Yine kavga ettik :(

Gunaydinn

evet iyiydi haftasonumuz, insallah iyi bir baslangic yapmisizdir. esim 2 hafta iyi geciyor 3. hafta yine ayni oluyorsun vs dedi, bende iddiali konustum tamam sende 2-3 ay bekle ve gor o zaman dedim. seni bunaltmayacagim bos yere kavgada cikarmayacagim vs dedim.
evet haftaya haftasonu tatile gidiyoruz ama onumuzdeki haftasonu evde oluruz muhtemelen. borcumuzu bitirelim oyle istedigin kadar gezeriz suanda kismamiz gerekiyor dedi..

sen de eşine karşı anlayışlı davranırsan o da sana karşı daha yumuşak olacaktır işte. karşılıklı anlayış ve fedakarlıkla böyle oluyor bu.
sabretmen lazım, umarım uzun süreli olur bu sabır ve tekrar en başa dönmezsiniz.

sabredecegim, sakin olacagim. insallah uzun sureli olur
birsey olursa yazarim tabi buraya, olmaz insallah

gunaydinn herkese

dun aramizda gecen konusmayi anlatmak istiyorum.
Turkiye'ye gidecegiz aralik ayinda 2 hafta kalacagiz dun konu acilmisti iste Turkiyede olsak napariz temelli donsek nasil olur vs diye sonra konu bu 2haftalik tatile geldi. esim Turkiyeye her gittigimizde daha ozgur kalmak istiyor, yani arkadaslariyla gorussun, isleri oluyo onlari yapsin, kardesiyle dolassin, benle yemege gitsin arada vs, ama haliyle aileler daha cok birlikte olmak istiyorlar cunku bizi senede 2 kere goruyolar. Ben ailemde kaliyorum 1 haftasi, 1 haftasi esimle, daha once soylemistim esim bizde kalmiyor sadece 1 gece kaldi, diyoki garip hissediyorum. geliyo yemek yiyoruz cay kahve vs, sonra o ailesinin evine gidiyo. zaten arabayla 10-15 dk mesafede evlerin uzakligi. neyse ben dedimki Turkiyeye gittigimizde ailemle daha cok vakit gecirirmisin yani biraz benim zorumla gibi oluyor sanki , o da zorunla hicbirsey yapmam ben bilmiyomusun dedi Turkiyede ailemlede olmak istiyorum arkadaslarimida gormek istiyorum hergun aileni gormeye gelemem ki dedi.
bende en azindan 2 yemek yapalim, diger gunler cay kahve vs. o da onu yapiyoruz zaten ama daha fazlasini isteme benimde tatilim, bende ailemi goruyorum bazen yalniz kalip dolasmak istiyorum vs dedi. sen istedigin kadar gorus ailenle ben hic karisiyomuyum dedi. Hem kimse bozulmuyo bence seni her biraktigimda ugruyorum kahve cay iciyorum alirken ayni sekilde sohbet ediyorum, onun disinda 1 veya 2 kez yemege gitsek yeter dedi zaten toplamda 12 gun kalacagiz sip diye geciyo gunler dedi.

bu sekilde konustuk konustukta bi yere varamadik, diyoki bana karisma ben icimden geldigi gibi yapiyorum, sen karisma.
zaten bizde kalmiyor ona yapabilecegim hic bisey yok kalmiyor yani, okey o konu benim icin vazgectim ondan.
ama bari gunduz gorusmesi veya aksam yemegi daha cok yapabiliriz benm beklentim mi cok sizce? bu konudada uzlasamadik cunku. bana diyorki rahat ol keyfine bak, biz yurtdisinda yasiyoruz herkesi ozluyoruz iki aileyi arkadaslari alisverisi yemegi vs bolunuyoruz sadece ailenle geciremem beni yonlendirme diyor.

12 gün ikinizde kafanıza göre takılın işte ne güzel. Adam da seni zorlamiyor. Sen de bir şey deme. Çok kısa süre zatn.

iyide birbirimize bi yorumumuz bi istegimiz konusmamiz olmayacaksa ne anladim ben o isten.
biseye zorlamadim ya genel konustuk bilmiyorum niye boyle tepki verdiniz cok mu abartmisimki ?
Sizin ki normal bi ilişki değil iyi de.
Valla ben sinyali aldım yine senin evliliğin sen karar verirsin .
Ama adam senin en normal söylediğin şeye bile sinirleniyor bence çok zorlama

Adam gayet makul şeyler istemiş sizi tatmin etmeyen nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…