- Konu Sahibi peaceful16
-
Odaya geldim o icerde.
Yine hataliyim dimi uzattigim icin? Minnacik birseyden bagirdi ben sordum niye diye uzadi uzadi alev aldi. Huzurla bi bardak su icemiyomus artik hergun hergun napcaz boyle dedi.
Cok bozuldum neden bagiriyor bana cocukmuyum ben.
Cocuklara diyolarya cok zaman degil kaliteli zaman atni o mantik bence evlilikte tabi bir anda elinizi cekerseniz fazla ozgurlugune duser aman dikkat
Bahaneyle ev toparlanir belki o zaman esiniz sizi sikayet eder yuzume bak diye :)
sonra konuşun işte. adam sakin ortam bekliyor, sen körüklüyorsun.
Ben takmazdım cnm dizi falan izlemesine... Biraz daha serbest bıraksan eşini? Hepimiz kendimize ait alanlarımız olsun isteriz di mi? Bırak o da hoşlandığı şeyleri yapsın, sonuçta zaten birliktesiniz o evde. Her dakika dipdibe olunması imkansız...
Önceki konuna baktım ve hatırladım konuyu. Orada da baya bir yazmıştık sana :) mesaj atma, arama durumun ne oldu bu arada, hala aynı mı?
Yaa adamı çok bunaltmissin bence
Adam konu uzamasın, ortam gerilmesin diye konuyu kapatıyor sen açıp lafi uzatip.kavgaya goturmussun resmen
Kavga anında öfkeyi kontrol etmek gerek o konuda da eşinin kufretmesi hos degil ama belli ki sabrını tasirmissin zaman içinde
Cok didiklemek iyi degildir tamam konu halledilmeden kapanmamali ama mevzu ciddi değil basit konular
Konuşulsa ne uzasa ne?
Birak adam keyfine baksin yarim saat sonrayi bekle ne olur sanki
Cocuk gibi hareket ediyorsun
Belli ki asamiyorsun bence bir uzman desteği almalısın
canım gerçekten bıkıyorlar ve artık nefret ediyorlar, eski ilişkimde aynen senin gibiydim, sonrasında gelinen noktaya inanamadım, bu adam nasıl böyle bu hale geldi diye, şimdiki nişanlımda bu hale dönüşmeye başlayınca yanlışın bende olduğunu fark ettim, üstüne gitme, herşeyi deşme, her sorunu uzatma, suratın asık gezme, bunları eşine değil herhangi bir arkadaşına da yapsan bıkar emin ol, herkesin tahammülünü zorlayacak hareketler bunlar. bağırdıgında sus bir kerecik sus ki o anlasın ne yaptığını, sen üstüne gittikçe, uzattıkça bağırdıkça, onu daha da hırçınlaştırıp kendinden uzaklaştırıcaksın, arrtık seni sadece sorun olarak görecek, tavsiyem biraz sakin dur, uzaklaş, sürekli ona odaklı yaşama, çok da hareketlerine anlam yükleme.
Adam haklı. Kusura bakma da böyle her şeye kapris yapan, surat asan, tavır yapan biriyle hayat zor geçer. Önce kendi içinde mutluluğu yakalamasın.
evet, oda kavgalarimizla kendi kendine konusuyor ben nasi dayanicam sana bir omur diye.
deniyorum insallah basaririm .. uzun sureli yapamadim henuz. 1 hafta iyiyim sonra yine ayni seyler falan...
biraz rahat olsam , daraltmasam, herseyden tavir almasam. kendim icin ne yapabilirim, mutlu olmak icin
tıpkı sizin gibiydim maalesefyaptığımın yanlış olduğunu, karşı tarafı böyle kazanmayacağımı biliyordum ama yine dayanamıyordum o sırada en haklı benim gibi geliyordu sonra pişman oluyordum, öyleki kendimi engellemek için takvim yapmış kaç gün kavga etmeden duruyorsak o kadar günü işaretliyordum ve maalesef 5 günü geçtiğini hatırlamıyorum
baktım olacak gibi değil, öncelikle beklentimi düşürdüm, sonra ne zaman bir şeye sinirlensem o kavga sonralarını hatırladım ve kavgadan kaçtım, birde ona yönelik yaşamıyorum artık, o tv mi izlemek istiyor bende internette takılıyorum, kendimize uğraş bulmamız şart. en önemlisi romantik zaman geçirmiyor oluşumuzu, bir şeylerde benim kadar istekli olmayışını kendime yormuyorum. yeri geliyor arkadaşlarını bana tercih ediyor ama artık bunu kendime problem yapmıyorum, beni sevmediği yada benimle mutlu olmadığı için değil arkadaşları ile kafa dağıttığı ve ona da ihtiyaç duydugu için o tarafı seçiyor. artık böyle düşünüyorum ne kendimi ne onu yoruyorum. ki siz evlenmişsiniz, artık eşiniz, sizi sevdiği aşikar ama inanın soğuyorlar bu hareketlerden siz yakınlaştırayım derken daha da uzaklaştırıyorsunuz. bir yerde yazmışsınız birimizin hareketleri diğerini tetikliyor diye, çok doğru bende böyle düşünüyordum, ne mutlu ki sorunu biliyorsunuz bence düzeltebilirsiniz.
