Yine kavga ettik :(

Evet ben ne kadar uzaklasip sessiz kalirsam o kadar iyi oluyo kavgadan sora ne zaman konussam ustelesem daha cok uzaklasiyo icine kapaniyo .
Kalici olur umarim , kendime hatirlatirim her ufak lafimla suratimla kavga cikip eski hale donebiliriz esimde oyle bir sabir kalmadi.

Bugun iyiydi yemekten sonra otel bakti sohbet etmek icin biseyler soyledi gununu anlatti biseyler paylasti isiyle ilgili vs. gayet normaldi, ama uzun surmesi ve genelde boyle olmasi icin benim cok dikkatli olmam gerekiyor , kredim bitti biliyorum.

eşine fırsat tanıdığında onun da bişeyler için çabaladığını ve istediğini görebilmek sana da iyi gelecektir.
şuan belki içten içe tedirginsin, ama böyle de çok az konuşabiliyoruz benden soğur mu acaba diye, tahmin edebiliyorum. ama inan öyle olmayacak. böylesi ikinize de iyi gelecek, haydi sabır

selam, iki gundur iyi gidiyoruz valla tartismadik, ben sakinim ustune dusmuyorum, esimde sabirli normal davraniyor, hatta dun ucak bileti ve oteli de aldik tatil icin, kendisi aldi. insallah boyle devam edebiliriz.

Yapılan önerileri dikkate alır ve devam ettirirseniz eşinizde anlayacak bu değişimi. Eşiniz de olsa bir alan çizin birbirinize ve ayrı da birşeyler yapabildiğinizi gösterin. Ve surat asmayın. Ben surat asıp oturan insanlardan nefret ediyorum. İnanın ki çok çekilmez, tahammül sınırını zorlayan bir durum.

selam, iki gundur iyi gidiyoruz valla tartismadik, ben sakinim ustune dusmuyorum, esimde sabirli normal davraniyor, hatta dun ucak bileti ve oteli de aldik tatil icin, kendisi aldi. insallah boyle devam edebiliriz.
heh bak gördün mü uzun zamandır iki gün üst üste tartışmadığınız bildiğim kadarıyla yoktu, bak şimdi oldu, aynen böyle devam şimdi
sen de kendini daha iyi hissediyorsun ama böyle olunca dimi? bak kendiliğinden yapmış yapılması gerekenleri sen bişey demeden, çok güze işte

evet valla iyi gidiyoruz masallah
bende iyi hissediyorum, rahat hissediyorum isime odaklandim keyfime gore yasiyorum . bu sabah baktim oo persembe olmus nasil olduda haftasonunu hic dusunmedim sormadim diye eger cikmak istemezse cikmayiz bende belki bi iki magaza bakar gelirim veya havuza ineriz en kotu.
ikimizde rahat genis takiliriz..
nasil fikir ?

plan yapma canım o gün canın ne yapmak isterse onu yap. eşin de gelmek isterse gelsin gelmek istemezse surat asmadan çık kendi başına takıl. nasıl olsa akşam döndüğünde adam evde olacak darlamaya ne gerek var

tamam , gelmezse ben istersem cikar dolasirim gelirsede gezeriz. simdilik sorun yok rahat davrandigim icin
bi sure kavga etmesek ikimizde daha iyi hissedicez ve esimin aklindaki bunaltici dirdirci ve surekli talepkar esi de degisecek

tamam , gelmezse ben istersem cikar dolasirim gelirsede gezeriz. simdilik sorun yok rahat davrandigim icin
bi sure kavga etmesek ikimizde daha iyi hissedicez ve esimin aklindaki bunaltici dirdirci ve surekli talepkar esi de degisecek

aynen öyle. ki zoru başardın bak bikaç gündür tartışmanız bile olmuyor, eşin de sana karşı daha yumuşaktır eminim. aynen böyle devam

Ben bazen hakikatten anlamakta zorlanıyorum hemcinslerimi. Yahu arkadaş adam daha ne yapsın? Azıcık sabretmek güleryüz göstermek ne kadar zor. Ben 8 yıldır her yaz abimle kalıyorum o çalışıyor diye sadece 1 hafta yazlığa gidiyorum annemlerin yanına. Çok dominant olmama rağmen onun yüzü gülsün diye çok fedakarlık yapıyorum. Asla suratımı asmıyorum, peşine düşmüyorum beni de gezdir diye, bazen geceleri çok geç geliyor sez çıkarmıyorum, mutsuz oluyor güldürmeye çalışıyorum, ne derse yapmaya çalışıyorum. Bakın hiçbir beklentim olmadığı halde bunları yapıyorum. Azıcık fedakar olun ya, hep kendinizi düşünmeyin, ilgi beklemeyin. Siz gösterin. İnsan sevecek birini kolay kolay bulamıyor. Birbirinizin alanlarını kısıtlamayın. Evlilik her şeyi ortak yapmak değildir. Sevgiyi paylaşırsınız, yemeği, evi, yatağı, hayatı. Ama kendinize alan bırakın.
Ben hakikatten kızları anlamıyorum. Eşinize surat asarken annesinin o çocuğun üzerine nasıl titrediğini düşünün. Biri bana trip atsa kardeşim ve abim o çocuğu gebertmek istiyor. Keza kızlar da abime ve kardeşime yapınca ' Sen kimsin?'diyesim geliyor. Biraz insana değer verin Allah aşkına.

