- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi peaceful16
-
hataliyim evet usteledim... insallah...
aciktimda aslinda, napayim yemegi tencerede birakayim o kendi alir diyorsun.
evet dogru o konudada haklisin. ok ben yiyim yemegimi o da gelince yer....
cocugumuz olsa belki bende kendime vakit kalsa diye beklerim :) hangi kore dizileriymis onlar ?
deneyecegim, simdi eve geldim yemek hazirlicam. yemek yer etrafi toplarim odaya cekilirim. tesekkurler yorumun icin.
evet guzel fikir hepsi..
ama gormeye gormeye iyice soguyup uzaklasmazmi insan ? yani unutsunuz derken birbirini unutmazmisin..
o da oyle dedi .
kendi almak isterse alır, istemezse almaz. hiç ona yemeğini ye bile deme gelince. evde sessizlik olsun.
surat asarak değil ama normal zamanmış gibi, her zaman öyleymişsin gibi.
hataliyim evet usteledim... insallah...
aciktimda aslinda, napayim yemegi tencerede birakayim o kendi alir diyorsun.
evet dogru o konudada haklisin. ok ben yiyim yemegimi o da gelince yer....
You are beautiful a. N. Jell
Rooftop prince
Lie to me
Secret garden
Fated to love you
Faith
Cheese in the trap
Flower boy next door
Personel taste
Queen ınhyuns man
A gentleman s dignity
Birth of beauty ben çevirdim
Bride of the century
Smile you
To the beautiful you
The greatest love
Ad genius lee tae baek
My lovely girl
Full house
Bunlar var. anneme de bu listeyi yapmıştım deli gibi izliyor
Vakit geçirmeye birebir
Hayatım şaka mı yapıyorsun? Git 1 sene dolaş gel demiyorum. Birkaç gün boyunca mümkün olduğunca az görün birbirinizi. Karı-koca en şiddetli kavgaları da etseler, ayrılık da isteseler birbirlerini özlerler. Özlem duygusu diğer bütün duyguları bastırır. Senin düşündüğünün aksine, kavgaların hemen üstüne konuşmak, konuşmak, tekrar konuşmak olayı iyice içinden çıkılmaz hale getirir. Bazen konuşarak çözmek değil, seni seviyorum diyip bitirmek, herşeyin üstünü kapatmak daha iyi gelir. İrdeleme. Eşine kendini olabildiğince az göster olur mu?
Eşinin hislerini anlayabiliyorum demek ki .Aslında eşin senin normal yetişkin bir bayan gibi davranmanı istiyor.
Benle ilgilen benle ilgilen diye üstüne düştükçe artık tahammül edemiyor çıldırıyor söylenmeyecek laflar ediyor.Ümidini bitirmek üzere.
O senin annen değil eşin her dakika seninle ilgilenemez.
Annemle babamla iyiyiz diyorsun ama sen küçükken anne baba sevgisini tam alamadın mı acaba onlarda bulamadığını şimdi eşin mi karşılasın istiyorsun
Evde her dakika beraber olmayın birbirinize alanlar bırakın o işten geldiğinde yarım saat bir saat neyse bi dejarz olsun sen başka şeyler yap .Arkadaş edin kendine.Dışarıda gezin..Yürüyüş yap.Alışveriş yap
aynen oyle...
annem babamla iyiyiz, ama bana kalsa benimle daha cok ilgilenebilirlerdi kucukken. suanda baya iyiyiz yani hergun - 2 gunde bir konusuyoruz.
tamam , ben evde islerime bakarim. sart degil her aksam birlikte bisey izleyelim illa konusalim dimi.. ikimizin evi ama ben sanki benim evimmis ve hep birlikte bisey yapmaliyiz gibi davraniyorum..
Bunlar favorilerimbunlarin hepsi kore dizisimi :) bakacagim cko tesekkurler. hangisi favorin varmi cok begendigin ? ona bakayim direk
acıktıysan lütfen otur yemeğini ye niye bekliyorsun evet haksız olduğun taraf olabilir ama o hakaretleri haketmedin dolayısıyla kırgınsın yanlış mıyım?insallah. beni seviyor ama aramizdaki suskunluk, mesafe, kusluk bizi iyice koparacak gibi geliyor..
saat 8e geliyor daha gelmedi yemek icin bekliyorum, yemedim daha.. belkide yemeyecek bilmem..
evet biliyorum benimle yasayamadigini soyledi, onu biraz rahat birakmak baski yapmamak ona istedigini vermek en iyisi.. bogulmus bir insana hala konusmak pek mantikli degil dimi..
bunlarin cogu ilgimi cekiyor , bide kitap okumak bana cok iyi geliyor kendimi unutuyorum olaylari unutuyorum..
