Yine kavga ettik :(

gunaydinn,
sinirli degil ama baya uzgun ve bikkin , konusmaya calisiyor nette baktigi resimleri falan gosterdi konusmak icin.
bu sabah kursu var sonra berbere gidicem ve markete gidicem birsey istiyormusun dedi gitti.
bende alisverise gidicem birazdan belki ikimize de iyi gelir bugun desarj oluruz..
sakin sessiz davraniyorum karismiyorum biseyine hic.

burada siz atisirken bana esimin soylediklerini tekrar soyluyorsunuz aslinda. tercih ve kisilik meselesi derken ozellikle.
ben oldugu gibi anlatiyorum size, mukemmel davraniyorum demiyorum zaten yardim icin yaziyorum buraya.
Yanlış yorumladın.
Kesinlikle öyle bir niyetim yoktu.
Hala tebessüm et diyen insana , tebessüm tabiki edilir ama bu laflardan sonra edilmez , demek için yazdım.

İyi gelicek merak etme. Eşi sürekli kısıtlayan herşeyine karışan hiçbir yere yalnız göndermeyen, despot davranan kadınları düşün ve yalnız birşeyler yapabiliyor olmanın, yalnız alışverişe çıkmanın, karışanının olmamasının Tadını çıkar tatlım:) hala çok sevdiğin bir kocan var. Hala kurtarılmayı hakeden bir evliliğin ve bunu çok isteyen bir eşin var. sen dünyanın öbür ucunda yaşayan, çalışan, para kazanan evli olgun bir kadınsın. Eşin senin hayat arkadaşın. Hayatı güzellikleri, kötülükleri paylaşıyorsunuz onunla. Tek beden değilsiniz ama. Herkes bir anlamda kendi hayatını yaşıyor. Ve evlilik demek bir diğerinin hayatını güzelleştirmeye içine mutluluklar koymaya ve kolaylaştırmaya çalışmak demek. Yani hala iki ayrı ama yanyana hayatlar. Bunları düşün, daha kolay olacak herşey.

Güzel gelişmeler var gibi, konuşmaya çalışması, uzgün olması. .
Sevindim canim
Umarim o da hatasının farkına varır dikkatli olur bundan sonra, sen de.

Gercektende iyi geldi dun ayri takildik eve gelince o muhabbet acti dizi izleyelim mi aksam ne yiyelim vs vs oyle sonra kavga konusu acildi ben o hakaretleri kirici konusmalarimi haketmedigimi ve ondan duymak istemedigimi soyledim oda bunu ancak benim ona biraz nefes alani vererek yapabilecegini soyledi. Hep bahsettigim seyleri soyledi cok ustume geliyosun , bana hic alan birakmiyorsun, maddi konudada herseyi ben dusunuyorum sanki cocugumsun sana hep hatirlatmam lazim borcumuz var odeyelim bitirelim sonra hep gezelim ben istemiyormuyum saniyorum dedi bide maddi olarak buyuk sorumlulugum var artik cok yoruldum senden anlayis bekliyorum dedi. Ben telefona bakiyoken tv izliyoken usteleme bi rahat birak kendime geleyim kafam dagilsin vs dedi.. Yani hep konustugumuz seyler. Bende dikkat edecegim dedim.. Oyle yani insallah guzel olur hersey
Bugunde tum gun evdeydik o bisiler izledi ben evle ilgilendim oyle..
Dogru soyluyorsun evlensekte iki ayri insan kendi kaderini kendihayatini yasiyor ve insan bazen yalniz sadece kendiyle kalmak istiyor buda kotu degil gayet dogal anliyorum yavas yavas .. :)

Güzel gelişmeler var gibi, konuşmaya çalışması, uzgün olması. .
Sevindim canim
Umarim o da hatasının farkına varır dikkatli olur bundan sonra, sen de.

Evet bak yazdim biraz once, o hatasinikabul ediyo ama benim hatalarima yogunlasmis durumda diyoki sen duzel degis biraz bende degisicem zaten otomatik olarak.
Ama onun yapisida biraz boyle bilmiyorum ne kadar degisir, ben kendimi azcik torpuleyim ona alan birakip ustune gitmeyeyim sonrasinda gorelim.. O zaman konusmaya hakkim olur dimi

Günaydın peace!!!!
Mutlu haftalar olsun inşallah!
Ben iyiyim çok şükür,zıp zıp zıplıyorum işte!!!!!
Sen nasılsın canım?

Gunaydin Lale, mutlu bir hafta olsun
masallah pazartesi gunu isyerinde mutlu cok kisi olmaz, ama bende cok iyiyim haftasonumuz guzel gecti mutluyum.

sana bişe itiraf edebilir miyim?
senin konunda gelen her iletide yüreğim ağzıma geliyor acaba ne oldu diye
Allah huzurunuzu bozmasın :)
sen nasılsın asıl sen anlat neler yaptın haftasonu

merhaba,

ya gercekten mi, bu ne kadar onemsediginizi gosterir tesekkur ederim
Sagol, iyiyiz valla cumartesi ayri takildik eve gelince konustuk kavgadan bahsetti genel sorunlardan bende onun konusmalarindan hakaret etmesinden vs cok rahatsiz oldugumu anlattim. o da ben degisirsem onunda otomatik degisecegini boyle birseyin olmayacagini soyledi. bide maddi durumlardan borctan vs cok bunalmis oldugunu soyledi benden biraz anlayis bekliyormus onu dedi.
sonra iyiydik, pazar gununude evde gecirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…