- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi peaceful16
-
gunaydin Lale.
Azcik bozuldugumu belirtmek istedim
amma rahatsiz etmisim bana bu konusmayi yapiyo, ben pesinde kosan kiz degilimki, kendide severek isteyerek evlendi benimle sanki rahatsizlik veren ona yapismisim gibi davraniyo bazen. boylemiyim
bugun hic yazmadim, o yazdi naptin diye vize icin gitmistimde, onu sordu soyledim o kadar. daha konusmadik ( burda saat 3.30 aksamustu )
dogru, cabuk degisim beklemek hata.
evet dun aksam dedi iste mesajlasmayi sevmiyorum biliyosun, aksam konusalim, gun icinde arasan daha iyi mesaj yerine vaktim olmuyo ise konsantreyim falan dedi, yaziyosanda aninda cevap vermeyince sikayet etme mizmizlanma dedi.
cocuk gibi davranma artik kac yasindasin falan dedi.
dogru aksama konu kalmiyor, ve beni en cok rahatsiz edende sanki ben onun pesinde dolasan kizmisim gibi davranmasi, pardon evliyiz biz, birbirimizi seviyoruz yani niye benden rahatsiz olup uzaklasiyor bide acikca bana yazma mesaj atma fazla diyor.
istenmiyorum yani.
evet arkadaslar, hepiniz, cok destek oluyosunuz tesekkur ederim. insallah guzel olur, mesaji aramayi biraktim bugunden itibaren.
Heh süpersin peace!!!!gunaydin Lale.
Azcik bozuldugumu belirtmek istedim
amma rahatsiz etmisim bana bu konusmayi yapiyo, ben pesinde kosan kiz degilimki, kendide severek isteyerek evlendi benimle sanki rahatsizlik veren ona yapismisim gibi davraniyo bazen. boylemiyim
bugun hic yazmadim, o yazdi naptin diye vize icin gitmistimde, onu sordu soyledim o kadar. daha konusmadik ( burda saat 3.30 aksamustu )
Oh ne ala memleket Can'ım kendine gel Bencede biz burda eşler ilgisiz diye birbirimize dert yanıyoruz sen keyfe yüzünü asıyorsun .Eşin haklı çoğu kadın herşeye rağmen Güler yüzlü sırf eşlerinden atçıkta ilgi göre bilmek içinmerhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
biliyorum bazen cok surat yapiyorum, kaprisliyim..... o da sinirlenince agzindan cikani kulagi duymuyo kirici ve cok kabalasiyo. dediki insanlarin kocalari cok kotu davraniyomus eslerine ona ragmen kadinlar guler yuzluymus vs bense tam tersi o benim icin elinden geleni yapmaya calisirken bu kadar enayiyken ben kaprisli zehir dolu bi kadinmisim.
napacagim...
ilgilenmesi gereken konuda ilgilenmiş işte. daha fazla ne soracaktı ki?
nişanlıyım, bizim gün içerisindeki muhabbetimiz şu şekilde. sabah günaydın yazıyoruz birbirimize, servislerle işe giderken 10-15 dk bugün ne işin var vs muhabbeti yapıyoruz. öğlen yemeğinden önce o afiyet olsun yazar ben karşılık veririm. akşam işten çıkınca çıktım ben vs muhabbeti olur, bi daha gün içerisinde olan herşeyi gece ya telefonda ya whatsapta konuşuruz. he gün içerisinde çok önemli bişey olursa - ki şuan evlilik hazırlıkları var, mobilyacı arıyor, nikah işlemleri vs için acil ve kısa sürede geri dönmemiz gereken bişey oluyor, o durumda arıyoruz birbirimizi. evlendikten sonra fark edecek olan kısım sabah mesajlaşmaları olmaz, onun dışında rutin devam eder işte. bazen insanın o kadar yoğun bir anına denk geliyor ki orda aşk sözleri yazsa da batıyor insana,bi de öyle düşün. senin işin ona göre rahat belli ki, bu durumda senin mesajların, üstüne ısrarların rahatsız eder. kaldı ki adam sana hiç mesaj atma demiyor, atsan da cevap gelmeyince trip atma diyor. e haklı da değil mi?
