- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Bu Ada'm gerçekten çok seviyor seni. Baksana siniri geçmiş bile. Üzgün diyorsun. Konuşmaya çalışıyor diyorsun. Şimdi seni umursamaması beklenirdi. Haydi bakalım değiş ve göster ona kendini. Akıllı bir kadın ol.
Yanlış yorumladın.burada siz atisirken bana esimin soylediklerini tekrar soyluyorsunuz aslinda. tercih ve kisilik meselesi derken ozellikle.
ben oldugu gibi anlatiyorum size, mukemmel davraniyorum demiyorum zaten yardim icin yaziyorum buraya.
gunaydinn,
sinirli degil ama baya uzgun ve bikkin , konusmaya calisiyor nette baktigi resimleri falan gosterdi konusmak icin.
bu sabah kursu var sonra berbere gidicem ve markete gidicem birsey istiyormusun dedi gitti.
bende alisverise gidicem birazdanbelki ikimize de iyi gelir bugun desarj oluruz..
sakin sessiz davraniyorum karismiyorum biseyine hic.
İyi gelicek merak etme. Eşi sürekli kısıtlayan herşeyine karışan hiçbir yere yalnız göndermeyen, despot davranan kadınları düşün ve yalnız birşeyler yapabiliyor olmanın, yalnız alışverişe çıkmanın, karışanının olmamasının Tadını çıkar tatlım:) hala çok sevdiğin bir kocan var. Hala kurtarılmayı hakeden bir evliliğin ve bunu çok isteyen bir eşin var. sen dünyanın öbür ucunda yaşayan, çalışan, para kazanan evli olgun bir kadınsın. Eşin senin hayat arkadaşın. Hayatı güzellikleri, kötülükleri paylaşıyorsunuz onunla. Tek beden değilsiniz ama. Herkes bir anlamda kendi hayatını yaşıyor. Ve evlilik demek bir diğerinin hayatını güzelleştirmeye içine mutluluklar koymaya ve kolaylaştırmaya çalışmak demek. Yani hala iki ayrı ama yanyana hayatlar. Bunları düşün, daha kolay olacak herşey.
Son durum ne peace
Güzel gelişmeler var gibi, konuşmaya çalışması, uzgün olması. .
Sevindim canim
Umarim o da hatasının farkına varır dikkatli olur bundan sonra, sen de.
Merhaba merak ettim sayfalarda da aramadım ama, cinsel hayatınız nasıl acaba?
Günaydın peace!!!!Gunaydinn
herkes nasil ?
sana bişe itiraf edebilir miyim?Gunaydinn
herkes nasil ?
Günaydın peace!!!!
Mutlu haftalar olsun inşallah!
Ben iyiyim çok şükür,zıp zıp zıplıyorum işte!!!!!
Sen nasılsın canım?
Aman maşallah ne güzel.Gunaydin Lale, mutlu bir hafta olsun
masallah pazartesi gunu isyerinde mutlu cok kisi olmaz, ama bende cok iyiyimhaftasonumuz guzel gecti mutluyum.
sana bişe itiraf edebilir miyim?
senin konunda gelen her iletide yüreğim ağzıma geliyor acaba ne oldu diye
Allah huzurunuzu bozmasın :)
sen nasılsın asıl sen anlat neler yaptın haftasonu
Aman maşallah ne güzel.
Peace, bak şimdi farkettim. Lost fanatiklerindensin galiba sen de...
Profil fotoğrafını, Evangeline Lilly 'e benzettim...hayir hep aklimda olup izlemedigim bir dizi. nedenkiii
Gunaydinn
herkes nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?