- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
- #1.081
Çok şükür ki evetGözü açılmış mı ?
İnanın bilemiyorumSizin kararınız ne öncelikle ? Tamam mı devam mı?
Canım çok açıklamasa da kız kardeşinin kv ne yaptıklarını duymuşİftira, kindarlıkla aynı şey degil.
Mesela sizin kardeşine kinlenmeniz için bir sebep var, keza eşinize de.
Onların kindarlıgı söz konusu ise bu durumda sizin yaptıgınız bir haksızlık da olmalı. Var mı yok mu bilemem. Ancak eşinizi bu konuda ikna edip etmemeleri (kandırmaları) ve onun bu konuda nasıl tepki verecegi önemli.
Sanırım eşiniz kindarlıgı bir insandan sogumak için yeterli görüyor.
Peki sizin geçmiş konuları açmanız, ailesini istememek icin haklı gerekcelerinizin olması... Bunları kininizle bagdastırdıgı icin mi tepki veriyordu? Bu yüzden mi ugradıgınız haksızlıklara kendisi de yenilerini ekliyordu?
Eşinizin anlatmak istedigi sey "onların gerçek yüzünü gördüm" galiba.
Ben geç kaldıgını düşünüyorum. Üstelik kendi yaptıkları, hangi nedenle olursa olsun, kandırılmayla vs masumlaşamayacak kadar agır.
Ancak onun son hali sizin için ikna edici ise birşey diyemem.
rest çekmemiş mi, ağır restten kastı ne?Beni seçti
Evet benim düşüncelerimde senin ki ile aynı
Ben mutlu olmak için herşeyi yapacağım
Eğer ailemde huzursuzluğa meyil verecek hareket yaparlarsa artık onlara daha ağır resti çekeceğim dedi
Ağır resti canım eğer bir daha mutsuzluğumuza sebep olurlarsa gorusmeyecegim dedirest çekmemiş mi, ağır restten kastı ne?
artık sen istemediğin sürece ailem bu eve gelmeyecek dedi mi?
yani seni anladığına inanıyor musun?
Anladigim kadarıyla çok ağır konuşmuş ailesine karşırest çekmemiş mi, ağır restten kastı ne?
artık sen istemediğin sürece ailem bu eve gelmeyecek dedi mi?
yani seni anladığına inanıyor musun?
geç kaldı ama inşallah değişmez kararı.Anladigim kadarıyla çok ağır konuşmuş ailesine karşı
Buna bir türlü karar veremiyorumgeç kaldı ama inşallah değişmez kararı.
önemli olan senin ona güvenmen, inanman.
onunla devam edecek misin?
son bir şans verecek misin?
Belkide ben geç kaldım grillgeç kaldı ama inşallah değişmez kararı.
önemli olan senin ona güvenmen, inanman.
onunla devam edecek misin?
son bir şans verecek misin?
kimbilir.Belkide ben geç kaldım grill
Bu tepkiyi vermem için bu kadar yipranmam gerekmezdi
En başta önüne koysaydım dilekçeyi farklı olurdu herşey
Ben eşime ne sana nede bu evliliğe güvenmiyorum dedimkimbilir.
geçmiş için bir şey yapamayız.
bundan sonra kararlı ve dik dur. kimsenin seni ezmesine izin verme.
sen eşine bir şans verdin diyelim.
eşin yeni pink'i kabullenecek mi bakalım?
kendini, bitirmek veya devam etmek için hazır hissedene kadar evliliğini, eşini dışardan bir göz gibi izle. ölç tart.
şunu unutma, sen bu adama, bu evliliğe mecbur değilsin. her insan sevilmeyi, mutlu olmayı hakeder. insan hata yapar. ancak hatasının bedelini ömür boyu çekmeye mahkum edilemez.
öyle. bu güne kadar bu evliliği sırtlanan sendin. bundan sonra o uğraşsın.Ben eşime ne sana nede bu evliliğe güvenmiyorum dedim
Banada güvenme çünkü daha geçen hafta imzaladım boşanma dilekçesini heran gidebilirim artık bu saatten sonra dedim
Bide evliliğimiz en başında bizim altından tuttuğumuz bir köprüydü sen ince bir çubukla desteklemeye çalışırken ben koca tahtalarla tutuyordum
Sonradan bir baktım ki benim tahtamda incelmeye başladı şimdi o köprüyü tutan bir çubuğum bile yok
Senin desteğine bağlı artık bu köprünün ayakta durması dedim
Konu boşanma aşamasına geldiEn sevmediğim erkek tiplerinden biri ya. Evli oldukça bunu çekeceksin gibime geliyor ama boşanmak da büyük bi hamle. Yiğeniyle kendi ailesi ilgilensin ya bu ne düşkünlük. Senin kendi ailen var onla ilgilen dmi ama
Ama kv felan yine karalama kampanyalarina girmişöyle. bu güne kadar bu evliliği sırtlanan sendin. bundan sonra o uğraşsın.
kaynanalığın şanındandır fitne fücur.Ama kv felan yine karalama kampanyalarina girmiş
Benim suçum arayıp kendisiyle ilgilenmiyor muşumkaynanalığın şanındandır fitne fücur.
mühim olan çiftlerin bu tuzaklara düşmemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?