- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Evlenmek ve dipdibe olmak aynı şey mi cnm? Adama niye öyle dedin?
O ev seninmiş de adam da senin bir kedin bir köpeğin vs. evcil hayvanınmış gibi davranıyorsun. Ki evcil hayvanların bile kendine ait bir yaşamı oluyor evin içinde. Onların bile alanları var evde. Ama senin eşinin yok. Herşey suç. Robot gibi sürekli seninle konuşmak, seninle ilgilenmek zorunda. Evlendik diye yapışık ikiz mi olmak lazım? Bunun kadını erkeği yok. Ne erkek bunaltsın ne kadın.
Eşim bana böyle yapsa valla cinnet geçiririm. Birşey izlemek istiyorum ama yoook önce onunla bir konu yaratıp konuşmak zorundayım hem de süreli, en az 1 saat. Sonra o da uygun görürse dizimi izleyebilirim. Hem de bir gün iki gün değil, ömür boyu. Ayy valla çok yorucu: )
aslında tüh o zaman tutsaydık demende bir şey yok ama eşin uzatacağını bildiği için önden söyleyeceğini söylüyor. eşinin kızgınlığını gördüğün halde konuşmak istemen yanlış olmuş. bırak adam sakinleşsin. ondan sonra konuşun.belkide oda oyle dusunuyordur, o daha cok cocukca davrandigimi olgun davranmadigimi ve surekli ilgi istedigimi soyluyo.
bazen boyle kendi bisey yapmak isteyince ayri takilalim diyince ustume aliniyorum beni istemiyo mu sogudumu neden birlikte bisey yapmak istemiyo diye dusunuyorum. boyle olunca usteliyorum ve o da bunaliyo kavga ediyoruz
bugunku olayi paylasmak istiyorum sizle.
ev bakmaya gittik evimiz cok kucuk biraz daha buyk bir ev ariyoruz ama butcemiz de ayni sadece suanki verdigimiz kiranin bin tl ustunde verebiliriz en fazla. bugun 4-5 ay once baktigimiz bir ev vardi o zaman tutmamistik fiyatlar duser belki diye oraya baktik, suanda kiralar %40 artmis durumda. bende uzuldum baya, esime dedim kacirdik iste tutsaydik o zaman keske, biz duser sandik bak iste artmis vs boyle konustum. baya bi bozuldu iste cok biliyoduysan sen yapsaydin, boyle ukalaliklari hic sevmem, benim param bu kadar napayim bu kadarina yetebiliyorum sanki gecekonduda yasiyoruz napalim ben soyleniyormuyum hic, ben aptalmiyim beceriksizmiyim beceremedim mi . vs bisuru sey soyledi. sadece pisman oldum tutmadigimiza ya bu kadar abartacak ne var, bundan dolayi kavga ettik. eve donduk ben mac izlicem dedi acti tv yi ben biraz konusmaya calistim ne vardi kavga etcek bu yuzden agir konustun vs diye konusmak istemiyorum dedi sonra beni dinlemedi sustu. bende iceri gectim.
yani bu durumda da hatalimiyim
aslında tüh o zaman tutsaydık demende bir şey yok ama eşin uzatacağını bildiği için önden söyleyeceğini söylüyor. eşinin kızgınlığını gördüğün halde konuşmak istemen yanlış olmuş. bırak adam sakinleşsin. ondan sonra konuşun.
eşin haklı ama sen hala kendini haklı görüyorsun. sevgi huzurla sürer. huzur olmazsa sevgi de birgün biter.Yine buyuk bi kavga ettik simdi bugunku kavgayi sordum neden boyle oldu vs oda iste beni sucladin ama butcemiz yetmedigi icin tutmadik o zaman biliyosun hala soyluyosun sana kac kere soyledim bana illa paramiz yok dedirtme bilmiyomusun butcemizi durumumuzu illa bana bunu hatirlatip soyletiyosun gururuma dokunuyo dedi sonra diger mevzulara gecti hep ustume geliyosun yeter artik evlendigimizden beri surekli bi istegin var kendi kendine yetmiyosun hep bi talebin var benden disari cikalim yemege gidelim bi sene disimizi sıkalım aşkım az cikalim diyecegine sadece ben dusunuyorum borcumuzu herseyi sen kendi keyfindesin insanlar eve huzur bulmaya gelir ben haftasonu bitsin artik pazartesi olsunda ise gidyim diyorum kac kisi vardir boyle , haftaici eve gelirken bu aksam bakalim ne icin dirdir yapacak ne konusacak diyorum. Kadinlar ayyas kocalari gelip dovecek gelmesin diye bakiyo ya bende eve gelirken senle ugrasacagimi dusunuyorum oyle dedi. Neler neler dedi. Acti agzini yumdu gozunu yine. Agladim baya bi hicte umrunda olmadi , sen beni umursuyomusun hayatimi huzurumu sende benim umrumda degilsin agla patla istersen dedi.