merhaba tekrar,

kavga etmiyoruz derken cok buyuk kavga patladi biraz once..

esime eve gelirken marketten biseyler istemistim, yoldaykende bana sodalari buzluga koyarmisin dedi bende yemek daha hazir degil yazdim . diceksiniz bunlari niye anlatiyosun hepsi baglantili cunku.
neyse eve geldi marketten meraba askim dedi birakti posetleri, bana aldigi seyleri gosteriyodu hep yaptigi sey eve gelince tek tek cikarir gosterir . sonrada mutfaga gecti disarda sodalari gordu buzluga koymamissin niye disari cikardin daha isinsin diye mi dedi. sonra balik yapicaktim ama dondurulmus oldugu icin cozulmesini bekliyodum e baslamamissin uzunmu suruyor falan dedi. bugun biraz stresli gecmisti isyerinde o yuzden gergindim bende bu kadar soru sual gelir gelmez, bide mutfak isine vs karismasindan nefret ediyorum az gergin konustum. sonra sirketiyle ilgili bi haber cikmis kuculmeye gidiyomus onu gosterdi ve koltuga gecti telefonuna bakiyodu bende yanina gittim "ee nabeeer" dedim imali yani, o da dururmusun haberi okuyorum sirketle ilgili dedi bende eve geldin o niye burda bu niye surda bi naber iyimisin nasi gecti gunun demek yok anca gec buraya telefona bak dedim. ne dedimki soda icin baska ne dedim ne olmus dediysem git yemegini yapta yiyelim dedi. neyse ben devam ettim konusmaya bu sefer agzina geleni soyledi.
biz cok buyuk hata etmisiz evlenerek, su haline bak nabeeer diyosun ozurlumusun sen sirketle ilgili cikan habere bak okuyorum, senden izin mi alicam telefonuma bakmak icin kolen miyim ben senin, eve gelince dedim iste naber , 27 sene ailemle yasadim onlara hizmet etmedim annem bana oss ye caliscaksin birak telefonu demedi simdi su halime bak. bu kadar zit iki insan evlenirmi ya ask iste kor olmusuz hala seviyorum ama ben yapamiyorum seninle biktim bunaldim yapamiyorum mutlu degilim, kafan basmiyo anlamiyosun 1 ay 2 ay al 1.5 sene oldu bi ileri iki geri ayni degismiyosun ve ben katlanamiyorum dedi. git turkiyeye don ailene sana istediklerini alsinlar istedigin gibi yasa. ben eve karimi mutlu etmek icin gelmek istemiyorum basit sade hayat istiyorum evime geliyim dinleniyim huzur bulayim. insan eve gelirken nefret edermi telefonumu elime almak icin cekinirmi 28 yasindayim ben senden izinmi alcam ne yapcagimi, nasi konusacagimi. begenmiyosan ... git diye bagirdi. biktim sikayetlerinden suratlarindan seni memnun etmeye calismaktan doyumsuzlugundan , asagiliksin sen dedi. gidelim turkiyeye goruselim ailelerle bakalim konusalim. sen yoksul hayatada alisik degilsin hem bu borc falan fazla geldi sana dedi. 50 iq su olan birine hizmet edecegim birde falan dedi.

boyle hakaretli kufurlu bagira cagira konustu kendini paraladi. ben konusmadim .
mutfaga gitti baliklari pisirdi masaya getirdi yedik.
cok agir konusuyosun ben bunlari haketmiyorum ben senle evliysem sende benle evlisin zorla evlendirmedi kimse seni kendi isteginle evlendin ve beni buraya sen getirdin sen bana bu laflari nasi yakistirirsin gozunde hic degerim yokmu dedim. o da susarmisin bos konusuyosun masal anlatiyosun sus kabul et ne kadar lanet bi insan oldugunu dedi.
bende madem boyle dusunuyosun dun niye boyle degildin, kavgayimi bekliyosun dusuncelerini soylemek icin , rol mu yapiyosun diger zamanlarda dedim , dun sen nasi farkliysan bugun degistiysen bana da aynisi oluyo demekki dedi oyle kestirip atti. sonra ayni seyler uzerine konustum yine konusmak istemiyorum susarmisin dedi. sustuk

yorum yaparmisiniz lutfen.......

Kusura bakma ama bu evlilik coktan bitmiş. Saygı da kalmadi görüldüğü üzere. Bence bosanmalisiniz ve hayatiniza daha rahat bi sekilde kendinize uygun insanlar bularak devam etmelisiniz. Üzgünüm ama görünen bu...