Şuan için değilde normal zamanlar için diyorum. İlk geldiğinde onu bi kendi haline bırak ne istiyorsa yapsın .Televizyonmu izliyor telefonamı bakıyor. Yemeğinizi yedikten sonra da sohbet edersiniz izlemek isterse beraber film izlersiniz ,yanına sokulursun sarılırsın. İstersen dışarı çıkar gezersiniz.
Yapmak istemediği şeyler için beraber yapacağız diye zorlama..O istemiyorsa sen kendin tek yap.
ne kadar cok izlemissinBunlar favorilerimama flower boy next door dan başlayabilirsin. Keyfin yerine gelir
acıktıysan lütfen otur yemeğini ye niye bekliyorsun evet haksız olduğun taraf olabilir ama o hakaretleri haketmedin dolayısıyla kırgınsın yanlış mıyım?
ikincisi saat sayma lütfen sekiz oldu gelmedi bak on oldu hala yok böyle böyle farkında olamdan doldurursun kendini
şu an kızgın ve uzak durmamız daha iyi birbirimizden diye düşün ve başka şeylere odaklan lütfen lütfen lütfen
yemek yemezse de sorma niye yemedin diye
yemek var mı diye sorarsa evet de sus lütfen
üçüncü olarak aranızda gerçek bir sevgi varsa ki bence var bu kadarcık bi mesafe sizi kopartmaz aksine birbirinize şu aşamada biraz uzak kalmanız sinirleriniz yatışması için daha iyi
belki eşin bugün geç gelir kendini buna hazırla çünkü şu an sinirli ve sen ne desen yine patlar o yüzden siniri yatışsın diye uzak durmayı seçecektir dolayısıyla sen yattıktan sonra gelecektir
kitap okumayı seviyorsan geç odana yanına al yiyecek ya da içecek bişeler keyif yap9 a dogru geldi yemek yedi eline saglik dedi o kadar, simdi koltukta oturuyor telefonda is gorusmesi yapiyor.
sinirli degil cok uzgun gorunuyor.
bende konusmadim hic evle ilgileniyodum simdi kk ye geldim bakiniyorum..
rahat olmaya ve rahat birakmaya alistiracagim kendimi. sinirlendigimiz zaman susmaya sessiz kalmaya.. baska yolu yok zaten bugun olmasa yarin yine kavga cikar boyle biliyorum. herkesin dedigi gibi uzun bir sure sessiz sakin kalmam lazim. insallah bir sure sonunda da kafasindaki imajim degisir dolayisiyla benim kafamdaki imaji degisir ve iliskimiz normale doner..
lutfen lutfen diyosun ya cok tatlisinbana guvenmiyorsunuz biliyorum ama yapacagim soz..
kitap okumayı seviyorsan geç odana yanına al yiyecek ya da içecek bişeler keyif yap
ohhhh keşke öyle bi şansım olsa da kendi kabuğuma çekilebilsem
yeter ki ilgin kocan dışında bişeler de olsun
sağol canım valla ne yalan diyeyim pek güvenemiyorum ama o kadar şeker, samimi ve iyiniyetlisin ki kıyamıyorum da sana, üzülüyorum üzülmene resmen :)
merhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
merhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
biliyorum bazen cok surat yapiyorum, kaprisliyim..... o da sinirlenince agzindan cikani kulagi duymuyo kirici ve cok kabalasiyo. dediki insanlarin kocalari cok kotu davraniyomus eslerine ona ragmen kadinlar guler yuzluymus vs bense tam tersi o benim icin elinden geleni yapmaya calisirken bu kadar enayiyken ben kaprisli zehir dolu bi kadinmisim.
napacagim...
yaş kaç ya bu kadar naz niyaz kime proplemin ne adamı rahat bırak biraz uğraş bul kendine her zaman güleryüzlü olmak erkekler için neden bu kadar önemli onu bilmiyorum ama önemli işte uzatma rahat bırak hep onun dediklerini yazmışsın adam sessiz sakin duran birine bu kadar saymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?