- 14 Eylül 2014
- 21.088
- 101.388
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.141
Eger bu evlilik bittiyse, bitecekse, eninde sonunda kabul edecegim zaten. yani kacis yok bundan.
Ben kendi adima hatalarimi duzeltmek birde o zaman tekrar gormek istiyorum, acaba mutlu oluyormuyuz, onun dedigi gibi sebebi benim dirdirlarim, konulari uzatmam, ona alan tanimamam, ustelemem, robot gibi yonlendirmeye calismamsa onu boyle hircin yapan agzini bozan, ben bunu duzeltip denemeyi dusunuyorum. cunku evliyim zaten suanda nisanli veya flort doneminde degilimki.
bir de ben baska biriyle olsam da bu huylarimdan dolayi sikinti yasayacagimi dusunuyorum, kendimide hatali buluyorum.
ama esimin kufurlu konusmasina hakaret etmesine sebep olarak degil, kendimi hatali buluyorum sadece onu bu kadar yiprattigim icin, boyle bi iliski bu hale geldigi icin kendimi biraz sorumlu hissediyorum.
eger ben degistirsem bu yonlerimi, karsimda hala ayni insan varsa bana acimayan durduk yere boyle konusan. yapacak birsey yok zaten , ben ilimli, ona alan taniyan ustelemeyen biriysem o hala boyle devam ederse neden katlanayim ki.
susmam kendi hatalarimdan, az veya cok, duzelmek istememden.
Adam yaz başında boşanmak için adım attı yanlış hatırlamıyorsam. Başka üyeyle mi karıştırıyorum emin olamadım. Konu sahibi yine vazgeçirdi boşanmaktan. Halbuki ayrı daha mutlu olacaklar bence.
Adam yaz başında boşanmak için adım attı yanlış hatırlamıyorsam. Başka üyeyle mi karıştırıyorum emin olamadım. Konu sahibi yine vazgeçirdi boşanmaktan. Halbuki ayrı daha mutlu olacaklar bence.
Orasini da peace dusunecek ben deil yada sen deil ... kadin seviyor ve ayrilmak istemiyor ... hem degismek istiyor hem degisemiyor ... adam gitmiyor ama en sonunda gider bu adam aha da yazdim 1 ayi bulmaz ...Kocasinin bu kadının namusuna da kufretmisligi var bir kaç ay önce buna yorumunuz nedir ?
Kocasına bağımlılığı var 404 le yapışmış gibi.Sanki kocasından önce yaşamıyormuş gibi tek başına bir şey yapmakta zorlanıyor.Adam yaz başında boşanmak için adım attı yanlış hatırlamıyorsam. Başka üyeyle mi karıştırıyorum emin olamadım. Konu sahibi yine vazgeçirdi boşanmaktan. Halbuki ayrı daha mutlu olacaklar bence.
Bu zamana kadar hep konu sahibini elestirdim. Ama bugün olan konuda küfür hakedecek bir şey yapmamış .
Kocası ne kadar dolarsa dolsun .
Bu evlilik mi sen kendine ne yapiyorsun dedigimizde gaz verme diyorlar .
Ya bu noktadan sonra konuşarak nasıl halletsinler.
hic konusacak gibi degil sadece yemegi gosterdim diye benimle konusma daha yeni kendime geldim falan dedi.
o icerde odada ben salonda takiliyoruz.
ozur dileyecegini sanmiyorum. ben sessiz kalacagim. bugune kadar konusarak hersey daha kotu oldu sadece
Bak bi geri dön bana =)Evliliğin başından beri bu vaziyetteler anladığım kadarıyla.
Konuşmakla çözülecek olsa şimdiye kadar çözülürdü bence.
Bugünkü konuya bakmadım, geri dönüp bakayım bir.
Heh işte kızdıgim bu kendine bu hayatı reva görüyor .Ay bir de kendine bu hayatı reva görüyorsun. Her hafta en az bir kavga bir iki gün süren küslükler, senin kedi gibi çevresinde barışmak için dolaşman kocanın sana çemkirmesi... Ne bir şey paylaşabiliyorsunuz kavgadan başka ne kavga etmeden yemek yiyebiliyor iki laf konuşabiliyorsunuz.
Değişemezsin yapın bu. Sana daha evcimen daha mıçmıç ilişki seven biri dayanabilir ancak.
Böyle her ikinizin de sürekli mutsuz olduğu bir evlilik nereye kadar sürer ne için sürer? İkiniz de mutsuzsunuz işte...