Hakaretleri dışında eşin çok haklı.
Sen gerçekten özür dilerim ama nasıl bir ilgi acligindasin ki şirket küçülüyor gibi bi haberi duymazdan gelip nabeeeer, gibi gereksiz diyaloglara girebiliyosun??
Benim gerçekten ağzım açık kaldi

Haklılık payın gerçekten 0.
Yorumlarımda her zaman esnek olmuşumdur. Şu an bu kadar net konuştuğuma ben bile şaşırıyorum.

En çok da neye şaşırdım biliyor musun?
O kadar lafı nasıl sineye cektin? Nasıl o yemeği yedin?
Bari biraz dik dur kibarcasini soyledim

cunku sirketin durumu aylardir belliydi haberi cikmamisti.. bide kuculuyor dedigi sirket milyar dolarlik dunya capinda bir sirket diye cok onemsemedim. esimi etkilemeyecegini varsayiyorum yani.
nabeeer demek orda gicikligina yani ee bu mu yani geldin eve ona buna laf attin gectin koltuga telefona bakiyosun bi nasilsin napiyosun demek yok.
evet sacma bi tepkiydi .. yemedim pek oturdum oyle bos kalktim sonrada etrafi topladim...

napayim peki.. ? konustum iste konusmak istemiyomus yani uzatmayacak konuyu biliyorum, ama soylediklerinde ciddiyse gercekten boyle dusunuyosa cok uzucu. ve hakli bunalmaktada ...
bi kac gundur iyiydik kavga etmemistik, ama bugun buyuk kavga patladi.. ben dikkat ediyodum ustune gitmiyodum bana gore iyiydi, ama bugun yaptigimdan sonra bi anda sonuna kadar gitti esim yine.
yani ya ben gormuyorum aslinda aramiz cok kotu, yada cok sabrini zorluyorum artik siniri tepesine cikip konusuyo...

Sizde gerçekten saygı bitmiş ya...Yani siz zaten üstüne çok dusmussunuz, eşiniz de hakaret etmeyi normal sanıyor. Sizde o kadar hakaret etmesini haklı buluyorsunuz. Yanlış anlamayın ama bu kadar ağır konusulmasini ne olursa olsun kimse haketmez. Lütfen ezdirmeyin kendinizi ve biraz uzaklaşıp türkiyeye ailenizin yanına gidin.

iyi de canım benim biz sana sus dedik, sen ilk fırsatta yine adama çıkışmışsın. o da bütün kinini yine kusup iyice zırvalamış bu sefer.
ne konuştuk burda, ne derse ne yaparsa yapsın uzun bir süre çıkışmak yok, ona laf söylemek yok, susacaksın. çünkü sen haklı da olsan eşin bunu anlamayacak ve senin üstüne gelecek dedik. kaldı ki haklısın, ama eşinin gözünde haklı olma ihtimalin yok geçmişten dolayı, hop sil baştana döndünüz.
bugün o gelip ne derse desin dymazdan gelip baksaydın yemeğine, o telefonu bırakınca gelecekti yanına, yemeği yiyip akşamınızı normal geçirecektiniz. ama sen yine o kıvılcımı alevlendirdin.
eşinin söyledikleri yutulur laflar değil bana göre ve ne olursa olsun denmemesi lazım. sen o lafları duyup, sindirip bi de üstüne hazırladığı yemeği yemişsin. beni kesseler o masaya oturtamazdı kimse bana aşağılıksın, ig'un 50 diyen bir adamın masasına. sen hem oturup yemek yiyorsun hem de hala konuşmaya çalışıyorsun. bu adam sana da çok laf söyler ben sana diyeyim.
sus peace, Allah aşkına sus. görmezden gel kocanı, görme onu, tepki verme. haksız da olsan o lafları diyen bir insanla yemek yemişsin oturup, bide konuşmaya çalışmışsın ya. gerçekten diyorum, nasıl yapabildin bunu?

evet sacmaydi gereksiz ve sartlari zorlayacak bi tepki verdim.

soyledikleri cok agir yine agzina geleni soyledi ve evet bende ayni masaya oturdum ve nasi benimle boyle konustugunu vs sordum. bana masal anlatma kabul et nasi lanet oldugunu ve sus dedi. hataliysam da bunlari duymayi mi hakediyorum yani.....
bilmiyorum, ne yapayim? sus konusma tepki verme diyorsun... yemege oturmayim, sifir iletisim mi diyosun?

anlamadigim biz dun iyiydik, ama onun genel fikirleri bunlarmi ....... iyiyken nasil iyi o zaman, dun nasi sarilip uyudu yani. icinde ofke bu kadar buyuk mu bana bu laflari ediyor

Esiniz cok fena sinir patlamasi yasamiski artik hakaret bile etmis. Bunun kabulu tabiki olamaz ama malesef hakli. Karsimizdaki insan bazen bizi gözümüzün hicbirseyi görmedigi bir noktaya getirebiliyor. Adamin dengesizligi bence sizden kaynakli. Hakkinizda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…