- 19 Şubat 2014
- 2.493
- 2.843
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
" Lanet , özürlü , gerizekalı... Iq 50 " :) birde üslubumda sorun yok diyorsun. Bazen bazı şeyler alttan alınmalı. Evliliği kurtarmak istiyorsa yapmalı ve kocasıda onun yapısına razı olmalı. Senin dediğin gibi olsa, böyle herkes " ben " " benim mutluluğum " dese, insanlar yarı yolda kalır. Tıpkı bu bayanın seni dinlediği takdirde evliliğini bitereceği gibi. Neden senin mesajına yanıt verdiğime gelirsek, bana göre yanlıştı ve bende düşüncelerimi belirtmekte özgürüm. Sende saygı duymak zorundasın hanım efendi. Aynı zamanda bunu senin gibi kaba bir şekilde yapmadım. Gayet saygılıyım diye düşünüyorum. Ki öyleyim :) Ve haksızda olsam senin bu muameleni haketmiyorum. " gerizekalı, lanet, özürlü..." Bende değerliyim. Lütfen başkaları için önerdiğin şeyleri kendinde uygula. Umarım fazla gerilmemişsindir benim yüzümden. Daha fazla yorum yapmayacağım. Tahrik edici sözler söylememenizi umuyorum. :) iyi akşamlar.Iq su 50 olan bir gerizekalıya mi hizmet edicem,
Lanet
Özürlü
Daha fazla yazamiycam.
Tebessüm gösterilmesi gereken yer vardır evet bu lafların üzerine dudak kenarım bile segirmez.
Tercih ve kişilik meselesi.
Ben haksız da olsan bu muameleyi haketmiyorsun dedim.
Onun değerli olduğunu hatırlaması lazım.
Sizin okuduklarınızı anlamakta ciddi sıkıntılarınız var :)" Lanet , özürlü , gerizekalı... Iq 50 " :) birde üslubumda sorun yok diyorsun. Bazen bazı şeyler alttan alınmalı. Evliliği kurtarmak istiyorsa yapmalı ve kocasıda onun yapısına razı olmalı. Senin dediğin gibi olsa, böyle herkes " ben " " benim mutluluğum " dese, insanlar yarı yolda kalır. Tıpkı bu bayanın seni dinlediği takdirde evliliğini bitereceği gibi. Neden senin mesajına yanıt verdiğime gelirsek, bana göre yanlıştı ve bende düşüncelerimi belirtmekte özgürüm. Sende saygı duymak zorundasın hanım efendi. Aynı zamanda bunu senin gibi kaba bir şekilde yapmadım. Gayet saygılıyım diye düşünüyorum. Ki öyleyim :) Ve haksızda olsam senin bu muameleni haketmiyorum. " gerizekalı, lanet, özürlü..." Bende değerliyim. Lütfen başkaları için önerdiğin şeyleri kendinde uygula. Umarım fazla gerilmemişsindir benim yüzümden. Daha fazla yorum yapmayacağım. Tahrik edici sözler söylememenizi umuyorum. :) iyi akşamlar.
ben çoktandır kendimi geri çekiyorum ancak bu sefer bunu başka şeylere, olmadık şeylere yorup bundan kavga çıkarıyor asla anlamıyor ve anlamayacak da çünkü eşim asla hatasını kabullenen bi adam değil ne yazık ki ben de zaten pes ettim artık
son kavgamızda bile onun siniri karşısında kendimi kaybettiğimi herşeyi onun başlattığını anlamıyor ve şu anda beni suçlayıp benimle konuşmuyor hatta hala aynı tavırlarına devam ediyor sinirli asabi sürekli laf sokma halinde yapma dediğim ne varsa şu anda yapıyor benim de artık eskisi kadar kolay içim soğumuyor bu yüzden
amacım konunu sabote etmek değil
sadece anlattım ki -yalan değil benim de içimi dökmeye ihtiyacım varmış hem de bi de senin tavırlarının eşine yansımasını bi nebze anlayabilesin
kesinlikle hakaret işitmeyi haketmiyorsun
ama bunu göstermenin yolu surat asmak değil
çünkü artık her surat astığında adam gardını alıyor sana karşı haklı haksız savunmaya geçiyor
o yüzden senin çok ciddi bir sessizliğe bürünmen gerekiyor
surat asmadan ama lütfen
Mutlaka düzelecek Allah'ın izniyle. Kalpleri çeviren yöneten Allah'tır. O isterse öyle bir unutturur ki o kırgınlıklarınızı. Yeter ki ona güven inan. Ve onun için yaşa. Kimse için değil. Mesele içimizde kimseyi putlaştırmamak. Kalbimizde eşimizin çoluğumuzun çocuğumuzun sevgisi elbette olacak ama bize can veren ve yaşadığımız her saniyeyi, aldığımız her nefesi bize veren Rabbimiz. Ondan sapma, ona sığın ona güven. Öyle büyük ki onun kudreti merhameti. Bende duacınızım inşallah.
