- 8 Ağustos 2016
- 171
- 131
- 18
- 45
- Konu Sahibi peaceful16
-
Aynen ya ayrıca su yapışık yapışık ılişkiler bırakın yaşınız kaç bılmıyorum ama vıcık vıcık guzel degıl suratın gülmezse Ada'm daha be yapsın seyahatden gelmiş yol yorgunu çayını kahveni yap dızısı bıtınce hoş bir iki sohbet sonra fılmı seyredersın sokağımı çıkarsın bölemem ama böyle negatıf surat düşuk dolaşırsan sonuç kavga olur resmen kavga etmek için sebep aramışşınAdam haklı bence. Yarım saatlik dizi için 2 saat kavga etmişsiniz.
Bence bayan kendını degıstırmeliSöylemiştim insan değişmez diye ısrarla görmezden geliyorsun .
Degismeyeceksin kendini zorluyorsun değişmem lazım diye
Ama degismeyeceksin başka yol bulmak zorundasın .
Yahu değişen insan yok iyi de.Bence bayan kendını degıstırmeli
Yok güzelim ağlama inan seni üzmek istemedim.
Ana baba çalışıp bakıcılarla büyümenden farklı bir şey olmalı.
Sonuçta çok insan ya bakıcıyla ya d anaokuluyla büyüyor.
O sana değer vermiyor diyorsun ya inan o da senin için aynısını düşünüyor.
Beni sevse,bana değer verse bana,hayatıma,zevklerime saygı duyar diyordur emin ol.
Hayır aksine sevdiği için seni eleştiriyor kızıyor ki azıcık değişesin
Ama sevdiği kadar da huzur istiyor bu Ada'm sadece ve bunu sende arıyor bulmak için elinden geleni yapıyor bulamayınca da böyle öfke patlamaları yaşıyor
Ben de çok kızgın ve kırgınım eşime yüzüne bile bakmıyorum neredeyse ama bu hala bi umudum olduğu için onu hala sevdiğim için sevmesem inan bi saniye uğraşmam çıkar giderim evden
O hala öfkeli sana bak sen burada denilenleri yaptığın Zaman Ada'ma Nasıl iyiydi Ada'm mutlu oldu
Sen ne zaman başa döndün Ada'm artık patladı
Şunu da düşünüyor olabilir bu kadın beni sevmiyor sevse düşüncelerime isteklerime bu kadar kayıtsız kalamazdı diye ve bunun öfkesini ve mutsuzluğunu da yaşıyor olabilir
Hizmet olayını neden dedi ev işlerine hiçmi eline sürmüyor? Eğer öyleyse kusura bakmasın ikinizde çalışıyorsunuz sana yardım etmek zorundabiliyorum, hislerimi gostermek istedim.
baska nedir bilmiyorum valla.. aklima gelen bakici oldu ailemi cok gormemek oldu ama iliskimiz iyi yani annem babamla.
belkide o da diyordur beni sevmiyo saygi duymuyo, benim saygimi da haketmiyo agzima geleni soylerim hakediyo..
nasi duzelticez biz bu iliskiyi acaba.
dun diyoki kavgada ben kucuk evde yasarim ya, sade bi hayat kafam rahat huzurla. sen oyle degilsin lukse alismissin, benim oyle zevklerim yok, sana boyle yoksul hayati zor geldi falan dedi.
gorsen yoksul hayati yasadigimiz yok Lale , (Lale diyorum yasini bilmiyorum abla demelimiyim) borcumuz var biraz kismamiz lazim sadece. bide ben haftasonlari yemek tatil vs istiyorum biliyorsunuz. buna luks diyor galiba.
ne biriktirdiyse doktu dun, kriz gecirdi mutfaga gittiginde kendi kendine konusuyordu, " sana hizmet edicem ya 29 yasinda eve karimi mutlu etmek icin gelicem koleyim ben cunku , gerizekali.. " falan boyle.
Peace,canım benim..biliyorum, hislerimi gostermek istedim.
baska nedir bilmiyorum valla.. aklima gelen bakici oldu ailemi cok gormemek oldu ama iliskimiz iyi yani annem babamla.
belkide o da diyordur beni sevmiyo saygi duymuyo, benim saygimi da haketmiyo agzima geleni soylerim hakediyo..
nasi duzelticez biz bu iliskiyi acaba.
dun diyoki kavgada ben kucuk evde yasarim ya, sade bi hayat kafam rahat huzurla. sen oyle degilsin lukse alismissin, benim oyle zevklerim yok, sana boyle yoksul hayati zor geldi falan dedi.
gorsen yoksul hayati yasadigimiz yok Lale , (Lale diyorum yasini bilmiyorum abla demelimiyim) borcumuz var biraz kismamiz lazim sadece. bide ben haftasonlari yemek tatil vs istiyorum biliyorsunuz. buna luks diyor galiba.
ne biriktirdiyse doktu dun, kriz gecirdi mutfaga gittiginde kendi kendine konusuyordu, " sana hizmet edicem ya 29 yasinda eve karimi mutlu etmek icin gelicem koleyim ben cunku , gerizekali.. " falan boyle.
