Yine kavga ettik :(

Ya bu bıkmak değil neden anlamak istemiyorsun kötüye yoruyorsun Ada'm sevmiyor mesaj olayını bu kadar basit altından bi anlam çıkarmaya çalışman o kadar gereksiz ki inan bana
Bazen oluyor teli elime alamıyorum bırak mesaj yazmayı
Bi de amirlerim görünce sanki sürekli telle oynayan insan durumuna düşme korkusu da var bende
Belki eşin de bundan dolayı seninle gergin mesajlaşmaktansa evde rahatça konuşmayı tercih ediyordur

Cidden anlamiyorsun musun?
Adam sevmiyor msajlasmayi ve mesajlaşma istemiyor.
Nedir bu mesajlaşma aşkı cidden nedir??
Kaç yaşında kaç yıllık evli kadınsin cart cart msajlasinca ne oluyor liseli aşık mısın?
Yemin ederim kocani öyle anlıyorum ki.. herhalde uc hafta olmuştur kimseyle msajlasmadigim açıp konusmak varken niye kendime de karşı tarafa da eziyet edeyim ki?
Ne oluyor yani aşkım böceğim diye mesaj atinca?
Hayır hr gün yorduğum insanın nuini özlersin ki?
Ben de evliyim kocami işten gelene kadar ozlemiyorum komik geliyor yani. Akşam gldi k adamla liseli gibi niye msajlasalim?
Cidden çok saçma şeylere takılıyorsun. tam bir ergen aşıksın kusura bakma. Ergenler gibi ama aşkım demedi böceğim diye mesaj atmadiiii.
Adam sevmiyorum mesajlaşmaya diyor hala ama hala en azından nasılsın diye msj atsin diyorsun. Sabah gordu adam iyisin biliyor akşam da gunun nasıl geçti konuşulur yani neyin mesaji??
Çok komiksiniz cidden. Liseli aşkına özlem duruyorsunuz adama da aşırı romantik linkten gına gelmiş yazik.

gun icinde beni merak edip konusmak istemiyor demek istedim, arasada olur yani mesaj yerine..
kendini geri cekiyo iyice bu ara, bu beni daha agresif ve istenmiyormusum gibi hissettiriyo..
dun aksam fena degildi, konusuyorduk tatille ilgili o sirada spor haberi cikti bi saniye dedi bende hep boyle yapiyosun dedim sustum. baya bi sinirlendi, ne demek istiyomusum ne olurmus sussam sonra konussak falan. boyle baya bi sikayet etti, cok ustume geliyosun surekli ilgi bekliyosun evde, ben bisey aciyorum izlemek icin hemen yanima geliyosun onu birakip seninle ilgileneyim konusayim diye biraz buyu artik evinin kadini ol, cocuk yapicaz o zaman napicam ben ikinize nasil yeteyim dedi.
sen benim karimsin zaten en onemli kisisin hayatimdaki neden boyle onun altindaymis gibi davraniyosun, ben sana 10 deger veriyorum sen sanki 3 veriyomusum gibi davranip ozguveni olmayan cocuk gibi yapisiyosun, gerek yok bunlara falan dedi.

baya bi dolmus yani sacma sapan biseyden patladi.

ben bikmak olarak algiladim, dun aksamda ufacik biseyden parladi, cok ustume geliyosun bisey izlerken musade etmiyosun hep senle ilgileneyim istiyosun , karimsin sen benim en onemli kisisin neden oyle degilmissin gibi surekli ilgi ilgi diye dolaniyosun falan dedi.

esimde oyle is geregi whatsapp ta diger ofislerdekilerle konusuyo haberlesiyo falan biliyorum dogru oldugunu da , cok yogun oldugunuda biliyorum.
evde konusmak daha guzel tabiki benimki fazla surekli iletisimde olmak istiyorum..
beni onemsemiyo gibi hissediyorum bazen ozellikle dun aksam baya bi sinirlendi iste sacma davraniyosun cocukca buyu artik 28 yasinda kadinsin sen cocuk degil falan dedi.

Günaydın peace!!!!
Şekerim, neden hep "tatil,eğlence,haftasonu ne yapıyoruz vs." konuşuyorsunuz?
Başka bir gündeminiz yok mu?
Adam bunlardan da bıkmış olabilir.

