Yine kavga ettik :(

Son kavganızı okudum. Eşin sana aşık. Sabirli olup biraz kendi hayatina baksan ona yaşam alanı biraksan her sey duzelir. Sinirine hakim olman gerek ayrica.

sagol insallah. esim bana asik mi bezmis ve bikmismi bilmiyorum :)) sebepsiz degil zaten ona lafim yok. biraz cenemi tutup sakin olmam, uzatmamam lazim

hayir bi suphem yok.. ben esimin bana karsi dolu oldugunu iste icinde biriktirdigini falan dusunmuorum kavga anlarinda diyorumki mesela yani ne var bu kofte olayinda niye cikisiyo heralde bilerek yapmadim falan diyip uzatip ustune gidiyorum konuyu kapatmiyorum... sorun buradan basliyor

selam , yok valla ben hic agzimi bozmam, yani kufur ve hakaret etmem , bazen sinirlenip onun soylediklerini tekrar ederim falan en fazla.
biraz fazla sordum ama... 3-4 kere sordum yani, uzattim konuyu konusmak icin cunku bana batti o bastaki cikismasi amacim onu konusmakti o da uyuyodu sinirlendi iste.

Yani kendinizin farkındasınız ama çözmüyorsunuz. Biraz geride durun bence ...

Bu mu yaşamak istediğin hayat ?
Abartma sen de ya gostermissin ne var bunda ?
İyice suyunu cikarmasin kocan.

Gercekten derdin ne adamla¿

Sevgi filanmi sikinti...
Rahatmi batiyo

Merhaba Peaceful,

Sana yazdığım son, sonucunda ban yediğim ilk mesaj olacak sanırım bu platformdaki.

Herhangi bir şey için özür dilemediğimi de şimdiden belirtirim.

Senin konularına ilk göz attığımda haline üzülmüştüm, bir ülkede tek başına, işkolik bir eş yüzünden bunalmış, iletişim becerileri düşük biri olarak düşünmüştüm seni.

Fikirlerimin çoğu değişti. Sen burada bile aynı soruları 1373926 kere soran (Haklı mıyım? Böyle de mi yapmayayım? Ama ben ne yaptım ki? Neden öyle dedi? vb), işine gelmeyeni kesinlikle anlayamayan, anlamak istemeyen, bencil, evlilik kurumunun ne olduğunu anlamamış, otokontrol, empati, kendine yetebilme becerilerinden yoksun, benim arkadaş dahi olmak istemeyeceğim bir insansın bana göre.

Çoğu üye aynı şeyi söylüyor "Hakareti hak etmiyorsun".

Eşin hayvan veya soytarı muamelesini hak ediyor yani öyle mi?

Evcil hayvan gibi evde yanında otursun, uyanınca bile sen kalkmadan yataktan çıkmasın, Tv izlemesin, seninle düzenli dışarı çıksın, fazla telefon ile ilgilenmesin.

Saray soytarısı gibi seni eğlendirsin, sohbet etsin, her haftasonu farklı etkinlik planlasın, doğumgününü aylar öncesinden senin kontrolünde ayarlasın.

Eşin bu hayatı hak etmiyor. Adama hak etmediği hayatı yaşatırsan evliliğiniz boyunca hak etmediğini düşündüğün hakaretlere maruz kalırsın.

Evdeki kedi bile azcık sıkıştırsan tırmalıyor yahu, insan bu be.

Sen yapınca "Değişmeye çalışıyoruuummmm", eşin yapınca "Ama bunu hak etmediiimmmm"

Eşin çok hak ediyor çünkü sürekli zangoç gibi tepesinde olmanı. Neyse...

Sen ve buradaki bazı hemcinslerimiz nalıncı keseri gibi kendinize yontmayı seviyor olabilirsiniz ama ben adalet seviyorum.

Sen adamın boğazına çök, gırtlağına bas. Ama sürekli bas. Başka bir sefer ayağını kaldırdığında yine boğacağını düşünüp, nefes almak için tırnaklarını ayağına geçirdiğinde "Ama hak etmediiimmmm".

Oldu o zaman.

Artık konularınızı açarken farklı meraklar içerisinde olacağım.

Bu mu yaşamak istediğin hayat ?
Abartma sen de ya gostermissin ne var bunda ?
İyice suyunu cikarmasin kocan.

gostermemde bisey yoktu da bi kac kere sordum uzattim diye sinirlendi uyuyorum sonra konusalim dedi ben yine konustum ne var yani ne yaptim yine niye sinirleniyosun falan gibi uzattim 10 dk falan sonra yeter diye kalkti uyandi kavga ettik

boyle bir hayat istemiyorum tabiki.. sence ben yapmiyomuyum bunu.. sence esim mi sebep?