Yok ya cidden yürümez ve yürümemeli sizin evliliğiniz. Beklentileri farklı olan uyumsuz iki insansınız siz.
Ay bir de kendine bu hayatı reva görüyorsun. Her hafta en az bir kavga bir iki gün süren küslükler, senin kedi gibi çevresinde barışmak için dolaşman kocanın sana çemkirmesi... Ne bir şey paylaşabiliyorsunuz kavgadan başka ne kavga etmeden yemek yiyebiliyor iki laf konuşabiliyorsunuz.
Değişemezsin yapın bu. Sana daha evcimen daha mıçmıç ilişki seven biri dayanabilir ancak.
Böyle her ikinizin de sürekli mutsuz olduğu bir evlilik nereye kadar sürer ne için sürer? İkiniz de mutsuzsunuz işte...
Yok ya cidden yürümez ve yürümemeli sizin evliliğiniz. Beklentileri farklı olan uyumsuz iki insansınız siz.
Neden sana kendinin değerini bil diye yapılan yorumlar seni sinirlendiriyor .?ya zaten yasadiklarim yetiyor bide burda sizle mi tartisayim ? mutlu olmazsamda olmam napalim yani? nedir bekledigin cevap
Heh işte kızdıgim bu kendine bu hayatı reva görüyor .
Tam olarak kızdıgim bu .
fazla surmez belkide. bi iddiam yokki..
Neden sana kendinin değerini bil diye yapılan yorumlar seni sinirlendiriyor .?
Sen değerlisin hakettigin bu değil diyoruz işte .
bu hayati reva gormuyorum. kendimi hatali buldugum konular var. onlari degistirirsem belki duzelecegini dusunuyorum. belkide degisemem, duzelmez, bosaniriz, belki bosanmayiz mutlu oluruz bilmiyorum.
belkide son cirpinislar. bilmem.
ben kendimde gordugum hatalari duzeltmek icin birseyler yapacagim, yapabilirsem, eger karsimda hala ayni insan varsa, hala surekli kavga ediyorsak zaten nereye varacagini herkes gibi ben de biliyorum.
degisemezsem de ayni sey.
bir ihtimal belki mutlu oluruz.
Benim önerim ne biliyor musun . Zikkimin kökünü ye diye bağırıp yüzüne bakmamak. Gebersin açlıktan yine yüzüne bakmamak .cunku benim bi kac kez sordugumu dusunuyosun ama oyle degil baya usteledigim icin oldugunu biliyorum. demiyorum ki esim bana kufur edebilir, hakaret edebilir. Edemez etmemeli. ama cildirttigimi biliyorum ...
ona gore de onun hakettigi bu degil..
denemeye deger goruyorum bisey kaybetmeyiz , bundan daha kotu olamaz, olursa anca bosaniriz.
sizin oneriniz ne peki ?
Bak bi geri dön bana =)
Bu adam mazoşistmidir nedir yuları kafasına kendi isteğiyle geçirmiş.dogru, ama ben vazgecirmedim bende ailemle konustugumu falan soyledim donucem dedim Turkiyeye. seyahatteydi gelince konustu ve baristik. kendisi adim atmisti.
Konu sahibi kendini hatalarını düzeltse kurtulmaz mı bu ilişki senceBaktım döndüm.
Şimdi burda yapılması gereken nedir, o galeta unlu kıymayı atıp çıkıp kıymayla un alıp yemeğe baştan başlamak.
Uyuyan adama gidip un böceklenmiş demek, sonrasında işi tartışmaya çevirmek niye yani? Ne gerek var? Adamı uykudan uyandırmaya değecek bir şey mi?
Adam biraz evde düzeni falan seven ama kılını kıpırdatmayan tiplerden. Karısının da çalıştığını, ev konusunda iş bölümü yapmaları gerektiğini kabullenemiyor bir taraftan. Hatun da kabullenmiş durumu gerçi sorun burda değil çok.
Kendine saygısı olan bir kadının bu şekilde bir evliliği yürütmemesi gerekir. Ama burda boşan dediğimiz zaman kızıyolla. Gerçi konu sahibinin de boşanmaya pek niyeti yok. Alışmış bu şekilde üç gün kavgalı beş gün barışık hayata.
Bence ne desek boş. Adam isyan edip gidene kadar kadın onunla kalmaya, ezilmeye diğer taraftan da kavga çıkarmaya devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?