Yine kavga ettik :(

özlemişse bile sen onda özleyecek bir şey bırakmamışsın ki. bu ne kapris gerçekten anlamıyorum bir de neden haksız olduğunu anlamıyorsun. bir adamın hayatını bu kadar zehir ermeye gerek yok o da bir insan[/QUOTE]

haksiz oldugumu anliyorum ama hayatini zehir etmek mi bu, vicdan azabi duymam gereken birsey mi. abarti degil mi ?

haksiz oldugumu anliyorum ama hayatini zehir etmek mi bu, vicdan azabi duymam gereken birsey mi. abarti degil mi ?[/QUOTE]

İnanın hayatı zehir etmek bu. Hem kendinize hem eşinize. Vicdan azabı duymak demeyelim ama, kendinizi sorgulamanız gereken bir şey. Bu şekilde ömür geçer mi ? Hem kendinizi hem eşinizi yıpratarak ?

aynen cok surat asiyorum..nasi degistiricem, yani herseyden etkileniyorum. esimde ona ters gelen seylere dan dan cevaplar veriyo kiriyo beni kavga ediyoruz.
yok valla kendimi hakli gormus gibiydim daha cok mesajlarda, tepkisi abarti geldi bana kapamasi. ozellikle seni seviyorum ozledim diye baslayan konusmanin 15 dk sonunda boyle bitmesi garip geldi. belliki son kavganin izleri daha gecmemisti.
bazen diyorum oyle degismeye calisiyorum, yardimci ol bir anda olmuyor, birlikte yapalim diye. hosuna gidiyor tabi.
ama o kadar tutarsizki bi anda degisemiyorum yani, bak iste bu sebepten yine kavga ettik dunyanin diger ucunda suanda.
o kadar kotu bi huy bu demekki, omrumu kisalttin bana yaptiklarini otur bi dusun dedigine gore..

haksiz oldugumu anliyorum ama hayatini zehir etmek mi bu, vicdan azabi duymam gereken birsey mi. abarti degil mi ?[/QUOTE]
evet öyle canım maalesef. çünkü 1 değil 5 değil her seferinde aynı kaprisi yapıyorsun bu nedenle adamda sabır kalmamış. örneğin ilk bu davranışında daha anlayışlı davranmışsa şimdi en ufak suratını çekemiyor çünkü çektiğinde senin konuyu uzatacağını biliyor ayrıca senden Güleryüz bekliyor sen hep surat asacak bir şey bulduğun için de patlamış. o sana olumlu yaklaştığında olumlu ol düzelir aranız, güleryüzlü ol eşini sevdiğini hissettir. hiç kimse ne kadar çok sevse de karşısında surat kapris bir insanı görmek istemez bi yerden sonra. ben eşim için ölürüm ama ilk zamanlar bana kızdığında yüzüme bakmıyordu ve o zaman onu görmek bile istemiyodum ordan anlıyorum eşini.. eşim de değişti neyse ki

Evet o kadar kötü bir huy malesef. Adamın madem hoşuna gitti. Her seferinde dile getirin yardımcı ol bana sen olmadan yapamam bunu diyin. Ne bileyim siz nasıl gururunuz okşansın istiyorsanız o da egosu tatmin edilsin istiyor ufak çocuk gibiler.

kendini enayi gibi goruyor, daha once soylemisti. aciyormus kendine. onun icin yaptigim hic biseyin onemi kalmadi oyle mi. bu takintim, surat asmam yuzunden bi degeri kalmadi galiba.
deniyorum inanki daha cok denicemde, esime de soylicem her seferinde.. daha dun gitti ilk kamera konusmasinda kavga ettik. seyahatten geldiginde de 1 gun sora kavga etmistik iste dizi izlicek diye bu konuyu o yuzden acmistim. yani minicik olaylardan hep kavgalarimiz. kendimi bu girdaptan kurtarmak istiyorum.

Ben de başak burcuyum gerçekten aynıyız benim de şu anda kafama takıp sevgilimi daralttığım konu var mesela ama uzatmamaya çalışıyorum rahatsızlığımı dile getirip bitiriyorum. Ne bileyim ya erkeklerle uğraşmak çok zor

Kelin ilacı olsa basina surermis
Bende senin gibiyim hep bi surat hep bi memnuniyetsizlik
Kapıda anahtarimi bulamazsam o günkü modum gidiyor eve 5 karış surat giriyorum

