Yine kavga ettik :(

Gene sen hatalisin
Kime soylersen bunu ayni tepkiyi alirsin
Kardesim ii olayim derken b.nu cikariyosun ya
Sinirlendin mi kendine gel 10 kadar say
Kendini baska yere ver
Uzatma konuyu
Tatliya baglamasini bil

bu tepki fazla degil mi, kufur edecek bu kadar agir konusacak ne yaptim.. konuyu uzatmak disinda..

Son zamanlarda tahammulu kalmamis sana canim. Muhtemelen sinirlendigi an gecmisteki tartismalar aklina geliyordur, ofke patlamasi yasiyordur sonrasinda da.

Artık hak ediyorsun.
Kaç ay oldu burada yazanlar bile artık sinirlenip sana ağır yazabiliyorlarsa bu adam bir buçuk yıldırher haftasonu bu tip saçma sapan gerilimleri yaşadığında ağır konuşur.
Ağır laflar duymak istemiyorsan bazı değişimler olurdu sen de peace. En basiti artık çenene hakim olabilirdin mesela. Adam sen dırdır edince ağır konuşuyor işte bunu biliyorsun kendime hakim olamadım diyorsun.E o da artık kendine hakim olamıyor işte
Kusura bakma ama hata bir kere bilemedin iki kere yapılır. Aynı hata defalarca yapılırsa buna hata denmez. Sen aylardır yerinde sayıyorsan adamın da ağır konuşmasına kızmamak lazım.
Uzaktan benim sana saydırasım geliyor hala aynı olduğun için. Düzenli olarak her haftasonu buraya yine kavga ettik diyorsun. Aç bir oku. E bu adama da kızmamak lazım. Haklı evet. Ve düzelmediğin için hala yerinde saydığın için de hak ediyorsun üzgünüm.
Çünkü o lafları artık sen kendine ettiriyorsun. Bak adama tek bir ağır laf etmişsin yemeğimi yeme diye yememiş. Bu duruşu sen eşine bir gün olsun gösterebildin mi? Pişirdiği balığı yedin mesela dimi? O kadar ağır laftan sonra yine aynı devam ettin. Bu nedenle bile o sana ağır laflar etmeye devam eder üzgünüm. Hem dırdırcısın hem dik duruşun yok. Ağır laflara güya bozuluyorsun ama tavrını koyamıyorsun. Değişeceğim diyorsun hala dırdır dırdır devam ediyorsun.

Hakareti hak etmiyorsun ama adamda artık sabır kalmamış
Ikiniz de hatalisiniz
O isi hakarete dökmeden de sinirlenebilirdi ama karakteri bu iste degistiremezsin
Bir de "beni seviyor musun/benden bıktın mı " tarzi sorulari ben gereksiz buluyorum
Kaldi ki esin konulari uzatıp dirdir etmenden biktigini acikca söylemiş
Bir lafı ben de ikinci kez tekrarlamayi sevmem, konularin uzatilmasi beni de sıkar ki erkekler bizim gibi degiller
Adam uyuyorum demiş, peki de geç
Keske galeta ununu koymadan ayrı kapta baksaydin demis hakli ama olmus bir kere, hayatim haklisin dusunemedim ben baska birsey yaparım hemen de gec mutfağa
Adam caninin çektiği köfteyi yemedigi icin dunyayi sana dar etmezdi ama sen kendin yaparsin demissin o icerlemis
Hatan konuyu uzatmak!

Tabiki haketmiyorsun ama herkezin bir tahammül sınırı vardır ya
Sen eşini paikolojik olarak çok yıpratmışsın herşey sorun olmaya başlamış
Biraz daha düzelt kendini
Eşin seni seviyor ve önemsiyor sende daha huzurlu bi hayat için biraz daha çaba göster
Herşeyi söyleme mesela
Kendin halledebileceğin sorunları yansıtma
Hallet sohbet ederken bugün şöyle oldu bende böyle yaptım de
Birşeyi en fazla iki kez sor
Evli olsanız dahi ikinizinde yapmak yaşamak istediği farklı şeyler olabileceğini unutma
Hayatının odağında eşin bar anlıyorum ama tüm ilgini ona yoğunlaştırma mesela
Kendine bakım yap gez kendin için birşeyler yap

Sen evlenmeden once bu adamin pesinden cok mu kostun ? Hani yillarca kosmussun sonra adami bir sekilde ikna etmissin evlenmeye ama her an kaybetmekten korkuyor gibi davraniyorsun.Kocan yahu bu senin.Aman tripli dedi,aman bozuk atti.birak ne hali varsa gorsun.Kendini iyice bisey saniyor ve en ufak bir olayda patliyor.Ama sen hatalisin ki bu adami goklere cikariyosun.Ustune gidiyorsun sonra da haliyle o hakli duruma geliyor.
Onceki yorumlarimda dedim ya mehteran takimi gibisin 2 ileri 1 geri.Aynen oyle.Sen bu adami arşa cikarirsan kendi ellerinle sonunuzu yazarsin.

