- 31 Ekim 2013
- 21.643
- 72.790
- 798
- 41
- Konu Sahibi peaceful16
-
bazen olur belki ama biz hergun konusuyoduk ya simdi ben yazmiyorum o da yazmiyo masallah hic sesi cikmadi.
normale donsek ya, tamam ben ustelemem surekli cevap ver diye basini yemem ama normal bi naber nasi gidiyo mesajlari olsun bari ya. bu kadar biktimi benden
Ya bu bıkmak değil neden anlamak istemiyorsun kötüye yoruyorsun Ada'm sevmiyor mesaj olayını bu kadar basit altından bi anlam çıkarmaya çalışman o kadar gereksiz ki inan banabazen olur belki ama biz hergun konusuyoduk ya simdi ben yazmiyorum o da yazmiyo masallah hic sesi cikmadi.
normale donsek ya, tamam ben ustelemem surekli cevap ver diye basini yemem ama normal bi naber nasi gidiyo mesajlari olsun bari ya. bu kadar biktimi benden
valla ayni suan bi nebze duruyorum aksam evde gorusucez sonucta falan, bide o kadar mesaj atma sevmiyorum vs vs dedi aptal gibi hala yazmak istemiyorum. ama seyahate gidince falan nasil olcak bilmiyorum o zaman yazarim uzakta cunku dimi yani? evliyiz diye hic konusmayalim mi gunduz ya :/
biliyorum aksam olsa da gorussek konussak olcak, belki daha heyecanli olur oyle :)
bugun is cikisi bi arkadasimla bulusucam kahve icicez, biliyo zaten dun soylemistim ama yinede ararim cikinca .
bende buraya yaziyorum, arkadasima anneme falan yaziyorum iste napayim.
bazen esim ariyo cok yogun oluyorum anlatacagi seyler oluyo ama benimde dinleyecek durumum olmuyo bende ayni senin gibi diyorum aksam konusalim mi diye. ama mesaj oyle gelmiyo bana yazsan musait olunca yazar bi iletisim.
esime gore tam tersi bisey mi var ara soyle, veya mesaj at ama ustune zorlama cevap ver diye diyo.
ne guzel gecinip gidiyoduk mesajlar falan iyiydi yani ben boyle zorlamasaydim .......
adam açıkça mesajlaşmayı sevmiyorum demiş, ben yazmasam yazmıyor bana diyorsun.
aslında her sorunun cevabı var farkındaysan kendi içinde, ama sen kendi kendini dolduruyorsun ben yazmasam yazmadı diyerek ve moralini bozuyorsun. akşam yine suratın asık olacak ve bugün msj yazmamanın hiç bir faydası olmayacak, o sende ki değişimi göremeyecek çünkü. beklentiyi bırak artık, mesajlaşmayı kaldır.
Ya bu bıkmak değil neden anlamak istemiyorsun kötüye yoruyorsun Ada'm sevmiyor mesaj olayını bu kadar basit altından bi anlam çıkarmaya çalışman o kadar gereksiz ki inan bana
Bazen oluyor teli elime alamıyorum bırak mesaj yazmayı
Bi de amirlerim görünce sanki sürekli telle oynayan insan durumuna düşme korkusu da var bende
Belki eşin de bundan dolayı seninle gergin mesajlaşmaktansa evde rahatça konuşmayı tercih ediyordur
Sana şu örneği vereyim, işimizin yoğunluğu sebebiyle bulunduğum birim dışında bir yerde görevliyim ama bir yandan da esas birimimdeki arkadaşlarım habire whatsapp yazıyorlar bişe soruyorlar sürekli çevrimiçiyim yani ama inan başka biri yazsa iş dışı cevap verecek halim olmuyor bırak eşime bişeler yazmayı..
Umarım anlatabiliyorumdur, sana yazmaması seni önemsememesi demek değil sana yazsa bile emin ol laf olsun diye yazacak ne yazdığını belki okuyamayacak bile çok boş bi iletişim olacak yani ne gerek var sence
Eve gelince huzurlu sakin sağlıklı iletişim kursanız daha güzel olmaz mı
Günaydın peace!!!!gun icinde beni merak edip konusmak istemiyor demek istedim, arasada olur yani mesaj yerine..
kendini geri cekiyo iyice bu ara, bu beni daha agresif ve istenmiyormusum gibi hissettiriyo..
