Yine kavga ettik :(

hani sen hataların anlamıştın peace? Hani artık amacın sadece düzelmekti. Neden en başa dönmüşüz gibi hiseddiyorum ben şimdi. (Çok senli benli oldu rahatsız olursan lütfen söyle)

yok olmadi tabiki senli benli yazin ben cok yakin hissediyorum herseyi paylasiyorum.
evet basa dondugumu bende hissediyorum. niye yapamiyorum

adam sana nasıl ki sana derdi olan şeyleri açık açık söylüyosa emin ol sevmese de bunu söyler. o yüzden sevmiyor beni, ondan böyle yapıyor düşüncesini bi bırak. 20 yıllık evli değilsiniz de 1.5 yıl omuş evleneli az bi zaman değil ki bu. akşamları o adam senin yanında işte, niye sadece senle konuşsun da başka hiçbişeyle ilgilenmesin. ayrıca sen neden sadece onunla ilgileniyosun ona göre endeksliyosun kendini. hiç mi kendin yapmak istediğin bişey yok, hiç mi yalnız kalmak ya da sadece tv yada film izlemek istemiyorsun.
kendini oyalayaak bişeyler bul ve eşini bunaltma böyle. geri çek kendini. ona fırsat ver kendini ifade edebilmesi, isteklerini söyleyebilmesi için. senin doğum günün için tatil ayarlıyorsunuz ama sen herşeyiyle ilgileniyorsun, üstelik adama sürekli lafını yaptığın için onu bunaltıyorsun, bu saçma değil mi biraz? ona müsade et o uğraşsın evliliğiniz için.

Ya bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum ama soğukluk değil ki bu. Evde bazı akşamlarda sadece dizi izlemek soğukluk değil. Sen neden izlemiyorsun. Bizim 4-5 tane dizimiz var. Yemek yerken onları izleriz misal. Şu an yaz tatili olduğundan kendimize yeni dizi buluruz. two and a half men izliyoruz bu aralar misal. Sonra ya şöyle okyanus kenarında bir evimiz olsa diye başlıyoruz. O evleri aratıp internetten fiyatlara bakıyoruz. Hayal falan kuruyoruz. Ama bazı akşam da ben kindleımı alıp kitap okuyorum bir odada o da diğer odada gitarını çalıyor. Sonra ben daha erken yatarım genelde gidip öpüp iyi geceler dileyip yatıyorum. Her akşam birbirini tutmak zorunda değil ki. Bazen iş yerinde gtalktan bir sürü konuşuruz. Bazen birimizin işi acayip yoğun olur tek kelime etmeden geçer o gün. O tek kelime etmediğimiz zamanlar soğukluk değil ki. Ya da ayrı odalarda takıldığımız zamanlar. Bunları nedne soğukluk olarak görüyorsun ki.

sogukluk bikkinlik var gibi ama, yani azcik bi kendini geri cekmis gibi. dun baya bi konustu bikmis gibiydi.
haklisin, benimle konusmak gibi bir zorunlulugu yok tabi ama benimde yok icimden geliyo konusuyorum.
kendim kitap okuyorum tv izliyoruz birlikte film izliyoruz vs. veya bazen ben nette takiliyorum o bisey izliyo oyle..

tepesinde olmak hos degil evet kendi haline birakmam lazim biraz. biraz sakin sessiz kalayim. insallah iyi bir haftasonu olur..

benim konusmak istemem, evde birlikte vakit gecirmek sohbet etmek istemem cok mu garip sizce ?

o dediklerin sogukluk degil ama dunku parlamasi sinirlenmesi ve kacmasi boyle kendini geri cekmesi sogukluk degil mi ?
cok mu garip sence benim mesajlasmak istemem konusmak istemem evde ? yani nasil diyeyim, soyle dusun 2 sevgili evdeyken ayri seyler pek yapmazlar dimi birlikte yemek yerler sohbet eder birlikte film izler vs vs vs.
bunu ben evlilige yaymis durumdayim.
dizi izliyoruz birlikte, esim yemekten sonra hemen acmak istiyo bende yarim saat 1 saat konusali msonra acalim diyorum bazen acma simdi falan , o da dun sinirlendigi anda dediki nerdeyse dizi acmak icin yalvaricam, hangi erkek yapiyodur bunu, baban boyle mi babam boyle mi, yok boyle bisey tv acarken insan gozunun icine bakarmi karisinin falan dedi.

