- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Evet tek bekar sen kaldın Türkiye'deki hatta dünyada geri kalan herkes evli.geçenlerde kuzenim evlendi jandarma buldu ablası da çok zengin biriyle evlendi
Ben standart hayat boyu yalnızlık hep üzüntü 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim
Hayatımda 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim her zaman ucuz kafeler, popeyeslar
Benim pes etmem de kimsenin umrunda değil vazgeçmem de ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok yalnızım bir güçlü iyi mesleği olan bir eşim olsun çok istiyorum
KFC daha iyiydi de çekildiler maalesefMaddi durumum ne kadar iyi olursa olsun öyle zincir yerlerden yemek yemekten vazgeçmem
Kadın olmam yeterliOooo kimler gelmiş popeyes güzeli gelmiş dsdshas şeye ne dersin mesela güçlü iyi mesleği kendin edinmeye , lüks mekanlara kendi paranla kimseye muhtaç olmadan gitmeye? Öyle bir adam neden seni seçsin artıların nedir?
Sen de kadin misin be vanessa hahaKadın olmam yeterli
Bı şöyle güçlü kadın olamadık ya piüü bizeKadın olmam yeterli
Tabikisi guclu bir oturusta 4 kova menuyu silip supuruyor.Bı şöyle güçlü kadın olamadık ya piüü bize
guclu, iyi meslegi olan adama sen ne sunacaksin cinsellik disinda? isin yok gucun yok. koca ariyorsun. otur da is ara oncegeçenlerde kuzenim evlendi jandarma buldu ablası da çok zengin biriyle evlendi
Ben standart hayat boyu yalnızlık hep üzüntü 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim
Hayatımda 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim her zaman ucuz kafeler, popeyeslar
Benim pes etmem de kimsenin umrunda değil vazgeçmem de ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok yalnızım bir güçlü iyi mesleği olan bir eşim olsun çok istiyorum
Kız gördûm ya bebekoyu yerum oniBen basıma bi yavru aldım artık karsıma koyar ona baka baka yaparım evde 1-2 aylıkcık böyle görünüyor
Ama yetmemiş anlaşılan bidaha deneyinizKadın olmam yeterli
Oda olamadı üzülme olsaydı sürekli burda erkek erkek diye ağlamazdıBı şöyle güçlü kadın olamadık ya piüü bize
Kizaaam sendeki 250 gr ise ondaki 450 fazlası var eksiği yok!!!!!! Yedirmem kizin hakkını hshshsAma yetmemiş anlaşılan bidaha deneyiniz
Dört kovayı dört günde anca yerim, ben yarıştan başta elenmisim deseneTabikisi guclu bir oturusta 4 kova menuyu silip supuruyor.
O guclu olmayacak da sen mi olacaksin?
Bir pazusu var bacagim kadar.
Bebeğim dünyada aynı şartı taşıyan 4 milyar daha var.Kadın olmam yeterli
Oda kovayla satilsaydı olurmuş bu işOda olamadı üzülme olsaydı sürekli burda erkek erkek diye ağlamazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?