Sizin okuduklarınızı anlamakta ciddi sıkıntılarınız var :)
O hakaretleri ben mi yazdım saniyorsunuz ciddi ciddi
Tekrar konuya dönünüz.
Ama sonuç degismeyebilir ben yardimci olayım eşi etmiş bu hakaretleri konu sahibine.
Ben de ayrıl değil, hatasını anlamasını sağla diyorum.
Artık cevap vermeyeceğim mesele siz degilsiniz .
Uzman destegi dusunuyorsunuz sanirim. Yasadiginiz ulkede dil sıkıntısı yuzunden uzman destegi alamiyorsaniz belki online olarak alabilirsiniz. Umarim duzelir evliliginiz. Bazen bir seyleri dogru yapmaya calisirken her sey elimize ayagimiza dolanabiliyor. İnsallah iyi olursunuz.
Iq su 50 olan bir gerizekalıya mi hizmet edicem,
Lanet
Özürlü
Daha fazla yazamiycam.
Tebessüm gösterilmesi gereken yer vardır evet bu lafların üzerine dudak kenarım bile segirmez.
Tercih ve kişilik meselesi.
Ben haksız da olsan bu muameleyi haketmiyorsun dedim.
Onun değerli olduğunu hatırlaması lazım.
Hayır aksine sevdiği için seni eleştiriyor kızıyor ki azıcık değişesingunaydin,
Allah sabir versin sanada, seviyorum diyorsun yine bi nebze gozun gormuyordur belki herseyi. Aynisini esin icinde diliyorum. Umarim biraz degerini anlar, vara yoka sinirlenmez...
tabiki ihtiyacin vardir ya bana cok iyi geliyor icimi dokmek burada sizden yorum almak, yoksa insan kendi kendine isin icinden cikamiyor bazen..
bu gece mac izliyordu saat 2.30 gibi uyanip tuvalete gitmistim, sonra sabah 8 de kalktigimda baktim koltukta uyumus. yani gelmedi yataga.
Oyle ciktim gittim.
nolacak bizim sonumuz, hakikaten bosanacakmiyiz acaba..
insan bu kadar sevip anlasamaz olurmu.. acaba o beni sevmiyor da onunda mi etkisi var..
Ben eşinin sana sevgisinin eskisi gibi olduğuna inanıyorum hala sevmeyen Ada'm ne yaptığını ne yapmadığını inan umursamazTesekkur ederim, sagolun. insan bu kadar severek evlenip birbirini sevip , herseyi goze alip bu kadar mutsuz olurmu.
yuzumuz gulmuyor. belki esimin bana olan sevgisi de eskisi gibi degildir, veya sadece tahammul edemiyor artik sevse bile.
bastan hataliyim, cok hataliyim, kafasindaki beni degistirmem cok uzun surecek cok zor bi donem olacak. her kavgada bu laflari sozleri duymak istemiyorum, haksiz oldugum icin genel olarak konusmaya cesaret edemiyorum yoksa resti ceksem cekmem lazim bu lafa soze, ama ceksem gidecek zaten bosanacagiz hakli gorecek kendini bana hayati zehir ettin dicek
merhaba tekrar,
kavga etmiyoruz derken cok buyuk kavga patladi biraz once..
