- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Önce hayatını yoluna koy, milleti izleyip durmaktan daha işlevsel olur.İş bulamadım tabii ki
Karışılığında da sen mi?güçlü iyi mesleği olan bir eşim olsun çok istiyorum
Olsada yesekPopeyes detayı bagırttı
Popeyes detayı bagırttı
Ay dur abla spor yapmıyorum kactır celme aklımı skskskskskşsOlsada yesek
Ben genel olarak tüketmiyorum ama kacamaklara eklerimmmMaddi durumum ne kadar iyi olursa olsun öyle zincir yerlerden yemek yemekten vazgeçmem
BendaaAy dur abla spor yapmıyorum kactır celme aklımı skskskskskşs
Güçlü ve iyi mesleği olması önemli tabi. Fakirle evlenip ne yapsın? Benim gibi işten gelip bu saatte temizlik mi yapsın?"güçlü iyi mesleği olan bir eşim olsun çok istiyorum"
Sosyal deney mi bugünkü konular yaa
Ben basıma bi yavru aldım artık karsıma koyar ona baka baka yaparım evde 1-2 aylıkcık böyle görünüyorBendaasıcaklar hepimizk vurdu ne zaman düzelecez mezara girincemi
Siz tüm bunlara karşılık masaya ne koyuyorsunuz?geçenlerde kuzenim evlendi jandarma buldu ablası da çok zengin biriyle evlendi
Ben standart hayat boyu yalnızlık hep üzüntü 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim
Hayatımda 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim her zaman ucuz kafeler, popeyeslar
Benim pes etmem de kimsenin umrunda değil vazgeçmem de ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok yalnızım bir güçlü iyi mesleği olan bir eşim olsun çok istiyorum
Güya bahar gelince yürüyüşe başlayacaktım, sıcaktan kıpırdayamıyorum bileBendaasıcaklar hepimizk vurdu ne zaman düzelecez mezara girincemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?