- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.081
Son kavganızı okudum. Eşin sana aşık. Sabirli olup biraz kendi hayatina baksan ona yaşam alanı biraksan her sey duzelir. Sinirine hakim olman gerek ayrica.
Rahat mı batıyor ? Anlamıyorum neden böylesiniz ? Tartışma yaratıp heyecan falan mı yaratmaya çalışyorsunuz ? Adama durup dururken surat yapıyorsunuz bırakın da laf söylesin artık ... Aklınızı başınıza toplayın bence şüpheleriniz mi var bunun için mi rahat olamıyorsunuz ? Bizimle konuşup rahatlayabilirsiniz ...
Konunuzu uzun zamandır okuyorum aslında hep haksız değilsiniz tamam çok üstüne gidip birden fazla sormuşsunuz ama ne demek hakaret siz ediyor musunuz sinirle yapmıyorsanız akli başında tartışmali, bence cok çabalayan bir eş yok sizin en ufak şeyinizde sinirleniyor saldırıya geçiyor ... ne olmus yani gidip ne yemek yapayım diye sormanızda köfte olmadi baska istediği olabilir diye düşünmüşsunz dolapta baska kiyma varsa çıkarsaydiniz soğuk suya koyunca açılıyor küçücük seyleri büyütmek tek sizin yaptığınız birşey değil eşinizde fırsat kolluyor... sessiz kalıp durmak zordur sizin icin ama kendiniz icin o an girin banyoya kendi kendize bosaltin içinizi
Yani kendinizin farkındasınız ama çözmüyorsunuz. Biraz geride durun bence ...hayir bi suphem yok.. ben esimin bana karsi dolu oldugunu iste icinde biriktirdigini falan dusunmuorum kavga anlarinda diyorumki mesela yani ne var bu kofte olayinda niye cikisiyo heralde bilerek yapmadim falan diyip uzatip ustune gidiyorum konuyu kapatmiyorum... sorun buradan basliyor
Bu mu yaşamak istediğin hayat ?uyudugunu gormedim seslendim yanina giderken kalkti gostermek istedim. o da zaten kavga arasinda "bana niye gosteriyosunki sanki ben yap bunu desem bocekli mi yiyecegiz " dedi. bi niyetten gostermedim ama dedigin dogru atsaydim direk baska bisi hazirlasaydim kavgasiz bir pazar aksami gecirirdik..
kavgada yine agir konustu baya .. o kadar lafi hakediyomuyum..
Bu mu yaşamak istediğin hayat ?
Abartma sen de ya gostermissin ne var bunda ?
İyice suyunu cikarmasin kocan.
Gercekten derdin ne adamla¿
Sevgi filanmi sikinti...
Rahatmi batiyo
Ya tamam sende de sorun var ama yani bosanmiyosa affediyor demektir . Her soruya parlayacaksa defolsun gitsin .gostermemde bisey yoktu da bi kac kere sordum uzattim diye sinirlendi uyuyorum sonra konusalim dedi ben yine konustum ne var yani ne yaptim yine niye sinirleniyosun falan gibi uzattim 10 dk falan sonra yeter diye kalkti uyandi kavga ettik
boyle bir hayat istemiyorum tabiki.. sence ben yapmiyomuyum bunu.. sence esim mi sebep?
Bütün hayatın eşin olmuş ondan böylesinevet hepsini biriktirmis mutlaka onceki kavgalardan birseyler hatirlayip daha da sinirleniyordur. sacmaydi biliyorum gostermeyip ben kafama gore bi yemek yapsaydim suan ikimizde mutlu bir pazar aksami gecirirdik.
mutfaga girip kendine yemegini yapti banada senin yemegini yemicem ve beni rahat birak seninle konusmak istemiyorum daha yeni kendime geldim dedi.
o da ayri mesele, biraz fazla yuz goz oldugumuzu dusunuyorum cok konustugumuzu uzattigimi, herseyi didikledigimi. biraz mesafeli, cool olmak lazim yerinde konusmak lazim falan.eskiden boyleydim aslinda ne oldu evlenince bilmiyorum :)
Ya tamam sende de sorun var ama yani bosanmiyosa affediyor demektir . Her soruya parlayacaksa defolsun gitsin .