esime eve gelirken marketten biseyler istemistim, yoldaykende bana sodalari buzluga koyarmisin dedi bende yemek daha hazir degil yazdim . diceksiniz bunlari niye anlatiyosun hepsi baglantili cunku.
neyse eve geldi marketten meraba askim dedi birakti posetleri, bana aldigi seyleri gosteriyodu hep yaptigi sey eve gelince tek tek cikarir gosterir . sonrada mutfaga gecti disarda sodalari gordu buzluga koymamissin niye disari cikardin daha isinsin diye mi dedi. sonra balik yapicaktim ama dondurulmus oldugu icin cozulmesini bekliyodum e baslamamissin uzunmu suruyor falan dedi. bugun biraz stresli gecmisti isyerinde o yuzden gergindim bende bu kadar soru sual gelir gelmez, bide mutfak isine vs karismasindan nefret ediyorum az gergin konustum. sonra sirketiyle ilgili bi haber cikmis kuculmeye gidiyomus onu gosterdi ve koltuga gecti telefonuna bakiyodu bende yanina gittim "ee nabeeer" dedim imali yani, o da dururmusun haberi okuyorum sirketle ilgili dedi bende eve geldin o niye burda bu niye surda bi naber iyimisin nasi gecti gunun demek yok anca gec buraya telefona bak dedim. ne dedimki soda icin baska ne dedim ne olmus dediysem git yemegini yapta yiyelim dedi. neyse ben devam ettim konusmaya bu sefer agzina geleni soyledi.
biz cok buyuk hata etmisiz evlenerek, su haline bak nabeeer diyosun ozurlumusun sen sirketle ilgili cikan habere bak okuyorum, senden izin mi alicam telefonuma bakmak icin kolen miyim ben senin, eve gelince dedim iste naber , 27 sene ailemle yasadim onlara hizmet etmedim annem bana oss ye caliscaksin birak telefonu demedi simdi su halime bak. bu kadar zit iki insan evlenirmi ya ask iste kor olmusuz hala seviyorum ama ben yapamiyorum seninle biktim bunaldim yapamiyorum mutlu degilim, kafan basmiyo anlamiyosun 1 ay 2 ay al 1.5 sene oldu bi ileri iki geri ayni degismiyosun ve ben katlanamiyorum dedi. git turkiyeye don ailene sana istediklerini alsinlar istedigin gibi yasa. ben eve karimi mutlu etmek icin gelmek istemiyorum basit sade hayat istiyorum evime geliyim dinleniyim huzur bulayim. insan eve gelirken nefret edermi telefonumu elime almak icin cekinirmi 28 yasindayim ben senden izinmi alcam ne yapcagimi, nasi konusacagimi. begenmiyosan ... git diye bagirdi. biktim sikayetlerinden suratlarindan seni memnun etmeye calismaktan doyumsuzlugundan , asagiliksin sen dedi. gidelim turkiyeye goruselim ailelerle bakalim konusalim. sen yoksul hayatada alisik degilsin hem bu borc falan fazla geldi sana dedi. 50 iq su olan birine hizmet edecegim birde falan dedi.
boyle hakaretli kufurlu bagira cagira konustu kendini paraladi. ben konusmadim .
mutfaga gitti baliklari pisirdi masaya getirdi yedik.
cok agir konusuyosun ben bunlari haketmiyorum ben senle evliysem sende benle evlisin zorla evlendirmedi kimse seni kendi isteginle evlendin ve beni buraya sen getirdin sen bana bu laflari nasi yakistirirsin gozunde hic degerim yokmu dedim. o da susarmisin bos konusuyosun masal anlatiyosun sus kabul et ne kadar lanet bi insan oldugunu dedi.
bende madem boyle dusunuyosun dun niye boyle degildin, kavgayimi bekliyosun dusuncelerini soylemek icin , rol mu yapiyosun diger zamanlarda dedim , dun sen nasi farkliysan bugun degistiysen bana da aynisi oluyo demekki dedi oyle kestirip atti. sonra ayni seyler uzerine konustum yine konusmak istemiyorum susarmisin dedi. sustuk
yorum yaparmisiniz lutfen.......