dun aksam fena degildi, konusuyorduk tatille ilgili o sirada spor haberi cikti bi saniye dedi bende hep boyle yapiyosun dedim sustum. baya bi sinirlendi, ne demek istiyomusum ne olurmus sussam sonra konussak falan. boyle baya bi sikayet etti, cok ustume geliyosun surekli ilgi bekliyosun evde, ben bisey aciyorum izlemek icin hemen yanima geliyosun onu birakip seninle ilgileneyim konusayim diye biraz buyu artik evinin kadini ol, cocuk yapicaz o zaman napicam ben ikinize nasil yeteyim dedi.
sen benim karimsin zaten en onemli kisisin hayatimdaki neden boyle onun altindaymis gibi davraniyosun, ben sana 10 deger veriyorum sen sanki 3 veriyomusum gibi davranip ozguveni olmayan cocuk gibi yapisiyosun, gerek yok bunlara falan dedi.
baya bi dolmus yani sacma sapan biseyden patladi.
Ya canım erkekleri kadınlar gibi düşünmesen rahatlayacaksın Aslındaben bikmak olarak algiladim, dun aksamda ufacik biseyden parladi, cok ustume geliyosun bisey izlerken musade etmiyosun hep senle ilgileneyim istiyosun , karimsin sen benim en onemli kisisin neden oyle degilmissin gibi surekli ilgi ilgi diye dolaniyosun falan dedi.
Günaydın peace!!!!
Şekerim, neden hep "tatil,eğlence,haftasonu ne yapıyoruz vs." konuşuyorsunuz?
Başka bir gündeminiz yok mu?
Adam bunlardan da bıkmış olabilir.
gun icinde beni merak edip konusmak istemiyor demek istedim, arasada olur yani mesaj yerine..
kendini geri cekiyo iyice bu ara, bu beni daha agresif ve istenmiyormusum gibi hissettiriyo..
dun aksam fena degildi, konusuyorduk tatille ilgili o sirada spor haberi cikti bi saniye dedi bende hep boyle yapiyosun dedim sustum. baya bi sinirlendi, ne demek istiyomusum ne olurmus sussam sonra konussak falan. boyle baya bi sikayet etti, cok ustume geliyosun surekli ilgi bekliyosun evde, ben bisey aciyorum izlemek icin hemen yanima geliyosun onu birakip seninle ilgileneyim konusayim diye biraz buyu artik evinin kadini ol, cocuk yapicaz o zaman napicam ben ikinize nasil yeteyim dedi.
sen benim karimsin zaten en onemli kisisin hayatimdaki neden boyle onun altindaymis gibi davraniyosun, ben sana 10 deger veriyorum sen sanki 3 veriyomusum gibi davranip ozguveni olmayan cocuk gibi yapisiyosun, gerek yok bunlara falan dedi.
Kendimi dün akşam karşınızda oturup sigaramı yakıp ikinizin muhabbetini izliyormuşum gibi hissettim..gunaydin :)
evet diyoki bahset ailenden bahset isten arkadaslarindan ne istiyosan konusalim ama surekli vize ciktiysa alalim tatili vs hatirlatmalarina gerek yok , anladim basak burcusun yonetmeyi seviyosun ama yeter bana birak ne istedigini soyle planlamasina karisma surekli ayni seyleri konusmayalim dedi.
baya bi dolmus . bende dedim ki ben buyum ki buydum hep, hayir degilmisim boyle cocuk, buraya geldigimizden beri anne babamdan aldigimi da ondan bekliyomusum yetemiyomus artik kendime 1 saat vaktim kalmadi, dizi acarken yalvaricam nerdeyse dedi.
gunaydin :)
evet diyoki bahset ailenden bahset isten arkadaslarindan ne istiyosan konusalim ama surekli vize ciktiysa alalim tatili vs hatirlatmalarina gerek yok , anladim basak burcusun yonetmeyi seviyosun ama yeter bana birak ne istedigini soyle planlamasina karisma surekli ayni seyleri konusmayalim dedi.
baya bi dolmus . bende dedim ki ben buyum ki buydum hep, hayir degilmisim boyle cocuk, buraya geldigimizden beri anne babamdan aldigimi da ondan bekliyomusum yetemiyomus artik kendime 1 saat vaktim kalmadi, dizi acarken yalvaricam nerdeyse dedi.
