- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.121
Yeni bir tartışmaları olmuş onu yazdı yorumlarda gelince başa taşındı yeniden sep
Valla canim kusura bakma ama adami illallah ettirmis ve gayet sabirli bir kocasi var adami resmen durtuyor psikolojik açi filan deil resmen yapip yapip af dileme cevremizdeki cogu insan gibi yada ...peace hasta filan deil cok hata yapan ve toparlayamayan hatalarini tekrar eden karsisindakinin alanina saygi duymayanbunun farkinda olan biri ve birde susmayi beceremiyor surekli konulati uzatiyor adaminda dedigi gibi cenesi fazla ... susmak bazen asil bir davranis ...Peace senin için şu an göz attım ve ne yazıyor biliyor musun kendini değersiz görmeye başlama belirtilerinde tam olarak
Bu kötü huyum olmasaydı kesin beni severdi, bunu soylemeseydim kesin benimle konuşmak isterdi .
Sana tanıdık geldi mi cümleler ?
Sürekli guncelleniyor çünkü .Bu konu iki aydır neden bdv ilk sayfada?
Merak ettiğimden soruyorum saldırmayın.
Aynen öyle
Zaten bi konuşma yapmışsınız kızdırdın söyledim vs demiş
Geldiğinde ikinizinde hatalı olduğunu bu üsteleme işini bırakacağını ondan küfür duymanın seni kırdığını dile getir
Umarım oda özür diler
Bu konuşmayı yaptıktan sonra normale dönmelisiniz yemeğini falan yap
Hiç birşey olmamış gibi davranmanıda söyleyemem tabiki kızgında olsa küfretmemeliydi
Konuştuktan sonra normale döneceğinizi düşünüyorum
Tabi sonrasında dediğin gibi davran sen adımlarını at eminim oda atacaktır
106 sayfadaki tartışmalarını okusan yeter genelde bu şekilde durumlarıAma sürekli görüyorum. 100 küsur sayfa okuyamicam da ğç günde bir kavga mı ediyorlar?
O adım atana kadar bekle o zamanhic konusacak gibi degil sadece yemegi gosterdim diye benimle konusma daha yeni kendime geldim falan dedi.
o icerde odada ben salonda takiliyoruz.
ozur dileyecegini sanmiyorum. ben sessiz kalacagim. bugune kadar konusarak hersey daha kotu oldu sadece
Peace değişmeyecek arkadaşım .Valla canim kusura bakma ama adami illallah ettirmis ve gayet sabirli bir kocasi var adami resmen durtuyor psikolojik açi filan deil resmen yapip yapip af dileme cevremizdeki cogu insan gibi yada peace hasta filan deil cok hata yapan ve toparlayamayan hatalarini tekrar eden karsisindakinin alanina saygi duymayanbunun farkinda olan biri ve birde susmayi beceremiyor surekli konulati uzatiyor adaminda dedigi gibi cenesi fazla ... susmak bazen asil bir davranis ...
Sürekli guncelleniyor çünkü .
Her şeye kufreden saygısız bir eş
Sürekli ilgi bekleyen konu sahibi
Değiş o zaman kocan sana tekrar aşık olur diye uyeler.
Şu an şeyi tartışıyoruz .kocası küfür etti bir kaç soru sorduğu için .
Konu Sahibi yaa ben üstüne gittim diye kufretti diyor . Haklı görüyor adamı .
Bazı arkadaşlar da hala yaa sen kendini geri çek o yine aşık olur kafasında onu tartışıyoruz .
Sürekli guncelleniyor çünkü .
Bazı arkadaşlar da hala yaa sen kendini geri çek o yine aşık olur kafasında onu tartışıyoruz .
Bir buçuk yıldır kavga ediyorlarAma sürekli görüyorum. 100 küsur sayfa okuyamicam da ğç günde bir kavga mı ediyorlar?
Alıntılamayım diyorum amaSürekli guncelleniyor çünkü .
