- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Adam gayet makul şeyler istemiş sizi tatmin etmeyen nedir ?
nolmus yani ailemle olsa arada.. anlamadimki niye sadece ben dusunuyorum bide cok mu ekstrem seyler istemisimki
o kadarda degil ya hala kocam yani zorlamadimki :)
Bence bu konuyu açma bir daha, su an cok nazik bir evredesiniz. Hani bir üflesen her sey yikilacak, o misal.
Araliga cok var zaten daha. Simdiden dusunup hayati kendine zehir etme, kocana da bir sey deme. Kac ay sonrasini garantilemeye calisma.Tatiliniz kisaymis zaten. Olmadi sen de arkadaslarinla daha cok vakit gecirirsin, tum gunler ailende kalirsin. Esinim ailesine arada bir yemege gidersin, esinin yaptigi gibi. Siz de esinle sevgili gibi olursunuz. Her an dipdibe degil de özel zaman ayirir gibi gorusursunuz.
Bak canim gelecekle ilgili bazi seyler, emeklilik plani yapmak, ucak bileti almak gibi planli ve sistemli isler degil. Bazi seyleri kontrol edemezsin, oluruna birakmalisin. Sen esinin tamam seklinde sozlu yemin vermesini bekleyemezsin. Kac ay sonrasinin degisebilecek olaylarini garantilemeye çalışma. Sen oncelikli olarak esine degistigini kanıtla. Şu nazik evreyi atlatin. Senin birincil sorunun o. Eşin su an her seyde kendini hakli goruyor. Sense buyutensin onu gozunde. Rahatla. Anın tadini cikar.
Cok ekstrem degil ama zorlayamazsin.Koca 365 gunun sadece 15 gunu ailesiyle arkadaslariyla olmak istemesini hos goremez misin? Hos goremezsen mehteran gibi 2 ileri 1 geri devam eder actigin konun hep guncel kalir.
Yok yok burda bir sıkıntı yok. Tabi ki bu tür taleplerin olabilir oturup konuşucaksınız ama kocan da az değil yani. Ya da tartışmalarınız yüzünden o da gardını almış her an tırnaklar çıkmış bekliyor. Hiç üstüne gitme. Şu an hiç Zaman'ı değil böyle bir tartışmanın. Peki Nasıl istersen de geç. Biz rahat oturup kalkalım diye rahatsız etmek istemedi dersin ailen bişey söylerse.
o da oyle dedi iste 4 ay sonrasinin kavgasini neden yapiyoruz suanda , o zaman gelsin gidelim , ben zaten ailene geliyorum her biraktigimda seni her aldigimda, onun disinda yemege de geliyorum ama her gun aileni goremem. bazi gunler disarda dolasmak istiyorum vs vs dedi.
ne yapsam baskici, bunaltici usteleyici oluyorum suanda yani. haklisin ben garantici bi tipim zaten , ama bu sordugum soru garanti altina almakmiki.. belki ben ailemde kalirim her gun aynen belli olmaz veya cok az 2-3 gun onlarda kalirim geri kalan zaman bizimkilerde olurum. belki ozamana aramiz cok daha iyi olur..
sence bizim bu nazik evreyi atlatmam ne kadar surerki...
evet yani ne var, diyoki 4 ay sonrasinin kavgasini yapmayalim simdiden . zaten ben geliyorum size sen cok istiyosun sadece onuda ben yapamam benimde gormek istedigim insanlar var ailem var dedi. ben seni hic zorlamiyorum sen niye beni kontrol altina almaya calisiyosun dedi.
yani boyle cok bi ozgurlukcu oluyor istanbula gidecegimiz zaman, anlamiyorum. ben hala ciftiz evli gibi takilalim birlikte gezelim dolasalim istyorum yani birlikte gidilen bir tatil gibi goruyorum turkiyeyi o ise birlikte gidilen ama ayri vakit gecirilecek bir yer gibi goruyor orayi...
hos gorebilirim tabiki ama benim istegim de cok ekstrem gelmedigi icin kendimi de hakli goruyorum, tamam tabiki gezelim dolasalim ama hala ciftiz hala evliyiz birlikte ailelere gideriz, birlikte gezmeliyiz diye dusunuyorum. esimse sevgiliymisiz gibi davraniyor. ama gorsen normalde oyle modern genis dusunen biri degildir yani. istanbula gidince boyle oluyor dagilalim istiyor biraz.
canımmm erkekler biraz özgürlük isitiyor. bizde aynı memleketliyiz tatile gittiğimizde ben 1-2 gün kv de de kalıyorum sonra anneme geçyiorum ama eşimle sürekli gezip tozup akşam dağılıyoruz ikimizde çok mutluyuz hem eski günlerde ki gibi oluyor ben çok sevioyorum öyle. sende karışma bunaltma bence özlesin seni inan evinize kendi düzeninize döndüğünüzde eşin daha da iyi olacaktır sonuçta oda kendi düzenini özlemiş olur. sakın boğup tatilini burnundan getirme bence sende üzülürsün hem 15 gün ailenle doya doya vakit geçir.
