- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
- #1.101
Bide gorumcemin odasına kendi kv girmiş
Gorumcem ve kv dem köpürmüşler
İşte o nasıl girer diye eşimde
Eee anne senin kızınınkine girilince böyle kızıyorsunda demiş Pink seni nazikçe kaç defa uyardı demekki kızın mahremiydi yatak odası sen ne yaptın inatla girmeye devam ettin
Şimdi sen bunu yapan insan ne hakla kızının kv odasına girdi diye sinirleniyorsun demiş
Sorunları öncelik kendin çöz herşeyi ilk onlara söyle derken annemler gelecekmi demek istiyor.Bu kısım kafamı karıştırdı.Eşim bana senden tek ricam hakkını benim annem dahi olsa kimseye yedirmeyeceksin
Söyle yüzlerine ben asla kalmayacağım arada
Kimse senden ve benim kurduğum yuvadan önemli değil
Bizim mutluluğumuz herşeyden önemli
Ama oldu ki birşey yaptılar hemen hakkını savun içine atıp üzülme
Bende dedim ki oldu ki ben birşey söyledim annende ağladı senin bu durumda nasıl bir tavrın olacak
Dedi ki ilk önceliğim karismayacağim
Baktım halledilmiyor
Ancak o zaman adaletli bir şekilde halledeceğim
Benim bu saatten sonra bir tarafı tutacak halim yok oldu ki Br taraf tutacak olsam senin iyi niyetine ve saygını bildiğim için senin tarafın olacak dedi
Kimsenin kimseyı ezmeye hakkı yok
Budur.Eşiniz ve annesi arasında ki diyaloğu okuyunca aklıma bu hikaye geldi;
KAYNANA VE ANNE FARKI
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
"Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”
“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı,
“ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…
Eşim bunları gördükçe bence bana hak verir olduHayret bir şey bu kadar çifte standart kötü niyet olamaz.Kendilerine gelince nasılda veryansın ediyorlar.
Aynen böyle gerçektenEşiniz ve annesi arasında ki diyaloğu okuyunca aklıma bu hikaye geldi;
KAYNANA VE ANNE FARKI
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
"Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”
“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı,
“ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…
Yok gelme gibi durum yokSorunları öncelik kendin çöz herşeyi ilk onlara söyle derken annemler gelecekmi demek istiyor.Bu kısım kafamı karıştırdı.
Ne güzel kafa demiKendi kızlarını ayrı tutarlar zaten onlara geldi mi kv de kimmiş neden karisiyormus kendilerine geldi mi tabi ki karisacaklar
Amin inşaallahUzaktan takip ediyordum konuyu inşallah her şey güzel olur bundan sonra. Ön ayaklarını ve zihniyetlerini sizin evden çekerler.
arama tabiki.sizce bu saatten sonra tutumum nasıl olmalı
bilemiyorum inanın
kv bana hediye alıp yollamış
aramadım kızlar teşekkür etmek bile istemiyorum
çünkü benim suçum hep teşekkür etmekmiş
öyle demişler kv birşey yaptığında sağol anne teşekkür ederim demişim
görümcem doğum günü mesajı attığında teşekkür ederim demişim
felan filan yani
Eşiniz ve annesi arasında ki diyaloğu okuyunca aklıma bu hikaye geldi;
KAYNANA VE ANNE FARKI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?