- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.621
sen zaten dene. yapacağın şeyi yap. çünkü sen bu adam için değil kendin için bu huylarını törpülemelisin. çünkü bu adamla ayrılsanız da başka bi ilişkin olduğunda yine çok zorlanırsın, bu tavrınla mutlu olman çok zor. kendi mutluluğun için sen üstüne düşeni yap. hayat ne gösterecek, aranız nasıl olacak, onla mı yoksa onsuz mu mutlu olacaksın, bunların hepsini ilerde görürüz
Bende takip etmicem dedim ama seni cok merak ediyorum peace
Terapi alicak olmana sevindim
Ama kesinlikle ve kesinlikle esinin de bi sekilde tedavi olmasi sart
Aslinda buna fazlasiyla ihtiyaci olan da o bence
sadece onlarınki değerliyse senin için biz bosuna cenemizi yormayalım
bu kadar insan yorum yapıyor yine yetmiyor sana cok sasırdımHayir tabiki olabilirmi ? Herkesin yorumu ayri degerli.. Siz hep alinganlik yapiyosunuz bana niye? En cokta sizle konusuyorum aslinda siz cok ilgileniyosunuz
Sagol.. Yazdim bi kac yere bakalim baslicam biriyle en azindan rahatlarim biraz sorunum neden kaynakli ve nasi cozerim ogrenirim. Once su durumu bi atlatalim , sonra ben bu rahatsiz oldugu seyleri yapmayayim sonra hala sorun varsa ona gitmesi gerektigini soylicem..
bu kadar insan yorum yapıyor yine yetmiyor sana cok sasırdım
Sende sagol :)
Neler hissettigini anlayabiliyorum
Cunku solediklerin hic yabanci degil bana.
Bende isittim bu laflari karsilikta verdim
Aptal gibi bi evliligim var
Ama senin bi şansin var ki etrafinda kimse yok
Sadece ikiniz
Umarim hakkinizda hayirli ne ise o olsun
noldu işte bi hsonu daha rezil oldu ve hersey daha kotulesti
bu kadar tavsiyeye durum hep kotulesti
bence buradan tavsiye alma bi de oyle dene
hiçbi faydası olmuyor sana
Meraba,
Yine bosanmaya geldik...
Kisaca anlatayim: persembe gecesi geldi, dun gunduz gayet iyiydik, esimin terfi durumu konusulmus onu haber verdi hatta artik esim mudur diye hava atarsin, cocuklarimizda babam mudur diye konusurlar diye hayaller falan kurdu, aksam kofte yapicaktim cikarmistim onada soylemistim tamam demisti, aksama dogru mesaj attim acmisin diye o da yok ask aksam yemek istemiyorum ya biliyosun dedi (rejim yapio) bende yazdim nasi ya konustuk ya cikardim artik yapicam diye cevap vermedi aradim bi kac kez, abarttim burada. Sonra aradi beni mudurum cagirmisti bi kere acmayinca aramasana herkes bakio bana telefonum titriyo surekli biraz buyu artik anlayisli ol senle mi ugrascam isimle mi falan bagrindi kizdi, kofte olayini unutmusum olabilir yap niye bu kadar panik stres falan bi suru laf saydi, benim tansiyonum cikti baktim 15 e 9.5 olmus, onu yolladim o da hayirli olsun sanada benim hep oluyo biraz kendini tutsan huzur versen bize hic bisey olmicak dedi, neyse eve geldi yemek yedik marketten bisiler almis onlari dizdik falan dizi izledik iyiydik ama super degil hem tansiyonumdan hemde gunun gerginliginden, sonra ben konuyu actim guzel anlassak biraz sinir stres yapmasak ikimizde , konusabilsek anlayabilsek birbirimizi diye oda biraz az konussan dirdir yapmasan, herseye burnunu sokmasan sorunumuz kalmayacak dedi bende yalandan yapmak istemiyorum hatalarimi biliorum ama sende cok agir konusuyosun sende onu yapmasan dedim ben durust olmak istiyorum sana yalandan bi evlilik degil icimdekileri soyluyorum dedim, hem boyle kavga dovus 50 sene gecmezki dedim, oda hic bisey olmaz allahin izniyle bize dedi sapa saglam bir omur geciririz, bende ama kavgali dedim oda iste dikkat etsen sonra bende yapicam hep konustugumuz sey aslinda dedi konu kapandi uyuduk.