Artık kankito olduk peace ile.hani sen hataların anlamıştın peace? Hani artık amacın sadece düzelmekti. Neden en başa dönmüşüz gibi hiseddiyorum ben şimdi. (Çok senli benli oldu rahatsız olursan lütfen söyle)
Ya canım erkekleri kadınlar gibi düşünmesen rahatlayacaksın Aslında
İçin rahatlasın diye demiyorum yemin ederim benim eşim de aynı seninki gibi hatta bi tık daha tahammülsüz
Mesela ben hevesle bişe anlatırken bi yandan tv açıksa ve haberde bişe duyduysa dur bi dk deyip Oraya odaklanıveriyor ilk başlarda çok bozulurdum hatta kaç kere söyledim baktım kötü niyetle yapmıyor ama ben kaçmıyorum beni iki dk sonra da dinleyebilir ama haber o anlık veriliyor ve bitiyor o yüzden Onu dinleyip bana sonra dönmesi normal diye düşünmeye başladım
Sen de öyle düşün sen hep oradasın seni hep dinleyebilir ama tv bi daha internetten vs açması gerekir falan
Ufacık şey dediğin aslında bütün tavırlarının patlamasıydı kaçırdığın nokta bu
Hep başa dönüyorsun farkındasın di mi
Çok iyiniyetli bir kadın olduğunu düşündüğüm için sana ısrarla anlatmaya çalışıyorum yoksa lütfen kusura bakma ama bi adım yol alamıyorsun
Keşke dün sinirlendiğini bozulduğunu hissettiğin anda hiçbişe demeden bi mutfağa gitseydin bi banyoda yüzünü yıksaydın bi beş dk müsaade etseydin kendine gelseydin de hiçbişe söylemeseydin
Yapma etme ilgilenme lütfeeennn görme duyma yeri gelince kendine dön birazcık hatta
Bi süre tut kendini ve hiçbişe anlatma kocana
Uzak kal
şimdi sırayla başlayayım. gün içerisinde konuşacak önemli bişey yoksa adam konuşmak istemiyor, çünkü işi yoğun. bu seni sevmediğinden önemsemediğinden değil, işine odaklanmak istemediğinden.
dün akşamki tartışma konusunda da şunu kabullenmen lazım. eşin senin aşırı ilginden bunalmış durumda. sana kötü bişey dememiş ki, haberi izleyip dönecek sana bi saniye demiş, niye surat asıyorun, laf söylüyosun? orda bişey demeyip de tamam deyip sussan haber bitince aynı muhabbede devam edeceksiniz, ama sen surat astığın için yine sil baştan aynı muhabbete dönmüş oluyorsunuz.
gün içerisinde msj atmamak güzel bi adımdı, şimdi aynısını akşamları surat asmamak için de yapman lazım. eşin sana küfür etmediği sürece surat asma ona. bekle haberi izlesin, yemekte fazladan yesin ya da sana ikram etmesin fark etmez surat asma. bak eşinin davranışları dopru demiyorum ama adam bunalmış fazla ilgiden, sen hala hem ona fazla ilgi gösteriyorsun hem de ondan aynı oranda ilgi bekliyorsun. bunu yapmak yerine bir süre evde o istemedikçe konuşma bakalım o ne zaman bunun eksikliğini hissedecek.
Artık kankito olduk peace ile.
Ben de senli benli konuşuyorum hep kendisiyle...
Yok daha çok iş arkadaşım gibisin.haha evet hep yazistigimiz icin artik mahalleden biri gibiyiz
komsu demek istedim
Ah güzelim işte saçmasapan bir şeyden patlamamış ki. Her zaman üzüldüğü mevzudan patlamış. Cümleler değişiyor, olaylar değişiyor ama adamın derdi aynı. Evde biraz huzur. Hiç yoktan trip atmayan, surat asmayan bir insan. Hani bazı insanlar olur, bütün kanalların haberlerini, spor haberlerini, üstüne duyma engellilerin haberlerin falan izler abartır öyle değil anladığım kadarı ile, akşam gelip bir haber izlemek istemiş. Yapaz mı? Hakkı değil mi? Evde yapması gereken tek şey senle konuşmak mı? Ya artık evlisiniz, her akşam birbirinizi görüyorsunuz. Bazı akşam olur bir demlik çay eşliğinde saatlerce konuşursun bazı akşam olur tek yapmak istediğin pinekleyip tv izlemektir. Seninle konuşmak bir görev olmamalı. Her gün en az benimle yarım saat konuşacaksın diye bir zorunluluğu olmamalı. İçinden gelmeli. Sık boğaz edersen de sittin sene içinden gelmeyecek. Sen sıkıştırdıkça saatlerce konuşacağı akşamlar da olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?