yine hastayım yine yalnızım evlilik bu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konularına bakınca hatırladım seni.
Sen eşinin her şeyinden şikayetcisin..
Zorla evlendirilmiş gibisin...

E bunlar yasaninca karsidan öyle görülüyor evet bazen ben bile oyle hissediyorum zor günler yaşadım

İlk mesajı okuyunca dedim heralde adam hiç sorumluluk almamış ondan böyledir ama 5 yıl bekar hayatı yaşamış yazmışsın bence tamamen üşengeçliğinden ve sorumsuzluğundan yapıyor yani karakter meselesi bence... Benim de bir arkadaşım var çocuk benden titiz valla aklın şaşar :))) Sorumluluk duygusu yüksek biri olmasıyla alakalı bence...

Dağınık değildir ama zerre kadar titiz değildir bişey istemiyorum az düşünceli olsun yeter ama nerdeeee

Bu arada kötü bir insan değil insanlığı çok iyidir başkalarını hemen düşünür sağolsun
benide jeton düştükten sonra yani beni genellikle önce kırar sonra yapar

anladığım kadarıyla meslektaşız hemen hemen yakın tarihlerde evlenmişiz ve benzer bir sıkıntı ortada :)

benim eşimde çok titizdi sözde ama evlendik evleneli bazı konularda duyarsızlaşmıştı geçen gün farklı bir sıkıntıdan patlak verdim ve baya ağır bir küslük yaşadık sonrasında ne bir adım atmak ne gel barışalım dayanamadım demek var baktım bu odun bende balta olmaya karar verdim. Nasıl mı gafil avladım onu. Otururken tv falan kapattım konuşmamız lazım dedim. Senin bu evlilikte hoşuna gitmeyen birşeyler var hissediyorum ve tahmin ediyorum gel net ol konuşalım dedim sonrası daha ağır olmasın ikimize de dedim. O döktü eteğindekileri bende döktüm maşallah ikinci günümüz iyiyiz.

Sorun şuymuş mesela ben bir kaç haftadır okulun işlerine kaptırdım kendimi ee mutfakta herşeyi ayarlıyorum en son ona akşam yemeğini kaldırmasını söylüyorum ya bunu kendine görev diye yıktım sanıyormuş. işten gelince dinlenmek istiyormuş benimde yorulduğumu bilmesine rağmen içinden gelmiyormuş artık sanki tüm işleri ona yıkacam korkusu varmış. Tamam dedim dikkat ederim dedim sende buna buna dikkat et bak inciniyorum dedim sağolsun ilk defa çok kızdığım şeyi yapmaktan vazgeçti:) bu yöntemi denemen lazım konuşmak açık ve net. Ama dikkatli ol konuşurken en sakin en öğretici modunda tane tane ve onu sıkmadan önce onun derdini dinleyerek başla konuşmaya sonra ılımlı bir sesle sende kendindekileri ben dili kullanarak anlat. Senin hastalandığımda benimle az ilgilenmen beni çok üzüyor gibi.

uzun oldu biliyorum ama bir de insanlar hastayken daha hassas oluyorlar ee bir de kadınlar her ay zaten regl dönemi diye cinleniyor üstüne grip adam da bezmiştir belki bunu da düşün.

Ama ben bezdirecek bişey yapmadım ki konusmak işkence bizim için çünkü konuştukça sidik yarışına dönüyor sen şunu yaptın bende bunu yaptım diyor kısacası kin kusuyor bana tatilde memlekete gitmeden aynı dediginiz şekilde tekrar konuşacam..
ben ilçede çalışıyorum hergün 1 saat git gel yapıyorum ayrica nerdeyse 8.00-5.00 memur mesaisi yapiyorum buna rağmen bir kere bile ihmal etmedim yani onun bu yaptıklarını haketmedigimi düşünüyorum zaten iş yaptirmiyorum bile..

bende yaptırmadığımı sanıyordum ama o çok alınıyormuş farkında değilmişim ama inan o konuşma halimi görsen ben bile kendime şaşırdım.
çok sakindim kesinlikle suçlamadım seninde mutsuz olduğunu biliyorum konuşalım çözelim diye başladım ve her dediğini dikkatle dinledim bazen arada aa evet haklısın farkında değilim öyle yaptığımın diyerek onu poh pohladım sonrasında tane tane kendiminkileri söyledim ama bir defa soluksuz anlatmadım ara ara söyledim işte yani ben farkında değilmişim senin böyle düşündüğünün ama bak bende her gece yatmadan önce ortalığı toparlıyorum ama sen bilgisayarını yine ortada bırakıyorsun işte sabah görünce moralim bozuluyor bak hiç bir kız arkadaşıma hadi bana gidelim kahve içelim diyemiyorum çünkü tedirgin oluyorum bunun yerine yatmadan önce 5dk eşyalarımızı toplasak sence de her gün düzenli olmaz mıyız? falan gibisinden girdim. Bir de bizde monotonluk birbirimizden sıkılma gibi dert vardı birlikte ne yapabiliriz muhabbeti çıktı puzzle yapalım film izleyelim demedim direk biraz ipuçlarıyla ona söylettim ama çok inceden girdim
sen böyle yptın ben böyle yaptım sen şusun ben buyum seni lanet gerzek modunda olunca evet sidik yarışı oluyor daha çok kırılıyorsun ilk defa kırılmadan çözdük

