- Konu Sahibi peaceful16
-
Biktim doyumsuzsun asagiliksin lanetsin ayrilalim 50 iq ailenin evine git vs vs.. Seviyor mu nefret mi ediyor acaba artik?
sizin konunuzu okudukça çok üzülüyorum çünkü gerçekten iyi niyetlisiniz. düzeltmek istiyorsunuz ama elinizde olmadan bu davranışları sergiliyorsunuz. bunu okurken anlamak mümkün. çoğu zaman da nasıl bir sonuca yol açacağını fark etmiyorsunuz. her şey olup bittikten sonra anlıyorsunuz. iş ciddiye binmiş durumda maalesef. ülkenizde olsaydınız, eşiniz dostunuz, aileniz yanınızda olsaydı bu noktalara gelmezdi olaylar. bence sizin de gerçekten desteğe ihtiyacınız var. ilgiye açlık durumu biraz da bundan ortaya çıkıyor. eşinizin söyledikleri çok incitici olmuş. oralarda mümkün mü bilmiyorum ama uzman birileriyle ruh halinizi görüşebilirsiniz. rahatlar ve hayatı daha güzel yaşarsınız gibi geliyor bana bu sayede. gözünüzde büyüttüğünüz şeyleri önemsememeyi başarabilirsiniz böylelikle. belki bir süre ailenizin yanına gelip özlem gidermek, eşinizden bağımsız eski hayatınıza dönmek size iyi gelecektir. gerçekten bilmiyorum evliliğiniz yoluna girer mi yoksa daha mı kötüye gider. ama umarım başa çıkabilirsiniz hepsiyle.
tesekkur ederim onerin icin. bende basak burcuyum :) basak olmak basli basina bi takinti zaten :)Sizi kendime çok benzetiyorum. Evli değilim ama sallatıda bi ilişkim var. Malesef biraz baskıcı ve bazende biraz takıntılıyım. Kafamda bir soru işareti varsa bunaltana kadar soruyorum. Başak burcuyumAma bana kalırsa soru işaretlerinin sahibininde suçu var. O yüzden Sizin o an neden saldırganlaştığınızı anlıyorum bi dönsün sizinle ilgilensin istiyorsunuz olmayında malum. Eşinizde size göre ilgisiz belki.Ama yinede bu yanlş bi tavır.. Bu kadar ilgi beklememek lazım galiba. Ne bilim yada isteği başka ve daha doğru belli etmek.. Sevgiliyken farklı ben şimdiden böyleyse bu ilişki yürümez diyorum.. Ama evlilik işte ha diyince kopulmuyor. İyi hissetmek diye bir kitap var dr david burns ün yazdığı. Bence bi okuyun eminim kndinizde birşeyler bulacaksınız ve iyi gelecek
Eve geldiniz mesela. Surekli gozun onun üzerinde olmasin.
Telefonmu oynuyor televizyonmu izliyor ne yapiyor ne ediyor diye takip edip durma
Rahat birak. O seninle konusmak sohbet etmek istediginde gelsin.
Mutfakta oyalan ertesi gunun yemegini yap, bulasik camasir islerine gir
Surat asmadan ama.
Ona tavir yapiyormus gibidegil.
Hareketli muzikler ac bir taraftan sarki soyle bir taraftan bulasik yika mesela
Kendi ayagiyla gelecektir senin yanina
Bak herkes demis kendini geri cekmelisin diye bende ayni fikirdeyim.
Gerçekten senin için çok üzgünüm. Bu senin bilerek yaptığın bir şey değil. Yapın böyle. Dua et lütfen. Bence eşinin aklında boşanmak yok hala. Sadece sıkıldı. Mutlaka kendine geleceksin ve hayattan pozitif enerji alacaksın. Bak bunlar durduğun yerde olmaz ama. En güzel örnek namaz. Anlını secdeye koyduğunda yer çekimi bütün negatif enerjini alıyor. Hem sen Allah'la birlikte hareket edersen onunla olursan Allah sana da eşine de mıhabbet verecektir. Eşin seni seviyor bana kalırsa. Kıyamıyorda sanki. Baksana yanına bahane bulup geliyormuş. Kıymetinizi bilin. Azıcık sabret ve düzelmeye bak. Bu senin suçun değil ama imtihanın. Bu yüzden çaba vermelisin. Mesela eşine süpriz hazırla? Ya da eve geldiğinde farklı karşıla ? Mutlaka bir yolu var. Boşanmayı sen aklından geçirirsen kocanda geçirir. Bırak ya ne boşanması ? Olur böyle tartışmalar. Küçük şeyleri büyütmemek lazım. Bi gülümsesen geçecek şeyler. Mutlaka dua et. Sevgilerimle, Allah'a emanet ol.anladim, oyle yapacagim zaten konusacagim birsey yok, takilirim evde dedigin gibi yapacak birseyler bulurum ilgilenmem onunla. surat asmadan tripsiz..
