- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
ama bak o da çabalıyor, sen biraz nefes alanı yaratınca toparlamaya çalışıyor. senin de şu anlayışlı halin kalıcı değil biliyorsun dimi. en ufak bir yumuşamada yine eskiye döneceksin. kocan bunun farkında ama yine baştan alıyor. sen değiş o da değişir.
tahammül bitmesi başka şeye benzemez, çünkü artık önyargı oluşur, sana töleransı biter.
kaçırtmak için mi uğraşıyorsun.
Selam, yemek yedik sessiz sakin yemekten sonra oteller bakmis onlari gosterdi gidecegimiz yerde gezdirecegi yerleri gosterdi sehri tanitti bana gayet iyiydi. Kendinide hatali goruyor cunku agir konusuyor biliyor ama en ufak seyde yine ayni olacak, uzuuun bi sure hatta hep iyi duzgun devam etmem lazim.
eşine fırsat tanıdığında onun da bişeyler için çabaladığını ve istediğini görebilmek sana da iyi gelecektir.
şuan belki içten içe tedirginsin, ama böyle de çok az konuşabiliyoruz benden soğur mu acaba diye, tahmin edebiliyorum. ama inan öyle olmayacak. böylesi ikinize de iyi gelecek, haydi sabır
heh bak gördün mü uzun zamandır iki gün üst üste tartışmadığınız bildiğim kadarıyla yoktu, bak şimdi oldu, aynen böyle devam şimdiselam, iki gundur iyi gidiyoruz valla tartismadik, ben sakinim ustune dusmuyorum, esimde sabirli normal davraniyor, hatta dun ucak bileti ve oteli de aldik tatil icin, kendisi aldi. insallah boyle devam edebiliriz.
heh bak gördün mü uzun zamandır iki gün üst üste tartışmadığınız bildiğim kadarıyla yoktu, bak şimdi oldu, aynen böyle devam şimdi
sen de kendini daha iyi hissediyorsun ama böyle olunca dimi? bak kendiliğinden yapmış yapılması gerekenleri sen bişey demeden, çok güze işte
evet valla iyi gidiyoruz masallah
bende iyi hissediyorum, rahat hissediyorum isime odaklandim keyfime gore yasiyorum . bu sabah baktim oo persembe olmus nasil olduda haftasonunu hic dusunmedim sormadim diyeeger cikmak istemezse cikmayiz bende belki bi iki magaza bakar gelirim veya havuza ineriz en kotu.
ikimizde rahat genis takiliriz..
nasil fikir ?
plan yapma canım o gün canın ne yapmak isterse onu yap. eşin de gelmek isterse gelsin gelmek istemezse surat asmadan çık kendi başına takıl. nasıl olsa akşam döndüğünde adam evde olacak darlamaya ne gerek var
tamam , gelmezse ben istersem cikar dolasirim gelirsede gezeriz. simdilik sorun yok rahat davrandigim icin
bi sure kavga etmesek ikimizde daha iyi hissedicez ve esimin aklindaki bunaltici dirdirci ve surekli talepkar esi de degisecek
aynen öyle. ki zoru başardın bak bikaç gündür tartışmanız bile olmuyor, eşin de sana karşı daha yumuşaktır eminim. aynen böyle devam
Hakaretleri dışında eşin çok haklı.
Sen gerçekten özür dilerim ama nasıl bir ilgi acligindasin ki şirket küçülüyor gibi bi haberi duymazdan gelip nabeeeer, gibi gereksiz diyaloglara girebiliyosun??
Benim gerçekten ağzım açık kaldi
Haklılık payın gerçekten 0.
Yorumlarımda her zaman esnek olmuşumdur. Şu an bu kadar net konuştuğuma ben bile şaşırıyorum.
En çok da neye şaşırdım biliyor musun?
O kadar lafı nasıl sineye cektin? Nasıl o yemeği yedin?
Bari biraz dik dur kibarcasini soyledim
iyi de canım benim biz sana sus dedik, sen ilk fırsatta yine adama çıkışmışsın. o da bütün kinini yine kusup iyice zırvalamış bu sefer.
ne konuştuk burda, ne derse ne yaparsa yapsın uzun bir süre çıkışmak yok, ona laf söylemek yok, susacaksın. çünkü sen haklı da olsan eşin bunu anlamayacak ve senin üstüne gelecek dedik. kaldı ki haklısın, ama eşinin gözünde haklı olma ihtimalin yok geçmişten dolayı, hop sil baştana döndünüz.
bugün o gelip ne derse desin dymazdan gelip baksaydın yemeğine, o telefonu bırakınca gelecekti yanına, yemeği yiyip akşamınızı normal geçirecektiniz. ama sen yine o kıvılcımı alevlendirdin.
eşinin söyledikleri yutulur laflar değil bana göre ve ne olursa olsun denmemesi lazım. sen o lafları duyup, sindirip bi de üstüne hazırladığı yemeği yemişsin. beni kesseler o masaya oturtamazdı kimse bana aşağılıksın, ig'un 50 diyen bir adamın masasına. sen hem oturup yemek yiyorsun hem de hala konuşmaya çalışıyorsun. bu adam sana da çok laf söyler ben sana diyeyim.
sus peace, Allah aşkına sus. görmezden gel kocanı, görme onu, tepki verme. haksız da olsan o lafları diyen bir insanla yemek yemişsin oturup, bide konuşmaya çalışmışsın ya. gerçekten diyorum, nasıl yapabildin bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?