- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Güçlü demis ama.
Vanessa en guclusunu hak ediyor cunku o bir kadin tamam mi!!11!1!!!
Bence dalga geçiyor.Biz biliyoruzda sağlıklı olmadığını kendi çok farkında değil gibi seneler oldu ah ah
yok canım hedef güçlü meslekli, fine dining'lere filan götürecek doktor koca, mümkünse.jandarma mı güçlü ,iyi mesleği mi var
adam kelle koltukta geziyor
çatışma görmekten hiyerarşiden psikolojisi bozulmuş hepsinin
bunca zorluğu yaşayan adam seni alıp ne yapacak
üstelik o istediğin özellikleri neden başkasında arıyorsun
sende olsa o özellikler olmaz değil mi
çaba ister döt ister
Bununda yıllardır farkindayız ama yapacak birşey yok kendisi böyle bir çarBence dalga geçiyor.
Eğer gerçek biriyse (ki ben fake ve bizimle eğlenmekte olan biri olduğunu düşündüm bazen, bilmiyorum), gerçekten konuları, üzücü. Davranışlarını eleştirdim-eleştirdik, bazen sert eleştirdik bazen yumuşak tondan. Ama en nihayetinde "Bizimle dalga geçen birileri mi?" noktasına vardık benzer konuların tekrarından bazı bazı.Biz biliyoruzda sağlıklı olmadığını kendi çok farkında değil gibi seneler oldu ah ah
O değil de KFC Türkiye’den çekilince cidden üzülmüştüm. Neyse yeşil pasaport alayım da bir İtalya’ya gidip KFC yiyip gelemTabikisi guclu bir oturusta 4 kova menuyu silip supuruyor.
O guclu olmayacak da sen mi olacaksin?
Bir pazusu var bacagim kadar.
kız italyada KFC mi yenir?O değil de KFC Türkiye’den çekilince cidden üzülmüştüm. Neyse yeşil pasaport alayım da bir İtalya’ya gidip KFC yiyip gelem
Hahaha yeşil pasaporta daha kaç sene var, onu aldık da KFCsi İtalyası kaldıkız italyada KFC mi yenir?
aktarmalı ucuz almanya uçuşu bulursun italyaya KFCyi almanyada ye, o parayla italyada bol bol normal yemek yersin
Ay bunu ben de gördüm Twitter’da çok güzel bir hedef bence. Cuma günü de McDonalds yer ohhh
Doktor asker hakim bulsam bana asik olsa bu dünyada başka derdim olmazdı herhaldeÜniformalı ve tayinci erkekle evlenmek pişmanlıktır. Ne güzel mühendislik okudun. Kendi meslektaşını bulsana. Ben olsam bulurdum mühendis birini çıkardım yurtdisina. Doktoruyla askeriyle uğraşamam
Doktor asker hakim bulsam bana asik olsa bu dünyada başka derdim olmazdı herhaldeÜniformalı ve tayinci erkekle evlenmek pişmanlıktır. Ne güzel mühendislik okudun. Kendi meslektaşını bulsana. Ben olsam bulurdum mühendis birini çıkardım yurtdisina. Doktoruyla askeriyle uğraşamam
Niye biriyle yetinesin ki vanessacim? Seni hakim olduktan sonra tıp da okumuş askeri hekimden asagisi kesmez.Doktor asker hakim bulsam bana asik olsa bu dünyada başka derdim olmazdı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?