Yine kavga ettik :(

evet aynen o yuzden esim bunaldi bikti ve en ufak seyden kavga ediyoruz agir konusuyor.
normal zamanda zaten ben boyle bunaltmasaydim bu duruma gelmezdik, severek anlasarak evlendik

evet aynen o yuzden esim bunaldi bikti ve en ufak seyden kavga ediyoruz agir konusuyor.
normal zamanda zaten ben boyle bunaltmasaydim bu duruma gelmezdik, severek anlasarak evlendik

sizinki eşinize bağımlılık olmuş kendi başınıza bir şey yapamıyorsunuz adamda boğuluyor gibi

buradan gördüğüm kadarıyla eşi stresli ve yoğun olsa da ilgi istiyor

yok , severek cok isteyerek evlendik. yapimi biliyordu ama birlikte yasamadik hic yani ayni sirkette calistik 8 ay kadar sonra o yurtdisina gitti ayda 1 geldi gitti ama hergun surekli konusuyorduk beni iyi tanidigini dusunuyorum. ama diyorki flort ederken herkes evlere dagiliyordu kendimize ait vaktimiz vardi evlenince bana ait hic bir zaman/ alan kalmasin istiyorsun diyor.
evet bizde zaten hergun konusuyoruz hala ariyor, ben ariyorum, mesajlasiyoruz vs.
onun isi benden daha yogun ve genelde musait olmuyor ve mesajlasmayi sevmiyorum diyor vs bunlar kucuk kisimlar.
esimde birikim olmus birlikteligimizden beri onu zorlamam, surekli ona odakli yasamam vs baski hissediyor suanda cok tahammulsuz oldugu icinde suan ufak bi laf ettigimde veya surat astigimda kavga cikiyor.

söylediği lafları hazmedemediğini, senin de kırılan biri olduğunu görmeli ki o da kendini düzeltsin.
ama önce sen kendini düzeltmelisin tabi.
bak adam kalkıp gidiyormuş bekle sakinleşsin üstüne gidip de iyi kötü konuşalım demek mantıklı değil, çünkü sinirle konuşulan konuların iyi olma ihtimali yok. üstünden zaman geçmeli ve iki taraf da sakinleşmeli. sen o fırsatı size tanımıyorsun.
umarım başarabilirsin susmayı. ama sen iki gün sussan üçüncü gün yine başa sarıyorsun, o zaman da ilerleme göremezsiniz tabiki.

evet... kendi kendini yetemiyorsun benden bekliyorsun dedi ben hergun eve seni mutlu etmeye gelemem dedi

Canım böyle yaparak kendine kötülük yapıyorsun. Senin kendi alanın olmalı sevdiğin şeyleri yapmalısın onun da kendi alanı olmalı sevdiği şeyleri tek yapabilmeli.. Bazende beraber vakit geçirirsin doğrusu bu.
Sanki o senin annen sende onun dizine yapışan küçük çocuğu

buradan gördüğüm kadarıyla eşi stresli ve yoğun olsa da ilgi istiyor
Benım anladığımda bayanın esi stresli ve fix turk erkegı ama bayanda bu durumdan şikayetçi sürekli surat asan vıcık vıcık fılm izleyelim gezelim tozalım sohbet edelim uyuyana kadar bırbırımızle vakıt gecırelim modunda

Can'ım erkekler işten gelir tıka basa yemegını yer cipsı kolası cayı kahve herneyse alır haber tv dızı bakınırkem sızar uyur genelde koltukta az kestıreyım modunda uyumuşturlar o ayrı

Sonra naber nasılsın hadı uyuyalım geç oldu eee zaten demınden berı kım uyuyorduki haftasonuda genelde evde takılma planları kurarlar ve hep haklıdırlar çünkü hep yorgundurlar bir haftasonu uyumak ısterler bız bayanlarda gezmek tozmak

Bunu surat asarak dırdur yaparak çözemezsın aksıne hep kavga kavga olur çünkü bunlar onlar için olması gerekenidir sorunun sıZde olduğu düşünülür ve bağırır kızar
Ya bu Moddan kendıne zırla vakit ayırıcan mesela o uyurken öpüp sarılacan sohbete zırlayıp uykusunu jacıracaksın sana eslık edecek bir ıkı sohbet edecek

Bunlardan çok çok şey bekleme sevgılı ıken farklı evlı ıken farklı maalesef ve bence sal gıtsın ben önceden umursardım uyuma uyuma dıye ama çocuklar olunca herkes uyusada tv baksam sessız sessız takılsam nete gırsem muzık dınlesem diye düşünüyorum surat trıp asla atmam o yemek yerken sohbet makara tv karşısına geçince çocuklar oyun derken Ada'm fınışh çok çok çok beklenti içine gırme o böyle farklı degıl bıldıgımız bır erkek modeli

Yine de çok da haklı bulmadım eşinizi. Kendinize yüklenmeyin ama adama da biraz alan bırakın. Eşim de inanılmaz yoğun çalışıyor ama akşamları eve gelince ellemiyorum onu bırakıyorum bir saat kendine gelsin, sosyal medyaya baksın kafa dağıtsın falan. Sonra hadi diyoruz dizi ya da film izleyelim, kedilerle oynayalım e zaten gece bitiyor. Çok yüklenmeyin stresli çalışmak gerçekten zor, siz de o arada havuza inin, oje sürün ya da açın sevdiğiniz bir dizi izleyin mesela.

