- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Evet hoşuna gidenleri görüyor sadece.
Herkesin yaptığını peaceful yapamıyor sorunda ondan çıkıyor çoğumuz kendimize göre birşeyler buluyorken o eşine yapışık ikizler gibi olalım diye diretiyor.Açtığı telefonu izlediği diziyi burnundan getiriyor.Adama yaşam alanı bırakmıyor.
evet aynen o yuzden esim bunaldi bikti ve en ufak seyden kavga ediyoruz agir konusuyor.
normal zamanda zaten ben boyle bunaltmasaydim bu duruma gelmezdik, severek anlasarak evlendik
Tüm sayfaları okumayamadım ama bu denli büyütecek ne sorun var anlayamıyorum. Eşiniz sizin yapınızı bilmeden görücü usulü mü evlendi ? İnsan gün içinde konuşmak ister aranmak ister, biz iki senelik evli dört senelik sevgiliyiz iş yoğunluğu harici yazışır konuşuruz her gün. Ama o eğer stresli ve çok yoğunsa ilgi beklemem haliyle. Neden her ağzınızdan çıkan bu adama batıyor anlamadım.
buradan gördüğüm kadarıyla eşi stresli ve yoğun olsa da ilgi istiyor
sizinki eşinize bağımlılık olmuş kendi başınıza bir şey yapamıyorsunuz adamda boğuluyor gibi
Tüm sayfaları okumayamadım ama bu denli büyütecek ne sorun var anlayamıyorum. Eşiniz sizin yapınızı bilmeden görücü usulü mü evlendi ? İnsan gün içinde konuşmak ister aranmak ister, biz iki senelik evli dört senelik sevgiliyiz iş yoğunluğu harici yazışır konuşuruz her gün. Ama o eğer stresli ve çok yoğunsa ilgi beklemem haliyle. Neden her ağzınızdan çıkan bu adama batıyor anlamadım.
Anladim, yaninda da olsam hic bi sekilde konusmayim kisada olsa birsey soylemeyeyim.
bizdede esim kavgadan sonra obur odaya gider, ben onu takip ederim konusup cozmeye calisirim, yani iyi kotu neyse konusalim paylasalim icimize kapanmayalim isterim. sagliksiz bu ve sonunda beni cok konusan, dirdir eden, onu takip eden, bunaltan, ona zaman ve alan vermeyen biri yapiyor.
ozellikle tartismalardan sonra ufak bir tartisma dahi olsa pesinden gidip zorlayarak konuyu daha cok buyuttugumuz olmustu.
evlilikte ya hep ya hic mantigindan cikmak gerekiyor, ben cok sabirsizim alevliyim yani , bu sekilde isler iyiye gitmiyor goruyorum. ok susarim herkesin ortak fikri sessiz kalmak susmak geride durmak. dinleyecegim sizi inanmiyorsunuz belki ama yapicam .
evet... kendi kendini yetemiyorsun benden bekliyorsun dedi ben hergun eve seni mutlu etmeye gelemem dedi
Benım anladığımda bayanın esi stresli ve fix turk erkegı ama bayanda bu durumdan şikayetçi sürekli surat asan vıcık vıcık fılm izleyelim gezelim tozalım sohbet edelim uyuyana kadar bırbırımızle vakıt gecırelim modundaburadan gördüğüm kadarıyla eşi stresli ve yoğun olsa da ilgi istiyor
yok , severek cok isteyerek evlendik. yapimi biliyordu ama birlikte yasamadik hic yani ayni sirkette calistik 8 ay kadar sonra o yurtdisina gitti ayda 1 geldi gitti ama hergun surekli konusuyorduk beni iyi tanidigini dusunuyorum. ama diyorki flort ederken herkes evlere dagiliyordu kendimize ait vaktimiz vardi evlenince bana ait hic bir zaman/ alan kalmasin istiyorsun diyor.
evet bizde zaten hergun konusuyoruz hala ariyor, ben ariyorum, mesajlasiyoruz vs.
onun isi benden daha yogun ve genelde musait olmuyor ve mesajlasmayi sevmiyorum diyor vs bunlar kucuk kisimlar.
esimde birikim olmus birlikteligimizden beri onu zorlamam, surekli ona odakli yasamam vs baski hissediyor suanda cok tahammulsuz oldugu icinde suan ufak bi laf ettigimde veya surat astigimda kavga cikiyor.
