- 9 Mart 2011
- 12.506
- 11.243
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
size apartman bile vermedilerApartman ünide değilim tatlım
Popeyes yemeye devam et daha sengeçenlerde kuzenim evlendi jandarma buldu ablası da çok zengin biriyle evlendi
Ben standart hayat boyu yalnızlık hep üzüntü 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim
Hayatımda 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim her zaman ucuz kafeler, popeyeslar
Benim pes etmem de kimsenin umrunda değil vazgeçmem de ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok yalnızım bir güçlü iyi mesleği olan bir eşim olsun çok istiyorum
size apartman bile vermediler
binayı boşalttılardı noldu o iş
Çevrenizde bu kadar çok kişinin zengin birinibulmasi hiç inandırıcı değil.dalga geçiyorsunuz.geçenlerde kuzenim evlendi jandarma buldu ablası da çok zengin biriyle evlendi
Ben standart hayat boyu yalnızlık hep üzüntü 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim
Hayatımda 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim her zaman ucuz kafeler, popeyeslar
Benim pes etmem de kimsenin umrunda değil vazgeçmem de ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok yalnızım bir güçlü iyi mesleği olan bir eşim olsun çok istiyorum
allah askina aysenimi kiz jandarmaya bile özeniyor, zengin diyor.. onun zengin dedigine ne bakıyorsun:)Çevrenizde bu kadar çok kişinin zengin birinibulmasi hiç inandırıcı değil.dalga geçiyorsunuz.
Kadın olması yeterliymiş öyle bir bilgi verdi kendisiYa düzgün bir iş bulup ona göre çevreniz olacak kendinize denk birini bulacaksınız ya da ev hanımı ve güzellik özelliklerini fulleyip birinin “karısı” olma lütfuna erişeceksiniz. Mıymıy mıy kim niye evlensin ya
Bu arada insanlar dalga geçmiş ama bu bi bakıma doğru:)Kadın olmam yeterli
Burada evli olan hemcinslerimin en az %70'i evliliklerinde mutsuz. Evlenmek için evlenip mutsuz olacağına , Bekar kal mutlu ol. Evlilik dışarıdan göründüğü gibi çiçek ,böcek ,kalplerin, romantik yatak odası muhabbetlerinin olduğu bir yer değil .geçenlerde kuzenim evlendi jandarma buldu ablası da çok zengin biriyle evlendi
Böyle şeyler yapmayı bıraktığında.
ahajskwoflsocosocosodoe of çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?