Yine kalbim paramparça

Bu saatten sonra bu konuşmadan sonra eşime tek biriniz kötü davranın artık ben sizin ooo biz çok seviyoruz laflarıniza inanmayacağım
Sizin tavırlarınızın art niyetli olduğunu düşüneceğim
Herkes ona göre ayağını denk alsın bu saatten sonra demiş

Eşim bana senden tek ricam hakkını benim annem dahi olsa kimseye yedirmeyeceksin
Söyle yüzlerine ben asla kalmayacağım arada
Kimse senden ve benim kurduğum yuvadan önemli değil
Bizim mutluluğumuz herşeyden önemli
Ama oldu ki birşey yaptılar hemen hakkını savun içine atıp üzülme
Bende dedim ki oldu ki ben birşey söyledim annende ağladı senin bu durumda nasıl bir tavrın olacak
Dedi ki ilk önceliğim karismayacağim
Baktım halledilmiyor
Ancak o zaman adaletli bir şekilde halledeceğim
Benim bu saatten sonra bir tarafı tutacak halim yok oldu ki Br taraf tutacak olsam senin iyi niyetine ve saygını bildiğim için senin tarafın olacak dedi
Kimsenin kimseyı ezmeye hakkı yok

Sen gelininin seninle ilgilenmesini bekliyorsunda ben sana şunu sorayım ben kaç kez oldu göreve gidiyorum
Sen aradın mı bir kez kızım yalnızsın ne yaptın korkuyor musun nasıl kaldın dedin mi yooo demiş
Peki kızlarından biri yalnız kalınca aramıyor musun demiş
Ararım tabiki de demiş
Hah işte bu yüzden her defasında yok ben pinki kızım gibi seviyorum demeyeceksin
Sevmiş olsaydın onuda arardın onuda merak ederdin demiş

Bide gorumcemin odasına kendi kv girmiş
Gorumcem ve kv dem köpürmüşler
İşte o nasıl girer diye eşimde
Eee anne senin kızınınkine girilince böyle kızıyorsunda demiş Pink seni nazikçe kaç defa uyardı demekki kızın mahremiydi yatak odası sen ne yaptın inatla girmeye devam ettin
Şimdi sen bunu yapan insan ne hakla kızının kv odasına girdi diye sinirleniyorsun demiş

Kendi kızlarını ayrı tutarlar zaten onlara geldi mi kv de kimmiş neden karisiyormus kendilerine geldi mi tabi ki karisacaklar

Hayret bir şey bu kadar çifte standart kötü niyet olamaz.Kendilerine gelince nasılda veryansın ediyorlar.

Sorunları öncelik kendin çöz herşeyi ilk onlara söyle derken annemler gelecekmi demek istiyor.Bu kısım kafamı karıştırdı.

Eşiniz ve annesi arasında ki diyaloğu okuyunca aklıma bu hikaye geldi;

KAYNANA VE ANNE FARKI

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..

"Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı,

“ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…

Budur.

Hayret bir şey bu kadar çifte standart kötü niyet olamaz.Kendilerine gelince nasılda veryansın ediyorlar.
Eşim bunları gördükçe bence bana hak verir oldu
Yani kendileri yaparken doğru
Başkasi kendilerine yaparken yanlış
Ne güzel kafa demi pırıl pırıl

Aynen böyle gerçekten

Sorunları öncelik kendin çöz herşeyi ilk onlara söyle derken annemler gelecekmi demek istiyor.Bu kısım kafamı karıştırdı.
Yok gelme gibi durum yok
Zaten ayda yılda bir bayrama gideriz dedi onda da sorun olursa yüzlerine şöyle dedi
Gelme konusu tamamen bitti
O konuda fikirlerimiz aynı ve sözü vermişti zaten eşim

Uzaktan takip ediyordum konuyu inşallah her şey güzel olur bundan sonra. Ön ayaklarını ve zihniyetlerini sizin evden çekerler.

sizce bu saatten sonra tutumum nasıl olmalı
bilemiyorum inanın
kv bana hediye alıp yollamış
aramadım kızlar teşekkür etmek bile istemiyorum
çünkü benim suçum hep teşekkür etmekmiş
öyle demişler kv birşey yaptığında sağol anne teşekkür ederim demişim
görümcem doğum günü mesajı attığında teşekkür ederim demişim
felan filan yani

arama tabiki.
arama ve sonucu test edelim:))
bu ve bunun gibi sınavlarda ne yapacaklar bir görelim değil mi.

Reactions: anu

ay bu cok iyiymiş ya görünce yazmak istedim başka bir bakış açısı,
kv dem eşimin ev işlerine yardım etmesine yemek yapmasına biraz bozuluyor alttan alttan tabi kelimelere dökmüyor annemde eşimin yemek yaparken mutfağı dağıtmasına temizliğe yardım etse de genel olarak dağınık ve dikkatsiz olmasına alttan alttan bozuluyor... eee insanız herkes için bu böyledir önce can sonra canan... canı çocuğu tabi önce gelir ben bunların doğal karşılanmasından yanayım saygısızlık boyutuna gelmedikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…