Sabah kahvalti yaptik vs firin icin tamirci gelmsti adamla konusurken bende bisiler soyledim diye gicik oldu kafasi karisiyomus adamin sen biraz musade etsem falan dedi bana gerildik, sonra da adam gidince koltuga gectik tv izlerken dediki disneylanda cocuklarimizi gotururum senide alisverise birakirim diye takildi bende benden izin almadan gidemezlerki dedim guldum oda benleLer zaten dedi bu konu uzerine tartistik bende ortada cocuk yok dedim bu gidislede olmayacak galiba once bi iliskimizi cozelim, oda sen coz biraz kendine ceki duzen ver falan dedi en ufak seylerden takilip buyutuyosun dedi sonra bende nasi cozucez vs dedm o konuyu kapamaya calisti bende konustum dinle beni vs direttim o da cok yordun beni ama artik yeter dedi beynimdeki ur gibisin hep ayni seyleri konusuyoruz dedi, hep hep hep yeter artik dinlemek istemiyorum bos konusuyosun dedi, boyle ben konusmaya devam ettim cozelim iyi anlasalim beni dusman gibi gorme rakip degiliz biz ben gururumla yasamak istiyorum vs, o da yarim saat 40 dk sonunda yordun beni dedi sende beni dedim sonra tamam o zaman bitirelimmi bak sende yorulmussun dedi, bende bunu mu istiyosun dedim oda evet vs olmuyo iste bak duzelemiosun sorunun kaynagi sensn vs dedi. Bende agladim baya sinirlerim bozudlu iste sabah sarilan sen degilmiydin hersey iyiydi bu konuyu actim diye mi oldu vs bu sekilde 1 saate yakin konustum oda sus bosver konusmayalim dedi arada bosanalim dedi sonra telefonuna bakiodu ben sinirlendim cektim elimden oda sinirlendi ne kadar yuzsuzsun ya gururdan bahsediyosun ben gurur kirintisi goremiyorum istemiyorum seni bosanalim cehennem ol git beni dertlerimle yanliz birak diyorum hala barismanin pesindesin dedi,Bende evet cunku saskinim dun baska konusup sabah sarilip koklasip simdi boyle konusmanda senin yuzsuzlugun ve anlayamiyorum dedim. Oda istersen bi tarafini yirt bu sefer donusu yok gideceksin dedi. Bende ok dedim kalktim oda ama 10 dk sonra gelip barismaya calisma falan dedi. Bi dahada konustum napicaz nasi yapalim vs oda napiosan yap sus dedi, istedigin zamanda git dedi, artik patlama noktasina geldim dedi.
Boyle bu sekilde 2 saat konustuk. Cok pisman olcaksin kafani duvarlara vurcaksin ama cok gec falan dedi.
Cok uzgunum yine, bu raddeye daha oncede gelmistik 2 kez birini burda ayri bi konuda paylasmistim baristik ozaman. Suanda napacagimi bilmiyorum inanin . Bana olan sevgisi umrunda bile degilmis cunku huzuru yokmus ve istemiyorum seni artik diyo ustune ben konusunca anlamiyomusun ne kadar gurursuzsun sus git yanimdan falan diyo.
Iki hafta once tatildeydik cok guzeldi anlatmistim, dun boyle bize bir omur bisey olmaz demisti sabah sarildik ama yok, sinirleri tepesine cikti ve herseyi yikti. Napicam ben, nasi davranayim....
Doneyim mi turkiyeye
bu adam çok kolay yönetilecek ve hatta parmağında oynatılabilecek bir adam, istersen çok güzel bir evliliğiniz olabilir ama bildiğin halde en gıcık olduğun şeyi defalarca yapıyorsun şu son mesajındaki yaptıkların bile en sakin insanı deli eder. fırın için biri gelmiş adamların işine ne karışıyosun belli ki müdahil olmanı istemiyo defalarca adamdan duymak istediğin şeyi duymak için zorlayıp baskı yapıyosun. sen düzelmezsin bu evlilik de düzelmez
Seninde evliligin duzelir insallah mutlu olursunuz, acmis oldugun konu var mi bakayim..
Evet kayinvalide vs derdi yok. Ama iste ..
bu adam çok kolay yönetilecek ve hatta parmağında oynatılabilecek bir adam, istersen çok güzel bir evliliğiniz olabilir ama bildiğin halde en gıcık olduğun şeyi defalarca yapıyorsun şu son mesajındaki yaptıkların bile en sakin insanı deli eder. fırın için biri gelmiş adamların işine ne karışıyosun belli ki müdahil olmanı istemiyo defalarca adamdan duymak istediğin şeyi duymak için zorlayıp baskı yapıyosun. sen düzelmezsin bu evlilik de düzelmez
Sorun bariz sensin. Valla acidim adama. Azcik sussan birsey olmucak. Ortada neden yokken tartisma cikarmaya calismissin, adaminda bir yerden sonra devreleri yanmis.
Sanirim kaldigin yerde pek görüstügün kimse yok, hobbilerin falanda yok, adam gelsede az atissak diye evi bekliyon.
Gelistirici ögretici kitaplar oku, yürüyüse cik oksijen al sorun morun kalmaz.
Olabilir o zaman erteleme peace lütfen hemen al randevuBen konusmak istemiyorum yine ayni seyleri soylicek ve yine tartisicaz bi suru laf etti hala ne konusabilirim..
Psikolog icin ben kendim almayi dusunuyorum konustugu zamanda soylerim birini buldum baslicam diye..
Yanlismiyi , gidip konussam yine dirdir yapio bos konusuo olcam ve banane benimle konusma gibi seyler soylemicekmi.
Dogru valla haklisiniz... biz baska ufak seyleri dert ediyoruz kendimizeKendinize dert arıyorsunuz. Kaynana yok elti yok görümce yok. Değerini bilmiyorsunuz. Sizin yerinizde olmak isteyen beş yüz bin tane Türk çift vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?