Yine kavga ettik :(

Bir erkek boşanma lafını ağzına alıyorsa fena.
Ne çok serbest bırakıcan ne çok sıkıcan erkek milletini.
Sen sıkmuşsın canım

" Lanet , özürlü , gerizekalı... Iq 50 " :) birde üslubumda sorun yok diyorsun. Bazen bazı şeyler alttan alınmalı. Evliliği kurtarmak istiyorsa yapmalı ve kocasıda onun yapısına razı olmalı. Senin dediğin gibi olsa, böyle herkes " ben " " benim mutluluğum " dese, insanlar yarı yolda kalır. Tıpkı bu bayanın seni dinlediği takdirde evliliğini bitereceği gibi. Neden senin mesajına yanıt verdiğime gelirsek, bana göre yanlıştı ve bende düşüncelerimi belirtmekte özgürüm. Sende saygı duymak zorundasın hanım efendi. Aynı zamanda bunu senin gibi kaba bir şekilde yapmadım. Gayet saygılıyım diye düşünüyorum. Ki öyleyim :) Ve haksızda olsam senin bu muameleni haketmiyorum. " gerizekalı, lanet, özürlü..." Bende değerliyim. Lütfen başkaları için önerdiğin şeyleri kendinde uygula. Umarım fazla gerilmemişsindir benim yüzümden. Daha fazla yorum yapmayacağım. Tahrik edici sözler söylememenizi umuyorum. :) iyi akşamlar.

Sizin okuduklarınızı anlamakta ciddi sıkıntılarınız var :)
O hakaretleri ben mi yazdım saniyorsunuz ciddi ciddi
Tekrar konuya dönünüz.
Ama sonuç degismeyebilir ben yardimci olayım eşi etmiş bu hakaretleri konu sahibine.
Ben de ayrıl değil, hatasını anlamasını sağla diyorum.
Artık cevap vermeyeceğim mesele siz degilsiniz .

gunaydin,

Allah sabir versin sanada, seviyorum diyorsun yine bi nebze gozun gormuyordur belki herseyi. Aynisini esin icinde diliyorum. Umarim biraz degerini anlar, vara yoka sinirlenmez...
tabiki ihtiyacin vardir ya bana cok iyi geliyor icimi dokmek burada sizden yorum almak, yoksa insan kendi kendine isin icinden cikamiyor bazen..

bu gece mac izliyordu saat 2.30 gibi uyanip tuvalete gitmistim, sonra sabah 8 de kalktigimda baktim koltukta uyumus. yani gelmedi yataga.
Oyle ciktim gittim.
nolacak bizim sonumuz, hakikaten bosanacakmiyiz acaba..
insan bu kadar sevip anlasamaz olurmu.. acaba o beni sevmiyor da onunda mi etkisi var..

Tesekkur ederim, sagolun. insan bu kadar severek evlenip birbirini sevip , herseyi goze alip bu kadar mutsuz olurmu.
yuzumuz gulmuyor. belki esimin bana olan sevgisi de eskisi gibi degildir, veya sadece tahammul edemiyor artik sevse bile.
bastan hataliyim, cok hataliyim, kafasindaki beni degistirmem cok uzun surecek cok zor bi donem olacak. her kavgada bu laflari sozleri duymak istemiyorum, haksiz oldugum icin genel olarak konusmaya cesaret edemiyorum yoksa resti ceksem cekmem lazim bu lafa soze, ama ceksem gidecek zaten bosanacagiz hakli gorecek kendini bana hayati zehir ettin dicek

gunaydin,
herkesin tarzi farkli farkli , anliyorum normalde bende onceden olsa derimki manyakmisin bu laflari neden duyuyorsun ayrilsana, bunu diyen adam vurur sana, zaten anlasamiyosunuz baksana evlendiginizden beri birbirinizi yiyosunuz sayginiz da kalmamis, bosan yasiniz gencken.