Canim senin niyetin ne kadar masum olursa olsun, garantici olduğunu hissetmesen bile bu tatil konusunda, eşine su an oyle gelir. Cunku esin patlayacak bomba gibi, su an onu bunalttigini hissedebilir, yanlis ve ters anlar.
Usteledigini düşünür.
Kocam sevgili gibi davranmak istiyor demissin. Sevgili gibi olmanizda sakinca yok ki canim, belki renk katar iliskiye. Kisa bir sure zaten, 2 hafta.
Ne kadar surede toparlarsiniz bilmiyorum. Ancak bu gibi seyleri kafaya takip surekli gundeme getirip istedigin cevabi alana kadar ugrasirsan hemen duzelmez gibi gorunuyor. Biraz rahatla. Cok sukur ki eşin yaninda seni seviyor ama koz verme ona lutfen.
Bu konuda seninle aynı fikirdeyim. Tabi ki arkadaşlarıyla görüşsün ailesiyle özlem gidersin ama evli bir çift olarak ayrıayrı takılmak bana uzak geldi ama şimdi açıkçası öbür türlüsüne de yanlış diyemiyorum. Öyle yapan ve daha çok eğlenen arkadaşlar da vardır. sana tavsiyem; eşin senin zorunla geliyorum diyorsa eğer, bu sefer onu hiç çağırma. asla plan da yapma. Hadi görüşürüz de öp, canı isterse gelsin. Ki sen çağırmayınca o kendisi gelecek. Bu tatilde iyice boşaltın kafaları, sen aldığın kararlara sadık kal. Döndüğünüzde daha sağlam bir ilişkiyle yeniden başlayın. Aslı'na bakarsan 4 ay sonraki mevzuyu şimdiden konuşmak gerçekten çok akıllıca değil. Onun için kocan onu kumanda veya kontrol ediyor gibi davranmandan rahatsız. Şu ana odaklan. Önümüzdeki 4 ayı da bu mevzunun kavgalarıyla geçirme.
Aşırı bunaldığı için orada nefes alırım diye düşünüyor.İlişkiniz boğucu olmasaydı çoğu yere beraber giderdiniz.
Şu an zaten ince bir çizgidesiniz.Aralık ayında ne yapacağınızı konuşmayın.Kontrolcü bir yaklaşım oluyor.
Off peace off yine aynı şeyler dön dolaş hiç bitmiyor daha 4 ay sonrasının kavgasını etmissin.adam tabi kafesi açılmış kuş gibi davranir.ya sende rahat olsana arkadaslarinla çık gez dolaş bırak adam sensiz kalsın ozlesin bi izin ver.hayatta o olmadan da olmaya alış.esli takilacaginjz zamanlarda illaki olur bir fırsat versen
hiiiiiiç üzülme sende ülkenin istanbulun ailenin tadını çıkar çook normal şeyler bizde aynı durumdayız ama ben takılmıyorum sonuçta ailemi arkadaşlarımı özlüyorum çokda güzel vekit geçiyo baskı altında olmadan. tam tersini düşünsene ailende kalmana izinvermese sürekli kayınvaliden de kalsan daha sıkıcı olur senin için eminim :) o yüzden tadını çıkaraynen ama istanbula gidince sanki evli degiliz artik oyle kendi kendine program yapmak istiyo, arkadaslariyla gorusmek istiyo, ben 1-2 gun onlarda kalsam geri kalan zaman ailemde kalmak istesem tamam der, yani hic onemsemiyo oraya gidince cok rahatiz. yani sanki Turkiye'de kari koca degilmiyiz beni taniyosunuz artik cok ilgi bekleyen biriyim, boyle olunca Turkiye'de baya bi dokunuyo bana bu davranislar sanki benden uzaklasiyo gibi geliyo. gecen gittigimizde burnundan getirdim , baya tartistik . hep soruyodum nerdesin napiyosun nereye gittin vs.
kendini kaybediyo gidince, alisveris yapmak istiyo kardesiyle tek disari cikmak istiyo arkadasiyla bufe de falan bulusmak istiyo sanki kafesi acilmis kus gibi.
bende uzuluyorum boyle olmasina..
daha once gittiklerimizde de oyle davrandi zaten ozgur takilmak istiyo, benlede bisiler yapiyo ama ben hep hergun bisey yapalim istiyorum . oda ailesiyle veya arkadaslariyla daha cok olmak istiyor benle oldugundan ve gecen seferlerde tartistik bu yuzden.konu acilmisti bende bahsettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?