ben kitap okuyorum erken yatiyorum senin gibi, o ben yatinca 1 saat takiliyo mac yorumlari bakiyo veya ne istiyosa. oyle yani. o anlar sogukluk degil katiliyorum haklisin, ama dunku gibi anlar ? o konusmalari soyledikleri sogukluk degil mi

birlikte vakit geçirmek istemek garip değil, garip olan senin bunu her gün her gün yapmak istemen. sevgililer herşeyini beraber yaparlar diyorsun da onların vakitleri sınırlı, 3 gün beraber kalıp yemek yaparlar, sürekli beraberdirler, konuşurlar vs. ardından bir süre herkes kendi evine gider birbirlerini özleme fırsatları olur, evlenince böyle değil ama. her akşam zaten berabersin. bugün hiçbişey konuşmasan da olur, yarın konuşursun. ayrıca her akşam konuşacak o kadar konu ne buluyorsun gerçekten. ben bulamıyorum mesela. 1 haftadır beraber kalıyoruz nişanlımla dün akşam o bilgisayarda oyun oynadı, ben kitap okudum, uykumuz gelince de yattık. her dakika iç içe olamazsın ki zaten.

selamm, iyi pazarlar

her aksam konusacak konu pek bulamiyorum genelde ayni seyler uzerinde konusuyoruz isyerinde degisik bisey olduysa o, tatil plani, tasinma plani vs genelde ayni yani.
bana sanki ayni evde ayri takilinca sogukluk girmis veya kari kocadan cok oda arkadasiymisiz gibi geliyo. ayni evi paylasan 2 arkadas ayri takiliyo gibi geliyo. dun dediki eve gelince tum vaktimi seninle geciremem kendime de ihtiyacim var 5 dk yalniz kalamiyorum kendimle. bende evlenmeyi surekli dipdibe olmayi sen istiyodun dedim o da dipdibe olmaktan ve evli olmaktan sikayetim yok ama kendime de zaman ayirmak istiyorum bisey izlemek telefona bakmak vs. surekli agzimin icindesin dedi.

bu surekli icice olma, ilgi benden baska yerde olmasin dusuncesi sanki eger olursa aramiza sogukluk girecek uzaklasicaz gibi bi histen oluyo. aslinda tam tersi dimi ? yani ne kadar cok zorlarsan birlikte bisey yapmak icin ve esine alan tanimazsan daha cok uzaklasmak ve bogulmak oluyor . sanki ben onu rahat biraksam o benim pesime gelmeyecek dusuncesi var o yuzden hep ariyorum mesaj atiyorum hep usteliyorum . aslinda izin versem oyle olacagini sanmiyorum, cok fazla kontrol ediyorum..

yok olmadi tabiki senli benli yazin ben cok yakin hissediyorum herseyi paylasiyorum.
evet basa dondugumu bende hissediyorum. niye yapamiyorum
Peace sen bence bir pskiloga görün gerçekten bak iyi değilsin böyle bir evlilik olmaz ben bile okurken bunalıyorum esin ne yapsın?böyle gidersen daha çok kavgalar edersin ve gerçekten esini sogutursun.he ben senin degisicegine inaniyormuyum hayir can çıkar huy çıkmaz maalesef acı ama gerçek

hic umit yok mu benden ?
hala sevgili gibi biseyleri birlikte yapabilmeyi istiyodum , esimse icinden bas bas bagiriyo sanki kendi alanim azicik yalniz kalmak istiyorum diye , cok bunaltmisim.
durmaya calisiyorum sonucta sadece ben istiyorum diye olmaz biliyorum esim kukla degil.. ikimizinde icinden gelmeli. susuyorum simdi rahat birakmaya calisiorum

Okurken bile bunalıyo insan yazık adama ya. Gerçekten anlaman bu kadar zor mu... Psikologa git gerçekten. Hatta psikoloğa koşşş. İnsanlar ne güzel anlatmış uzunn uuuzuuuun ama tık yok ya

Bugün rahat bıraksan yarın yine aynı olursun burda günlerce konunu takip ettik tavsiyelerde bulunduk ama sonuç bak yine aynı.esin ilgisiz değil sadece biraz kendine zaman istiyor çok bisey değil.lutfen duzelt kendini ben bu evliliğin gidişatını iyi göremiyorum.tekrar ayri kalmak istemiyorsan geçici değil temelli gerçekten duzelmelisin bunuda sanırım en iyi psikologa giderek basarirsin.

