Yine herkes evlendi tek ben kaldım

yok canım hedef güçlü meslekli, fine dining'lere filan götürecek doktor koca, mümkünse.

ve fakat jandarma ile evlene kuzen yüksek ihtimalle gençtir daha

yani ya erkenden bulup evlenseydi, ya kariyerli/zengin koca bulsaydı (bulacağını umudu olsaydı)

birinden biri olsaydı barii

Biz biliyoruzda sağlıklı olmadığını kendi çok farkında değil gibi seneler oldu ah ah
Eğer gerçek biriyse (ki ben fake ve bizimle eğlenmekte olan biri olduğunu düşündüm bazen, bilmiyorum), gerçekten konuları, üzücü. Davranışlarını eleştirdim-eleştirdik, bazen sert eleştirdik bazen yumuşak tondan. Ama en nihayetinde "Bizimle dalga geçen birileri mi?" noktasına vardık benzer konuların tekrarından bazı bazı.

Evlilik, erkek arkadaş vs bu konuları bir kenara bırakması, şikayet etmek yerine kendine yönelmesi ve kendini donatması; bu süreçte de artık karşısına çıkanları kendince değerlendirmesi gibi bence daha sağlıklı bir yol yerine, sürekli dövünmesi, kendini yıpratması... Hakikaten üzücü. : (

Son düzenleme:
Tabikisi guclu bir oturusta 4 kova menuyu silip supuruyor.
O guclu olmayacak da sen mi olacaksin?
Bir pazusu var bacagim kadar.
O değil de KFC Türkiye’den çekilince cidden üzülmüştüm. Neyse yeşil pasaport alayım da bir İtalya’ya gidip KFC yiyip gelem

Üniformalı ve tayinci erkekle evlenmek pişmanlıktır. Ne güzel mühendislik okudun. Kendi meslektaşını bulsana. Ben olsam bulurdum mühendis birini çıkardım yurtdisina. Doktoruyla askeriyle uğraşamam

Üniformalı ve tayinci erkekle evlenmek pişmanlıktır. Ne güzel mühendislik okudun. Kendi meslektaşını bulsana. Ben olsam bulurdum mühendis birini çıkardım yurtdisina. Doktoruyla askeriyle uğraşamam
Doktor asker hakim bulsam bana asik olsa bu dünyada başka derdim olmazdı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…