Ve bunun gibi bir sürü şey eşimde çocukta bıktı en önemlisi ben kendimden alinganligimdan çabuk parlamamdan memnuniyetsizligimden biktimmm

haksiz oldugumu anliyorum ama hayatini zehir etmek mi bu, vicdan azabi duymam gereken birsey mi. abarti degil mi ?
evet öyle canım maalesef. çünkü 1 değil 5 değil her seferinde aynı kaprisi yapıyorsun bu nedenle adamda sabır kalmamış. örneğin ilk bu davranışında daha anlayışlı davranmışsa şimdi en ufak suratını çekemiyor çünkü çektiğinde senin konuyu uzatacağını biliyor ayrıca senden Güleryüz bekliyor sen hep surat asacak bir şey bulduğun için de patlamış. o sana olumlu yaklaştığında olumlu ol düzelir aranız, güleryüzlü ol eşini sevdiğini hissettir. hiç kimse ne kadar çok sevse de karşısında surat kapris bir insanı görmek istemez bi yerden sonra. ben eşim için ölürüm ama ilk zamanlar bana kızdığında yüzüme bakmıyordu ve o zaman onu görmek bile istemiyodum ordan anlıyorum eşini.. eşim de değişti neyse ki[/QUOTE]

evet, seyahatten gelince bu dizi yuzunden kavga ettigimizde bana 10 gun uzak duralim daha iyi demisti neyse ertesi gun baristik, ben degisicem yapmicam bunlari deniyorum, zamanla olacak demistim oyle diyosun ama 16 aydir ayni seyi yasiyorum dedi.
hakli yani. ama o gerizekalimisin , aptallasma vs gibi laflarina bisey yokmus gibi yapamiyorum tabiki. kendisine soyleyince de benim davranislarim yuzunden oyle konustugunu soyluyo.
cok takiliyorum , yemek hazirliyorum beni beklemeden basliyo bozuluyorum, haftasonu pcde takiliyo bazen bozuluyorum. abarti bunlar dimi ?

evet basak burcuyum nerden belli?
bir kaç gün önce türkiyenın ünlü astrologu ne yazmış,başak burcu sevgiliniz varsa Allah belanızı vermiş olabilir :))
bir kere başak burcu çokkkk memnunıyetsızdır,ordan anladım başak olduğunu,bir ihtimal ıkızler olabilir dedim,değişebilirisn canım,eşin ne burcu,akrep mi yengeçmi

hic bi degisiklik yok mu sizde basindan beri aynimisiniz? evlendikten sonra mi boyle oldu yoksa evlenmeden de boylemiydiniz?

cokta iyi biliyosun vallahi, esim akrep onu nerden anladin :)

cok fena cok, basak burcu hakkaten takinti, benim yapimda oyle zaten bide ustune burc ozellikleri amanin.
ama sen belli etmiyosun en azindan, yapma bak goruyosun sonuclarini canim kisaca bildirmek daha iyi.. uzatmanin bi faydasi olmuyo.. sen kac yasindasin bu arada?

cokta iyi biliyosun vallahi, esim akrep onu nerden anladin :)
:)hayatım konuşurumda bura karışır,üstüme gelemyın,astrolojıye kısmen ınanaırm,kısmen ama dıkkatını çekerım,ilginlendiğim için olası tahmın yürüttüm,yükselenıne bakmak lazım,yaşın kaç bu arada,bu huyunu dönüştürmek için uğraş dicem,kızma bana ama suratı asık bır anam var,amanınnnnn en tahammul edemediğim ınsan tipi,memnunıyetsız,endişeli asık yüzlü ınsnalar,benle yaşasan ben senı değiştirimde bu ımkan yok,bak asık yüzlü bir arkadşaım istedi,yardım ettik,değişti gülemye başladı,benı görsen her daım güler bır yüz,tamam çokda ağlak bırıyım,lakın,hemen gülerim,tebessüm çalışmaları yap ayna karşısında,ciddiyim dalga geçmiyoprum

Ben 21 yaşındayım daha. Evet uzatmanın anlamı olmuyor ama söz geçiremiyor insan bazen bende çok zorlanıyorum

Ben 21 yaşındayım daha. Evet uzatmanın anlamı olmuyor ama söz geçiremiyor insan bazen bende çok zorlanıyorum

bende 27 yasindayim. yasindan daha olgunsun, bi kac sene sonra cok daha duzelir merak etme. ben 21 yasindayken yaptiklarimin farkina varmiyordum bile.. yani normal geliyodu gayet.
senin taktigin sey onemli mi peki?

bende 27 yasindayim. yasindan daha olgunsun, bi kac sene sonra cok daha duzelir merak etme. ben 21 yasindayken yaptiklarimin farkina varmiyordum bile.. yani normal geliyodu gayet.
senin taktigin sey onemli mi peki?

Ya aslında değil konusunu da açtım. Kıskançlık diyelim benimkine daha çok. Ama bunu karşı tarafa yansıtmamaya özen gösteriyorum dikkat ediyorum ki arada bozukluk olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…