Yine kavga ettik :(

dedimki evlendik sen kendin istiyodun hep yanyana olalim diye gun sayiyodun o da evet ama boyle surekli yapisik olmak anlaminda degildi yani yanyana olabiliriz ama surekli konusmak veya bisi yapmak zorundamiyiz bazen bisi izlemek bisi dinlemek kendi kendime bisi yapmak istiyorum dedi.
oyle hissederek , dusunerek yapmiyorum aslinda, ben seviyorum yanyana olmayi birlikte bisey yapmayi diye onunda sevecegini varsayarak yapiyorum ama ozellikle son 1 aydir sanki onun alanini ihlal edermisim gibi bir hareketi seziyorum esimden. bide agzimin icinde yasiyosun bana yapismis gibisin dedi gecen konustugumuzda hayat sadece benden ibaret de degil dedi birak bende rahatlayim sende rahatla dedi.

haklisin soyleyince baya fena, bende istemezdim herseyime karissin o karar versin vs. ben alismisim galiba evlendigimizden beri boyleydik diye tam gaz devam ediyodum ama esim acikca bunun mumkun olmadigini gosteriyo bana. bende degismeye kendimi torpulemeye calisiyorum.
bugun olan seyi de paylasmak istiyorum: biraz daha buyukce ev bakiyoruz butcemiz nerdeyse ayni cok az daha ustune cikabiliriz, burada kiralar cok pahali zaten. neyse bugun daha onceden baktigimiz eve baktik o zaman evi tutmamistik duser kiralar diye, bugun bi baktik %40 artmis kiralar ben baya bi uzuldum begendigim bi yerdi isime yakin, ev baya buyuktu. ama suanda imkansiz yani fiyat cok yuksek. esime dedimki baksana nolmus fiyatlar saka gibi tutucaktik o zaman hata ettik keske tutsaydik falan dedim o da o zaman da butcemizin biraz ustundeydi ondan tutmadik bekledik dedi bende olsun biraz daha ustune cikip boyle buyuk ev mantikli olurdu burda fazla yok sonucta dedim, oda baya bi bozuldu ben beceremedimmi aptalmiyim yani, benim param bu kadar butcem bu kadar napayim, ben sikayet ediyomuyum buyuk eve gidemiyoruz diye neyim var yok koyuyorum napayim daha, gecekonduda yasamiyoruz gayet guzel bi evimiz var suandada olmuyosa daha iyisi napayim sartlarim bu , sen cok biliyosan bul bize tut o zaman ver ustune parayi tutalim, yoksa da ukalalik yapma falan neler dedi. tartistik eve donuste yollarda yine.

aslında tüh o zaman tutsaydık demende bir şey yok ama eşin uzatacağını bildiği için önden söyleyeceğini söylüyor. eşinin kızgınlığını gördüğün halde konuşmak istemen yanlış olmuş. bırak adam sakinleşsin. ondan sonra konuşun.

Bence de adamin ustune cok dusuyosun hele barya bitane yazdigin mesj trendeymis .mesj attim cvp yok aradim aradim aradim adam musait dregilim diyor .onu bi oku istersen.
Adami kendinden sogutursun adamin icinden bisey yapmak gelmez .adam sana bisey yapmaktan korkar.zaten bi sure sonra sende sıkılır sogursun esinden karsilik goremedikce.

Yine buyuk bi kavga ettik simdi bugunku kavgayi sordum neden boyle oldu vs oda iste beni sucladin ama butcemiz yetmedigi icin tutmadik o zaman biliyosun hala soyluyosun sana kac kere soyledim bana illa paramiz yok dedirtme bilmiyomusun butcemizi durumumuzu illa bana bunu hatirlatip soyletiyosun gururuma dokunuyo dedi sonra diger mevzulara gecti hep ustume geliyosun yeter artik evlendigimizden beri surekli bi istegin var kendi kendine yetmiyosun hep bi talebin var benden disari cikalim yemege gidelim bi sene disimizi sıkalım aşkım az cikalim diyecegine sadece ben dusunuyorum borcumuzu herseyi sen kendi keyfindesin insanlar eve huzur bulmaya gelir ben haftasonu bitsin artik pazartesi olsunda ise gidyim diyorum kac kisi vardir boyle , haftaici eve gelirken bu aksam bakalim ne icin dirdir yapacak ne konusacak diyorum. Kadinlar ayyas kocalari gelip dovecek gelmesin diye bakiyo ya bende eve gelirken senle ugrasacagimi dusunuyorum oyle dedi. Neler neler dedi. Acti agzini yumdu gozunu yine. Agladim baya bi hicte umrunda olmadi , sen beni umursuyomusun hayatimi huzurumu sende benim umrumda degilsin agla patla istersen dedi.
Evlenmeden boyle degildin boyle olsam evlenirmiydim falan dedi. Bende sevmiyomusun beni ne kadar acimasiz konusuyosun cok vicdansizsin kabasin falan dedim , oda sevgim umrumda degil evde huzurum yok dedi. mutlu degilim dedi bende o zaman ne dusunuyosun mutlu degilsen dedim oda sebeplerini soyluyorum iste neden mutlu olmadigimin dedi ama duzeltmiyosun dedi.

baya bi kotu konustu. ......

eşin haklı ama sen hala kendini haklı görüyorsun. sevgi huzurla sürer. huzur olmazsa sevgi de birgün biter.
bence en kısa zamanda psikolojik yardım almalısınız.

eşin haklı ama sen hala kendini haklı görüyorsun. sevgi huzurla sürer. huzur olmazsa sevgi de birgün biter.
bence en kısa zamanda psikolojik yardım almalısınız.

