Yine kavga ettik :(

Kendim icin yapacagim.. Evliligim ne olur bilmiyorum birazda o dusunse ? Bi tek ben mi bosaniyorum, niye bensizlik bu kadar hos geliyoki ona oyle konustu bugun. Kaybettigi seylerde olacak ayrilirsak.

Bende takip etmicem dedim ama seni cok merak ediyorum peace

Terapi alicak olmana sevindim

Ama kesinlikle ve kesinlikle esinin de bi sekilde tedavi olmasi sart

Aslinda buna fazlasiyla ihtiyaci olan da o bence

Bende takip etmicem dedim ama seni cok merak ediyorum peace

Terapi alicak olmana sevindim

Ama kesinlikle ve kesinlikle esinin de bi sekilde tedavi olmasi sart

Aslinda buna fazlasiyla ihtiyaci olan da o bence

Sagol.. Yazdim bi kac yere bakalim baslicam biriyle en azindan rahatlarim biraz sorunum neden kaynakli ve nasi cozerim ogrenirim. Once su durumu bi atlatalim , sonra ben bu rahatsiz oldugu seyleri yapmayayim sonra hala sorun varsa ona gitmesi gerektigini soylicem..

Sende sagol :)
Neler hissettigini anlayabiliyorum
Cunku solediklerin hic yabanci degil bana.
Bende isittim bu laflari karsilikta verdim
Aptal gibi bi evliligim var

Ama senin bi şansin var ki etrafinda kimse yok
Sadece ikiniz
Umarim hakkinizda hayirli ne ise o olsun

noldu işte bi hsonu daha rezil oldu ve hersey daha kotulesti
bu kadar tavsiyeye durum hep kotulesti
bence buradan tavsiye alma bi de oyle dene
hiçbi faydası olmuyor sana

Seninde evliligin duzelir insallah mutlu olursunuz, acmis oldugun konu var mi bakayim..

Evet kayinvalide vs derdi yok. Ama iste ..

noldu işte bi hsonu daha rezil oldu ve hersey daha kotulesti
bu kadar tavsiyeye durum hep kotulesti
bence buradan tavsiye alma bi de oyle dene
hiçbi faydası olmuyor sana

Burayla bi ilgisi yoktuki cuma gununden basladi gerginlik dun kavga cikti.. burdaki tavsiyeler olmasa ben daha cook konusurdum..

bu adam çok kolay yönetilecek ve hatta parmağında oynatılabilecek bir adam, istersen çok güzel bir evliliğiniz olabilir ama bildiğin halde en gıcık olduğun şeyi defalarca yapıyorsun şu son mesajındaki yaptıkların bile en sakin insanı deli eder. fırın için biri gelmiş adamların işine ne karışıyosun belli ki müdahil olmanı istemiyo defalarca adamdan duymak istediğin şeyi duymak için zorlayıp baskı yapıyosun. sen düzelmezsin bu evlilik de düzelmez

aynen adam kavga edince uyuyormus
cıkıp gidip nerde oldugunu bile soylemeyen teli acmayan biri olsaydı??

Sorun bariz sensin. Valla acidim adama. Azcik sussan birsey olmucak. Ortada neden yokken tartisma cikarmaya calismissin, adaminda bir yerden sonra devreleri yanmis.
Sanirim kaldigin yerde pek görüstügün kimse yok, hobbilerin falanda yok, adam gelsede az atissak diye evi bekliyon.
Gelistirici ögretici kitaplar oku, yürüyüse cik oksijen al sorun morun kalmaz.

Nasil yonetmesinkolay ne acidan boyle dusundunuz merak ettim?
Isterim cok guzel evliligim olmasini istemezmiyim..
Ya firin icin ben daha iyi biliyorum kullanan benim sonucta diye mudahale ettimde sinirlendi.. Duzelicem , terapiye baslicam ben.. Tespitleriniz nedir esimle ilgili merak ettim

Ilk sayfayimi okudunuz yoksa son olayi mi?
Gorustugum bi iki kisi var ise gidiyorum 9-6 calisiyorum, haftasonlari pek yaptigim bisey yok esimleyiz hep. Ve genelde tartisma haftasonu oluyor.

Olabilir o zaman erteleme peace lütfen hemen al randevu
Sen başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…