Ama icinde yasayan ben olunca oyle olmuyor, inanamiyorum bu noktaya geldigimize.
taniyorum cunku ben onu, nasil evlendigimizi biliyorum, ve icimdeki niyeti biliyorum. evet yapim boyle zor biriyim, kotu niyetle yapmasamda karsimdakini boguyorum, yani esimi bogdum 1.5 senede cildirttim.
simdi napabilirim ?
tabiki duymayi haketmiyorum o laflarini o sozlerini, bi bahanesi olamaz bunun. suanda yapsam ben bu laflarini kabul etmiyorum diyip gidebilirim sadece, o da buyuk ihtimalle pesimden gelmez e cunku kendini hakli goruyor zaten boguldu bikti .
bilmiyorum bende napacagimi..

tesekkurler, yok almiyorum destek henuz.
tek aldigim destek kk :)

burada siz atisirken bana esimin soylediklerini tekrar soyluyorsunuz aslinda. tercih ve kisilik meselesi derken ozellikle.
ben oldugu gibi anlatiyorum size, mukemmel davraniyorum demiyorum zaten yardim icin yaziyorum buraya.

O kadar hakaret edecek sonra masaya oturup onunla konuşacağım? Git yemeğini yap diyecek mesela kendi yayılacak koltukta? Ya da ben kimseye hizmet etmem ne demek? 27 senedir yapmamış paşa sana hiç yapmazmış? Ee sen ona hizmet etmek zorunda mısın kendi yapsın yemeğini, temizligini, utusunu. Sen de calisiyorsun. Ben sorunu anladim sorun senin eşin. Kendine deger veriyor sadece ve bunu da belli ediyor sen de tepki veriyorsun ister istemez. O rahat bir hayat istiyor sen de senle ilgilenen bir eş istiyorsun. Ee ne olacak? Orta yol bulunacak. Herkes adim atacak ille bir tarafin dedigi olmayacak.
Sunu da yazmam gerek ne demek ailenin yanina git? Ya bu erkeklere neden bu ozguveni veriyorsunuz, ayriliyoruz hadi ailenin evine dusuncesini tasimasina izin veriyorsunuz? Dik durun ya, bu resmen tek tarafin isteklerine boyun egmek.

Hayır aksine sevdiği için seni eleştiriyor kızıyor ki azıcık değişesin
Ama sevdiği kadar da huzur istiyor bu Ada'm sadece ve bunu sende arıyor bulmak için elinden geleni yapıyor bulamayınca da böyle öfke patlamaları yaşıyor
Ben de çok kızgın ve kırgınım eşime yüzüne bile bakmıyorum neredeyse ama bu hala bi umudum olduğu için onu hala sevdiğim için sevmesem inan bi saniye uğraşmam çıkar giderim evden
O hala öfkeli sana bak sen burada denilenleri yaptığın Zaman Ada'ma Nasıl iyiydi Ada'm mutlu oldu
Sen ne zaman başa döndün Ada'm artık patladı
Şunu da düşünüyor olabilir bu kadın beni sevmiyor sevse düşüncelerime isteklerime bu kadar kayıtsız kalamazdı diye ve bunun öfkesini ve mutsuzluğunu da yaşıyor olabilir

Ben eşinin sana sevgisinin eskisi gibi olduğuna inanıyorum hala sevmeyen Ada'm ne yaptığını ne yapmadığını inan umursamaz
Bu Ada'm umursuyor ki sen iyiyken Mutlu oluyor sen laf sokmaya başlayınca da bozuluyor üzülüyor sinirleniyor
Ama tahammülü evet çok azalmış ve biraz daha bunu zorlarsan ne yazık ki sevgisini de azaltırsın lütfen dikkat et bundan sonra lütfen

Eşin bitirmiş kafasında sana saygısı kalmamış dünyanın hakaretini yedin hala neyi bekliyorsun.Sana aşağılık dedi gerizekalı dedi.Bırak yemek yemeği o lafları ona yedirtirdim.Eşin denedik denedik seninle olmuyor diyor.Ayrılsanız daha iyi ben olsam öyle yapardım.Sende takıntı var kendi kendine halledemiyorsun bir psikologla görüşsen

Günaydın peace.
Çok üzüldüm be bu defa.
O kadar emek veriyoruz,yazıyoruz,çiziyoruz,uzun uzun anlatıyoruz.
Biliyorum iyi niyetlisin,tamam tamam diyorsun ama işte kendine engel olamadığın bir duygun var senin.
O yüzden yardım almalısın diyorum...
Belki bir uzman çözer de hem eşine hem de sana yardımcı olur.
Peace,ahhh peace inan kıyamıyorum da...
Çok mu sevgisiz büyüdün?