hala ben ben diyorsun ya.
eşim haklı ama ya ben diyorsun her cümlenin sonunda.
bencilliği bırak artık, dünya senin için dönmüyor, eşin senin kuklan değil. o farklı bir insan, farklı bir karakter. senin gibi düşünmesini, davranmasını isteyemezsin. onu olduğu gibi kabullenmek zorundasın. işine gelmiyorsa ayrıl, adamın ömrünü yeme.

hep eşim beni sevmiyor soğudu bıktı diye kuruyorsun ya aklında. eşin de aynı şeyi düşünüyor olabilir.yani senin onu değil kendini sevdiğini, eğer sevseydi beni bu kadar bunaltmaz, anlayışlı düşünceli olurdu diye düşünüyor olabilir değil mi? eşin uzak durmuyor, sen 17 yaş ergen davranışlarınla onu itiyorsun.
kendini toparlamalısın en kısa zamanda.

Birkaç mesajınızı okudum, hiç mi sesimi duymak istemezki gibisinden bir şeyler yazmışsınız özlemesine, aramasına fırsat vermiyorsunuz ki. Sürekli peşindesiniz, sürekli arayıp soran sizsiniz. Bir önceki mesajımın üstünden çok geçmedi, kontrol delisi oldugunuzu belirtmiştim. Gerçekten her şeyi siz düşünmek ilgilenmek zorundaymışsınız gibi davranıyorsunuz.
İnsanların değişeceğini düşünmüyorum umarım biraz da olsa törpülersiniz kendinizi. Ya da yolun sonu hiç iyi değil. Eşiniz bıktı.

soyle dusun 2 sevgili evdeyken ayri seyler pek yapmazlar dimi birlikte yemek yerler sohbet eder birlikte film izler vs vs vs.

Canım ben neden bilmiyorum ama bunu yeni gördüm. İki sevgili bunu eğer ki haftada bir falan aynı evde kalıyorlarsa yaparlar. Aynı evde yaşayan arkadaşlarım vardı. Onların da tek farkı nikah defterindeki imza idi. Ve evet bir süre sonra onlarda da hayat rutine bindi ve her akşam her akşam kesin konuşmalıyız diye kurallar yoktu. Yani üzgünüm ben bir bölüm dizi izlemişim ve yemekten sonra da hemen devam etmek istiyorsam biri de buna engel oluyorsa çok pis soğurum. Kısıtlanmış hissederim. Zorla yaptırıldığım hiç bir şeyde tat vermez. İnsana zorla benimle konuş denilir mi ya? Paylaşımlar zorlanır mı? Ben dedim sana kimi akşam olur saatlerce bir mevzu konuşulur. Kimi akşam da konuşulmaz. Bugün karımla yarım saat konuşma görevim var diye görev misali yapsa sen ondan da mutlu olmayacaksın. Bu sefer neden görev olarak yapıyor neden içinden gelmiyor diyip bu sefer nasıl içinden gelmesini zorlarıma kafa yoracaksın. Sürekli zorluyorsun.
Bu şunun gibi. Her akşam sevişmeliyiz. Her akşam kesin bir kere sevişmeliyiz. Böyle bir kural olur mu? Kimi akşam 2-3 kere sevişirsini kimi zaman 3-4 gün sevişmezsin. Bu içinden gelen bir şey. Ama bunu görev, zorunluluk, yapmalısın, soğukluk girer diye diye yaparsan mekanik bir şeye dönüşür kimseye tat vermez sonra da beyinde sevişmek=görev gibi olur. İyice b.ka sarar. Aynı şeyi sen konuşmak bir şeyler paylaşmak üzerine yapıyorsun. Sonu iyiye gitmez.

Evlenmek ve dipdibe olmak aynı şey mi cnm? Adama niye öyle dedin?

O ev seninmiş de adam da senin bir kedin bir köpeğin vs. evcil hayvanınmış gibi davranıyorsun. Ki evcil hayvanların bile kendine ait bir yaşamı oluyor evin içinde. Onların bile alanları var evde. Ama senin eşinin yok. Herşey suç. Robot gibi sürekli seninle konuşmak, seninle ilgilenmek zorunda. Evlendik diye yapışık ikiz mi olmak lazım? Bunun kadını erkeği yok. Ne erkek bunaltsın ne kadın.

