- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.161
Konu sahibi kendini hatalarını düzeltse kurtulmaz mı bu ilişki sence
Degismesi gereken şey senin onu araman veya aramaman değil .
Tüm bunların sebebi senin kendini değersiz görmen .
O yüzden ariyorsun o yüzden kaybetmekten korkuyorsun.
Adamı gözünde öyle yuceltmissin ki kaybedersen dünyan yıkılacak .
Adamla konuşmak ödül senin için .
Adamın seni araması ödül.
Degismesi gereken bu işte .
Senin kendini değerli görmen .
Bu adamın sıradan olduğunu kabul etmen , kendinin değerli olduğunu kabul etmen .
Sen kendine değer vermeden hiçbir halt duzelmez.
Degismesi gereken küfür yediğinde verdiğin tepki mesela.
Değişim bu .
Her dediğini alttan alman , sürekli susman, kavga etmeden şu kadar gün geçti demen değişim değil sindirilmek.
İkisi arasındaki farkı bil önce .
Kendine bu kötülüğü yapma
Ben çok ihtimal vermiyorum.
Birincisi konu sahibi kendini düzeltmeyecek, düzeltemeyecek.
İkincisi evliliğin balansı bozulmuş artık. Şu saatten sonra ilk günkü gibi olmaz.
Peace kocan seni seviyor veya sevmiyor gibi büyük laflar edemem . Her ilişkinin dinamigi farklı .bu soyledigine katiliyorum.
benim degerimi bilmesi icin kendi degerimi bilmem lazim. diger dirdir, uzatma huylarimida ayni sekilde birakmam lazim mutlu bir iliski icin.
yani sanki o beni kaybetse cok bisey kaybetmez diye dusunuyorum cunku hayatini zindan ettim ya, oyle diyor. inaniyorum buna. yanlismiyim..,
Peace kocan seni seviyor veya sevmiyor gibi büyük laflar edemem . Her ilişkinin dinamigi farklı .
Boşanmak da çok kolay bir şey değil .
Bir şey kaybeder kaybetmez bilemem .
Ömür boyu deli divane olmaz .
Ama hemen ertesi gün laylay lom da olmaz.
Herkes kadar üzülür .
Bak işte ya bu çok acıklı bir şey sebepleri kim haklı kim haksızi bir kenara birakirsak " onun hayatını cehenneme çevirdim ya " sözü .
Kendini kocanın hayatında tanimlama şekline bak . Bilinçaltı denilen şey bu işte .
Bu cümlen seni anlatıyor resmen .
Hakettiğin şey bu değil her ne yapmış olursan ol.
Onun hatası yok mu peki hiç ?mutlu etmedigimi biliyorum. cok ustune gittigimi, alan vermedigimi , herseyini kontrol etmeye calistigimi. herseye zorladigimi cok fazla. bu yuzden bu evde onu mutlu edemedigimi dusunuyorum, ne kadar degismeye calissamda degisemedim henuz, o yuzden sucluyorum kendimi.
hakettigim degil biliyorum. ama ne yaparsam karsiliginda ona gore bisey almazmiyim ? yani ben boyle yaparak iyi birsey alabilirmiyimki..
Bu da kendini kandırmak oluyor işte.
Evliliğine şans verdiğini ve değişmeye çalıştığını söylüyorsun kaç aydır. Bir gram değişmedin ama hala değişirsem belki düzelir diyorsun.
Yapın bu ve asla değişmeyeceksin belli. Bi milim değişmedin kaç aydır burada çünkü.
Artık değişemeyeceğini kabul ederek başla bence. Değiştim bir haftadır kavga edemiyoruz derken pazar gününü kavgalı geçiriyorsun. Tarih yazma 15 gün kavgasız geçirdiğinizi. Demek ki değişemeyeceksin işte bunu kabul et ona göre bir yön çizin evliliğinize bence.
Daha ne kadar yıpranacaksınız?
Onun hatası yok mu peki hiç ?
O da küfür ederek iyi bir şey almasın o zaman ?
Yap o zaman.o benim salakligim.
dedigin gibi kendimi degersiz gordugum icin hala yemek yermisin bize yaptim falan demem. yoksa ben susup trip yapsam konusmasam sert olsam. zaten daha normal ve iyi olur hersey. bi dahakine ona gore konusur.
Yapabilirsin peac bu sefer kendine inan ve gerçekten değişmeyi denebilmiyorum... degismezsem baska biriylede mutlu olamamki bu sekilde. yipratici huylarim var cunku. benim kendim icinde biraz torpulenmem lazim..
eger degismiyorsamda bu sekilde evlilik olmaz tabiki benide onu da yipratiyor. baska biriylede evlenemem ki o zaman. yani pozitif olabilmek adina tek diyecegim sey biraz kendimi duzeltmek.... sigarayi birakmis insanim.. yapamazmiyim..
Yapabilirsin peac bu sefer kendine inan ve gerçekten değişmeyi dene
Kendin için yap bunu
He bak sana baştan söylüyorum
Kocan hiçbir zaman sürekli arayan soran biri olmayacak .
Kocan kavga etmediğiniz zamanlarda olan kocan olacak .
Bazen bozulmasın durum diye ilgili gibi olacak ama fazlasını bekleme .
Kocan saygisiz bi adam kendi kendine dank etmez.fena degil ilgi konusunda gun icinde arar sorar, ama cok cok asiri da ilgili biri degil yani. biliyorum ben zorladikca ters tepen bir iliskimiz var .
tamam artik ben gercek bir adim gormeden bi ozur duymadan konusmayacagim. hem bana verdigi degeri de gormus olurum. ne olursa olsun, eger seviyosa beni, insan sevdigine boyle laflar edince uzulur dimi, o sinir gectigi zaman ne dedigi bi dank eder..
bilmiyorum... degismezsem baska biriylede mutlu olamamki bu sekilde. yipratici huylarim var cunku. benim kendim icinde biraz torpulenmem lazim..
eger degismiyorsamda bu sekilde evlilik olmaz tabiki benide onu da yipratiyor. baska biriylede evlenemem ki o zaman. yani pozitif olabilmek adina tek diyecegim sey biraz kendimi duzeltmek.... sigarayi birakmis insanim.. yapamazmiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?