- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Hayatımda bundan daha saçma çok az şey duydumKadın olmam yeterli
Peki şeyi napacaz hepimize yetecek kadar güçlü zengin erkek yok piyasada malum , diyelim senden daha güzel , eğitimli , kültürlü , hoş sohbetli tatlı kızların hakkına mı gireceksin yazık günah değil mi onlaraKadın olmam yeterli
Halterci??bir güçlü iyi mesleği olan bir eşim olsun çok istiyorum
Hayır bak şimdi efsane güzellikte bir kadın olur ne bilim ona güvenir dicem bildiğimiz kadarıyla öyle biride değilHayatımda bundan daha saçma çok az şey duydum
Bir tek bu mu yani. O istediğiniz zengin maaşlı adamların yanındakiler ne güvercin mi?
Kadın olmanız yetiyorsa, nefes alsın yeter diyenden daha fazlası olmaz.
E demek ki yetmemis ki hala evlenememissin.Kadın olmam yeterli
CendermeHalterci??
Güzellik bir yere kadar tutar adamı sonrası için bir şeyler lazım.Hayır bak şimdi efsane güzellikte bir kadın olur ne bilim ona güvenir dicem bildiğimiz kadarıyla öyle biride değil
Yetmemis amaKadın olmam yeterli
Güçlü demis ama.Cenderme
Hayvanlar bile dişi erkek diye yaratılıyor cinsiyet Allah vergisi. Sen kendine ne yaptırım yaptın da güçlü erkek ariyorsun. Erkekler de akıllandı meslek sahibi olmayanlarla evlenmiyor. Malum ekonomiKadın olmam yeterli
Biz biliyoruzda sağlıklı olmadığını kendi çok farkında değil gibi seneler oldu ah ahGüzellik bir yere kadar tutar adamı sonrası için bir şeyler lazım.
Geldim göçüyorum hiç şu kafada olamadım. "Bunu istiyorum, olacak" neden? Çünkü kadınım.
Hastalıklı bir kafa değil mi bu?
Bi de nefes alıyorum deKadın olmam yeterli
Hayaller vs imkanlarSenin de hedef doktor koca gittiğin mekan popeyes mı? Hiç ortan yok be anam
Kız popeyes de uygun değil. Ucuz ayna önü tabureli tavuk dönerci desen anlarımHayaller vs imkanlar
Hayaller vs imkanlarSenin de hedef doktor koca gittiğin mekan popeyes mı? Hiç ortan yok be anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?