Bayan olduğum halde bana öyle 404 gibi yapışan eşim olsun istemezdim.Boğuluyorum deyip kendimi evden dışarı atardım.Sürekli baskı sürekli kontrol sürekli ilgi açlığı nereye kadar

Iyiyim cok şükür peace, Sağol :)

Açıkçası internetten online psikoterapi diye bi arastırabilirsin ve sonra buldugun yerlerin yorumlarına bakabilirsin.. ya da buraya bununla ilgili bir konu da acabilirsin belki kullanan vardır..

Evet ayrı takıl madem sana tahammulu kalmadı bırak biraz uzak durun. Surat asma ama sadece uzağında ol. Bikac ay icinde esinin sinir hali geçer. Sen de 1 yılın sonunda eski imajıni toparlarsn bence. Birlikte gecireceginiz onlarca yılı düşündüğünde bu 1 yıl cok bir sey degil emin ol. :)

Sadece o ne derse desin sakın ters yapma olur mu? Isterse yemegine mutfagina karışsın isterse hakaret etsin. Baktin o cirkinlesiyor hemen "tartışmak istemiyorum en iyisi biraz uzak kalalim" deyip bulunduğun yerden diger odaya geç. Canın dışarı çıkmak istiyorsa çık dışarı. Hatta tak kulaklığını sevdigin şarkıları aç onu dinleyerek yürüyüş yap koşu yap... eminim Çinde cok güzel parklar vardır, hem spor yapmış olursun hem de kafanı dinlersin. :)

Am
Ama haklı değil mi peace? Ben de hala şu an oğlum olduğu halde o bi oyuna dalmışken içeri geçip 2 dk da olsa kendime nefes alacak bir ortam oluşturuyorum. Bu doğal bir istek. Hatta şu an bile kardeşlerim içerde(büyükler) oğlum yanlarında oturuyor ben içeride uzanıyorum sessizlikte. Onun dışında eşim işten gelince yemek çocuk vs derken kendine alan kalmıyor o da bizden 1,2 saat geç yatıyor kendine zaman ayırmak için. Sen de kendine zaman ayır geç odana otur. Bak sana bir iki kore dizisi söyleyeyim hiç odandan çıkmadan kaç gün izlersin o da sen de kafanızı dinlersiniz belki aynı evin içinde özlersiniz. Sonra ne oluyor biliyor musun? Sen ortalıkta olmayınca senin peşine düşüyor eşin ne yapıyor diye

Bak dediğimi dene. Seni iyi anlıyorum ben de yapıyordum evliliğin ilk zamanları.iyi kötü çözülsün istiyodum. Ama öyle olmuyor işte.

Oyle bir demissinki bir kac gun der gibi bir kac ay ve bir yil icinde duzelir diye bir omur dusunursek tabi birsey degil ama simdi dusununce cok :)

Tamam hic birsekilde kotu konusmicam kavgaya sebebiyet vermicem ve sessiz takilcam . Ozellikle bu ara hic konusmam.. Haftasonu nasi gececek kus kus bakalim :/ yarin belki alisveris icin cikarim pazar gunu de film dizi takilirim..
Onunda benimle konusacagini hic sanmam sessiz olur ..
Zaman alacak bir iyilesme olucak bizimki , olursa.
Ikimizin aklindada kotu imaj var ikimizle ilgili,benimde var bende bana ettigi laflari unutmuyorum.
Neyse , tamam sakinim, sessizim.. Eve gidiyorum suanda bakalim..

Sen işine gelene Cvp yazıyorsun anladık bız bunu dağılalım arkadaşlar

Evet canım, hani biseyler yapmak istedigind ebile hava sartlari duzelsin diye beklersin ya, sizinki de o hesap oldu artık. Birazcık uzaklaşın birbirinizden sinirleriniz yatıssın. Ondan sonra sen dikkat ettiginde de yoluna girecek her sey. Ama lütfen suan en en en sinir oldugun seyleri dahibyapsa üstüne gitme. Sabret. Normalde ben böyle alttan al diyen biri degilimdir ama sen cok zorladin bu adamı, su asamada ona da kötü biri diyemiyorum.

Surat asma ama olur mu. Sadece kendinle mesgul ol, esine sarma. Dışarı çıkarken de ona söyle "dışarı çıkıyorum bisey istiyor musun" diye o kadar. O gelmek isterse gelir seninle, ama sanmıyorum o da kendine dönmek isteyecektir.

Sakin kal, surat asma yeter hallolur her sey. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…