Gercekten derdin ne adamla¿

Sevgi filanmi sikinti...
Rahatmi batiyo

derdim bana kizmasi cikismasi halinde alttan alamamak, durmayi bilmemek , konulari uzatmak..
bide bana hakaret veya agir konustugunda kabullenemiyorum bunu sorguluyorum kavgada uzatiyorum..

Ya tamam sende de sorun var ama yani bosanmiyosa affediyor demektir . Her soruya parlayacaksa defolsun gitsin .
İyice köşeye sindin.

Ne var ya bu soruda .
Annem de babama bir kaç kere bir şey soruyor herkes birbirine soruyor .
Karşılığında küfür mu edilir.
Oldu beyefendi bunaldi diye her şeye küfür etsin .
Yeter senin de sindigin. İyice kendinden ödün vermeye başladın .

Bütün hayatın eşin olmuş ondan böylesin
Çalışıyormusun yada okul
Sen tamamen ona odaklanmışsın istiyorsunki onun 24 saatide senin olsun
Hep seninle ilgilensin konuşsun şımartsın
Bu imkansız kuzum ya

o anda biraz sardim esime ama, gicik oldum o cikismasina diye usteledim sonrasinda.. daha oncesinde de benden biktinmi diye biraz konusup uzatmistim. bunlarin hic biri kufurlu konusmasina sebep degil, ama o baya bi dolmus. artik bikmis belki cok onemsemiyo agzindan cikanlari. bana boyle yaptigin surece bu laflari duyacaksin diyo.

Biz sakinleştirmeye çalısıyoruz sen gaza getiriyosun bu şekilde evlilikleri çıkmaza girer
Sanırım en başından beri okumuyorsun

calisiyorum , 9-6 , 6.30 evdeyim. esimin daha yogun bir isi var seyahatleri oluyor.
bazi cekilmeyen huylarim var biliyorum. degismek zorundayim yoksa mutlu olmayacagimi biliyorum.. haklisin

calisiyorum , 9-6 , 6.30 evdeyim. esimin daha yogun bir isi var seyahatleri oluyor.
bazi cekilmeyen huylarim var biliyorum. degismek zorundayim yoksa mutlu olmayacagimi biliyorum.. haklisin
Bi çoğumuz aynı şeyi düşünüyoruz bak
Siz birbirine aşık bir çiftsiniz
Çözülmeyecek bir sorununuzda yok
Hayatı dahada güzelleştirmek varken ilişkiye eziyet etmek niye
Bak sende yanlışlarının farkındasın artık düzelteceğini düşünüyorum
Seni iş dışındada oyalayacak ilgini çekecek bir kaç birşey bul bence
Çok zaman geçirip didişmektense az olsun kaliteli ve mutlu anlar olsun

bence türkiye tatilinizde hiç görüşmemelisiniz telefonda bile 2 3 güne bir belki . ben sizin ruh halinizi çok iyi anlıyorum bende buna benzer bir ilişki yaşamıştım yurtdışındaydım ve ona sarmıştım. görüşmezsek beni unutacak secmeyecek sanıyordum. sizin kendinizle vakit geçirmeyi sevmeyi öğrenmeniz gerekiyor resimmi çizersiniz müziklemi uğraşırsınız bilemem. ama şunu belirtmeden edemeyeceğim neden yemek memek işleriyle sürekli siz ilgileniyorsunuz. eşinizin annesi değilsiniz

sevmeyecek demek istedim secmeyecek değil

Biz sakinleştirmeye çalısıyoruz sen gaza getiriyosun bu şekilde evlilikleri çıkmaza girer
Sanırım en başından beri okumuyorsun
Yo gayet en başından beri okuyorum ???
Yaptığınız sakinlestirmek değil sindirmek.
Bunu psikoloji bitirmis biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim

Aferin devam et.
Kendini boooyleee küçük gör adamı Yücelt. Saygisizliginin her zaman bahanesi olsun .
Ne diyeyim sana bilmem ki .
Daha kötüye gidiyorsun .
Basından beri söylüyorum huy değişmez bakma burada çiçek böcek yazanlara.
Kendinden kaybediyorsun aklını başına al.
Küfüre sebep buluyorsun. Hak veriyorsun .

derdim bana kizmasi cikismasi halinde alttan alamamak, durmayi bilmemek , konulari uzatmak..
bide bana hakaret veya agir konustugunda kabullenemiyorum bunu sorguluyorum kavgada uzatiyorum..
Ama ıste sebebi var demekki durduk yere degil biraz sebepsiz yere yapyomussun gibi yazmişsin..valla o zaman bisey diyemem çünkü bende öyleyim bana bişey söyleyip sonra bişey yokmş gibi devam etmemi bekliyo uzatmamami istiyo ama benimde canimi siktigi icin zoruma gidiyo uzatyorm suratta yapyorum bence hepimz böyleyiz sussam beni eziyomuş gibi hissederm mesela cvp veririm susmam kavgada edersek edelim hiç gözüm görmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…