Yine kavga ettik :(

Aynı durum bende olunca eşim de sorunca. Senle alakası yok bu aralar iyi değilim. Üstüne alınma diyorum. Nedenini soruyor varsa söylerim yoksa bir nedeni. Bende bilmiyorum enerjim0 derim. Madem eşiniz ile alakalı değil kendinizi ifade edin.

Ayrıca yarım saat dizi izlesin ne olacak.

Böyle konular çok açılıyor bu ara. Evet eşiniz sert konuşmuş. Ama kendinizi anlatmamışsını üstüne alınmış. Ondan rahatsı olduğunuzu hissetmiş.

Aynen baya ciddiydi o zaman ama ipler kopma noktasinda 1 hafta konusmadim biliyorsun sizinde desteginizle sustum sessiz kaldim , tatliya baglandi.
Cok guzel anlatmissin once fabrika ayarlarimiza donelim, kesinlikle. Sonra hersey daha iyi olur biliyorum.
Asiriya kacmasam yeter. Aramasam gerekmedikce, ondan beklesem, uzatmasam konulari , kavga etmeyiz ve bi sure sonra esimde rahatlar benim icin birseyler yapmaya baslar dedigin gibi. Sabirsizim, bu dediklerini yapiyorum 1 hafta sonra tepkisizse veya bekledigim ilgiyi karsiligi gormediysem biseyden sinirlenip yine suratyapiyorum vs kavga cikiyo. Yani uzun soluklu olmasi lazimki kokten duzelsin biseyler saglam olsun iliskimiz,
Evet kendimi hala bekar genc kiz gibi goruyorum mesajlasma istegi, ilgi bekleme, nazlar pozlar tripler bundan hep . Ama evli olunca cekilmiyo galiba, yani kocam bezdi en azindan... Cocuk gibiyim kendimi buyutmem lazim azcik.
Gunluk isteklerim beklentilerim olmuyo diye cok uzun vadede iliskimizi yokusa suruyorum, belki o gun az ilgilendi diye sussam ertesi gunler onun icinden gelicek israrci olunca ters tepiyo zaten cokta ilgisiz degilki..

Sekerim 64 sayfalik ne kavga ettiniz, 1.5 aydir gundemde... Duzelen biseyler var mi bari konusmustuk senle

duzelecek insallah, aksama kadar sessiz kalip evde sakin guler yuzlu olursam hersey normale donecek galiba.
aksama kadar sessiz kalma kismi zor ya alismisim surekli mesaj atmaya aramaya.

duzelecek insallah, aksama kadar sessiz kalip evde sakin guler yuzlu olursam hersey normale donecek galiba.

sen ona msj atmak istedikçe gel buraya yaz :)
dün akşam sorunsuz geçti galiba değil mi?

Eşimin kızmayacağını bilsem valla telefonumu vereceğim sıkıldıkça bana yaz diyeceğim :)
Gel buraya mesaj atmak istedikçe buraya yaz zaten yavaş yavaş yazmamaya da alışırsın bir zorlanırsın iki zorlanırsın ama geçer sonra

sen ona msj atmak istedikçe gel buraya yaz :)
dün akşam sorunsuz geçti galiba değil mi?

selam,
yok dun aksam sorun yasamadik yemek yedik dizi izledik sonrada annemleri aradik onlarla konustuk sonra ben yattim esimde spor haberleri izledi azcik.
ama bu mesaj atmama konusmama zor cok alismisim. hic mi yazmamam gerekir? o da bugun hic yazmadi ve aramadi yani saat oglen 3 oldu ....

buraya yaziyorum zaten sagolun, ama cok alismisim ya surekli yazmaya ona konusmaya aksam icin plan bisi yapmaya falan. kendide hic aramadi yazmadi bugun saat 3 oldu. merak etmiyo ozlemiyo yani.
normali bu mu simdi.
aksama kadar hic konusmamak mi... acil bisey yok soyleyecegim evet yazsam naber askim nasil gidiyo yazicam yani.

hiç yazma. önemli bişey olduysa ara ama msj hiç yazma.
adam sana istemiyorum sevmiyorum, bişey olursa ara ya da akşama konuşalım dedikten sonra msj yazılır mı hiç?
değiştiğini göstermen lazım peace, bunun için de köklü bir şeyle başlamalısın. msj atmaman onun gözünde bişeyleri görmesine neden olacak ve sana karşı daha sabırlı olacak bir süre sonra, sabret sadece.

