Yine kavga ettik :(

Esiniz hakli. Yeterince olgun ve mantikli konusmis tavriniz degismegnce patlamis. Buda normal .
Sabredip beklesydnz keske. Zatem oda sizle birlkte bsey yapmicam demems. Is size dusuyor. Gonlunu alin

aynen oyle esimde kadin muhabbeti bunlar ben anlamamki der bende paylasmak isterim herseyi :)
geri kalan kisimda sorun yok, yani bu ufacik seylerden cok tartisiyoruz, ben uzatiyorum konulari esim sinirleniyor. tv izlerken tartismamiz gibi mesela neden izlemiyomusum soru soruyomusum bolunuyomus diye cikisti bana, bunun icin 2 saat kavga ettik uzattim diye.

Esiniz hakli. Yeterince olgun ve mantikli konusmis tavriniz degismegnce patlamis. Buda normal .
Sabredip beklesydnz keske. Zatem oda sizle birlkte bsey yapmicam demems. Is size dusuyor. Gonlunu alin

baristik sorun yok simdi , esim gitti seyahate 1 hafta sonra gelecek
hep mantikli konusur o zaten ben cok ilgi bekliyorum ama 1 senelik evliyiz cocuk olunca zaten hep onunla ilgilenecegiz bu zamanlarimizin kiymetini bilelim diyorum ama cok zorlamis oluyorum iste.. yurtdisindayiz yalniziz, ikimizde calisiyoruz ama eve gelince / haftasonu tek eglencem esim.

Bu konunu okumadım aama göz gezdirdiğim kadarıyla hep aynı konu .. Hatalısın ..

askolsun neden okumadin yorumlarini hep uyguladim diger konularda.
ozellikle mesaj/ arama vallahi artik hic aramiyorum, esim ariyor, mesaji da o atiyor. gun icinde sadece eve gidiyorum diye haber veriyorum. o yaziyo oglen falan napiyosun diye

insallahh.. aynen oyle bi genelleme var yani, nasilsa haksizim, hep bununla hatirlaniyorum. cidden bozulacak bisey oldugunda da abartiyor oluyorum. sende de oyleymis. asmissin , darisi basima..
biliyorum hic kimsenin hosuna gitmez etrafinda soylenen, didikleyen biri olmasi.. farkina varmaya calisiyorum yaparken. kendimi kontrol etmeye calisiyorum

bende evliligin ilk 6 ayini calismadan gecirdim burada, cok daha zordu hem ulkede hic kimsem yok, ailem uzakta, evdeyim cok bunalmistim. esime sariyodum , o geliyo yorgun argin, bendeyse enerji tam onu beklemisim aksama kadar. zordu haklisin, ama senin yapin daha farkli sen bunaltmiyorum diyosun anlayislisin cozmussunuz

yemek yapiyorum hergun, daha beni beklemeden basliyo yemege bi oturayim bekle yani nolur ? :)
yemekten sonra etrafi toplayim sonra birlikte bisiler izleyelim, sohbet edelim , birbirimizle ilgilenelim.. ama hep olmuyo iste, olsun istiyosam esim yorgunsa yada baska bisi yapmak istiyosa direk surat asiyorum belli oluyo halimden triplerim yani. esim bisi demiyo basta ama uzarsa gicik oluyo , dirdir yaparsam nie konusmuyosun noldu, ilgilenmiyosun vs diye uzata uzata kavgaya gidiyo sonu. yani boyle minnacik seylerden 1 senedir tartisiyoruz.

esim turkiye saatine gore maclari burda gece oluyo garibim izliyo gec yatiyo. ben uyuyo oluyorum zaten.
dizisi var onu izlerken nette takilmaya calisiyorum, bazen bayiyorum ya bisiler izleseydik birlikte falan trip yapiyorum bu sefer bu konuda yazdigim gibi tatsizlik oluyo..
zaten aslinda cogu aksam birlikte bisey izleriz, ben tam nasi olmasi gerektigini cozemedim, sanki cogu seyi birlikte yapmaliyiz gibi dusunuyorum

Aslında sorunun ne olduğunu biliyorsun, gayet net itiraf edebiliyorsun :) sadece çözüm için biraz gayret etmen gerekiyor.