Maşallah canım Rabbim bozmasin inşallah ben sevgimin tükendiğini hissediyorum uzunca bir süredir ve şimdi gidenler de geri gelmiyor maalesef tuttuğum dallar elimde kalıyor ya da ben öyle görüyorum en kötüsü onu zerre kadar arzulamiyorum elimde değil

erkekler mi böyle biz mi çok şey bekliyoruz malesef benim eşim de senin ki gibi bide hastaysam midem bulanıyor diye ilaç içmekte nazlanınca sinirlenir erkeklerin vicdanı kadınlar gibi değil galiba

erkekler mi böyle biz mi çok şey bekliyoruz malesef benim eşim de senin ki gibi bide hastaysam midem bulanıyor diye ilaç içmekte nazlanınca sinirlenir erkeklerin vicdanı kadınlar gibi değil galiba

Bir de demez mi hastayken canın da her şeyi istiyor diye valla sadece 1 kere hamburger istedim oda açtım :) sonra başıma kakti durdu yapilmaz ama bazen kendimi onun bakmak zorunda bırakıldığı bir yakını gibi hissediyorum

aynen benim esim...ben ona bir ömür baktim, bakarim da, ama ben iki gün hastalansam benden kötüsü yok..vicdanlari yok bunlarin baska bir aciklamasi yok...kendisi hastayken beni asker eder basinda..aman neyse sinirlenicem simdi..sevgiyi yavas yavas tüketiyor iste bunlar..

yaa olurmu öyle şey hasta heleki ateşlenen insan birazcık iyileşir gibi olsun ateşi düşsün aşerir gibi canı bişeyler çeker. yapacağın şey eşin hastalanınca hiiiiç bişey yapma. hastaykende kalkıp eşine yemek falan hazırlama. yemek yok ben hastayım gelirken bişeyler al bende açım de.

en azından lavabonun içine atmış.benimkini ben ikaz ediyorum elin boş gitmesin diye. hastalıktan gebersemde toplamaz.bahanesi ben beceremem.tabağı alıp yemek koymuyor ya beceremem dökerim diye.
hastayım ölüyorum üstüne adetim ve kalp problemim olduğu için sürekli kansızım bütün gece çocuğa ben bakıyorum bahanesi çocuk ağlar duymam ve sabah işe gidicem.
yinede iyi yanlarını düşünüyorum ve bunları bastırıyor.en azından sevgi dolu bir insan ya.ne bilim o gözlerinde ki ışıltı bile yetiyor.allah başımdan eksik etmesin onu.
Böyle sebeplerden üzmeyin kırmayın birbirinizi.Sinirlendiğinde balkona çık temiz hava al.soğuk seni diriltir hem kendine getirir.ben öyle yapıyorum artık.

Ben hasta olduğumda eşim bişe yapmaz bişide istemez.
Kendi alır istediğini halleder.
su,çay vs bişi istersemde getirir, çocuğun felan istediklerini ona yaptırırım

Yani okadarda nankör olmasın ameliyat oldu çayı çorbayı kendim içirdim ona yıkadım baktım azıcık vicdanı varsa zaten yapar insan

Hastalık bu elimizde olan bişimi.

Şeyi deneyin bazen yattınız susadınız yada çocukda kaldı aklınız
-Hayatım bir bardak su getirirmisin? (tonlama önemli)

-Canım çocuğun üzeri açık mı bi bakıversen ya (yatağın kapıya uzak köşesine yatmak şartıyla) işe yarıyo bazı bazı alıştırmak lazım.

Bi de aklıma geldi bak şimdi :)

Çok griptim taylot hazırlamış getirmişti yatağa (sevmediğimi bildiği halde midemi bulandırıyo içemiyorum) bunu bitirene kadar uyumucam oturcam böyle demişti (koca bir kupa ağzına kadar doldurmuş) öğüre öğüre içirmişti bana 1 defa da olsa bak hatrımda nasılda kalmış:2:

Son düzenleme:

O hasta olmadı çok şükür olsa nasıl olacak hiç bilmiyorum

Zaten önce yapıyor sonra pişman oluyor ama bu her seferinde boyle oluyor sanırım pes ediyorum yavaş yavaş

Amin diyeyim allah senin de eşine bu konuda merhamet versin okadarda değil ya hu insan yemek koymayı nasıl beceremez sanki sen hepten öyle alistirmissin :)

yok benim normalde giciktir da hastayken corba makarna sandvic vs falan yapar. ama azicik iyilesmeye basladim mi hemen cayini istemeyi bilir. dun ben de yeni yeni iyilesiyordum mutfakta dag gibi biriken bulasigi yikiyordu. ama burnundan soluyor sen de evi topla diyor hemen. azicik iyilesirsem yatmam batiyor ona. inim inim inlemiyosam da iyilestim demektir esime gore

Aynisi bende var ama bizlerin sucu ana evinde, evlilikte kanuni sultan suleyman gibi davraniyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…