Yine kavga ettik :(

hataliyim evet usteledim... insallah...

aciktimda aslinda, napayim yemegi tencerede birakayim o kendi alir diyorsun.
evet dogru o konudada haklisin. ok ben yiyim yemegimi o da gelince yer....

kendi almak isterse alır, istemezse almaz. hiç ona yemeğini ye bile deme gelince. evde sessizlik olsun.
surat asarak değil ama normal zamanmış gibi, her zaman öyleymişsin gibi.

cocugumuz olsa belki bende kendime vakit kalsa diye beklerim :) hangi kore dizileriymis onlar ?
deneyecegim, simdi eve geldim yemek hazirlicam. yemek yer etrafi toplarim odaya cekilirim. tesekkurler yorumun icin.

You are beautiful a. N. Jell
Rooftop prince
Lie to me
Secret garden
Fated to love you
Faith
Cheese in the trap
Flower boy next door
Personel taste
Queen ınhyuns man
A gentleman s dignity
Birth of beauty ben çevirdim
Bride of the century
Smile you
To the beautiful you
The greatest love
Ad genius lee tae baek
My lovely girl
Full house

Bunlar var. anneme de bu listeyi yapmıştım deli gibi izliyor

Vakit geçirmeye birebir

evet guzel fikir hepsi..
ama gormeye gormeye iyice soguyup uzaklasmazmi insan ? yani unutsunuz derken birbirini unutmazmisin..

Hayatım şaka mı yapıyorsun? Git 1 sene dolaş gel demiyorum. Birkaç gün boyunca mümkün olduğunca az görün birbirinizi. Karı-koca en şiddetli kavgaları da etseler, ayrılık da isteseler birbirlerini özlerler. Özlem duygusu diğer bütün duyguları bastırır. Senin düşündüğünün aksine, kavgaların hemen üstüne konuşmak, konuşmak, tekrar konuşmak olayı iyice içinden çıkılmaz hale getirir. Bazen konuşarak çözmek değil, seni seviyorum diyip bitirmek, herşeyin üstünü kapatmak daha iyi gelir. İrdeleme. Eşine kendini olabildiğince az göster olur mu?

o da oyle dedi .

Eşinin hislerini anlayabiliyorum demek ki .Aslında eşin senin normal yetişkin bir bayan gibi davranmanı istiyor.

Benle ilgilen benle ilgilen diye üstüne düştükçe artık tahammül edemiyor çıldırıyor söylenmeyecek laflar ediyor.Ümidini bitirmek üzere.

O senin annen değil eşin her dakika seninle ilgilenemez.

Annemle babamla iyiyiz diyorsun ama sen küçükken anne baba sevgisini tam alamadın mı acaba onlarda bulamadığını şimdi eşin mi karşılasın istiyorsun

Evde her dakika beraber olmayın birbirinize alanlar bırakın o işten geldiğinde yarım saat bir saat neyse bi dejarz olsun sen başka şeyler yap .Arkadaş edin kendine.Dışarıda gezin..Yürüyüş yap.Alışveriş yap

bunlarin hepsi kore dizisimi :) bakacagim cko tesekkurler. hangisi favorin varmi cok begendigin ? ona bakayim direk

anladim, tamam fazla dibinde olmam baski yapmam hic bi sekilde, kendi haline birakirim bende kendim takilirim.
ben genelde uzatan buyuten biriyim anlamissinizdir zaten paylastiklarimdan.

aynen oyle...

annem babamla iyiyiz, ama bana kalsa benimle daha cok ilgilenebilirlerdi kucukken. suanda baya iyiyiz yani hergun - 2 gunde bir konusuyoruz.

tamam , ben evde islerime bakarim. sart degil her aksam birlikte bisey izleyelim illa konusalim dimi.. ikimizin evi ama ben sanki benim evimmis ve hep birlikte bisey yapmaliyiz gibi davraniyorum..

