Yine herkes evlendi tek ben kaldım

Popeyes yemeye devam et daha sen

Çevrenizde bu kadar çok kişinin zengin birinibulmasi hiç inandırıcı değil.dalga geçiyorsunuz.

e öyle ya da böyle seni seven bir sevgili bulmustun
onda da cevrenden ornek vere vere, hatta tiktoktaki ciftleri öve öve adama kendini kötü hissettirmistin.
sevgilin varken bile zenginle evlenen kuzenini kiskanip daha iyi erkek konusu acmistin.
daha iyinin de iyisi vardir
yani sanki bulsan yetineceksin

Popeyeste işe girsen bölümünde iş bulana kadar? Ama kimseye aşık olmak yok tımam mı? Hem zayıflarsın kadın olmam yeterli diyorsun ya Etraftaki kadınlar zayıf, güzel. Zaten ülkenin yarısı kadın bari öne geçmek için çabala.

Kadın olmam yeterli
Bu arada insanlar dalga geçmiş ama bu bi bakıma doğru:)

Cok ust sınıf olmadığı sürece kariyerli ve zengin adamların yanındaki kadınların hepsi seçilecek büyük artılara sahip diyemeyiz en azından ben boyle görmedim çoğunda güzellik bile yok demekki bi noktada sans kader kısmet.

Hatta tam tersi daha gayet kariyerli guzel kendince maddi durumu iyi kadinlar görece daha düşük profil erkeklerle evli.

Yani senin neyin var diyenler görece hakli ama hayatta da oyle kisasa kisas bi matematik yok bazen sadece şans:)

Burada evli olan hemcinslerimin en az %70'i evliliklerinde mutsuz. Evlenmek için evlenip mutsuz olacağına , Bekar kal mutlu ol. Evlilik dışarıdan göründüğü gibi çiçek ,böcek ,kalplerin, romantik yatak odası muhabbetlerinin olduğu bir yer değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…