Bence çok abartıyorsun.
Acile bile gidemedim demişsin, gitme zaten acile gitmek seni iyileştirmez ki, grip olup acile gidenlere gıcık oluyorum, boş yere yer kaplıyorlar acilde, gripken size yapılan iğneler,serumlar da bir işe yaramıyor söyleyim.
İşte çok nadir olan bakteriyel tonsilitler için geçerli olabilir bir tek.
Sonra da üslubun çok yanlış, güzelce rica et kocandan.
Hem o ev işlerini yapmak zorunda değil ki.
Çok nazlısın gibi geldi bana, hem neden seni doktora götürsün ki, adamın işi gücü var, yat iki gün dinlen az toparlayınca kendin git.
Ama acile gitme kbb doktoruna git.
Erkekler sürekli hastayım diyen kadından haz etmiyorlar bu bir gerçek. Grip gibi hastalıkları bende ayakta atlatırım. Birazda yapı meselesi galiba. Birde ben kendi ev işimi kimseye yaptırmam eşime bile. İçim rahat etmiyor. Kalkar kahvaltı yapıp bi ilaç alırdım yerinde olsaydım. Yani bu kadar bebek gibi üstüme titresin diye beklemezdim. Boşver Allah daha büyük hastalıklar vermesin. Adam kanser karısını terk ediyor. O şekilde olsan Allah korusun
"hem o ev işlerini yapmak zorunda değil ki" demişsiniz de yapsa eline mi yapışır,
normal zamanda mı istemiş ki konu sahibi işi,aynı evi paylaşıyorlarsa yapacak bi zahmet.
"hem neden seni doktora götürsün ki, adamın işi gücü var"
bu laftan sanki eşi değilde başka birinden bahsediyor gibisiniz.
benim eşim ben hastayken beni hastaneye de götürür,kahvaltıda hazırlar.
ıhlamur yapar,portakal,limon,kivi vs.dilimleyip getirir.evi de toparlar.
normal olanda bu zaten,iyi günde kötü günde...
Üzülme canım, durum bizde de aynısı, üstüne üstelik bana hep hastasın bir türlü iyileşemedin der durur. Bu maalesef bizim kaderimiz çoğu erkekler karısına yardım etmiyor. Eşine yardım edenlerde mutlaka vardır ama o da bize denk gelmez.Düşünsene böyle insanlarla ömür geçirmek resmen dünyada cehennemi yaşatıyorlar. Bu insanları anaları acep nasıl yetiştirmiş.Allaha havale etmek lazım.Kadına değer vermeyen hep hizmet edince onların gözünde geçici iyi olan bizlere yazık ki vay halimize.Ben de bu durumdan nefret ediyorum.Hiç adil değil,hele bayanlar hasta olunca eşler hiç yardımcı olmuyor.Öf ya şimdi sinirlendim.
YA DEVEYİ GÜDECEĞİZ YA DA BU DİYARDAN GİDECEĞİZ....
ya allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. kocanda olsa yalvar yakar.yaptiriyorsun. bende aynen yataga dustum uc gun yattim esim bakti ama biraz soylendi bende yazik sana dedim bende sana aynisini yapicam dedim kafana vura vura yemegini suyunu getiricem hastalik herkes icin. ozur diliyor falan vallahi agzima geleni soyledim hep merhametli olmak zoryndamiyiz biz de onun karisi degilmiyiz ama yok herseyi yut sineye cek. insan hastayken muhtac oluyor resmen ozaman karsindakinin ksilik karekteri cikiyor ortaya buda aci da olsa insana cok dokunuyor.kocam hayat arkadasim dedigin en zor gununde bunu yapinca kendini cok yanliz degersiz hissediyosun ama karsilikli hersey sende aynsini yap ben bu hayatta 33 yasinda yim sunu ogrendim kimseye hakettigi degerden fazlasini vermicen cokiyi cok sabirli hep verici olmayip birazada acimasiz olucaksin kendinden baskasini dusunmiceksin bu benim fikrim hayat bana bunu ogretti.baskalari icin degil kendim icin yasiyorum artik kendimi kimse icin parcalamiyorum beni dusunmeyeni bende sallamiyorum herkes menfaat pesinde kendi mutlu olsun karsidaki umrunda deyil. kimse icin yasama ve hickimseden bisey bekleme deger gormediginede deger vermezsen daima huzurlu mutlu olursun.bu dunyaya birkere geldik uzulup kahrolmayla hayatimizi zehir etmiyelim insanin kendisi ile barisik olmasi nin formulu beklenti icinde olmamak benim dusuncelerim boyle. allahim kimseyi elinden ayagindan etmesin bir yudum suyu bile kimseden istetmesin...
