- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Profil fotoğrafını, Evangeline Lilly 'e benzettim...
Lost'un başrollerinden...
Belki de o'dur...ben Catherine zeta jones diye koymustum
günaydın peace
haftasonunuz daha sakin geçmiş sevindim. aynı şekilde devam etmelisin mutlaka. belki önümüzdeki bikaç haftasonu dışarı çıkamazsınız, bunu problem etme sen planlarını kendine göre yap tamam mı
Belki de o'dur...
Ben Kate'i özlediysem, görmek istediysem demek!!!
O diziyi izle mutlaka peace!
Muhteşem!
Cesaretim olsa ben oturup bir tekrar yapmak istiyorum...
Gunaydinn
evet iyiydi haftasonumuz, insallah iyi bir baslangic yapmisizdir. esim 2 hafta iyi geciyor 3. hafta yine ayni oluyorsun vs dedi, bende iddiali konustum tamam sende 2-3 ay bekle ve gor o zaman dedim. seni bunaltmayacagim bos yere kavgada cikarmayacagim vs dedim.
evet haftaya haftasonu tatile gidiyoruz ama onumuzdeki haftasonu evde oluruz muhtemelen. borcumuzu bitirelim oyle istedigin kadar gezeriz suanda kismamiz gerekiyor dedi..
sen de eşine karşı anlayışlı davranırsan o da sana karşı daha yumuşak olacaktır işte. karşılıklı anlayış ve fedakarlıkla böyle oluyor bu.
sabretmen lazım, umarım uzun süreli olur bu sabır ve tekrar en başa dönmezsiniz.
sabredecegim, sakin olacagim. insallah uzun sureli olur
birsey olursa yazarim tabi buraya, olmaz insallah
Sen neden 1 hafta onun ailesinde kaliyorsun?
Hani hiç bir isteğin olmayacaktı ?ben kendim istedigim icin ailemde de kalabilirim tum hafta ama onun ailesinde de kaliyorum ben
Hani hiç bir isteğin olmayacaktı ?
Bak ailemde kal demişsin ?
O kadar olacak işte .o kadarda degil ya hala kocam yani zorlamadimki :)
O kadar olacak işte .
Yoksa en fazla 2 hafta veriyorum o da en fazla
Yaptiginiz konusma yeni bir tartismanin sinyali.Esin sana alt mesaji vermis beni tatilde rahat birak diye ama anlamamissiniz.
Sizin ki normal bi ilişki değil iyi de.iyide birbirimize bi yorumumuz bi istegimiz konusmamiz olmayacaksa ne anladim ben o isten.
biseye zorlamadim ya genel konustuk bilmiyorum niye boyle tepki verdiniz cok mu abartmisimki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?