en zoru kavgaliyken aksam yemekleri.... yemek yapmak, yemekte hic konusmadan yemek mecburiyetten.
kendi ayagiyla degilde bahanelerle gelir genelde, iste bisey gorur haber onu soyler veya marketten ne lazim vs vs konusma bahanesiyle ufak adimlar. suanda ne olur bilmem, bosanmayi kafaya takmistir belki
Gerçekten senin için çok üzgünüm. Bu senin bilerek yaptığın bir şey değil. Yapın böyle. Dua et lütfen. Bence eşinin aklında boşanmak yok hala. Sadece sıkıldı. Mutlaka kendine geleceksin ve hayattan pozitif enerji alacaksın. Bak bunlar durduğun yerde olmaz ama. En güzel örnek namaz. Anlını secdeye koyduğunda yer çekimi bütün negatif enerjini alıyor. Hem sen Allah'la birlikte hareket edersen onunla olursan Allah sana da eşine de mıhabbet verecektir. Eşin seni seviyor bana kalırsa. Kıyamıyorda sanki. Baksana yanına bahane bulup geliyormuş. Kıymetinizi bilin. Azıcık sabret ve düzelmeye bak. Bu senin suçun değil ama imtihanın. Bu yüzden çaba vermelisin. Mesela eşine süpriz hazırla? Ya da eve geldiğinde farklı karşıla ? Mutlaka bir yolu var. Boşanmayı sen aklından geçirirsen kocanda geçirir. Bırak ya ne boşanması ? Olur böyle tartışmalar. Küçük şeyleri büyütmemek lazım. Bi gülümsesen geçecek şeyler. Mutlaka dua et. Sevgilerimle, Allah'a emanet ol.
ben çoktandır kendimi geri çekiyorum ancak bu sefer bunu başka şeylere, olmadık şeylere yorup bundan kavga çıkarıyor asla anlamıyor ve anlamayacak da çünkü eşim asla hatasını kabullenen bi adam değil ne yazık ki ben de zaten pes ettim artıkzamanla insanin tahammulu sabri azaliyordur tabiki haklisin, umarim sizin icinde hersey daha guzel olur belkide insan elindekinin, garanti gordugu esinin kiymetini biraz yoklugunda anliyordur. senin icin soyluyorum bunu belki biraz kendini ceksen esin senin ustune dusecek kaybetmekten korkacak herseye sinirlenmeyecek..
ornegini anladim evet esimde guzellikle ve uyarmayla basaramadigini soyluyor. bugun kavgadan sonra yemekte dedimki aylardir ayni seyleri soyluyosun kavgada kim bilir kac aydir boyle dusunuyorsun o da "kac yildir demeli" dedi. yani basindan beri biriktirdigi seyler var. ne olursa olsun hakaretli konusmamali haketmiyorum.
konusmayacagim , gormezden gelirim ama bi kac gune bisey yokmus gibi davranarak barisma yoluna gider. kendini hatali gormuyorki zaten benim hatali oldugumu dusunuyor, evet hataliyim olayda bu kadar tepkiyi haketmedim ama.
vur deyince oldurmek bu.
insan ettigi laflari dusunmezmi.
ciddi olamazsın benim eşim de başak burcutesekkur ederim onerin icin. bende basak burcuyum :) basak olmak basli basina bi takinti zaten :)
kitaba bakicam..
baskici ve takintili olmamaya calis kendini duzeltmeye calis bak okuyorsun goruyorsun evlilikler yurumuyor boyle...
Mutlaka düzelecek Allah'ın izniyle. Kalpleri çeviren yöneten Allah'tır. O isterse öyle bir unutturur ki o kırgınlıklarınızı. Yeter ki ona güven inan. Ve onun için yaşa. Kimse için değil. Mesele içimizde kimseyi putlaştırmamak. Kalbimizde eşimizin çoluğumuzun çocuğumuzun sevgisi elbette olacak ama bize can veren ve yaşadığımız her saniyeyi, aldığımız her nefesi bize veren Rabbimiz. Ondan sapma, ona sığın ona güven. Öyle büyük ki onun kudreti merhameti. Bende duacınızım inşallah.simdi dedimki Allah'im bana bir mesaj ver yol goster ne yapayim, o anda sen bu mesaji yazdin.
tesekkur ederim. insallah guzel gunlerimiz olur. soylenen sozler cok agir, biraz gecmise bakiyorum 2 gun iyiysek 3 gun kavgaliyiz. benimde etkim buyuk mutlaka biliyorum, yapim boyle bilerek veya kavga icin yapmiyorum ama kimse cekmezki, biliyorum.. duzeltebilirim insallah..