Benim esim boyle değildir basit yemekleri bilir yspar bulasigi toplar normalde de yapar hastayken de yapar ana sunu farkediyorum erkeklet hasta kadını sevmiyorlar hemen surat lari düşüyor ben hep hissederim
Geçmiş olsun benim eşimde asla bulaşık yıkamaz anneme gitmiştim 5 günlüğüne geldiğimde şok yemekleri kahvaltıları kendine hazırlamış ama yıkamamış epey söylendim hasta olduğumdada yıkamaz, geçende arabayı yıkarmısın dedi bende evde bulaşığı yıkarsan yıkarım dedim ondan sonra birdaha sözünü etmedi ona göre erkek adam bulaşık yıkamazmış
çoğunluk böyle sanırım
aynen bende senin gibiyim
aynı hatayı yapıyorum çok beklenti içine girip
sinirlerimi gerip sinirle söylemeye başlıyorum eşime
bazı erkekler böyle maalesef söylemeden yapmaz
eskileri unutmaya çalışıp biraz daha ılımlı konuşabilirsin
bu arada eşin de bayağı umursamaz onu da göz ardı etmiyorum..
:) o biyerim agriyo desin mesela ben koşar ilaç getiririm
niye sevmiyorlar sence nasıl hissediyorsun?
Şimdi şöyle ki temizlikci için haftada sadece bir gün müsait olabiliyorum zaten haftaiçi çalışıyorum h.sonu 1 gün eşim evde oluyor 1 gün çalışıyor evet temizliği kadın yapacak ama ben kafamı kaldiramiyorum ki azcık iyi olsam gelsin zaten canıma minnet zaten yazarken belirttim sağolsun temizlikci alalım dedi diyeöncelikle geçmiş olsun..
valla canım maalesef erkekler böyle.. eşim üşengeçtir.. ama birşeyleri dersem yapar.erkekler maalesef bizim gibi değiller ya gerçekten bilmezler ya da üşengeçtirler..
yanlış anlama ama sana demiş temizlikçi tutalım diye sen bu sefer de kalkamam onunla da ilgilenemem diyorsun.. yani sizin maddi durumunuz iyi ki temizlikçi tutuyorsunuz. iki kişi iyi bir maaşı varsa neden olmasın.. eşiniz de bunun rahatlığı var..
bence sen de paraya kıyda sorun etme..biliyorum bu lafı söyledim diye kızacaksın bana..
eşine işte suya tut kurumasın canım de, şurayı kaldır canım vs diyerek yaptırabilirsin.. iyi şeylerle söyle.. ama sen demişsin ki vicdansızsın sen bir kahvaltı hazırlamamışsın.. böyle dersen kusura bakma padişah kızı olsanda zoruna gider yapacağı varsa da yapmaz.alıştıracaksın böyle tatlı sözlerle yapacağı şeyleri söyleyeceksin.. senin alamayacağını düşünmemiştir.hani sen iyi değilim sıcak birşeyler hazırlayabilirsin lütfen deyip yardım isteyebilirsin.. çünkü bilmez ki ne yapacağını..bilse de üşenir..
yoksa iyileşene kadar öylece ev dursun.. sonuçta temiz olan yerlere bir hafta girme yine toz oluyor..
hemen pes etme.. iyilikle sabırla rica et.. sonra baktın olmuyor yardımcı tutabilirsin. hafta bir kez veya iki kez..
ama kendini bu konuda bu şekilde üzmeye değmez.
edit: hı benim eşimde ben rahatsız olduğumda sorar neyin var falan diye ben derim ki sıcak birşeyler içsem iyi olur.. ama getiriyim demez. ben isterim. sonra rahatsızsam zor bela kalkar ısıtıcıyı açar çay vs koymak için uğraşırım..
yani söylemeyince yapmıyorlar.. söyleyince iki yapıyorsa üçüncüye söylene söylene yapıyor..
Valla benim eşimde ben hamile kalana kadar üşengeçti ama geçenlerde 2 günlüğüne izine geldi ve bulaşıklarımı yıkamaya kalktı, ne yapıyorsun sen dedim sen yorulma hayatım dedi. Yani yine benim için değil çocuğu için yaptı. Olsun mutlu huzurlu olalımda ben bir ömür boyu hastaykende onun yemeğini yapayım yeterki sevgi ve saygı olsun evliliğimizde. Sende çok takılma erkek doğasında var bu. Kırmayın birbirinizi.
Şimdi şöyle ki temizlikci için haftada sadece bir gün müsait olabiliyorum zaten haftaiçi çalışıyorum h.sonu 1 gün eşim evde oluyor 1 gün çalışıyor evet temizliği kadın yapacak ama ben kafamı kaldiramiyorum ki azcık iyi olsam gelsin zaten canıma minnet zaten yazarken belirttim sağolsun temizlikci alalım dedi diye
bu paraya kıyma meselesi değil ki evi bi süpürgelik işi var bir de yakinmamin sebebi hasta olduğum zaman biraz acımasız olmasi hani ben zaten herzaman yapıyorum 1 kere ondan beklesem istesem ne olur ki? Evet bu sefer ona kızdım çünkü hasta oldugum hic umursamiyor bu da zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?