- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Hayali bile güzelNiye biriyle yetinesin ki vanessacim? Seni hakim olduktan sonra tıp da okumuş askeri hekimden asagisi kesmez.
Beklentilerini kucuk tutma. Kadinsin sen. Kukun var senin.
Adamda bu saydığı mal varlıkları gerçekten olsaydı; adamı istemeye giderlerdi çevreden.
nefes alması?Oooo kimler gelmiş popeyes güzeli gelmiş dsdshas şeye ne dersin mesela güçlü iyi mesleği kendin edinmeye , lüks mekanlara kendi paranla kimseye muhtaç olmadan gitmeye? Öyle bir adam neden seni seçsin artıların ne?
Evlilik meraklısı olmayın bu kadar kendiniz için isteyin iyi bir iş zenginlik o size lazım siz ayaklarınızın üstünde durungeçenlerde kuzenim evlendi jandarma buldu ablası da çok zengin biriyle evlendi
Ben standart hayat boyu yalnızlık hep üzüntü 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim
Hayatımda 1 kez olsun sevgilimle bir yere gidemedim her zaman ucuz kafeler, popeyeslar
Benim pes etmem de kimsenin umrunda değil vazgeçmem de ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok yalnızım bir güçlü iyi mesleği olan bir eşim olsun çok istiyorum
Anca hayallerde zatenHayali bile güzel
ülkenin mühendisinin vizyona bakDoktor asker hakim bulsam bana asik olsa bu dünyada başka derdim olmazdı herhalde
Şöyle bir özgüven yeterli ya.Kadın olmam yeterli
Vanessa MUHENDIS MI?ülkenin mühendisinin vizyona bak
dalga geçiyoruz da acınası
üstelik biz daha acınasıyız çünkü biz farkındayız
vanessa farkında bile değil
binde biri bile yeterŞöyle bir özgüven yeterli ya.
yalan değilseVanessa MUHENDIS MI?
Ülkede elini sallasan mühendise çarpıyorsun.ülkenin mühendisinin vizyona bak
dalga geçiyoruz da acınası
üstelik biz daha acınasıyız çünkü biz farkındayız
vanessa farkında bile değil
Nefes almaktan daha fazla meziyeti olanlar nabacak onlar üstün varlıklarla mı yoksa uzaylılarla mı zifaf (düğün) yapcak?nefes alması?
GünaydınVanessa MUHENDIS MI?
Apartman ünide değilim tatlımÜlkede elini sallasan mühendise çarpıyorsun.
Bütün apartman üniversitelerinde var artık mühendislik bölümü. Vizyon beklemeyin bence
Apartman ünide değilim tatlım
Olsaydım da sonuçta yine mühendis olmuş olacaktım tmmob a üye olacaktım falan
Mühendisken is bulamadığına değil de koca bulamadığına mi yanıyorsun? Sen işi hallet de koca kendi gelir merak etme. İşin olunca Popeyes yemekten de kurtulursun ayrıca gece gece Popeyes virali gibi geldin insanın canını çektirdinGünaydın
Sahte diplomadir o ya emin ol.Günaydın
yalan değilse
Kiz kesin sahte diplomadir, arastirilsin ahshdhdÜlkede elini sallasan mühendise çarpıyorsun.
Bütün apartman üniversitelerinde var artık mühendislik bölümü. Vizyon beklemeyin bence
çayı püskürttümKiz kesin sahte diplomadir, arastirilsin ahshdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?