Biraz da detaylara takılıyorsun gibime geldi. Evlilik hayatında detaylara takarsak ooo yandık. Sen bütüne odaklan. Diyelim eşin yemeğe senden önce başlıyor ama yemekte gayet iyi sohbet ediyor seninle. Bence sohbet etmesi daha büyük bir artı. Sen önce yemeğe başlamasına değil de buna odaklan.

Veya sarılıp film izliyor musunuz? Onun dizi izlemesine değil, sevgi dolu bu dakikalara odaklan. O zaman daha çok keyif alabilirsin.

Kısacası olumsuz detaylara takılmak yerine, evlilikteki daha büyük artılara bak. Eşin sana değer veriyor mu, sorumluluk sahibi mi, dürüst mü? Temel şeyler yolundaysa ufak tefek şeyleri es geçebilirsin

Canım bütün konunu okudum pes etmeden çok tatlısın ya inatla kriz gecirtirsn karsindakine. Insallah kendini torpuleyebilirsin ve cok mutlu olursunuz valla bayıldım sana hiç bi yoruma kizmamissin herkesi de dinliyosun :)))

hepte kendinizi suçlamayın evet üzerine gitmek yok, evet bunaltmak yok, tek varlığınız herşeyiniz oymuş gibi davranmak yok ama hem bunları yapıp hemde her seferinde hatanı kabul ettiğinde çok yüz bulup her defasında seni suçlar yada saygısızca davranır. sen bunaltma canım ama hepte hatalıymış gibi kendini de suçlayıp durma.

Eşinize yarım saat tolerans tanımış olsaydınız, su an bu konuyu açmamış olacaktınız... Her isteğinize anında teşrif bekliyorsanız bu nezaketten çıkar, zorlamaya girer ve iki tararfı mennun eden ve mutlu eden bir hareket olmaktan çok oteye gider.

niye sürekli surat asıyorsunuz?
Adam haklı yani, eve gelmiş. huzur ister.
neşeli davransanıza.
evde sürekli surat asan, trip atan, yarım saatlik dizi için kavga çıkartan birini kim ne yapsın

askolsun neden okumadin yorumlarini hep uyguladim diger konularda.
ozellikle mesaj/ arama vallahi artik hic aramiyorum, esim ariyor, mesaji da o atiyor. gun icinde sadece eve gidiyorum diye haber veriyorum. o yaziyo oglen falan napiyosun diye

okuycam o zaman şimdi ama şöyle bir göz gezdirdim bizim kız yine başlamış die düşündümm

merhaba,
esim vardigi yerden aradi kamerayla gorustuk, sensiz bu seyahat olaylarina iyice gicik olmaya basladim dedi, iste gordugu yerlerden biseyler almis bana aklina gelmis hep falan bunlari anlatiyodu dediki seni bu kadar seviyorum ne olur bana huzur ver artik, uzatma konulari dedi bende sende bagirma bana sinirlenme dedim, o da olabiliyo bazen dedi, bazende uzatma 2 saat kavga etme bunlar icin dedi.
solaryuma girmis 10 dk bende hmm oylemi falan yaptim ucak aktarmasi vardi o arada solaryuma girmis bide denk gelmis disari ciktiginda bende dedimki sen arastirmissindir, o da yalanmi soylicem sana, hem ne var solaryuma girdiysem gerizekalimisin dedi , bak kamerada kavga etmeyelim bari aramizda 10bin kilometre var, daha yeni 2 dk lik konuyu 3 saate cikardin dedi. iste gittigi yer biraz tehlikeliymis dedim o zaman gunduz gez sadece o da ne gezmesi vakit olmuyo zaten falan dedi ama biraz ters geldi neyse bi suratim dustu yani. bu gerizekalimisin lafi falan bi terslemesi. yine bi zehir akitiyosun suratindan dedi, solaryum dedigimden beri ayni hale burundun dedi. bende hata sana boyle anlatiyorum dedi, ben kapatiyorum hadi giyinip ise gitcem diye kapadi.
ustune bende mesaj attim naptim, neden bu kadar tepki veriyosun, kendin seviyorum ozledim diye aradin ne bu sinir dedim. bana yaptiklarindan dolayi vicdan azabi cekmiyomusun hic, allah islah etsin baska bisey demiyorum dedi giyinip ise gidicem saygi lutfen dedi.. ben yine yazdim bi suru iste ben ne dediysem seni dusundugum icin dedim, senin ettigin bi kac kelimeye bozuldum suratim dustu, sen boyle patlayip kapamasaydin bende uzatmazdim, degermi bu kadar mesafeden kavga etmeye falan dedim. yazmadi bisey.
ne yaptim ben ,naptim ki hic boyle bi laf etmemisti daha once neden vicdan azabi cekmeliyim o kadar mi kotuyum cidden cok moralim bozuldu. yapayalnizim burada neden boyle konustu hakettim mi