yoğun adam, çalışıyor, ne cevap verebilir ki en fazla? zaten kalmış bikaç saat işten çıkmana çıkınca arayacaksın eve gidiyorum bişey istiyor musun diyeceksin, şimdiden sormaya ne gerek var?
merak etmemek ya da özlememek değil bu, gerek duymuyor çünkü akşam zaten berabersiniz. he normal bir ilişkide gün içinde belki bi afiyet olsun, ya da tatlı bir iki söz olabilir ama sen bunu normalden çıkartmışsın, en başa dönmen ve normal olabilmen için uzun bir süre hiiiiççç msj yazmaman lazım.

mesaj atmam tamam aramak icin acil birseyim yok valla naber askim nasilsin nasi gidiyo derim arasam gerek yok yani.
biz hep hergun mesajlastik ki simdi bu hosuna mi gidiyo onun yani. tamam ben cok yaziyodum cok usteliyodum falan ama onlar disinda sikayetci oldugunu bilmiyodum.
ben sustukca boyle kendimi geri cektikce o kendi belki yazar arar artik mi diyosun

o zamanda ona alisip belki hic ama hic yazisip konusmayacagiz gun icinde.
evet yogundur tahmin ediyorum, ama aklina helip bi tatli soz soylemek dedigin gibi, demekki suan hic o modda degil yani.
bu adam sogumus mu ne benden.

o zamanda ona alisip belki hic ama hic yazisip konusmayacagiz gun icinde.
evet yogundur tahmin ediyorum, ama aklina helip bi tatli soz soylemek dedigin gibi, demekki suan hic o modda degil yani.
bu adam sogumus mu ne benden.

gün içerisinde hiç yazışmadınız diyelim ne kaybedeceksin?
naber nasıl gidiyor dedin, eline ne geçecek? bu yüzden seni daha çok seviyor olmayacak ki, ya da senden ekstra soğumayacak.
aslında sorun senin yazdığın msjlar değil cevap gelmediği için üstelemen. ama bunu o kadar çok yazmışsın ki artık her msjın adamı rahatsız etmeye başlamış. ki erkekler bizim gibi değildir, işyerlerinde işe adapte olurlar, düşünmezler evi, karısını, çocuğunu vs. hele bi de yoğun işi varsa.
gündüzleri rahat bırak adamı, akşamlarınız güzel geçsin. siz yeni sevgili değilsiniz, oturmuş bi düzeniniz evliliğiniz var artık. bunu kabullenmen lazım.

Anlıyorum seni bazen bana da oluyor neden bilmiyorum bişe dürtüyor ısrarla aramak istiyorum boş boş da olsa konuşmak istiyorum ama biliyorum ki işte olduğu için ya soğuk konuşacak Can'ım sıkılacak ya da meşgule atacak
Böyle Zaman'larda kendimi tutuyorum annemi babamı halamı ya da arkadaşlarımdan birini arıyorum ya da kimseyi aramazsam telden oyun açıyorum o anki kafamı dağıtıyorum
Sen de böyle yap tut kendini akşama sakla ne diyeceksen bak akşamlarınız Nasıl keyifli geçecek
O zaman dedikodu bile yapabilirsin eşinle çok da zevkli oluyor benden söylemesi
Ve evet aslında normali tam da bu
Zaten akşam görüşeceğiz şimdi konuşmasak da olur düşüncesinde muhtemelen
İnan bana çalışıyorken bazen eşim arayıp bişe anlatıyor akşam rahat rahat konuşalım olur mu diyorum çünkü işteyken aklım çalıştığım konuda olduğu için tam anlamıyorum hem de işim bölündüğü için motivasyonum dağılıyor yani bu eşimle konuşmak istemediğim için değil aksine onunla daha güzel tabir caizse verimli konuşabilmek için boş boş dinlememek için

tatlım bakma şu saatlere gözünü seveyim ya, ben bazen bi bakıyorum akşam 5 olmuş hiç konuşmamışız, ne var ki bunda. bu hesapları bırakıp kafayı rahatlattıgın anda mutlusun. atma msj evet, arama da hatta ama düşünüp de durma, unut gözünü seveyim yaa :))) o seni arayıncada normal normal konuş kapat

konusmak istiyorum , ozluyorum ya ,aliskanlik olmus yazisma. simdi gicik oldum aramadi hic yazmadi, whatsappa baktim biraz once girmis, ben aklina gelmedim yani. ben yazmasam o yazmiyo yani. buna gicik oldum.