Benim kızdıgim da bu .Konu sahibinin eski konularını hatırlıyorum. Eşi bu kadar değildi ilk başlarda, sanırım artık o da saygısını yitirdi. Çok fazla gitti adamın üzerine zamanında. Şimdi muhtemelen en ufak bir şeyde adam kendine hakim olmuyor, vazgeçti o da.
Ha bu adamın haklı olduğunu göstermez o ayrı mesele ama gelinen nokta da belli.
Zaten degismeyecegini bizde biliyoruz o da ... Bence ayri kalmalari gerekiyir ama o zamanda adam kesinlikle geri donmez bu kadar cok konusan ve benim Alanima saygi duymayan birinden uzaklassam bende huzur bulurdum ... sen adami kotuluyorsun herhalde hic cileden cikarmadilar seni cocuk bile yapma dedikce yapinca anne babanin sinirleri hatap oluyor ki koskoca insani devamli tenkit ediorsun basa donuyir hersey can sikici bir durum .. ben olsam bende kufre baglatim adamin sabri tasmis artik...Peace değişmeyecek arkadaşım .
Değişmek diye bir şey yok .
Şu yüzden değişmeyecek beklenti içinde.
Kocası asla deli gibi ilgilenen bir adam olmayacak .
Basından beri söylüyorum .
Bu kız 1 ay susacak 2 ay susacak bakacak koca hala ayni o zaman yine başa dönecek.
Koca sus payı olarak belki bir kaç hafta ilgilenecek ama yok yani sonuç bu .
Adama gelince ayrılsin o zaman.
Madem en ufak şey de küfür edecek kadar bunalmis defolsun gitsin .
Kıza da üzülüyorum çünkü ya .
Adam annesine kufretse ama hakettim kafasında kendisine saygısı kalmamış
Kocasını bağlayın bi bana ya .Alıntılamayım diyorum ama
Kendi gözünüzden anlatmışsınız
Genelde herkez eşinin zaten aşık olduğunu düşünüyor
Kimse kendini geri çek adam tekrar aşık olur demiyor
Konu sahibi küfürde haklı demiyor etmemeliydi haksız diyor
Bunun yanında kendi hatasını söylüyor çok üstüne gittim kavgalar benim yüzümden çıkıyor diye
Adam her kavgada küfretmiyor başından beri okuyorsunuz ya
1 yıldır herşeyi sorun eden bütün hayatı ben olayım diye olmadığı için tartışan bir eş ve 1 yıldır bunalmış tahammülü azalmış bir eş var konuda
Kocasinin bu kadının namusuna da kufretmisligi var bir kaç ay önce buna yorumunuz nedir ?Zaten degismeyecegini bizde biliyoruz o da ... Bence ayri kalmalari gerekiyir ama o zamanda adam kesinlikle geri donmez bu kadar cok konusan ve benim Alanima saygi duymayan birinden uzaklassam bende huzur bulurdum ... sen adami kotuluyorsun herhalde hic cileden cikarmadilar seni cocuk bile yapma dedikce yapinca anne babanin sinirleri hatap oluyor ki koskoca insani devamli tenkit ediorsun basa donuyir hersey can sikici bir durum .. ben olsam bende kufre baglatim adamin sabri tasmis artik...
Konunun açılış tarihine bakiyoruz. Ve o gunden beri degisecegini soyledigini goruyoruz. Degismedigini goruyoruz. Adamin gunden gune agir laflar ettigini goruyoruz. Evet evet seni cok seviyor ve evet sen degiseceksin herseyde gulluk gulistanlik olacak. Evet tüm suc sende , en iyisi ezile ezile karinca kadar kal. O zaman aşkı depresecek esinin sana karsi. Mutluluklar canim.
Benim kızdıgim da bu .
Bu noktaya geldiyse ikisinden biri bitirsin .
Son 2 sayfayi okur musun ? Benim yorumlarımi kadının cevaplarını
Ben diyorum ki bu adam nasıl kufreder ya diyorum kadın bana sürekli hakettigini iddia ediyor sustugum için oldu filan .
Bu evlilik susmayla düzelir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?