Ne olmuş ki Lale abla?Günaydın peace.
Çok üzüldüm be bu defa.
O kadar emek veriyoruz,yazıyoruz,çiziyoruz,uzun uzun anlatıyoruz.
Biliyorum iyi niyetlisin,tamam tamam diyorsun ama işte kendine engel olamadığın bir duygun var senin.
O yüzden yardım almalısın diyorum...
Belki bir uzman çözer de hem eşine hem de sana yardımcı olur.
Peace,ahhh peace inan kıyamıyorum da...
Çok mu sevgisiz büyüdün?
Gene kapışmışlar diye okudum..Ne olmuş ki Lale abla?
Bence doğru okumuşsundur. Konu sahibesinin uzman yardımına ihtiyacı var. Tamam ilgi görmek güzel bi şey, bunu beklemekte en doğal hakkımız ama bu derece sık boğaz etmek anlamsız.Gene kapışmışlar diye okudum..
Yanlış mı okudum ayol yoksa sabah sabah daha ayılamadım mı?
Dur bakıyım...
Günaydın peace.
Çok üzüldüm be bu defa.
O kadar emek veriyoruz,yazıyoruz,çiziyoruz,uzun uzun anlatıyoruz.
Biliyorum iyi niyetlisin,tamam tamam diyorsun ama işte kendine engel olamadığın bir duygun var senin.
O yüzden yardım almalısın diyorum...
Belki bir uzman çözer de hem eşine hem de sana yardımcı olur.
Peace,ahhh peace inan kıyamıyorum da...
Çok mu sevgisiz büyüdün?
Yok güzelim ağlama inan seni üzmek istemedim.gunaydin
dogru okudun ,
biliyorum, cok tesekkur ederim destekleriniz icin..
neyi yapamiyorum, esimin o laflarini haketmiyorumki ya.... vur deyince olduruyor. hic bi saygisi kalmadi bana
deger vermiyor sanki. sinirlendimi gozu donuyor. artik tahammulude yok ufak seye sinirleniyor ve agzina geleni soyluyor..
nasil cikacagim ben bu isin icinden
28 yasindayim ama kendimi 22 yasinda yeni evli gibi hissediyorum biseyleri beceremiyorum..
cok sevgisiz buyumedim, ama annem babam hep calistilar cocuklugum boyunca. 2 -3 sene once emekli oldular.
hep bakicilarla buyudum ben ve kardeslerim. kotu degildi ailemi cok seviyorum. ama cok daha ilgili olabilirlerdi bazen sucluyorum..
Kusura bakmada sürekli surat 5 karış dolaşırsan insanı bunalıma sokarsın kocanda bır kabahat gormedım dızı 30 dak sürüyormuş zaten ee sende 30 dak diziyle bakmıyorsan nette takıl mutfakta çay demle ne bılım bul bişi illaki hep senin dedıgın olmucak jesınlıkle burda Kocan haklı sınırlenınce kaba oluyor dıyorsun hangımız Kibar oluyoruz ben bıle sınırlenınce çok kaba olurum ne dedıgımı Bılmem bence sen kendını düzelt esınle herseyı beraber yapman gerekmiyor evlide olsanız insanların kendıne daır bır özeli vardır mesela kk da takılmak whatsap dedıkodu yapmak vs gibide olabılır oda dızı izler yani onunda özeli o saygı duy ve böyle seylerde sorun çıkarma burda tamamen sen suçlusun ve o surat asma asla yapmamerhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
biliyorum bazen cok surat yapiyorum, kaprisliyim..... o da sinirlenince agzindan cikani kulagi duymuyo kirici ve cok kabalasiyo. dediki insanlarin kocalari cok kotu davraniyomus eslerine ona ragmen kadinlar guler yuzluymus vs bense tam tersi o benim icin elinden geleni yapmaya calisirken bu kadar enayiyken ben kaprisli zehir dolu bi kadinmisim.
napacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?