saka gibi sanki ben yazmisim su kirmizi kismi. aynisini yaptim, ayni sonuc. 2 ay boyunca yapmistim.
ben cok ariyordum, mesaj atiyordum, yazmazsa daha cok yaziyordum ariyordum falan, bunu astim cok sukur yanyana degilken bari sorunumuz kalmadi. yanyanayken cok surat asiyorum herseye beklentim cok fazla huzursuz ediyorum onu biliyorum insallah sizin gibi duzeltebilirim bende cok iyi biliyorum neleri yanlis yaptigimi.. dun dediki 1 bardak suyu huzurla icemiyorum, bugun dusundum dediklerini uzuldum cidden, cikmaza sokuyorum cok kendimden uzaklastiriyorum bu davranislarimla. burda tek eglence kaynagim o diye bana odakli yasasin istiyorum hep, hep ilgilensin , doyumsuzum ve bu sekilde hep benle ilgilense bile mutlu olmayacagimizi biliyorum saglikli degil cunku. normal olan ikimizinde kendine ait birseyleri olmasi ve birbirimizi ozlememiz, anlayisli olmamiz, huzur vermemiz, saygi duymamiz. bunlar surekli ilgi bekleyerek, herseyi dipdibe yaparak kendine ait hicbi alani kalmayarak olmaz tabi biliyorum. biraz mesafe koysak o istedigini izlese, ben biseylerle ilgilensem dediginiz gibi bi ugras bulsam, o zaman birbirimizi ozlerizde kendimize de vakit ayiririz, daraltmadan zorlamadan yapmis oluruz birlikte gecirecegimiz vakitler daha hos olabilir...
Ay insallah guzel ayrilin guzel kavusunyok cokta abartmam canim normale donelim yeter :)
bugun sabah hic dusundunmu acaba sadece sussaydin ne olurdu ne yasanirdi dedi. bende dusundum ben uzattim biliyorum sen ilk basta bagirinca alindim dedim uzatmicam artik dedim . 16 aydir degismedi cok kararli devam ediyorsun dedi her hafta 3-4 aksam kavga.
yarin seyahate gidecek insallah guzel bir aksam geciririz birlikte
birsey daha soracagim size simdi aklima geldi, gecen gun esime bir arkadasim kek yapmaya calisiyor bi turlu tutturamiyor falan kiz surekli kek yapiyo 2 gundur 5. kekini cope doktu ona tarif veriyodum bunu anlattim esime . dinledi falan him falan dedi sonrada dediki ne diyimki ben anlamam kadinmiyim ben bu muhabbetleri bana yapiyorsun ben ne bileyim kek falan. ben sana araba lastik degistirmesiyle ilgili bisey anlatsam ne yorum yapabilirsin dedi. biraz bozuldu boyle :) cok mu garip
merhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
biliyorum bazen cok surat yapiyorum, kaprisliyim..... o da sinirlenince agzindan cikani kulagi duymuyo kirici ve cok kabalasiyo. dediki insanlarin kocalari cok kotu davraniyomus eslerine ona ragmen kadinlar guler yuzluymus vs bense tam tersi o benim icin elinden geleni yapmaya calisirken bu kadar enayiyken ben kaprisli zehir dolu bi kadinmisim.
napacagim...
biliyorum sanirim kadinlarin %80i takmiyor buradan aldigim yorumlara gore.. ben cok daraltiyorum , sadece aksamdan aksama gorusuyoruz aslinda, bende calisiyorum eve gelip yemek hazirliyorum kaldiriyorum falan. her aksam romantizm yasanmaz dimi yok boyle bisey yani..
evet birlikteyiz evdeyiz, disarda pek bisey yapmaz esim ve belki biraz rahat biraksam birbirimizi ozleriz, daha tahammullu anlayisli oluruz, daha az kavga ederiz , daha kaliteli zaman geciririz? dimi..
sen calisiyormusun?
evet populer konum, sagolun cok yardimci oldu herkes. inan ki bosa gitmedi o aramalarim mesajlarim var ya %80 i azalttim. en son ne zaman aradim hatirlamiyorum. hatta esim ariyo artik. o bana mesaj yaziyo daha cok.
onu astik , geriye yanyana oldugumuz vakitlerde benim surat asmam, beklentilerim, herseyden zehir sacmam (onun deyimi) onun siniri ve tahammulsuzlugu kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?