Hep biliyorum anliyorum evet filan diyorsun istedigin tarzda yorum yapanlara cevap verip digerlerini gormezden geliyorsun. Ama biseyin degismeyecegini sende biliyorsun. Senin karakterin bu degismicek , o da biseyler yapmak icin caba gostermicek. Bi sure birakip gitsen ayri kalsaniz dusunseniz eger seviyorsa gelir pesinden , gelmezse de istemiyor demektir zaten bitmeli bu evlilik. Israrla devam etmen hakaretleri umursamaman oturup yemek yemen filan bence adamin gozundeki saygini bitiriyor. Soyledikleri senin gururun olmadigini düşündüğünü gosteriyor bence. En azından saygiyla hatirlasin daha da cirkinlesmesin.. Ne dersin?
Hizmet olayını neden dedi ev işlerine hiçmi eline sürmüyor? Eğer öyleyse kusura bakmasın ikinizde çalışıyorsunuz sana yardım etmek zorunda
Peace,canım benim..
İster abla de ister Lale de farketmez bana.
Şu ağır laflar çok üzüyor beni.
Nolur sus güzelim.
Konuşma onunla.
Bu konuda yerden göğe haklı olan o olsa da o cümleleri söylememeliydi.
Lütfen canım benim... Artık kendini toparla.
Bak çok geç kalacaksın.
Yarın adam boşanmasa da bu saygısız evliliği sen de istemeyeceksin inan.
Eski sevgililerini düşün şu an bir şey hissediyor musun ? Onlar ne yapsa tekrar seni etkiler ?Peki Lale, konusmayip ne yapayim ? konusmayip susalim boyle inceldigi yerden kopsun mu diyorsun.. ?
biliyorum bu sekilde devam edersek sonunda o istemese bile ben bosanmak isteyecegim dayanamayip.
oyle olsun istemiyorum , tek care susmak sessiz kalmak mi.
hatasini anlamasi icin? bana boyle konusmamasi icin?
ama suanda kendi hatasindan cok benim onun hayatini mahvettigimi ve onu cildirttigimi dusunuyor,
bi kavgamizda bana cok agir konusuyorsun hakaret ediyosun nasi boyle konusursun dedigimde benim bogazima basip basip sonra neden boguluyorsun demen gibi demisti.
yani kendinde hak goruyor bunun icin zorladigima getiriyo.
ne yapsam benim degerimi anlar kendi okuzlugunu anlarki?
burda bu kadar seni telkin etmeye çalışıldı yine kendini engelleyememişsin ve sonunda patlamış. o kadar hakareti etmesi hiç hoş değil tabiki kim olursa olsun ama anladığım kadarı ile biriktirip patlama durumu var. daha önce yazdığımın aynısını yazıcam evliliğini kurtarmak istiyorsan artık değiştiğini eşine belli et gerçekten kendini tut lütfen ufak basit şeylerden sorun çıkarıp trip atma. son olayda senin çok aşırı bir suçun yok ama bardağın son damlası tarzında olmuş. bu hakaretler onu haksız duruma düşürmüş, ama konuşmasını anlamlandırmaya çalış ortada boğulmuş ve trip yemekten bıkmış, huzur bulmak isteyen bir insan var.
Eski sevgililerini düşün şu an bir şey hissediyor musun ? Onlar ne yapsa tekrar seni etkiler ?
Hiçbir şey değil mi ?
Esin bu noktaya geldiyse ne yaparsan yap etkileyemezsin.
He bana sorarsan henüz gelmemiş
Peki Lale, konusmayip ne yapayim ? konusmayip susalim boyle inceldigi yerden kopsun mu diyorsun.. ?
biliyorum bu sekilde devam edersek sonunda o istemese bile ben bosanmak isteyecegim dayanamayip.
ama suanda kendi hatasindan cok benim onun hayatini mahvettigimi ve onu cildirttigimi dusunuyor,
bi kavgamizda bana cok agir konusuyorsun hakaret ediyosun nasi boyle konusursun dedigimde benim bogazima basip basip sonra neden boguluyorsun demen gibi demisti.
zaten sorun eşinin o söylediği sözlere rağmen kendini haklı sanması. çünkü sen o sözleri yutup onun karşısına oturup yemek yedin ve neden bana öyle konuştun diye sordun.
bunun yerine o sözleri söylediği gibi git kapat kendini odaya, bakma yüzüne. bak ertesi gün nasıl da kuzu gibi oluyor yine.
peace, sen nasıl ki o sözleri duymamak için çabalıyorsan eşinin de o sözleri söylememesi gerektiğini anlaması lazım. hala diyorsun ki ya benden uzaklaşırsa. sana böyle hakaret ederek yakınında olması daha mı iyi?
bu sözleri ona yutturman lazım. haksız mıyımLaale o kadar kolay susulup normale dönülecek, iki gülüşe kanılacak sözler değil bunlar..
Yok canım tabii ki kopsun diye demiyorum.Peki Lale, konusmayip ne yapayim ? konusmayip susalim boyle inceldigi yerden kopsun mu diyorsun.. ?
Yok canım tabii ki kopsun diye demiyorum.
Adam konuşmandan sıkıldığına göre ona anlatarak derdini anlatamazsın.
Sus gerçekten ben olsam yemek yer misin diye de sormam.
Kalkar tabağıma koyar,yerim.
O da istiyorsa koysun tabağına yesin.
Çamaşırını yıkarım ama ütüsünü yapmam mesela.
Bir de küslük dene,bakalım barışmak için adım atacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?