Benım anladığımda bayanın esi stresli ve fix turk erkegı ama bayanda bu durumdan şikayetçi sürekli surat asan vıcık vıcık fılm izleyelim gezelim tozalım sohbet edelim uyuyana kadar bırbırımızle vakıt gecırelim modunda
Can'ım erkekler işten gelir tıka basa yemegını yer cipsı kolası cayı kahve herneyse alır haber tv dızı bakınırkem sızar uyur genelde koltukta az kestıreyım modunda uyumuşturlar o ayrı
Sonra naber nasılsın hadı uyuyalım geç oldu eee zaten demınden berı kım uyuyordukihaftasonuda genelde evde takılma planları kurarlar ve hep haklıdırlar çünkü hep yorgundurlar bir haftasonu uyumak ısterler bız bayanlarda gezmek tozmak
Bunu surat asarak dırdur yaparak çözemezsın aksıne hep kavga kavga olur çünkü bunlar onlar için olması gerekenidir sorunun sıZde olduğu düşünülür ve bağırır kızar
Ya bu Moddan kendıne zırla vakit ayırıcan mesela o uyurken öpüp sarılacan sohbete zırlayıp uykusunu jacıracaksın sana eslık edecek bir ıkı sohbet edecek
Bunlardan çok çok şey bekleme sevgılı ıken farklı evlı ıken farklı maalesef ve bence sal gıtsın ben önceden umursardım uyuma uyuma dıye ama çocuklar olunca herkes uyusada tv baksam sessız sessız takılsam nete gırsem muzık dınlesem diye düşünüyorum surat trıp asla atmam o yemek yerken sohbet makara tv karşısına geçince çocuklar oyun derken fınışh çok çok çok beklenti içine gırme o böyle farklı degıl bıldıgımız bır erkek modeli
selam naber?
evet sinir krizi gecirdi bildigin dun, bagira cagira konustu, komsular duymustur. (ne dedigimiz anlasilmasa da kavga ettigimizi anlamistir)
evimiz kucuk 55m2, yatak odasinda veya koltukta takilabilirim. o genelde kusken tv acar koltukta durur . bende yatak odasinda takilayim dimi yaninda oturmayayim yani.. gormemek daha iyi belki.
ofke kontrolu icin once benden kaynakli sinirinin gecmesi lazim bunu basarabilirsem belki terapiye falan gerek kalmaz.
kafasindaki imajim cok kotu, o kavga aninda beni degil onu goruyor bildigin saydiriyor. sonrasinda kendini boyle konustugu icin hakli gormesede onu cok bunalttigimi cildirttigimi dusunuyodur..
Turkiyeden arastirdim netten nasil terapi alabilirim diye bulamadimki, daha dogrusu bir kac yer gordumde guvenemedim yani, bir site varmi arastirabilecegim ?
Ama haklı değil mi peace? Ben de hala şu an oğlum olduğu halde o bi oyuna dalmışken içeri geçip 2 dk da olsa kendime nefes alacak bir ortam oluşturuyorum. Bu doğal bir istek. Hatta şu an bile kardeşlerim içerde(büyükler) oğlum yanlarında oturuyor ben içeride uzanıyorum sessizlikte. Onun dışında eşim işten gelince yemek çocuk vs derken kendine alan kalmıyor o da bizden 1,2 saat geç yatıyor kendine zaman ayırmak için. Sen de kendine zaman ayır geç odana otur. Bak sana bir iki kore dizisi söyleyeyim hiç odandan çıkmadan kaç gün izlersinyok , severek cok isteyerek evlendik. yapimi biliyordu ama birlikte yasamadik hic yani ayni sirkette calistik 8 ay kadar sonra o yurtdisina gitti ayda 1 geldi gitti ama hergun surekli konusuyorduk beni iyi tanidigini dusunuyorum. ama diyorki flort ederken herkes evlere dagiliyordu kendimize ait vaktimiz vardi evlenince bana ait hic bir zaman/ alan kalmasin istiyorsun diyor.