Bu kadar acımasız konuşmayın. Lütfen! Bir evlilik bu kadar kolay bitemez. Ve burada atıp tuttuğumuz kadar da kolay değil bu stres. Sizin bu bayana stres topuna döneceksin demeniz bile psikolojik bir baskı. Kendinize gelin lütfen. Biraz daha dikkatli bakarsanız kendinizin bu bayandan daha olumsuz olduğunu fark edersiniz. Ha hayatın gerçekleri derseniz, hayat bu değil. Bir anda, zorlanarak da olsa ayakta tutulan bir evliliği bitirmek değil. Hz. Mevlana'nın bir sözü var. " Her şey üzerine gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme! İşte orası senin kaderinin değişeceği yerdir. " Buna sabrederlerse Allah'ın izniyle uzun hayırlı bir ömür geçirecekler birlikte. Tekrar ediyorum evlilik sizin bilinç altınızdaki kadar basit bir olay değil. Evlilik göklerde kıyılan bir nikahtır. Allah'ın en sevmediği helal de boşanmaktır. Düşünün. Yanlış bir şey söylediysem af buyurun. Ama lütfen!O kadar aşağılayıcı laflarin üzerine yorumlarında gördüm ki yine yumusamissin. Bir güler yüzle hallolacak meseleler diyorlar hı hı evet diyorsun.
Sen bu tavrınla bundan sonraki ufacık tartışmada yiyeceğin hakaretleré davetiye çıkarıyorsun.
Adamın düşüncesi şu olcak, ağzıma geleni sayıyorum umurunda bile değil. Ya Rabbi şükür diyor. O zaman öfke anında kendimi frenlememe gerek yok.
Seni stres topuna çevirecek yani. Yeter ki evli kalayım diye kendinizden oluyorsunuz.
Tercih meselesi.
Bi sakin lütfen.Bu kadar acımasız konuşmayın. Lütfen! Bir evlilik bu kadar kolay bitemez. Ve burada atıp tuttuğumuz kadar da kolay değil bu stres. Sizin bu bayana stres topuna döneceksin demeniz bile psikolojik bir baskı. Kendinize gelin lütfen. Biraz daha dikkatli bakarsanız kendinizin bu bayandan daha olumsuz olduğunu fark edersiniz. Ha hayatın gerçekleri derseniz, hayat bu değil. Bir anda, zorlanarak da olsa ayakta tutulan bir evliliği bitirmek değil. Hz. Mevlana'nın bir sözü var. " Her şey üzerine gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme! İşte orası senin kaderinin değişeceği yerdir. " Buna sabrederlerse Allah'ın izniyle uzun hayırlı bir ömür geçirecekler birlikte. Tekrar ediyorum evlilik sizin bilinç altınızdaki kadar basit bir olay değil. Evlilik göklerde kıyılan bir nikahtır. Allah'ın en sevmediği helal de boşanmaktır. Düşünün. Yanlış bir şey söylediysem af buyurun. Ama lütfen!
Az önceki mesajınızda üslubunuza tekrar bakmanızı öneriyorum. Ayrıca kimse burada gül geç demedi. Şahsen ben demedim. Ama bir tebessüm bazen çok büyük buz dağlarını eritir. Hiç yaşadınız mı bilmiyorum ama umarım bir gün yaşar ve bunun, bir tebessümün değerini anlarsınız. Belkide çoktan anladınız. Bilemiyoruz :) tekrar yanlış bir şey söylediysem özür diliyorum.Bi sakin lütfen.
Sizinle konuşmadım
Kendi fikrinizi belirtip çekilin.
Ayrıca boşan gibi bir yorumda da bulunmadım önceki yorumum da ortada ve açık.
Benim kaldiramayacagim şey ağır hakaretlere uğramak.
Yorumu ben yaptığıma göre insan onurunu böyle zedeleyen hakaretlere boyun eğ, sakin sesini çıkarma, gül geç diyemeyecegim.
Herkes kendi yaşantılarına ve hayat gorusune göre yorum yapar sonuç itibariyle.
Iq su 50 olan bir gerizekalıya mi hizmet edicem,Az önceki mesajınızda üslubunuza tekrar bakmanızı öneriyorum. Ayrıca kimse burada gül geç demedi. Şahsen ben demedim. Ama bir tebessüm bazen çok büyük buz dağlarını eritir. Hiç yaşadınız mı bilmiyorum ama umarım bir gün yaşar ve bunun, bir tebessümün değerini anlarsınız. Belkide çoktan anladınız. Bilemiyoruz :) tekrar yanlış bir şey söylediysem özür diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?