Eşim bana böyle yapsa valla cinnet geçiririm. Birşey izlemek istiyorum ama yoook önce onunla bir konu yaratıp konuşmak zorundayım hem de süreli, en az 1 saat. Sonra o da uygun görürse dizimi izleyebilirim. Hem de bir gün iki gün değil, ömür boyu. Ayy valla çok yorucu: )

haklisin ben esimin kendine vakit istemesini bazen ustume aliniyorum sanki benimle olmak istemiyor , bana soguk davraniyor, benden uzaklasiyo gibi hissediyorum. bu yuzden de usteliyorum daha cok konusuyorum aslinda yapmam gereken tek sey izin vermek ve kendimde islerime bakmak.

belkide oda oyle dusunuyordur, o daha cok cocukca davrandigimi olgun davranmadigimi ve surekli ilgi istedigimi soyluyo.
bazen boyle kendi bisey yapmak isteyince ayri takilalim diyince ustume aliniyorum beni istemiyo mu sogudumu neden birlikte bisey yapmak istemiyo diye dusunuyorum. boyle olunca usteliyorum ve o da bunaliyo kavga ediyoruz
bugunku olayi paylasmak istiyorum sizle.
ev bakmaya gittik evimiz cok kucuk biraz daha buyk bir ev ariyoruz ama butcemiz de ayni sadece suanki verdigimiz kiranin bin tl ustunde verebiliriz en fazla. bugun 4-5 ay once baktigimiz bir ev vardi o zaman tutmamistik fiyatlar duser belki diye oraya baktik, suanda kiralar %40 artmis durumda. bende uzuldum baya, esime dedim kacirdik iste tutsaydik o zaman keske, biz duser sandik bak iste artmis vs boyle konustum. baya bi bozuldu iste cok biliyoduysan sen yapsaydin, boyle ukalaliklari hic sevmem, benim param bu kadar napayim bu kadarina yetebiliyorum sanki gecekonduda yasiyoruz napalim ben soyleniyormuyum hic, ben aptalmiyim beceriksizmiyim beceremedim mi . vs bisuru sey soyledi. sadece pisman oldum tutmadigimiza ya bu kadar abartacak ne var, bundan dolayi kavga ettik. eve donduk ben mac izlicem dedi acti tv yi ben biraz konusmaya calistim ne vardi kavga etcek bu yuzden agir konustun vs diye konusmak istemiyorum dedi sonra beni dinlemedi sustu. bende iceri gectim.

yani bu durumda da hatalimiyim

cok haklisin, kendimi zor durduruyorum kaptirmis gidiyorum. surekli pesinde olan biseyler isteyen , konusmak paylasmak vs isteyen benim ona hic vakit kalmiyor.
torpulemeye calisiyorum inanki ..

bizdeki durum su: eve geliyoruz yemek yiyoruz o sirada konusuyoruz gunluk olan seyleri sonra o tv/ telefon basina geciyo ben mutfaga bulasiga sonra geliyorum yanina azcik daha konusuyorum kahve cay iciyosak iciyoruz o hemen izledigimiz diziyi veya bir film acmak istiyo bende diyorumki dur ya simdi az daha konusalim vs istemiyo izlemek istiyo aciyo. ben konusmaya devam edersem sinirleniyo hic saygi duymuyosun bana dursana izleyelim diye.
oyle izliyoruz bitiyo sonra yatiyoruz iste boyle yani. hata bende tabiki hergun birbirinin ayni olmaz rahat olmaliyiz ikimizde istedigimizi yapabilmeliyiz ama sanki boyle olunca ayri takilinca araya sogukluk girecek gibi geliyo . ama oyle olmasada dedigin gibi benim zorlamamla gorevmis gibi olacak o daha kotu birsey.
sevisme ornegi de iyi ozetlemis konuyu. birde artik ne yapsam ilgi cekmeye calisiyorum onun alanini ihlal ediyorum gibi algiliyo. bugun kitap okuyodu benimde aklima bisey geldi sordum baya bi kizdi konsantre olmus okuyorum diye, normalde kizmaz boyle seylere simdi ne yapsam bilerek benle ilgilensin diye yapiyorum saniyo..kendi alanim kendi ihtiyaclarim diye bagiriniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…