corbanizi kendiniz yapiverin bir zahmet.
Istemesini bilirseniz kocaniz her seyi yapar. Guzelce rica edin.
Grip olunca da ay ben ölüyorum nazlari yapmayin valla biktirirsiniz adamlari.
Erkekler sevmez oyle yok adet oldum yok burnum akıyor
siz iyi tanıyorsunuz heralde konu sahibi arkadaşı,
okadar eminsiniz ki yanındaydınız heralde hastayken :18:
ayrıca istemeye gerek yok,insanın içinden gelmeli böyle şeyler.
kaçırmışım heralde konu sahini arkadaş "ay ben ölüyorum" nazları mı yapmış?
adet oldum yok burnum akıyor.bunları nerden duydunuzda ne alaka,
konuyla bir ilişkini göremedim.
Bence sizde hemcinslerinize karşı çok önyargılısınız!
aynen bende senin gibiyim
aynı hatayı yapıyorum çok beklenti içine girip
sinirlerimi gerip sinirle söylemeye başlıyorum eşime
bazı erkekler böyle maalesef söylemeden yapmaz
eskileri unutmaya çalışıp biraz daha ılımlı konuşabilirsin
bu arada eşin de bayağı umursamaz onu da göz ardı etmiyorum..
Kesinlikle sana katılıyorum. Çok beklenti içine girmemek lazım. Sonra olmayınca kendi kendimize üzülüp sinir stres yapıyoruz.
En iyisi ben hastayım bile dememek.
maalesef ben sana katılmıyorum
hatta önceki yorumumda da yazdım gerçek misin diye
ne demek hastayım bile dememek
beklenti içine girmiyorum derken
eşimin düşünmesini beklemiyorum o kadar düşünmez çünkü
kendim istiyorum ama beklenti içinde olursam
sinirle tepki gösteriyorum
en iyisi beklenti içine girmemek onun düşünmeyeceğini bilip
herşeyi tatlılıkla istemek
ben grip olduğum zaman ağır geçer yatmak isterim en az 1-2 gün
tabii bakacak bana elinden geldiğince
madem hayat müşterekse...
Ben varsayimda bulunuyorum. Sık boğaz enfeksiyonu geçiriyor ise bir kbb doktoruna gidecek. Bunun için yanında kocasının olmasına gerek yok.
Ayrıca sık sık böyle hasta oluyor ise kocası naz yaptığını düşünüyor olabilir belki de bu yüzden konu sahibini tatmin edecek kadar ilgilenmiyor olabilir.
Bu durumda kadının kocasının yanında daha dinç durmaya çalışması bence daha dogru olacaktır.
Soğuk algınlığıni en ağır geçiren kişi bile iki gün yataktan çıkamaz onun haricinde az buçuk işlerini yapar diye düşünüyorum.
İyi hoşta ben mesela kendimden örnek vereyim, sizde varsayımda bulunmuşsunuz ya,
araba sürmeyi bilmiyorum.hastanede bir vasıtalık yer değilki gidip geleyim.kaldı ki
eşim için konuşuyorum -grip için hiç hastaneye gitmedim- ama eşim grip bile olsam beni tek başıma göndermez.
bu bana verdiği değeri gösterir.ben hastayken o bana bakar,o hastayken de ben ona bakarım.
neden hep kadınlardan bekleniyor,hastaysa hasta..
sırf naz yapıyor diye algılanmasın diye hasta değilim mi diyecek,dinç değilken neden dinç gibi görünsün?
ee oldu.kadın hem evde hem işte çalışsın.hastayken hasta olmasın.
kocasından hastayken bile iş beklemesin.çocuğu varsa çocuğuyla da ilgilensin.
bu evde koca ne iş yapıyor :18:
Aslında bu noktada aynı şeyi söylüyoruz. Beklememek gerekiyor.
Mecbur bana bakacak gibi bir yaklaşım içine girerseniz altından kalkamazsiniz bu tartismalarin.
Siz mecbur musunuz da bakiyorsunuz, Hayır tamamen icinizden geliyor, siz iyilikseversiniz çünkü.
Ama kocanizin içinden gelmiyorsa zorla da gelmez ki. Size söylene söylene kahvaltı hazirlayacaksa bırakın hiç hazirlamasin. Kalkar bir elma alır dolaptan yersiniz hic kalkamiyor olsanız bile.
Bunlar basit meseleler. Bunlar için karı Koca birbirinizi uzmeyin.
Kocaniz farketmez bile ama siz kendi kendinize üzülüp sinirlendiginizde kalirsiniz.
ama sen demek istiyorsun ki burda
hastayken hiç şikayetçi olmayın
sıkıntılarımızı onlara aksettirmek lazım ama sabırlı olmaya çalışmak gerekiyor
eşim benimle hastayken bile ilgilenmeyecekse
ne anladım ben bu evlilikten
ve biliyor musun o kadar ağır grip olurum
daha 2 yıldır yeni yeni yardım eder
ben önceleri kötü kötü konuşurdum çünkü
şimdi çok beceremesem de sabırlı olmaya çalışıyorum...
Çok önemli olmayabilir de işte bu tarz şeyler insanın içinde kırgınlığa,kendini önemsiz,değersizBu dediklerini yapıyorsa ne mutlu sana. Keşke tüm kocalar böyle olsa.
Bakalım benimki nasıl çıkacak. :)
Diyorum ya ben sizin ya da buradaki kadınların diyeyim bu hasta kocaya bakma işini, temizlik yemek çocuk bakma gibi işleri severek icinizden geldiği için yaptığınızı düşünüyorum.
Demek ki erkekler de böyle. Hoş görmek lazım.
Biz kadınlar önce kendimiz güçlü duralım.
Ve grip de neymiş. Allah büyük hastalık vermesin. Allah bizi kötü hastaliklarla sinamasin.
O yüzden diyorum ya karı Koca bunlar için kavga etmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?