İyice köşeye sindin.
Ne var ya bu soruda .
Annem de babama bir kaç kere bir şey soruyor herkes birbirine soruyor .
Karşılığında küfür mu edilir.
Oldu beyefendi bunaldi diye her şeye küfür etsin .
Yeter senin de sindigin. İyice kendinden ödün vermeye başladın .
Biz sakinleştirmeye çalısıyoruz sen gaza getiriyosun bu şekilde evlilikleri çıkmaza girerYa tamam sende de sorun var ama yani bosanmiyosa affediyor demektir . Her soruya parlayacaksa defolsun gitsin .
İyice köşeye sindin.
Ne var ya bu soruda .
Annem de babama bir kaç kere bir şey soruyor herkes birbirine soruyor .
Karşılığında küfür mu edilir.
Oldu beyefendi bunaldi diye her şeye küfür etsin .
Yeter senin de sindigin. İyice kendinden ödün vermeye başladın .
Bütün hayatın eşin olmuş ondan böylesin
Çalışıyormusun yada okul
Sen tamamen ona odaklanmışsın istiyorsunki onun 24 saatide senin olsun
Hep seninle ilgilensin konuşsun şımartsın
Bu imkansız kuzum ya
Bi çoğumuz aynı şeyi düşünüyoruz bakcalisiyorum , 9-6 , 6.30 evdeyim. esimin daha yogun bir isi var seyahatleri oluyor.
bazi cekilmeyen huylarim var biliyorum. degismek zorundayim yoksa mutlu olmayacagimi biliyorum.. haklisin
sevmeyecek demek istedim secmeyecek değilbence türkiye tatilinizde hiç görüşmemelisiniz telefonda bile 2 3 güne bir belki . ben sizin ruh halinizi çok iyi anlıyorum bende buna benzer bir ilişki yaşamıştım yurtdışındaydım ve ona sarmıştım. görüşmezsek beni unutacak secmeyecek sanıyordum. sizin kendinizle vakit geçirmeyi sevmeyi öğrenmeniz gerekiyor resimmi çizersiniz müziklemi uğraşırsınız bilemem. ama şunu belirtmeden edemeyeceğim neden yemek memek işleriyle sürekli siz ilgileniyorsunuz. eşinizin annesi değilsiniz
Yo gayet en başından beri okuyorum ???Biz sakinleştirmeye çalısıyoruz sen gaza getiriyosun bu şekilde evlilikleri çıkmaza girer
Sanırım en başından beri okumuyorsun
Aferin devam et.o anda biraz sardim esime ama, gicik oldum o cikismasina diye usteledim sonrasinda.. daha oncesinde de benden biktinmi diye biraz konusup uzatmistim. bunlarin hic biri kufurlu konusmasina sebep degil, ama o baya bi dolmus. artik bikmis belki cok onemsemiyo agzindan cikanlari. bana boyle yaptigin surece bu laflari duyacaksin diyo.
Ama ıste sebebi var demekki durduk yere degil biraz sebepsiz yere yapyomussun gibi yazmişsin..valla o zaman bisey diyemem çünkü bende öyleyim bana bişey söyleyip sonra bişey yokmş gibi devam etmemi bekliyo uzatmamami istiyo ama benimde canimi siktigi icin zoruma gidiyo uzatyorm suratta yapyorum bence hepimz böyleyiz sussam beni eziyomuş gibi hissederm mesela cvp veririm susmam kavgada edersek edelim hiç gözüm görmez...derdim bana kizmasi cikismasi halinde alttan alamamak, durmayi bilmemek , konulari uzatmak..
bide bana hakaret veya agir konustugunda kabullenemiyorum bunu sorguluyorum kavgada uzatiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?