whatsapptan isle ilgili de konusuyo hep, bide diyoki girsem bile konusmuyorum bazen okuyorum sadece..
benden sogumayacak ama sogudugu icin yazmadi belkide aklina gelmedi yani .. dogru isteyken ise adapte oluyor baska birsey dusunmuyormus ve dusunemem diy0 isime odaklaniyorum, evdeykende is dusunmek istemiyorum dedi.

evet dogru sevgili degiliz cok haklisin 1.5 senedir evliyiz, cocuk gibi ilgi bekliyorum hep ondan bisey bekliyorum surekli basini yiyorum haklisiniz.

valla ayni suan bi nebze duruyorum aksam evde gorusucez sonucta falan, bide o kadar mesaj atma sevmiyorum vs vs dedi aptal gibi hala yazmak istemiyorum. ama seyahate gidince falan nasil olcak bilmiyorum o zaman yazarim uzakta cunku dimi yani? evliyiz diye hic konusmayalim mi gunduz ya :/

biliyorum aksam olsa da gorussek konussak olcak, belki daha heyecanli olur oyle :)
bugun is cikisi bi arkadasimla bulusucam kahve icicez, biliyo zaten dun soylemistim ama yinede ararim cikinca .
bende buraya yaziyorum, arkadasima anneme falan yaziyorum iste napayim.
bazen esim ariyo cok yogun oluyorum anlatacagi seyler oluyo ama benimde dinleyecek durumum olmuyo bende ayni senin gibi diyorum aksam konusalim mi diye. ama mesaj oyle gelmiyo bana yazsan musait olunca yazar bi iletisim.
esime gore tam tersi bisey mi var ara soyle, veya mesaj at ama ustune zorlama cevap ver diye diyo.

ne guzel gecinip gidiyoduk mesajlar falan iyiydi yani ben boyle zorlamasaydim .......

bazen olur belki ama biz hergun konusuyoduk ya simdi ben yazmiyorum o da yazmiyo masallah hic sesi cikmadi.
normale donsek ya, tamam ben ustelemem surekli cevap ver diye basini yemem ama normal bi naber nasi gidiyo mesajlari olsun bari ya. bu kadar biktimi benden

adam açıkça mesajlaşmayı sevmiyorum demiş, ben yazmasam yazmıyor bana diyorsun.
aslında her sorunun cevabı var farkındaysan kendi içinde, ama sen kendi kendini dolduruyorsun ben yazmasam yazmadı diyerek ve moralini bozuyorsun. akşam yine suratın asık olacak ve bugün msj yazmamanın hiç bir faydası olmayacak, o sende ki değişimi göremeyecek çünkü. beklentiyi bırak artık, mesajlaşmayı kaldır.

Bence siz yeni bir hayat yeni bir ülkede olduğunuz için yalnız kalmışsınız ve yanınızda bir tek eşiniz olduğu için ona adapte olmuşsunuz. Hepimiz ilgiyi severiz bekleriz ama fazlası zarar. Bence kendinize yeni aktiviteler edinin, kurslara gidin bir işiniz yoksa. Yani kendinize meşgaleler yaratın. Yaratın ki eşiniz de sizde evliliğinizi sorunsuz yaşayın.

Sana şu örneği vereyim, işimizin yoğunluğu sebebiyle bulunduğum birim dışında bir yerde görevliyim ama bir yandan da esas birimimdeki arkadaşlarım habire whatsapp yazıyorlar bişe soruyorlar sürekli çevrimiçiyim yani ama inan başka biri yazsa iş dışı cevap verecek halim olmuyor bırak eşime bişeler yazmayı..
Umarım anlatabiliyorumdur, sana yazmaması seni önemsememesi demek değil sana yazsa bile emin ol laf olsun diye yazacak ne yazdığını belki okuyamayacak bile çok boş bi iletişim olacak yani ne gerek var sence
Eve gelince huzurlu sakin sağlıklı iletişim kursanız daha güzel olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…