peşinde dolaşan kız gibi davranmamış sana, rahatsızlığını belirtmiş sadece. bu kadarını da söylemeye hakkı yok mu siz evlisiniz. sen nasıl ki onun msjlarına cevap vermemesinden rahatsızsan o da senin mesaj konusunda ısrar etmenden şikayetçi. orta yol bulmanız lazım. bunca zamandır mevzunun üzerine giden sen olduğun için de senin geri adım atman gerekiyor.
verdiğin kararı da uygula lütfen, o aramadan sormadan arama uzun bi süre, ama bunu trip atarak laf sokarak değil, hayatınızın doğal rutini gibi yap. gör bak akşamları, haftasonları nasıl da güzel ve keyifli geçecek.
Heh süpersin peace!!!!
Yazma evet hiç yazma!
Aynen sen onun peşinden koşan kız mısın sanki hıhhhhhh
Bırak ya o dolansın peşinden.
Bulmuş senin gibi fıstığı kıymetini bilsin!
İzle uzaktan uzaktan!
Ya niye ozlesin tabiki özlemiyor . İnsan ise gitti diye ozlenir mi sefere mi çıkıyorsun. Sevgiliyken aşk vardı evlenince aşk bitti sevgiye dönüştü hayatın kuralı bu ölene kadar sevgili gibi yaşayamazdiniz kabul etbiz nisanliyken baya bi konusuyoduk esim uzaktaydi o zaman yurtdisinda surekli mesaj arama halindeydik o zamanlardanda baymis olabilir surekli surekli. dogru biliyorum is yerindeyken oyle ask mesk konusmaya falan pek vakit olmuyor. ben cok alismisim ya surekli mesajlasmaya konusmaya onunla, dunde dedim biz hep boyleydik ne oldu, diyoki evet ama evli degildik sevgiliydik, artik surekli ne yazisalim ne konusalim valla sevmiyorum mesajlasmayi evde konusalim, telefonda konusalim, mesajda az konusalim dedi.
pesimde dolasan bir kiz gibi hissettim kendimi hatta sanki benden bikmis gibi , hic ozlemiyormu yani.
bu lafima da gicik oluyor, iste bazen ozluyomus isteykende niye surekli ozlesinmis hergun birlikteyiz ya sacmaliyosun falan diyo. hic romantik degil
hakki var tabiki ama benden bikmasini dusunmek beni uzdu , ne ben surekli pesindeyim bide bazen diyor ya agzimin icinden cik birazcik bana alan ver vs. bunlari duydugum icin utaniyorum
yok aramicam tamam, bu kismi ok ama trip ve surat yapmadan normalmis gibi aramayip yazmamam lazim..
mesela ben isten cikinca eve gidince falan haber veriyorum, bunlarda sorun degil heralde.
dun takildigi seyi soylemek istiyorum, eve giderken yazdim yemegi hazirlicam diye o da kofte mi demis evet dedim yanina da makarna yapcam 4 tane kofte var cunku. dediki buzlukta var bi bak sen, bende sandim ki hazirlardan var hemen isitip yenen, gidip baktim yok soyledim vs neyse ok falan yazdi . eve gelince bu mesaj mevzusundan bahsederken dediki yemek icin bile uzun uzun yaziyosun napayim sen ne yaparsan yerim ben vallahi bana sorma, tamam demisim konusmusz hala uzatiyosun falan dedi.
bende aptal gibi dusunuyorum ne yapayim diye bosa mi soruyorum yani bu kadar
Hala kendini kandiriyorsun değişmek diye bir şey yok .Dalga gecmiyorsun dimi
o dolansin pesimden tabiki cok gicik oluyorum bu duruma dustugum icin.
sustum artik ilgilenmicem valla..