Şuan için değilde normal zamanlar için diyorum. İlk geldiğinde onu bi kendi haline bırak ne istiyorsa yapsın .Televizyonmu izliyor telefonamı bakıyor. Yemeğinizi yedikten sonra da sohbet edersiniz izlemek isterse beraber film izlersiniz ,yanına sokulursun sarılırsın. İstersen dışarı çıkar gezersiniz.

Yapmak istemediği şeyler için beraber yapacağız diye zorlama..O istemiyorsa sen kendin tek yap.

acıktıysan lütfen otur yemeğini ye niye bekliyorsun evet haksız olduğun taraf olabilir ama o hakaretleri haketmedin dolayısıyla kırgınsın yanlış mıyım?
ikincisi saat sayma lütfen sekiz oldu gelmedi bak on oldu hala yok böyle böyle farkında olamdan doldurursun kendini
şu an kızgın ve uzak durmamız daha iyi birbirimizden diye düşün ve başka şeylere odaklan lütfen lütfen lütfen
yemek yemezse de sorma niye yemedin diye
yemek var mı diye sorarsa evet de sus lütfen
üçüncü olarak aranızda gerçek bir sevgi varsa ki bence var bu kadarcık bi mesafe sizi kopartmaz aksine birbirinize şu aşamada biraz uzak kalmanız sinirleriniz yatışması için daha iyi
belki eşin bugün geç gelir kendini buna hazırla çünkü şu an sinirli ve sen ne desen yine patlar o yüzden siniri yatışsın diye uzak durmayı seçecektir dolayısıyla sen yattıktan sonra gelecektir

tesekkur ederim, soyledigin sekilde zorlama baski yapmicam artik saygi duyacagim secimlerine... geldi yemegini yedi simdi koltukta is gorusmesi yapiyor telefonda.

9 a dogru geldi yemek yedi eline saglik dedi o kadar, simdi koltukta oturuyor telefonda is gorusmesi yapiyor.
sinirli degil cok uzgun gorunuyor.
bende konusmadim hic evle ilgileniyodum simdi kk ye geldim bakiniyorum..
rahat olmaya ve rahat birakmaya alistiracagim kendimi. sinirlendigimiz zaman susmaya sessiz kalmaya.. baska yolu yok zaten bugun olmasa yarin yine kavga cikar boyle biliyorum. herkesin dedigi gibi uzun bir sure sessiz sakin kalmam lazim. insallah bir sure sonunda da kafasindaki imajim degisir dolayisiyla benim kafamdaki imaji degisir ve iliskimiz normale doner..

lutfen lutfen diyosun ya cok tatlisin bana guvenmiyorsunuz biliyorum ama yapacagim soz..

kitap okumayı seviyorsan geç odana yanına al yiyecek ya da içecek bişeler keyif yap
ohhhh keşke öyle bi şansım olsa da kendi kabuğuma çekilebilsem
yeter ki ilgin kocan dışında bişeler de olsun
sağol canım valla ne yalan diyeyim pek güvenemiyorum ama o kadar şeker, samimi ve iyiniyetlisin ki kıyamıyorum da sana, üzülüyorum üzülmene resmen :)

koltukta oturuyorum burada takiliyorum nette biseyler arastiriyorum.
esim konusuyo benimle tv acik kopru acilisini izliyor onunla ilgili yorum yapip duruyor konusmaya calisiyor bende kisa kisa evet, himm aynen falan gibi cevaplar veriyorum. bunun disinda konusma yok.

kitap okumayi cok seviyorum su an severek okudugum bi kitap var, birazdan odama gececegim okumak icin.
yaa tesekkur ederimmm bende aynen oyle hissediyorum sizden, biliyorum zaten baska neden yardimci olasinizki ayni hatalari yapan birine
ama valla yapacagim soz bu sekilde mutlu olmayacagimizi biliyorum ne birlikte, ne ben kendim.

Bu Ada'm gerçekten çok seviyor seni. Baksana siniri geçmiş bile. Üzgün diyorsun. Konuşmaya çalışıyor diyorsun. Şimdi seni umursamaması beklenirdi. Haydi bakalım değiş ve göster ona kendini. Akıllı bir kadın ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…