Girdi yoluna ama ablam durmayı öğrenince gerçekten. Çünkü eniştemin eşbaşkanı yoktu. Kaç kere ayrılma safhasına geldiler. O da yurtdışında yaşıyor.
Eşin seni seviyorken bence sen de bu sevgiden güç alarak yoluna koyacaksın her şeyi. Ben inanıyorum. Kavgaların arası açıldı daha da açılacak. Duacınım

bu tepki fazla degil mi, kufur edecek bu kadar agir konusacak ne yaptim.. konuyu uzatmak disinda..
Adam dolmus senin dirdirindan artik tahammul sinirini aşmişin
Oyuzden bukadar fevri sana karsi
Hakaretlerini bnde onaylamiyorum
Ama en mulayim insani bile catlatirsin kis sanada yazik ewliliginizede napcan simdi. Ne dusunuyon

Son kavganızı okudum. Eşin sana aşık. Sabirli olup biraz kendi hayatina baksan ona yaşam alanı biraksan her sey duzelir. Sinirine hakim olman gerek ayrica.

haklisin, haklisin. evet o yemez gururludur cok, bana ettigi laflarda umrunda degil ona gore ben hakediyorum ben zorluyorum sartlari ve sabrini ve zaten cokta ustunde durmayip konusuyorum .. haklisin

cok yuz goz oluyoruz bu yuzdende dirdir yapiorum herseyi sorguluyorum falan, biraz cool uzak kendi halinde, saygili davransam belki o da normale doner.....

hakaret ve kufuler kavgalarimizin bir parcasi, ozellikle son zamandir baya bi ofkeleniyor. demin uyuyordu uyanmis baktim mutfakta yemek yapiyo kendine bisey aticaktim, dedimki yemekten yiyebilirsin ikimize yaptim. dediki ben yemem sana afiyet olsun, cikarmisin lutfen kendime yemek yapacagim seninle konusmak istemiyorum daha yeni kendime geldim dedi.
evet dirdir konusunda birsey diyemem hakli gayet.... ben dedigin gibi yapsam zaten hic problem olmayacakti kalkamadim yanindan o beni tersledi ya, ne alaka bu kadar normal biseyde sanki bilerek mahvetmisim gibi cikismis beni suclamis gibi hissedip savunmaya gectim konustum uzattim diye sinirlendi saydi sovdu kalkmadim kavgaya dondu.
dedigin gibi kalkip gitsem oo suanda sarilip film izliyorduk..

boyle diye diye sonunu getirmem bu evliligin umarim..

evet hepsini biriktirmis mutlaka onceki kavgalardan birseyler hatirlayip daha da sinirleniyordur. sacmaydi biliyorum gostermeyip ben kafama gore bi yemek yapsaydim suan ikimizde mutlu bir pazar aksami gecirirdik.
mutfaga girip kendine yemegini yapti banada senin yemegini yemicem ve beni rahat birak seninle konusmak istemiyorum daha yeni kendime geldim dedi.

o da ayri mesele, biraz fazla yuz goz oldugumuzu dusunuyorum cok konustugumuzu uzattigimi, herseyi didikledigimi. biraz mesafeli, cool olmak lazim yerinde konusmak lazim falan.eskiden boyleydim aslinda ne oldu evlenince bilmiyorum :)

Konunuzu uzun zamandır okuyorum aslında hep haksız değilsiniz tamam çok üstüne gidip birden fazla sormuşsunuz ama ne demek hakaret siz ediyor musunuz sinirle yapmıyorsanız akli başında tartışmali, bence cok çabalayan bir eş yok sizin en ufak şeyinizde sinirleniyor saldırıya geçiyor ... ne olmus yani gidip ne yemek yapayım diye sormanızda köfte olmadi baska istediği olabilir diye düşünmüşsunz dolapta baska kiyma varsa çıkarsaydiniz soğuk suya koyunca açılıyor küçücük seyleri büyütmek tek sizin yaptığınız birşey değil eşinizde fırsat kolluyor... sessiz kalıp durmak zordur sizin icin ama kendiniz icin o an girin banyoya kendi kendize bosaltin içinizi

yok yahu hatta o benim pesimden kostu gayet bayilarak severek evlendik ikimizde , esim cok cok ilgili biriydi, hala ilgisiz degil zaten ama baya asik evlendik , kavga eder tartisirdik ama boyle degil bide gozumuz gormezdi zaten.

sacma bi kaybetme korkusuyla davrandigimin ve bu yuzden hic "cool" olmadigimin farkindayim :)) aslinda biraz mesafe, biraz saygi, alan, sabir lazim dimi.. yani biraz boyle kendi isime bakmak lazim o benim pesime gelsin yine. bu kadar cok didikleyip konusmanin bir anlami yok ,dedigin gibi kocam o benim..

Rahat mı batıyor ? Anlamıyorum neden böylesiniz ? Tartışma yaratıp heyecan falan mı yaratmaya çalışyorsunuz ? Adama durup dururken surat yapıyorsunuz bırakın da laf söylesin artık ... Aklınızı başınıza toplayın bence şüpheleriniz mi var bunun için mi rahat olamıyorsunuz ? Bizimle konuşup rahatlayabilirsiniz ...

Cok tesekkur ederim, ablan adina da sevindim, sevenler ayrilmasin herkes mutlu olmayi hakediyor.
insallah guzel olur hersey..

Adam dolmus senin dirdirindan artik tahammul sinirini aşmişin
Oyuzden bukadar fevri sana karsi
Hakaretlerini bnde onaylamiyorum
Ama en mulayim insani bile catlatirsin kis sanada yazik ewliliginizede napcan simdi. Ne dusunuyon

napayim valla bisey yapmiyorum, demin mutfaga girdi kendine yemegini pisirdi beni rahat birak senle konusmak istemiyorum dedi. oyle bisey yapmam takilirim kendi halimde..

Teorik bilgin muhteşem de uygulamada baya zayıfsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…