ben evliyiz diye 1 elmayiz gibi dusunuyodum, o 1 elmanin iki yarisiyiz ayri ayrida hala elmayiz diyor anladin mi
biz nisanliyken baya bi konusuyoduk esim uzaktaydi o zaman yurtdisinda surekli mesaj arama halindeydik o zamanlardanda baymis olabilir surekli surekli. dogru biliyorum is yerindeyken oyle ask mesk konusmaya falan pek vakit olmuyor. ben cok alismisim ya surekli mesajlasmaya konusmaya onunla, dunde dedim biz hep boyleydik ne oldu, diyoki evet ama evli degildik sevgiliydik, artik surekli ne yazisalim ne konusalim valla sevmiyorum mesajlasmayi evde konusalim, telefonda konusalim, mesajda az konusalim dedi.
pesimde dolasan bir kiz gibi hissettim kendimi hatta sanki benden bikmis gibi , hic ozlemiyormu yani.
bu lafima da gicik oluyor, iste bazen ozluyomus isteykende niye surekli ozlesinmis hergun birlikteyiz ya sacmaliyosun falan diyo. hic romantik degil
hakki var tabiki ama benden bikmasini dusunmek beni uzdu , ne ben surekli pesindeyim bide bazen diyor ya agzimin icinden cik birazcik bana alan ver vs. bunlari duydugum icin utaniyorum
yok aramicam tamam, bu kismi ok ama trip ve surat yapmadan normalmis gibi aramayip yazmamam lazim..
mesela ben isten cikinca eve gidince falan haber veriyorum, bunlarda sorun degil heralde.
dun takildigi seyi soylemek istiyorum, eve giderken yazdim yemegi hazirlicam diye o da kofte mi demis evet dedim yanina da makarna yapcam 4 tane kofte var cunku. dediki buzlukta var bi bak sen, bende sandim ki hazirlardan var hemen isitip yenen, gidip baktim yok soyledim vs neyse ok falan yazdi . eve gelince bu mesaj mevzusundan bahsederken dediki yemek icin bile uzun uzun yaziyosun napayim sen ne yaparsan yerim ben vallahi bana sorma, tamam demisim konusmusz hala uzatiyosun falan dedi.
bende aptal gibi dusunuyorum ne yapayim diye bosa mi soruyorum yani bu kadar
eşin de geçmiş bunalımlarından dolayı abartıyor tabi şuan. senin bu önyargıyı da kırman lazım eğer bu evliliği huzurlu bir şekilde devam ettirmek istiyorsan.
evlilikle sevgililik arasında mutlaka fark var, o zamanki gibi olmaması çok normal. sen de 3 günlük evli değilsin ki, 1,5 sene oldu diyorsun, böyle devam edersen bir süre sonra kendin de sıkılırsın eşinden. ki adam romantik değil, evlenmeden öncesini boşver şu zamanlarından bahsediyorum, böyle kabullenmen lazım onu.
hala her gün msj atmadın aramadın tartışması yapıyorsun adamla. yazma mesaj ya, aman ne olacak sanki. nasılsın aşkım yazdığında iyiyim çalışıyorum yazsa ne olur yazmasa ne olur. ona da kendine de alan tanı, inan bana sen de rahatlayacaksın böyle olunca. bir süre yemek için bile olsa mesaj atma, normalde işten çıktığını haber mi veriyorsun, ara ben işten çıktım hayatım eve geçiyorum var mı bi isteğin de, sonra da evde görüşürüz de kapat. böyle böyle görecek senin değişip değişmediğini.
evet 1.5 sene oldu , benim yuzumden boyle oldu esim zaten ben cok ustune dustum bunalttim aradim yazdim , kiskanclik yaptim surekli sorguladim vs.
evet ve benimde sıkıldigim zamanlar oldu. romantikligi kendi icinden gelince, ben zorlarsam falan ters tepiyor kavga ediyoruz veya uzaklasiyor :)
sanki mesajlar, aramalar bizi birlikte tutar gibi yaziyorum ariyorum, sanki ben yapmasam o hatirlamayacak gibi. ama bu sekilde daha kotu oluyor bunaltiyorum cunku.
dedigin gibi arar soylerim bazende haber vermem rahat olurum o zaman.
biraz o dusunsun beni, hic beni dusunmesine firsat vermiyorum galiba.
degistigimi gostermem lazim o zaman eminim eskisi gibi rahat mutlu huzurlu olcak, o zaman kendiliginden romantik olcak vs ikimizinde istedigi olacak biraz sabirli olursam.