Ya canım erkekleri kadınlar gibi düşünmesen rahatlayacaksın Aslında
İçin rahatlasın diye demiyorum yemin ederim benim eşim de aynı seninki gibi hatta bi tık daha tahammülsüz
Mesela ben hevesle bişe anlatırken bi yandan tv açıksa ve haberde bişe duyduysa dur bi dk deyip Oraya odaklanıveriyor ilk başlarda çok bozulurdum hatta kaç kere söyledim baktım kötü niyetle yapmıyor ama ben kaçmıyorum beni iki dk sonra da dinleyebilir ama haber o anlık veriliyor ve bitiyor o yüzden Onu dinleyip bana sonra dönmesi normal diye düşünmeye başladım
Sen de öyle düşün sen hep oradasın seni hep dinleyebilir ama tv bi daha internetten vs açması gerekir falan
Ufacık şey dediğin aslında bütün tavırlarının patlamasıydı kaçırdığın nokta bu
Hep başa dönüyorsun farkındasın di mi
Çok iyiniyetli bir kadın olduğunu düşündüğüm için sana ısrarla anlatmaya çalışıyorum yoksa lütfen kusura bakma ama bi adım yol alamıyorsun
Keşke dün sinirlendiğini bozulduğunu hissettiğin anda hiçbişe demeden bi mutfağa gitseydin bi banyoda yüzünü yıksaydın bi beş dk müsaade etseydin kendine gelseydin de hiçbişe söylemeseydin
Yapma etme ilgilenme lütfeeennn görme duyma yeri gelince kendine dön birazcık hatta
Bi süre tut kendini ve hiçbişe anlatma kocana
Uzak kal

Günaydın peace!!!!
Şekerim, neden hep "tatil,eğlence,haftasonu ne yapıyoruz vs." konuşuyorsunuz?
Başka bir gündeminiz yok mu?
Adam bunlardan da bıkmış olabilir.

gunaydin :)

evet diyoki bahset ailenden bahset isten arkadaslarindan ne istiyosan konusalim ama surekli vize ciktiysa alalim tatili vs hatirlatmalarina gerek yok , anladim basak burcusun yonetmeyi seviyosun ama yeter bana birak ne istedigini soyle planlamasina karisma surekli ayni seyleri konusmayalim dedi.

baya bi dolmus . bende dedim ki ben buyum ki buydum hep, hayir degilmisim boyle cocuk, buraya geldigimizden beri anne babamdan aldigimi da ondan bekliyomusum yetemiyomus artik kendime 1 saat vaktim kalmadi, dizi acarken yalvaricam nerdeyse dedi.

şimdi sırayla başlayayım. gün içerisinde konuşacak önemli bişey yoksa adam konuşmak istemiyor, çünkü işi yoğun. bu seni sevmediğinden önemsemediğinden değil, işine odaklanmak istemediğinden.
dün akşamki tartışma konusunda da şunu kabullenmen lazım. eşin senin aşırı ilginden bunalmış durumda. sana kötü bişey dememiş ki, haberi izleyip dönecek sana bi saniye demiş, niye surat asıyorun, laf söylüyosun? orda bişey demeyip de tamam deyip sussan haber bitince aynı muhabbede devam edeceksiniz, ama sen surat astığın için yine sil baştan aynı muhabbete dönmüş oluyorsunuz.
gün içerisinde msj atmamak güzel bi adımdı, şimdi aynısını akşamları surat asmamak için de yapman lazım. eşin sana küfür etmediği sürece surat asma ona. bekle haberi izlesin, yemekte fazladan yesin ya da sana ikram etmesin fark etmez surat asma. bak eşinin davranışları dopru demiyorum ama adam bunalmış fazla ilgiden, sen hala hem ona fazla ilgi gösteriyorsun hem de ondan aynı oranda ilgi bekliyorsun. bunu yapmak yerine bir süre evde o istemedikçe konuşma bakalım o ne zaman bunun eksikliğini hissedecek.

baya bi dolmus yani sacma sapan biseyden patladi.

Ah güzelim işte saçmasapan bir şeyden patlamamış ki. Her zaman üzüldüğü mevzudan patlamış. Cümleler değişiyor, olaylar değişiyor ama adamın derdi aynı. Evde biraz huzur. Hiç yoktan trip atmayan, surat asmayan bir insan. Hani bazı insanlar olur, bütün kanalların haberlerini, spor haberlerini, üstüne duyma engellilerin haberlerin falan izler abartır öyle değil anladığım kadarı ile, akşam gelip bir haber izlemek istemiş. Yapaz mı? Hakkı değil mi? Evde yapması gereken tek şey senle konuşmak mı? Ya artık evlisiniz, her akşam birbirinizi görüyorsunuz. Bazı akşam olur bir demlik çay eşliğinde saatlerce konuşursun bazı akşam olur tek yapmak istediğin pinekleyip tv izlemektir. Seninle konuşmak bir görev olmamalı. Her gün en az benimle yarım saat konuşacaksın diye bir zorunluluğu olmamalı. İçinden gelmeli. Sık boğaz edersen de sittin sene içinden gelmeyecek. Sen sıkıştırdıkça saatlerce konuşacağı akşamlar da olmayacak.