evet bizde zaten hergun konusuyoruz hala ariyor, ben ariyorum, mesajlasiyoruz vs.
onun isi benden daha yogun ve genelde musait olmuyor ve mesajlasmayi sevmiyorum diyor vs bunlar kucuk kisimlar.
esimde birikim olmus birlikteligimizden beri onu zorlamam, surekli ona odakli yasamam vs baski hissediyor suanda cok tahammulsuz oldugu icinde suan ufak bi laf ettigimde veya surat astigimda kavga cikiyor.
Iyiyim cok şükür peace, Sağol :)
Açıkçası internetten online psikoterapi diye bi arastırabilirsin ve sonra buldugun yerlerin yorumlarına bakabilirsin.. ya da buraya bununla ilgili bir konu da acabilirsin belki kullanan vardır..
Evet ayrı takıl madem sana tahammulu kalmadı bırak biraz uzak durun. Surat asma ama sadece uzağında ol. Bikac ay icinde esinin sinir hali geçer. Sen de 1 yılın sonunda eski imajıni toparlarsn bence. Birlikte gecireceginiz onlarca yılı düşündüğünde bu 1 yıl cok bir sey degil emin ol. :)
Sadece o ne derse desin sakın ters yapma olur mu? Isterse yemegine mutfagina karışsın isterse hakaret etsin. Baktin o cirkinlesiyor hemen "tartışmak istemiyorum en iyisi biraz uzak kalalim" deyip bulunduğun yerden diger odaya geç. Canın dışarı çıkmak istiyorsa çık dışarı. Hatta tak kulaklığını sevdigin şarkıları aç onu dinleyerek yürüyüş yap koşu yap... eminim Çinde cok güzel parklar vardır, hem spor yapmış olursun hem de kafanı dinlersin. :)
Sen işine gelene Cvp yazıyorsun anladık bız bunu dağılalım arkadaşlarOyle bir demissinki bir kac gun der gibi bir kac ay ve bir yil icinde duzelir diyebir omur dusunursek tabi birsey degil ama simdi dusununce cok :)
Tamam hic birsekilde kotu konusmicam kavgaya sebebiyet vermicem ve sessiz takilcam . Ozellikle bu ara hic konusmam.. Haftasonu nasi gececek kus kus bakalim :/ yarin belki alisveris icin cikarim pazar gunu de film dizi takilirim..
Onunda benimle konusacagini hic sanmam sessiz olur ..
Zaman alacak bir iyilesme olucak bizimki , olursa.
Ikimizin aklindada kotu imaj var ikimizle ilgili,benimde var bende bana ettigi laflari unutmuyorum.
Neyse , tamam sakinim, sessizim.. Eve gidiyorum suanda bakalim..
Oyle bir demissinki bir kac gun der gibi bir kac ay ve bir yil icinde duzelir diyebir omur dusunursek tabi birsey degil ama simdi dusununce cok :)
Tamam hic birsekilde kotu konusmicam kavgaya sebebiyet vermicem ve sessiz takilcam . Ozellikle bu ara hic konusmam.. Haftasonu nasi gececek kus kus bakalim :/ yarin belki alisveris icin cikarim pazar gunu de film dizi takilirim..
Onunda benimle konusacagini hic sanmam sessiz olur ..
Zaman alacak bir iyilesme olucak bizimki , olursa.
Ikimizin aklindada kotu imaj var ikimizle ilgili,benimde var bende bana ettigi laflari unutmuyorum.
Neyse , tamam sakinim, sessizim.. Eve gidiyorum suanda bakalim..
Madem istedıgın kişiler ile karşılıklı konuşma yapıcan nıye konu acıyorsun özelden dertleş bızıde yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?