Ne olmuş ki Lale abla?

Gene kapışmışlar diye okudum..
Yanlış mı okudum ayol yoksa sabah sabah daha ayılamadım mı?
Dur bakıyım...
Bence doğru okumuşsundur. Konu sahibesinin uzman yardımına ihtiyacı var. Tamam ilgi görmek güzel bi şey, bunu beklemekte en doğal hakkımız ama bu derece sık boğaz etmek anlamsız.

gunaydin
dogru okudun ,
biliyorum, cok tesekkur ederim destekleriniz icin..
neyi yapamiyorum, esimin o laflarini haketmiyorumki ya.... vur deyince olduruyor. hic bi saygisi kalmadi bana
deger vermiyor sanki. sinirlendimi gozu donuyor. artik tahammulude yok ufak seye sinirleniyor ve agzina geleni soyluyor..
nasil cikacagim ben bu isin icinden
28 yasindayim ama kendimi 22 yasinda yeni evli gibi hissediyorum biseyleri beceremiyorum..

cok sevgisiz buyumedim, ama annem babam hep calistilar cocuklugum boyunca. 2 -3 sene once emekli oldular.
hep bakicilarla buyudum ben ve kardeslerim. kotu degildi ailemi cok seviyorum. ama cok daha ilgili olabilirlerdi bazen sucluyorum..

burda bu kadar seni telkin etmeye çalışıldı yine kendini engelleyememişsin ve sonunda patlamış. o kadar hakareti etmesi hiç hoş değil tabiki kim olursa olsun ama anladığım kadarı ile biriktirip patlama durumu var. daha önce yazdığımın aynısını yazıcam evliliğini kurtarmak istiyorsan artık değiştiğini eşine belli et gerçekten kendini tut lütfen ufak basit şeylerden sorun çıkarıp trip atma. son olayda senin çok aşırı bir suçun yok ama bardağın son damlası tarzında olmuş. bu hakaretler onu haksız duruma düşürmüş, ama konuşmasını anlamlandırmaya çalış ortada boğulmuş ve trip yemekten bıkmış, huzur bulmak isteyen bir insan var.

Yok güzelim ağlama inan seni üzmek istemedim.
Ana baba çalışıp bakıcılarla büyümenden farklı bir şey olmalı.
Sonuçta çok insan ya bakıcıyla ya d anaokuluyla büyüyor.
O sana değer vermiyor diyorsun ya inan o da senin için aynısını düşünüyor.
Beni sevse,bana değer verse bana,hayatıma,zevklerime saygı duyar diyordur emin ol.

Kusura bakmada sürekli surat 5 karış dolaşırsan insanı bunalıma sokarsın kocanda bır kabahat gormedım dızı 30 dak sürüyormuş zaten ee sende 30 dak diziyle bakmıyorsan nette takıl mutfakta çay demle ne bılım bul bişi illaki hep senin dedıgın olmucak jesınlıkle burda Kocan haklı sınırlenınce kaba oluyor dıyorsun hangımız Kibar oluyoruz ben bıle sınırlenınce çok kaba olurum ne dedıgımı Bılmem bence sen kendını düzelt esınle herseyı beraber yapman gerekmiyor evlide olsanız insanların kendıne daır bır özeli vardır mesela kk da takılmak whatsap dedıkodu yapmak vs gibide olabılır oda dızı izler yani onunda özeli o saygı duy ve böyle seylerde sorun çıkarma burda tamamen sen suçlusun ve o surat asma asla yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…