Kendimi dün akşam karşınızda oturup sigaramı yakıp ikinizin muhabbetini izliyormuşum gibi hissettim..
Rica etsem şu kafanı da duvara vurmaktan da vazgeç,benim canım acıdı inan...

ayrıca senin eşin yine iyi bi sn diyip habere bakıyor, benim nişanlım hiçbişey demeden bi bakıyorum haberlere dalmış, ben kendi kendime konuşuyorum ben de şakacıktan vuruyorum kafasına eşek anırıyor zaten burda diye, o da sarılıyor gülüp geçiyoruz yani. bunlar sadece sizde değil her ilişkide, evlilikte var.

hani sen hataların anlamıştın peace? Hani artık amacın sadece düzelmekti. Neden en başa dönmüşüz gibi hiseddiyorum ben şimdi. (Çok senli benli oldu rahatsız olursan lütfen söyle)

hani sen hataların anlamıştın peace? Hani artık amacın sadece düzelmekti. Neden en başa dönmüşüz gibi hiseddiyorum ben şimdi. (Çok senli benli oldu rahatsız olursan lütfen söyle)
Artık kankito olduk peace ile.
Ben de senli benli konuşuyorum hep kendisiyle...

evet aynen oyle esimde ben cok onemli bisey soylesemde 1 dk diyip o haberi izleyip sora bana donebilir dun niyeyse beni sallamiyo kasti yapti gibi hissettigimden laf soktum ama iyi bitmedi sonu tabi baya bi dolmus herseyi soyledi.
basa donuyorum biliyorum,.tesekkur ederim yardimin icin.... sustum fazla konusmadim ustune kavga cikmadi yani ama kendi baya bi sinirlendi parladi bi anda bunalmis baya, iste gun icinde mesaj atmadan tut evde dizi izlemesine bile karismama , surekli ilgi beklememe ve surat asmama falan herseyimden sikayetci. bende bunlari ustuste duyunca ben hep boyle biriydim dedim ne degisti, buraya tasindigimizdan beri anne babandan aldigin ilgiyi bile benden aliyosun enerjim kalmadi artik falan dedi.

cok ilgiden bunalmis durumda ve benimlede oyle eskisi gibi ilgilenmiyo bu yuzden kendini geri cekti, o oyle yaptikca sinirlerim bozuluyo daha bi usteleyesim geliyo madem seviyo karisiyim deger veriyo neden bu kadar bunaldi..

mesaj icin evet biliyorum haklisin yogun ve sevmiyo bidi bidi mesajda konusmayi, arayabilir merak ediyosa bi sesimi duymak istese. 20 yillik evli degilizki biz ..

evet dun ufak biseyden parladi icinde ne biriktirdiyse soyledi, mesajlasmadan benim surekli ilgi beklememe vs kendime zaman ayiramiyorum sanki 5 yasindasin bi buyu artik 28 yasindasin falan bisuru sey dedi.

ben boyleydim hep bana gore ama ona gore degilmsim iyice cocuk gibi davraniyomusum mizmizlaniyomusum hep bi ilgi vs. boyle yapinca itici oluyosun hele ben bisey izlerken sana 1 dk dur diyince durmayip surat asip bana laf sokunca cok itici oluyosun ben kufurlu konusunca nasil iticiysem oyle falan dedi.

o oyle yaptikca bende iyice bi kovalama ic gudusu oluyo bu sefer surekli dediklerinden bi anlam cikariyorum, beni istemiyo , sevmiyo artik falan , sogudu benden bikti boyle dusunuyorum hep rahat hissedemiyorum.

kendimi geri cekip normal sessiz mi olayim ? kendimi ifade etsem iste yapmicam boyle vs yakinlasmaya calismak daha kotu dimi.

evde surat asmadan durabilirim, ama ilgisiz duramiyorum. hele esim boyle kendini geri cekip mesafe koyunca soguk gibi davraninca baya huzursuz hissediyorum yani. boyle olunca da ariyorum veya iste her lafindan bisey cikariyorum ..
kacan kovalaniri ters anlamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…