Asla dalga geçmiyorum.Dalga gecmiyorsun dimi
o dolansin pesimden tabiki cok gicik oluyorum bu duruma dustugum icin.
sustum artik ilgilenmicem valla..
ben evliyiz diye 1 elmayiz gibi dusunuyodum, o 1 elmanin iki yarisiyiz ayri ayrida hala elmayiz diyor anladin mi
Peaceful bence sizin sorununuz sadece eşinin çok yoğun olması. Okudum da ben bile eşinin seni çok sevdiğini sana kıyamadığıni anladım. :) bence rahat ol .eve gelince işine bak . Yemeğini yap ortalığı düzelt. Esin gelince de o bi rahatlasın istediği şeyleri yapsın beraber yemek yiyin çay için. :)evet 1.5 sene oldu , benim yuzumden boyle oldu esim zaten ben cok ustune dustum bunalttim aradim yazdim , kiskanclik yaptim surekli sorguladim vs.
evet ve benimde sıkıldigim zamanlar oldu. romantikligi kendi icinden gelince, ben zorlarsam falan ters tepiyor kavga ediyoruz veya uzaklasiyor :)
sanki mesajlar, aramalar bizi birlikte tutar gibi yaziyorum ariyorum, sanki ben yapmasam o hatirlamayacak gibi. ama bu sekilde daha kotu oluyor bunaltiyorum cunku.
dedigin gibi arar soylerim bazende haber vermem rahat olurum o zaman.
biraz o dusunsun beni, hic beni dusunmesine firsat vermiyorum galiba.
degistigimi gostermem lazim o zaman eminim eskisi gibi rahat mutlu huzurlu olcak, o zaman kendiliginden romantik olcak vs ikimizinde istedigi olacak biraz sabirli olursam.
aynen öyle, birazz değil baya bi sabırlı ol ve çöz bu problemi artık.
akşam zaten aynı eve gireceksiniz hiç aklına gelmez olur musun? ama her akla geldiğinde de arayıp sorduğun için önemli bişey olduğunda söylediklerinin değeri kalmamış. oluruna bırak artık eşini, sen de huzurlu ol o da olsun. bilmesi gerekenleri, onunla ilgili olanları ara söyle yeter. geri kalanı akşam konuşmak için yedekte beklesin :)
Peaceful bence sizin sorununuz sadece eşinin çok yoğun olması. Okudum da ben bile eşinin seni çok sevdiğini sana kıyamadığıni anladım. :) bence rahat ol .eve gelince işine bak . Yemeğini yap ortalığı düzelt. Esin gelince de o bi rahatlasın istediği şeyleri yapsın beraber yemek yiyin çay için. :)
İşte sevgili nişanlı olunca romantizm telde konuşma ile mesajlaşma ile oluyor evlenince ise başka şeyler olduğundan :) adamların kapasitesi bu yani :) hepsi aynı :))
istenmiyorum, beni sevmiyor, ilgi göstermiyor, peşinden koşan kız gibiyim düşüncelerini bırak. seni seviyor istiyor ama bu demek değil ki gece gündüz seninle mıck mıck olsun, hep seni düşünsün, hep arasın, msj atsın bu demek değil, ilişkinin başlarında olur, aşktan gözün kör olur bir tek onu düşünürsün olur ama zamanla hayatın rutini denilen bir şey var. kendine saygı duyuyor olsan kendini bu pozisyona düşürmezdin canım. aylardır eşini konuşuyoruz, saatleri hesaplıyorsun, en son şu zaman aradı şu zaman msj attı bu hesapları bırak artık. bunlar ilişkinin başında olur, ya bu senin kocan artık.
Asla dalga geçmiyorum.
Nolur yazma.
Arama da.
İnan daha güzel olacak herşey!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?