- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi peaceful16
-
Ay insallah guzel ayrilin guzel kavusun
garip değil bir şey yok anlatmanda eşini nişanlıma çok benzettim, benimki de dinler dinlerr ee ben ne diyeyim buna şimdi kadın muhabbeti der, ama çevremde görüyorum her şeyi konuşan çiftler var. canım ne yazık ki bunlar böyle, seviyorsan, geri kalan kısmında sorun yoksa, bunları böyle kabul edip yolumuza devam edeceğiz. sorgularsan st
ne gidersen üzülen sen olursun.
Esiniz hakli. Yeterince olgun ve mantikli konusmis tavriniz degismegnce patlamis. Buda normal .
Sabredip beklesydnz keske. Zatem oda sizle birlkte bsey yapmicam demems. Is size dusuyor. Gonlunu alin
Bu konunu okumadım aama göz gezdirdiğim kadarıyla hep aynı konu .. Hatalısın ..
aynen öyle canım dediğim gibi ben öğrendim, umarım sen de çözersin bu manasız sorunu . en kötüsü de ne biliyor musun? öyle yılıp öyle çirkinleşiyorlar ki artık haklı bile olsan, sen sorunlusunya yine hata sendedir modundalar, artık haklı da olsan, gerçekten kırılsan da "al işte yine başladı" moduna giriyorlar ve bunun tek sebebi biziz. dediğim gibi hayatının merkezi o değil o sadece hayat arkadaşın, seni seviyor ve tek istediği hzuurlu bir hayat, yormadan yıpratmadan. eminim onun da hataları var ve sen belkide tepki gösterdiğin şeylerde haklısın ama işte herşeye konuşup surat asınca bir süre sonra kimse seni sallamıyor, ailene de yapsan aynısı arkadaşına da yapsan aynısı.
Yok ben çalışmıyorum cnm. Çalışmamak daha kötü aslında. Bütün gün evde olduğum zamanlarda eşim gelsin diye bekliyorum. Ama yine de o gelince bunaltmıyorum onu.
Diyelim sen yemek, bulaşık işlerini hallettin akşam. Senin isteğin eşin hemen seninle ilgilensin, romantik takılsın :) Ama maalesef öyle olmuyor evlilikte. Her dakika tabi ki romantik geçmez zaten... İnsan doğasına aykırı :)
Mesela dizi mi izliyor veya maç? Bırak izlesin. Sen de o arada internette gezin, evle ilgilen misal. Ben eşim maç falan izliyorsa ya ütümü yaparım ya mutfağı düzenlerim. Ya kitap, dergi okurum. Hiçbirşey bulamazsam nette birşeyler bakarım... Hem benim için de boş zaman oluyor. Eşim boş otururken ben iş yapmamış oluyorum onu bırakıp. Hatta bazen bilinçli gündüzden yapmıyorum işlerimi maça saklıyorum :)
Onun izlediği şey bitince benim de işim bitmiş oluyor zaten. Sonra ya beraber film izliyoruz ya tv. Bazen bilgisayar oyunu oynuyoruz beraber. Veya dedikodu yapıyoruzNe o bunalıyor ne ben...
Allah kavustursun sira dolaplardaguzel ayrildik, bugun gitti. 1 hafta sora gelecek
bende evliligin ilk 6 ayini calismadan gecirdim burada, cok daha zordu hem ulkede hic kimsem yok, ailem uzakta, evdeyim cok bunalmistim. esime sariyodum , o geliyo yorgun argin, bendeyse enerji tam onu beklemisim aksama kadar. zordu haklisin, ama senin yapin daha farkli sen bunaltmiyorum diyosun anlayislisin cozmussunuz
yemek yapiyorum hergun, daha beni beklemeden basliyo yemege bi oturayim bekle yani nolur ? :)
yemekten sonra etrafi toplayim sonra birlikte bisiler izleyelim, sohbet edelim , birbirimizle ilgilenelim.. ama hep olmuyo iste, olsun istiyosam esim yorgunsa yada baska bisi yapmak istiyosa direk surat asiyorum belli oluyo halimden triplerim yani. esim bisi demiyo basta ama uzarsa gicik oluyo , dirdir yaparsam nie konusmuyosun noldu, ilgilenmiyosun vs diye uzata uzata kavgaya gidiyo sonu. yani boyle minnacik seylerden 1 senedir tartisiyoruz.
esim turkiye saatine gore maclari burda gece oluyo garibim izliyo gec yatiyo. ben uyuyo oluyorum zaten.
dizisi var onu izlerken nette takilmaya calisiyorum, bazen bayiyorum ya bisiler izleseydik birlikte falan trip yapiyorum bu sefer bu konuda yazdigim gibi tatsizlik oluyo..
zaten aslinda cogu aksam birlikte bisey izleriz, ben tam nasi olmasi gerektigini cozemedim, sanki cogu seyi birlikte yapmaliyiz gibi dusunuyorum
aynen oyle esimde kadin muhabbeti bunlar ben anlamamki der bende paylasmak isterim herseyi :)
geri kalan kisimda sorun yok, yani bu ufacik seylerden cok tartisiyoruz, ben uzatiyorum konulari esim sinirleniyor. tv izlerken tartismamiz gibi mesela neden izlemiyomusum soru soruyomusum bolunuyomus diye cikisti bana, bunun icin 2 saat kavga ettik uzattim diye.
askolsun neden okumadin yorumlarini hep uyguladim diger konularda.
ozellikle mesaj/ arama vallahi artik hic aramiyorum, esim ariyor, mesaji da o atiyor. gun icinde sadece eve gidiyorum diye haber veriyorum. o yaziyo oglen falan napiyosun diye
hepte kendinizi suçlamayın evet üzerine gitmek yok, evet bunaltmak yok, tek varlığınız herşeyiniz oymuş gibi davranmak yok ama hem bunları yapıp hemde her seferinde hatanı kabul ettiğinde çok yüz bulup her defasında seni suçlar yada saygısızca davranır. sen bunaltma canım ama hepte hatalıymış gibi kendini de suçlayıp durma.
bak oku lutfen, guncelleme varokuycam o zaman şimdi ama şöyle bir göz gezdirdim bizim kız yine başlamış die düşündümm
nasıl bir yorum bu ya ?????sormam bile çok saçma yapacak tek birşey var ......GÜLECEKSİN .GÜLECEKSİN.,GÜLECEKSİN en nefret ettim insan türü...YÜZÜ DÜŞEN ,SURAT ASAN....birde kendin elinle yazıyorsun allah aşkına yazını bir oku..kaç kere yüzüm düştü diyorsun...SEN O ADAMIN AYAĞININ ALTINI ÖP..senin suratına İKİ tane yapıştırmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?