okuycam o zaman şimdi ama şöyle bir göz gezdirdim bizim kız yine başlamış die düşündümm
bak oku lutfen, guncelleme var

esim vardigi yerden aradi kamerayla gorustuk, sensiz bu seyahat olaylarina iyice gicik olmaya basladim dedi, iste gordugu yerlerden biseyler almis bana aklina gelmis hep falan bunlari anlatiyodu dediki seni bu kadar seviyorum ne olur bana huzur ver artik, uzatma konulari dedi bende sende bagirma bana sinirlenme dedim, o da olabiliyo bazen dedi, bazende uzatma 2 saat kavga etme bunlar icin dedi.
solaryuma girmis 10 dk bende hmm oylemi falan yaptim ucak aktarmasi vardi o arada solaryuma girmis bide denk gelmis disari ciktiginda bende dedimki sen arastirmissindir, o da yalanmi soylicem sana, hem ne var solaryuma girdiysem gerizekalimisin dedi , bak kamerada kavga etmeyelim bari aramizda 10bin kilometre var, daha yeni 2 dk lik konuyu 3 saate cikardin dedi. iste gittigi yer biraz tehlikeliymis dedim o zaman gunduz gez sadece o da ne gezmesi vakit olmuyo zaten falan dedi ama biraz ters geldi neyse bi suratim dustu yani. bu gerizekalimisin lafi falan bi terslemesi. yine bi zehir akitiyosun suratindan dedi, solaryum dedigimden beri ayni hale burundun dedi. bende hata sana boyle anlatiyorum dedi, ben kapatiyorum hadi giyinip ise gitcem diye kapadi.
ustune bende mesaj attim naptim, neden bu kadar tepki veriyosun, kendin seviyorum ozledim diye aradin ne bu sinir dedim. bana yaptiklarindan dolayi vicdan azabi cekmiyomusun hic, allah islah etsin baska bisey demiyorum dedi giyinip ise gidicem saygi lutfen dedi.. ben yine yazdim bi suru iste ben ne dediysem seni dusundugum icin dedim, senin ettigin bi kac kelimeye bozuldum suratim dustu, sen boyle patlayip kapamasaydin bende uzatmazdim, degermi bu kadar mesafeden kavga etmeye falan dedim. yazmadi bisey.
ne yaptim ben ,naptim ki hic boyle bi laf etmemisti daha once neden vicdan azabi cekmeliyim o kadar mi kotuyum cidden cok moralim bozuldu. yapayalnizim burada neden boyle konustu hakettim mi

nasıl bir yorum bu ya ?????
yapıstırmamış falan
kadının suratı düşük diye bi tane yapıştıracak mı
bunu mu hak ediyor

tamam haklı olmayabilir
kapris yapmış ama yapıştırma falan siz nasıl kelimeler kullanıyorsunuz????

eşinizi kendinizden itiyorsunuz.. anlayışlı olun, belli ki sizi seviyor özlemiş arıyor..sen araştırmışsındır da gitmişsin gibi bi söze ne gerek vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…