Evlenmeden boyle degildin boyle olsam evlenirmiydim falan dedi. Bende sevmiyomusun beni ne kadar acimasiz konusuyosun cok vicdansizsin kabasin falan dedim , oda sevgim umrumda degil evde huzurum yok dedi. mutlu degilim dedi bende o zaman ne dusunuyosun mutlu degilsen dedim oda sebeplerini soyluyorum iste neden mutlu olmadigimin dedi ama duzeltmiyosun dedi.
baya bi kotu konustu. ......
eşin haklı ama sen hala kendini haklı görüyorsun. sevgi huzurla sürer. huzur olmazsa sevgi de birgün biter.
bence en kısa zamanda psikolojik yardım almalısınız.
haklı. evlendiğin günden beri adamı bıktırmışsın kaprislerinle. hala kapris peşindesin.Bu kadar agir konusmasinda haklimi..
Bugun birsey yapmadim neden bi anda patladi herseyi siraladi yine..
Bu kadar agir konusmasinda haklimi..
Bugun birsey yapmadim neden bi anda patladi herseyi siraladi yine..
Lutfen yanlis anlamayin konunuz gundeme geldikce okuyorum, cok cok zor bir insansiniz.
Ayrica isinizin esinizin isi kadar yorucu olmadigini dusunuyorum. Esim de ben de cok yogun calisiyoruz yalnizca sabahlari ise geldigimizde ben geldim yazariz, cikarken de cikiyorum. Gec geleceksek onu haber veririz. Onun disinda onemli bir konu yoksa surekli mesajlasmak mumkun degil. Hatta bazi zamanlar birbirimizi evde hic gormuyoruz bile, gec geliyoruz mesaiye kaliyoruz vs. Ayrica ben hem bedenen hem beynen bazen o kadar yoruluyorum ki dizi izleyip, kitap okuyup beynimi bosaltmaya calisirken esim gelip bir seyler konusmaya calissa uzerine benimle konusmak istemiyorsun diye surat assa gercekten esinizden cok daha buyuk tepki veririm.
Ben duzelmek icin cabaladiginizi hic dusunmuyorum. Esinizi kendinize uydurmaya calistiginizi dusunuyorum ama bence esiniz son noktada artik.
benim isim esim kadar yogun degil dogru telefonuma bakabiliyorum arada veya gazete bakabiliyorum.
esimin daha yogun. suanda nasil duzeltecegimi bilmiyorum esim cok sinirli biraz once yazmistim buyuk kavga ettik yine bugunku birseyden asiri sinirlendi ve yine tum dusunduklerini bi anda soyledi aklinda ne varsa. agirda konustu. konusmuyoruz suanda.. nasil duzeltecegim bilmiyorum baya bi dolmus ufacik bisey desem veya hic art niyetli olmayan bisey desem bile parliyor.
Evet okudum ama ben esinizi haksiz bulamiyorum. O kadar bunalmis ki, en ufak bir baskiya yonelik cumlenizde eski halinize donebileceginizi dusunuyor. Cok da haksiz degil.
Duzeltmek istiyorsaniz gercekten HICBIR SEY yapmayin. Bir sure hayatinizi esiniz olmadan devam ettirin. Su an baska hicbir sey cozum olamaz size.
Bence de adamin ustune cok dusuyosun hele barya bitane yazdigin mesj trendeymis .mesj attim cvp yok aradim aradim aradim adam musait dregilim diyor .onu bi oku istersen.
Adami kendinden sogutursun adamin icinden bisey yapmak gelmez .adam sana bisey yapmaktan korkar.zaten bi sure sonra sende sıkılır sogursun esinden karsilik goremedikce.
2 saattir ayri takiliyoruz kavgadan sonra.
Hic konusmayayim diyosunuz yani gerekmedikce ne konuyu acip barismaya calisayim nede havadan sudan . Konusmak daha kotu mu olur
Hayir hayir hic konusmayin. Kahvalti ve yemegi hazirlarsiniz, yemek hazir dersiniz isterse yer. Onunda disinda tamamen sessizlige burunun, soru sorarsa cevap verin. En azindan 1 hafta deneyin bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?