Bu kadar agir konusmasinda haklimi..
Bugun birsey yapmadim neden bi anda patladi herseyi siraladi yine..

Bu kadar agir konusmasinda haklimi..
Bugun birsey yapmadim neden bi anda patladi herseyi siraladi yine..

Lutfen yanlis anlamayin konunuz gundeme geldikce okuyorum, cok cok zor bir insansiniz.
Ayrica isinizin esinizin isi kadar yorucu olmadigini dusunuyorum. Esim de ben de cok yogun calisiyoruz yalnizca sabahlari ise geldigimizde ben geldim yazariz, cikarken de cikiyorum. Gec geleceksek onu haber veririz. Onun disinda onemli bir konu yoksa surekli mesajlasmak mumkun degil. Hatta bazi zamanlar birbirimizi evde hic gormuyoruz bile, gec geliyoruz mesaiye kaliyoruz vs. Ayrica ben hem bedenen hem beynen bazen o kadar yoruluyorum ki dizi izleyip, kitap okuyup beynimi bosaltmaya calisirken esim gelip bir seyler konusmaya calissa uzerine benimle konusmak istemiyorsun diye surat assa gercekten esinizden cok daha buyuk tepki veririm.
Ben duzelmek icin cabaladiginizi hic dusunmuyorum. Esinizi kendinize uydurmaya calistiginizi dusunuyorum ama bence esiniz son noktada artik.

benim isim esim kadar yogun degil dogru telefonuma bakabiliyorum arada veya gazete bakabiliyorum.
esimin daha yogun. suanda nasil duzeltecegimi bilmiyorum esim cok sinirli biraz once yazmistim buyuk kavga ettik yine bugunku birseyden asiri sinirlendi ve yine tum dusunduklerini bi anda soyledi aklinda ne varsa. agirda konustu. konusmuyoruz suanda.. nasil duzeltecegim bilmiyorum baya bi dolmus ufacik bisey desem veya hic art niyetli olmayan bisey desem bile parliyor.

Evet okudum ama ben esinizi haksiz bulamiyorum. O kadar bunalmis ki, en ufak bir baskiya yonelik cumlenizde eski halinize donebileceginizi dusunuyor. Cok da haksiz degil.

Duzeltmek istiyorsaniz gercekten HICBIR SEY yapmayin. Bir sure hayatinizi esiniz olmadan devam ettirin. Su an baska hicbir sey cozum olamaz size.

2 saattir ayri takiliyoruz kavgadan sonra.
Hic konusmayayim diyosunuz yani gerekmedikce ne konuyu acip barismaya calisayim nede havadan sudan . Konusmak daha kotu mu olur

Bi kac saat once buyuk kavga ettik konusmuyoruz suanda, agzina geleni soyledi. Evde mutlu huzurlu degilim pazartesi gelse ise gitsem dedi. Dusunmuyomusum hic biseyi ve ona alan birakmiyormusum . Suanda napabilirim bilmiyorum sessiz kalmak konusmamak en iyisi sanirim

birazcık kendine alan ayırmanin
sevip sevmemekle alakası yok
ama böyle devam etmeniz büyük ihtimal soğutacak onu size karşı
tek care sizin 180 derece degismeniz
başka yolu yok

2 saattir ayri takiliyoruz kavgadan sonra.
Hic konusmayayim diyosunuz yani gerekmedikce ne konuyu acip barismaya calisayim nede havadan sudan . Konusmak daha kotu mu olur

Hayir hayir hic konusmayin. Kahvalti ve yemegi hazirlarsiniz, yemek hazir dersiniz isterse yer. Onunda disinda tamamen sessizlige burunun, soru sorarsa cevap verin. En azindan 1 hafta deneyin bunu

Hayir hayir hic konusmayin. Kahvalti ve yemegi hazirlarsiniz, yemek hazir dersiniz isterse yer. Onunda disinda tamamen sessizlige burunun, soru sorarsa cevap verin. En azindan 1 hafta deneyin bunu

Tamamen kendi haline birakayim yani, bu bugun ettigimiz kavgadan sonra kusluk gibimi ?
Cunku suanda konusmuyoruz bi suru giydirdi kavgada aglasamda hic umursamadi agir konustu.

Valla senon kocana madalya takmak lazim ... bence kendini mutlu olabilecegin seylere yonlendir sikinti buyuk sonra bosandim die yazma buraya ...

Evlilik yapışık ikiz olmak mı neden hala anlamiyorsunuz adamı rahat bırakın. Rahat bırakıyorum demek tafra yapmak konuşmamak değil. Güleryüzlü olun siz de kendi sevdiğiniz şeyleri yapın adamın sizi ozlemesine fırsat verin. Siz çok kaprislisiniz bu kadarı da pes

Çok çok üzüldüm peace.

Ben aranızda soğukluk olduğunu söylediğimde yok demiştin adam eve gelmek istemediğini söylemiş.
Neden terapi almıyorsun, bak biz ikna edemiyoruz, belki bir uzmana inanırsın.
Kötüye maalesef çok kötüye gidiyor bu iş....

Bence sende sevgi acligi var cocukluktan yada genclikten gelen bi hikaye tetiklemis olabilir ama kesinlikle var ... eger bulur yuzlesirsen sorun kalmaz belki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…